Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlarr merak ettim acaba sizde bu surecte annenizle araniz nasil benim durumdamisinizz.kizlarr inanin beni cileden cikartiyoooo yaa kafayi yiycen bi saat once sinirimdenn agladim bagirara bagira yaa hic yapmam.sorun su annem herseyime karisiyoo ya yani nasil anlatiyim sabah pilates yapiyom telde ariyoo ee spor yapmaa cocuk olsada duser belini incitme soyle boyle bilnis bilmis. sonucta bende dikkat ediyorum bi o bilmiyo herseyi .hergun cagriyo gel gel diye yarimsaatlik uzaklik var aramizda sen gel dyince disari soguk gelemem e ben nasil geliyim diyince sen kucuksun sen benim kizimsin geleceksin.bu nedemek simdi ya normalmi.sonra bana geliyo sunu soyle yap bunu boyle yap yanii tamam tamam diyorum sonra patlayinca bi sus diyince kusuyoo gidecem diyo ben gercekten biktin yaa napcamm yaa zaten kendi derdim bana yetiyoo yaa inan kafam hic kaldirmiyoo.ee sen beni dinlemedin bu zamana kadar ondan olmadi ya vu laflari duydukca beynim zionkluyo:-( annem cocuklarin ustune titreyen bi kadin ama bunu yalnis gosteriyo cok heyecanli olcakmi olmuycakmi tamam cok normol diyceksiniz ama bu surecte biraz rahat biraz bilincli biraz dedtek olan bi insan ariyo ben napmaliyimmm yoruldummm

simdi telde tartistikya yine ben ariycam yine ben gonlunu alicam sikildimm yaa artik nefes almak istiyorum aramasam gunah olucakk offff

valla iymis doktorunnn canimmm koy bende koyardim.ismide guzelmiss;-);-) yanicime lay lay lommmm...
bebesko senin kac gun kaldi test gunune

canımm 2 gün kaldı cumartesi günü ama ben pazartesi gidecem kapaılı yaa bide o zaman kadar hasta olursam gerek kalmıcak diye bekliyom dün hemşire cuma gelin varsa çıkar dedi bende beklicem dedim tama dedi ne desin kadıncazzz :44: annen olayına gelinceee ben o yüzden kimseye demedim kendi annem dahi bilmiyoo anneler abartıyo herşeyii sen takma canım rahat olman lazım şuan tedavi görüyosunn

ewwet canim zaten vida yokk demem bu bana akil oldiu bida solemem tup mup yapiyom diye insallah tutarda gerek kalmaz
bugun persembe cuma bagliyan gece yasin oku mutlaka ve dua et bak hala hasta olmadin ben cok umutluyum semden ve karakedidende hadiinsallah bendeeduyom.sizlere elcefcim sanada ediyomm inan bak elcefde cok cekti bitsin bu hasreti diyorum.kimim duadi kabul olcagi belli olmaz.

benide bugün istanbuldaki fabrikanın sekleteri aradı burda senin için yasin okucaz bu akşam dedi bende allah razı olsun sen ayarla kaç tane okuyabiliyasın kalanını bana söyle ben burda kendim okuyayım kalanınıda arkadaşlarıma söylicem dedim tamam dedi arar beni birazdan 41 yasin okuyalım diyoz ne dersin canım 1ad sen okurmusun benim için bu akşam .valla cansucum dünden beri lavaboya tedirgin giriyorum hastamı oldum diye gün yakşatıkça sitres artıyor bugün aksilik gibi boğzalarım şişmiş yutkunurken çok acıyoooo

canım yapıyosun geçtimi ağrıların falan varmı bi değişiklikk bebiş napıyoooo

sana yine ulaşamadım canımm yaaa aç şu tlf seninni

ne demek olur canim okurummm rahat birak bence olmuycaksin insallahh.ne guzel bak arkadaslarinda okuyo.bu arDa rukiyedemi ankarada tedavi gordu nerde canim

Günaydın hanımlar,

Karakedi hemen ümitsizliğe kapılma bekle sen kendini üzme ki bebeğin sana tutunmuşsa o da üzülmesin, içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir.

haklısın canım biraz erken ümitsizliğe kapıldım heralde..test gününe kadar hala umudum var..inşallah rabbim yazdıysa meleğim beni bırakmamıştır...

canım yaa ben pco lu oldugum için adet günüm belli değil 60-65 günde bir oluyorum ben adet..en son 29 ocakta oldum işte öyle başladık tedaviye ama son aşılamamda erken olmuştum 1 ay bile olmadan hastalanmıştım..gerci ondada dinlenme olmadı yanlış uygulandı hersey o yüzden erken oldum bence..yani o yüzden öle dedim aslında adet olucam die..öle hissettim gibi..ama gelen giden olmadı test gününe kadar umudum var hasta olsam bile kanda baktırıcam..

