Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet demiştin canım ama cesaretim yoktu sabah kalktım hasta olmamışım yine bi yapayım dedim çıkmasada üzülmicektim yarın kana gidecem için bide hasta olmadım ya tesillim oydu aslında yaptım 10sn sonra çıktı 2.çizgi ama silik eşim yok diyor 2.ninde 1.gibi koyu çıkması lazım bende sen ne anlan ben hamileyim sen inanma diyince oda inandı hemen şükür namazı kıldım ağlaya ağlaya o andad hepiniz için dua ettim tez zamanda sizinde olcak inşallah rabbim dualarımız kabul ettim hepinizden allah razı olsun dur bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak canımmmmmm dualarım siizinleee .sizde eksik etmeyin benden

Bebiş isteyen güzel kalpli bayanlar, size bişey sorucam bn yarın aşılanıcam :) ilk aşılannmam. Dün 1 de çatlatma iğnemi vurdum. Akıntım oldu beyaz. Yumurtam çatladımı çatladıysa erken mi çatladı acaba ya. Yarın aşılama olucağım için yarın çatlasa daha mı iyi olurdu :)

soru isareti bence bu noktada catladimi catlamadimi diye dusunme yarinki asilamani dusun pozitif ol ve bol bol dua et cnm.catlafiysada ilk iki gun daha zamanin var bebisin tez zamanda gelir insallahh

sagol cnmm insallahh darisi bizlere ama sen hamilesinn.bu gece uyku yok sanaaa...bendee cokk mutluu oldumm belmi ikiz erkekse doktorun ismini koyyy

Dondurulmusta bebekler direk islem görmemiş dinlenmiş rahime konulduğu icin tutama olasılığı en az taze embiriyo kadar yüksek. .Sonrasida daha doğal cok hamilelik gibi ilerliyor. ins. Seninkide önümüzdeki ay gelicekk minigin

İlaçların etkisinden dolayı çatlamaya yakin basliyor o akıntı. Hatta aşılamadan 2-3 gun sonra bile geliyor. Çatlasada panik Yokk. Normal yolla olan bebeklerdede catlar çatlamaz atılmıyorsa bebek temelleri :) Gunduz çatlasa gece oluyor çalısmalar

Amannn nebiliyim devamlı panik halindeyim:) ya çatlarsa yarına kadar. Aşılamayla hamile kalanlar var mı aranızda

sagol cnmm insallahh darisi bizlere ama sen hamilesinn.bu gece uyku yok sanaaa...bendee cokk mutluu oldumm belmi ikiz erkekse doktorun ismini koyyy

inşallah canımmm..ayne canım uykum gelmiyo normalde ben uykuyu çok severim bide çalıştığım için erkenden uyurummm ama bugün yok bacımmm Mtlu olduğunu hissediyorum canımm çünkü bende biri hamile olsa burdan çok sevinirdim bana umut olurdu ..yarın kada belli olurmu ikizmi değimi acaba yada keseyi görüncemi belli olur canımm.batuhan ben koymayı düşünüyorum erkek olursa eşim ne der bilmiyorum :44::44: Onun kesin aklında isim vardırr

canııııııııııım çooooooook sevindim,benim testimde silik çıkmıştı hemen kanda bakmıştık pozitifti,eşimde inanmamıştı....seninde öyledir rabbim dualarımızı kabul etti,inşallah heyecanla kan sonucunu bekliyorum

evet canım rabbim dualarımızı kabul ettii şükürler olsun allah hepinizdende razı olsunn...şimdi işteyim 9 gibi çıkıcam kan vermek için saat 12:00 gibi alırım hemen yazarım size

Canım çok sevindim inşallah yüksek bir kan sonucu ile daha da çok seviniriz.bir an önce senden haber bekliyoruz :))))) bakalım kaç bebik annesisin :))))

Karakedi canım, çok geçmiş olsun her zaman dualarımızdasınız, bu olmazsa dondurulmuşların olur inşallah orada da bebiklerin seni bekliyor...Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah...

Mutluluğun daim olsun işallah Bügünde kan testini yaptır kaç tanesi seninle öğrenelim Darısı bekleyen umut eden herkese işallah

eli kulağındadır test sonuçunun gerçi...mutlaka hamilesin idrar testi kolay kolay vermiyor ikinci cizgiyi canım :)))silik olması normal...ben örneklere bakmıştım hep silik zaten...net değil, ilk çizgi gibi değil ....bu arada kan değerin yüksek cıkarsada ikiz diye bir kesin hüküm yok canım..hatırlarsın binim 4 er 4 er katlamıştı hcg değerleri..kendi tüp doktorum bile %99 coğul demişti..ama şu anda bi tane görünüyor...Allahım saglıklı olsun da bi tane olsun..

bebeskocum tebrik ederim silik çıktıysa hamilesin demektir benim kan sonucum 55 ken silik çizgiyi görmüştüm seninde pozitiftir kan testin inşallah Allah gönlüne göre verir önce hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama. kan sonucunu merakla bekliyoruz canım.

karakedi canım sen de umutsuz olma kırmızıya dönse bile umut kesilmez pembeliğe bakma sende bir idrar testi alıp yapabilirsin bugün. yarın muhakkak gidip kanını ver.

sevde cim nasılsın canım girmiyorsun uzun zamandır merak ettim seni ufaklık ve sen iyimisiniz kaç haftalık oldunuz cinsiyet belli mi :)

ben de adet oldum olacam yine gecikti benim adetim 33. günümdeyim acaba kimyasaldan sonrası gecikmesi normal mi bilemiyorum ümitlenmiyorum hiç..

Jollyyy canımm yine sana bir sorum olacak hatırlarsan tabiki. kimyasal sonrası ben ilaçları bırakınca hemen ertesi gün adet olmuştum. ama bu ay gecikti senin de kimyasaldan sonraki ay adetinde gecikme olmuşmuydu? dondurulmuşa başladığın için hatırlarsın belki ama sen ara vermemişmiydin yoksa anımsayamadım ??

canım çok sevindim inşallah yüksek bir kan sonucu ile daha da çok seviniriz.bir an önce senden haber bekliyoruz :))))) bakalım kaç bebik annesisin :))))

mutluluğun daim olsun işallah bügünde kan testini yaptır kaç tanesi seninle öğrenelim darısı bekleyen umut eden herkese işallah

hepinizden rabbim razı olsun yi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm kızlarr kan değerim 48,49 çıktı kendi dr yoktu başka dr çarşamba tekrar gel kan ver değerin katlaması önemli dedi sizde değerim düşükmü tek gebelik o kesin ama tek gebelik içinde düşük değermi sizce

canım mavınınde boyleydı ıyı dusunelım ıyı olsun melegımn tutunmus sana ınsallah devamıda gelır carsambaya kadar sabretcez artık sen dıkkat et kendıne uzulmekoı bebısınde uzulmesı herseyın hayırlısı canım Rabbım gonlune gore versın

alla alla niye vermedilerki pcolu olan kimle konuştuysam hep vermişler bu ilacı..belkide senin pco değildir ne bileyim kafam karıştı..vardır herhalde doktorunun bir bildiği..rahatça verirsin istediğin kiloyu merak etme..

valla canım ben kan testi yaptırdığımda hiç pozitif sonuç almadığım için (hamile kaldığımdada idrar testiyle öğrenmiştim) bilemiyorum ama bence değerin iyi kızlar daha iyi bilirler tabi..2 gün sonra hayırlısıyla yükselir inşallah sen içini ferah tut..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…