valla iymis doktorunnn canimmm koy bende koyardim.ismide guzelmiss;-);-) yanicime lay lay lommmm...
bebesko senin kac gun kaldi test gunune
ewwet canim zaten vida yokk demem bu bana akil oldiu bida solemem tup mup yapiyom diye insallah tutarda gerek kalmazcanımm 2 gün kaldı cumartesi günü ama ben pazartesi gidecem kapaılı yaa bide o zaman kadar hasta olursam gerek kalmıcak diye bekliyom dün hemşire cuma gelin varsa çıkar dedi bende beklicem dedim tama dedi ne desin kadıncazzz :44: annen olayına gelinceee ben o yüzden kimseye demedim kendi annem dahi bilmiyoo anneler abartıyo herşeyii sen takma canım rahat olman lazım şuan tedavi görüyosunn
ewwet canim zaten vida yokk demem bu bana akil oldiu bida solemem tup mup yapiyom diye insallah tutarda gerek kalmaz
bugun persembe cuma bagliyan gece yasin oku mutlaka ve dua et bak hala hasta olmadin ben cok umutluyum semden ve karakedidende hadiinsallah bendeeduyom.sizlere elcefcim sanada ediyomm inan bak elcefde cok cekti bitsin bu hasreti diyorum.kimim duadi kabul olcagi belli olmaz.
benide bugün istanbuldaki fabrikanın sekleteri aradı burda senin için yasin okucaz bu akşam dedi bende allah razı olsun sen ayarla kaç tane okuyabiliyasın kalanını bana söyle ben burda kendim okuyayım kalanınıda arkadaşlarıma söylicem dedim tamam dedi arar beni birazdan 41 yasin okuyalım diyoz ne dersin canım 1ad sen okurmusun benim için bu akşam .valla cansucum dünden beri lavaboya tedirgin giriyorum hastamı oldum diye gün yakşatıkça sitres artıyor bugün aksilik gibi boğzalarım şişmiş yutkunurken çok acıyoooo
Günaydın hanımlar,
Karakedi hemen ümitsizliğe kapılma bekle sen kendini üzme ki bebeğin sana tutunmuşsa o da üzülmesin, içini ferah tut inşallah bebeğin seninledir.
karakedi canım senin rengli günün ne zamandı canımm sen hamişsin benceee rahat ol o kasık ağrıların falanda bebişin belirtisi bebişini üzme lütfen
Cansucum evet dr ismi batuhan özmen olurki tutarsa oğlumunda olursa ismini batuhan koycam diyorum kayınvaldeme akşamAllah razı olsun sözünü tuttu ...dediğin gibi bende karakedide hamiledir inşalalhh ...seninde e2 yükselmiş çok güzelll allahın izniylede sende hamiş olcan canımm cuma ne dicekler bakalımm güzel haberlerle gel inşalalhhh
canım nedemek birazcık içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana.evet canım benimde tüp bebektii ve beşinci gün embriyosuydu sorunumuzda sebepsiz infertilite ve test gününden birgün önce adet olmuştum.sormak istediğin bişey olursa sorcanım zaten sürekli girip çıkıyorum ama yazacak bişey bulamıyorum dün senin umutsuzluğunu görünce dayanamadım yazmak istedim. daha önceki sayfalara yazmıştım ama o zamanlar dikkatini çekmedi sanırım.