canım benim Allah binlerce kez razı olsun senden aklıma takılan şeyler olursa sorarım mutlaka çok sagol canım benim..

ahh bitanem yaa bu süreçlerde öyle hassasızki birde böle üstümüze glinince patlıyoruz malesef allahtan benim annem öle değil hep destek oluyor o olmasa ben cok zor yapardım bu sürecte tek başıma valla...

canım rabbim sana binlerce katını nasip eylesin o güzel dualarının Allah razı olsun bende her akşam tek tek dua ediyorum herkese...

canım bu akşam bende 1 tane yasin okuyacagım senin için öpüyorum...:))

canım yapıyosun geçtimi ağrıların falan varmı bi değişiklikk bebiş napıyoooo

canım bugün biraz fazla yol yorüdüm belim agrıdı transferden beri hep arabayla gidiyordum her yere çogu zaman iğneye bile arabayla gittim yinede dikkat edeyim die bugün ilk defa bu kadar fazla dolaştım belim çok ağrıdı..inşallah bebeişim varsa su damlam büyüyor allahın izniyle bitanem...inşallah meleğim benimledir.

ne demek olur canim okurummm rahat birak bence olmuycaksin insallahh.ne guzel bak arkadaslarinda okuyo.bu arda rukiyedemi ankarada tedavi gordu nerde canim

canım allah razı olsunn okuyan herkesten ...rukiyede ankara üni yaptırdı ilk tüp bebeğini annesi burda kendi başka memlekette oturoyo ama

Canım benim için bu akşam 1 yasinde sen okuyacakmışın allah bin kere razı olsun hepinizden rabbim pazartesi benim meleği salı senin meleğinin müjdesini almayı nasip edecek inşallahhh

Canım benim için bu akşam 1 yasinde sen okuyacakmışın allah bin kere razı olsun hepinizden rabbim pazartesi benim meleği salı senin meleğinin müjdesini almayı nasip edecek inşallahhh

Rabbim hepimizden razi olsun cnm benim...insallah dedigin gibi olur cnm insallah hayirli haberler aliriz benim hala agrilarim var cok korkuyorum cok

rabbim hepimizden razi olsun cnm benim...insallah dedigin gibi olur cnm insallah hayirli haberler aliriz benim hala agrilarim var cok korkuyorum cok

allahın izni ile bebişin senle yapma böyle canım bebişini düşün sen üzülürsen annesi oda çok üzülürrr Tutmasa bile rabbim bize verecek hazinesi çok büyükk çünkü belki bu tutmayacak kendiliğinden hamile olcazzz öyle çok arkadaşımız var canımm

Arkadaşlar bu gece cuma gecesi benim içinn yasin suresi okumak isteyen olursa okursa çok sevinirim biliyosunuz sonuç almam çok az kaldıı allahım meleklerimi nasip edecek inşallah yer gök dua üzerine...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ...

merhaba arkadaslar nasılsınız bende asılamaya baslıcam allah nasıp ederse gereklı tahlıllerı bı toparlıyayımda sonrasına bakıcaz... dualarınızı eksık etmeyın bende sızden etmıyo olucam

ahh bitanem yaa inan en son istiyecegim seydir meleğimi üzmek ama ne biliym korkularımı yitiremiyorum bir türlü...inşallah bu günleri hatırlamayacagım güzel günler vardır önümde..hepimizin önünde...

canım bir tane yasin okudum sana hediye ettim...rabbim inşallah kabul eyler...

kızlar selamlar

test günüme kadar 4444 salat-ı tefriciye okumak istiyorum..biliyorum biraz geç kaldım ama artık okuyabildiğim kadar okuyacagım..aranızda bana salat-ı tefriciye okuyabilicek olur mu acaba?Allah hepinizinden razı olsun...

ahh bitanem yaa inan en son istiyecegim seydir meleğimi üzmek ama ne biliym korkularımı yitiremiyorum bir türlü...inşallah bu günleri hatırlamayacagım güzel günler vardır önümde..hepimizin önünde...

canım bir tane yasin okudum sana hediye ettim...rabbim inşallah kabul eyler...

canım allah razı olsun okumuşun yasin ni rabbim kabul etsin inşallahh .banada geçenki tüp bebek tedavimde 4444 salat-ı tefriciye okunmuştu dünde yasin okundu oku canım çok güzel şeyler bence dua kadar güzel bişey varmı yergök dua ile .bende okurum senin için 10 ad daha fazla okumak isterdim canım ama çalışıyorum ya allah şimdiden kabul etsinn seninkinide canım.akşam eşimle kayınvaldem bugün için teste gitmem konusnda çok ısracı oldular ama ben gitmek istemiyorum pazartesiyi beklicem bana kızacaklar ama gitmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…