Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benn vurdayimmm siz nerdesinizzz;-);-)bebeskooo kizzz hadii adet olmadin cokk sukurr insallahh olmasin

cansucum tup bebek tedavisi basli basina sorun. psikolojik olarak da fiziksel olarak da bu denli yorucu ve masrafli bir tedavide zaten daha basarili olmak icin bu tekkikler en basta istenmeli ve yapilmali. sinirlari daha genis olmali bu kadar ozellere bagimli hale gelmemeliyiz. maddi olarak insanlar yoktan var edip dusuyorlar bebek pesine. yani sen isyan ve elestirinde sonuna kadar haklisin. ben sag saglim adet gorup oyle testleri yaptirmakla ugrasicam suan acelem yok. bakalim basarabilcek miyim?

neyse sizler hayirlisiyla pozitif sonuclari alin bunlar hep unutulacak. allahim yaninizda olsun bebeklere tez elden kavustursun

ayy inşallahh canımmmm allahın izni ile ikimizde güzell haberler alcaz sonra yeterrrr sonra cansu sırası ile pozitifi görmek nasip olcakk.düne kadar rahttım ama rengli günüm gelince bugün den itibaren her lavaboya gittiğimde renglimi oldum korkusu ile giriyorummm

insallahhh sendeee alirsinnnn guzel habwr ..surecten haberr ettt.bu sefer her testini yaptir hic para verme devleyte yaptir normalde iki dusuk olana yapiyolarmis ama tup tutmadi dersende birazda dretirsen yaparlar insalllahhhh bomba gibi hazirlan yeni surecte guzel haberlerini bekliyoruz

rabbim öyle büyükki ummadığımız bir anda bize mucizelerini gösterir,kızlar inşallah hepiniz için olumlu olur sonuçlar

benn vurdayimmm siz nerdesinizzz;-);-)bebeskooo kizzz hadii adet olmadin cokk sukurr insallahh olmasin

olmadım canımda olcam diye bekliyom niyeyseee.bugün hastaneyi aradım dedimki bana ayın 11 de taranfer yapıldı 3 ad embriyo bunların kaç hücreli olduğunu merak ediyorum dedim dedilerki 30dk sonra ara dosyana bakalım aradım embriyolarınızın 3 de a kalite yani dedim 1.kalite dedi 3demi dedim evet dedi ben yinede inanmıyorum kalitesizler diye 3ad yaptılar diyorum ne dersin cansucummm

rabbim öyle büyükki ummadığımız bir anda bize mucizelerini gösterir,kızlar inşallah hepiniz için olumlu olur sonuçlar

BENİM MUCİZEMDE ŞUAN BENLEDİR İNŞALALH CANIMMM SENDE DULARINI EKSİK ETME BİZDEN

slm kızlar nasılsınız,bugün sabah aşı yaptırdık hemde 3 yerden,oğluşuma çok üzüldüm allahtan hemen sustu,şimdi uyutuyorum yaramazı yarın kuran okunacak hazırlık yapmam lazım,ama hiç halim yok yorgunum biraz....

bence doktorun vicdanina kalmis bisi buu...ucude a kalite boyle bi konuda kimse yalan soyliyemez vee soylesee zaten hemsireler soyledi hayir ucude kotu diyee..cnm bugun adet olmazsan cok sukur hamilesin

bence doktorun vicdanina kalmis bisi buu...ucude a kalite boyle bi konuda kimse yalan soyliyemez vee soylesee zaten hemsireler soyledi hayir ucude kotu diyee..cnm bugun adet olmazsan cok sukur hamilesin

evet haklısın aslında son gün çok ağlamıştım dr ye rahim kalınlığım düşünce o etkili oldu belkide veya ben bunu ücretli yaptırdım dondurulmuş uygun oluyo diye devletteki hakkıımı kullanmadım olaki tutmazsa ilaçlı hakkım kalsın diye belkide o yüzden allah razı olsun yinede sözünde durmuş dr bakalım canım sonucum ne olcak ....sen ne durumdasın kont ne zaman tekrar canımm

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız charms arkadaşımız olumsuz sonuç almış sanırım çok geçmiş olsun birdahaki sefere yüzü güle inşallah benim de adetime 4-5 gün kaldı ve korkmaya başladım kızlar yeminle stres bastı adetim bile yaklaşsın istemiyorum bugün yine yüp bebekle hamile kalan bir arkadaşım arık 5. Ayında kanamayla doktora gitmiş bebek iyi ama yaşadıklarını duyunca korkulaım kat kat arttı ben sanırım 2. Denemeden çok korluyorum ama zaman geçiyor kaçmal da biryere kadar benim için de dua edin.

inşalalh bu ay kendiliğinden gelcek meleğinn canımm

kizlar ben galiba hasta olucam cok mutsuzum((

Forumda okuduğum ve kendimde de bizzat gözlemlediğim kadarıyla adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı.O yüzden hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Hayırlısı Allahtan tabi ama inşallah güzel haberlerinizi alacağız hepinizin. Adet olmadığın sürece umut hep var hadi mutlu olda bebiş varsa üzülmesin...

valla doktorun adam gibi adammiss canim kutlarimm..yani gercekten sana buuk iyilik yapmis vicdanli adamdan xarar gelmez.birakma o adami hamile kalincada git gel ...ve sen bence hamilesinnnn karakedide

elcefcim korkunun ecele faydasi yokk.bu seferr olucak insalllahh guzel fusun ye ic eglen gezx toz..elcef sen uzun protokol tup bebek tedavisi gordunmu.esratiol yani e2yuksek dedi lucrine devam et dedi cuma tekrar gidicemm ya yine dusmediysee napcamm bilmiyomm

bebeskoo cuma kontrol var canim e2yuksekmis sukur kist yokmus.lucrine devam edicem.dondurulmusla kac tl maliyeti oldu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…