kizlarr merak ettim acaba sizde bu surecte annenizle araniz nasil benim durumdamisinizz.kizlarr inanin beni cileden cikartiyoooo yaa kafayi yiycen bi saat once sinirimdenn agladim bagirara bagira yaa hic yapmam.sorun su annem herseyime karisiyoo ya yani nasil anlatiyim sabah pilates yapiyom telde ariyoo ee spor yapmaa cocuk olsada duser belini incitme soyle boyle bilnis bilmis. sonucta bende dikkat ediyorum bi o bilmiyo herseyi .hergun cagriyo gel gel diye yarimsaatlik uzaklik var aramizda sen gel dyince disari soguk gelemem e ben nasil geliyim diyince sen kucuksun sen benim kizimsin geleceksin.bu nedemek simdi ya normalmi.sonra bana geliyo sunu soyle yap bunu boyle yap yanii tamam tamam diyorum sonra patlayinca bi sus diyince kusuyoo gidecem diyo ben gercekten biktin yaa napcamm yaa zaten kendi derdim bana yetiyoo yaa inan kafam hic kaldirmiyoo.ee sen beni dinlemedin bu zamana kadar ondan olmadi ya vu laflari duydukca beynim zionkluyo:-( annem cocuklarin ustune titreyen bi kadin ama bunu yalnis gosteriyo cok heyecanli olcakmi olmuycakmi tamam cok normol diyceksiniz ama bu surecte biraz rahat biraz bilincli biraz dedtek olan bi insan ariyo ben napmaliyimmm yoruldummm
ewwet canim zaten vida yokk demem bu bana akil oldiu bida solemem tup mup yapiyom diye insallah tutarda gerek kalmaz
bugun persembe cuma bagliyan gece yasin oku mutlaka ve dua et bak hala hasta olmadin ben cok umutluyum semden ve karakedidende hadiinsallah bendeeduyom.sizlere elcefcim sanada ediyomm inan bak elcefde cok cekti bitsin bu hasreti diyorum.kimim duadi kabul olcagi belli olmaz.
benide bugün istanbuldaki fabrikanın sekleteri aradı burda senin için yasin okucaz bu akşam dedi bende allah razı olsun sen ayarla kaç tane okuyabiliyasın kalanını bana söyle ben burda kendim okuyayım kalanınıda arkadaşlarıma söylicem dedim tamam dedi arar beni birazdan 41 yasin okuyalım diyoz ne dersin canım 1ad sen okurmusun benim için bu akşam .valla cansucum dünden beri lavaboya tedirgin giriyorum hastamı oldum diye gün yakşatıkça sitres artıyor bugün aksilik gibi boğzalarım şişmiş yutkunurken çok acıyoooo
canım yapıyosun geçtimi ağrıların falan varmı bi değişiklikkbebiş napıyoooo
ne demek olur canim okurummm rahat birak bence olmuycaksin insallahh.ne guzel bak arkadaslarinda okuyo.bu arda rukiyedemi ankarada tedavi gordu nerde canim
Canım benim için bu akşam 1 yasinde sen okuyacakmışın allah bin kere razı olsun hepinizden rabbim pazartesi benim meleği salı senin meleğinin müjdesini almayı nasip edecek inşallahhh
rabbim hepimizden razi olsun cnm benim...insallah dedigin gibi olur cnm insallah hayirli haberler aliriz benim hala agrilarim var cok korkuyorum cok
allahın izni ile bebişin senle yapma böyle canım bebişini düşün sen üzülürsen annesi oda çok üzülürrrTutmasa bile rabbim bize verecek hazinesi çok büyükk çünkü belki bu tutmayacak kendiliğinden hamile olcazzz öyle çok arkadaşımız var canımm
canım allah razı olsunn okuyan herkesten ...rukiyede ankara üni yaptırdı ilk tüp bebeğini annesi burda kendi başka memlekette oturoyo ama
ahh bitanem yaa inan en son istiyecegim seydir meleğimi üzmek ama ne biliym korkularımı yitiremiyorum bir türlü...inşallah bu günleri hatırlamayacagım güzel günler vardır önümde..hepimizin önünde...
canım bir tane yasin okudum sana hediye ettim...rabbim inşallah kabul eyler...
kızlar selamlar
test günüme kadar 4444 salat-ı tefriciye okumak istiyorum..biliyorum biraz geç kaldım ama artık okuyabildiğim kadar okuyacagım..aranızda bana salat-ı tefriciye okuyabilicek olur mu acaba?Allah hepinizinden razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?