bebeskoooooo. Ben sana cuma yap demedimmi silik cikarsa git kan ver tek cizgi varsa gitme demedimmi lafima geldin dimii bak bendee cokk heyecanlandimmmm yaaa hatta inanirmisin agladimm yaa.rabbim.insallahhhh olduuh bu iss.bende uc yildirrr o testlerden yaparin kocaman tek cizgi karsima cikar hic silik rastlamadim kesinn hamilesinnn yarin ben doktorda olucam aksam ogrenirim haberi...cnmmm cokkkk sewindimmmmmmmmmmnmmmmm ....
Selam kızlar test gunlerı yaklastı heycanlar artı degılmı karakedı sanırım adet oluyosun tabıkı uzuluceksın ama azmıne hayran kaldım daha negatıfı almadan planların hazır kafanda ınsanlar plan yaparken Rabbım gulermıs Ben sızın kaderınızı cızdım dıye ınsallah kaderınde saglıkla bebegını kucagına almak vardır benımde gecen nısanda oldu asılamam necabuk gecıyo zaman ogun ben asılamamı olurken bırısı bebegını aldırmak zorunda kalmıstı ve karı koca hungur hungur aglıyodu bende cok dua etmıstım boyle olması olmamısından daha kotu cunku sevınememıstım bıle asılamam oldu dıye Rabbım kımseye tasıyamıyacagı yuku vermesın bebesko bende kuzumda sılık ıkıncı cızgıyı gormustum hala saklıyorum o testı ertesı gunde pozıtıfı gordum ınsallah senınde oyle olur canım saglıkla alırsın kucagına ben yetrdende cok umıtlıyım ıcımden bıhıs onunda tutucak dıyo ama bakallım hayırlısı ınsallah neyse cenem dustu kızlar kendınıze ıyı bakın
Bebiş isteyen güzel kalpli bayanlar, size bişey sorucam bn yarın aşılanıcam :) ilk aşılannmam. Dün 1 de çatlatma iğnemi vurdum. Akıntım oldu beyaz. Yumurtam çatladımı çatladıysa erken mi çatladı acaba ya. Yarın aşılama olucağım için yarın çatlasa daha mı iyi olurdu :)
evet demiştin canım ama cesaretim yoktu sabah kalktım hasta olmamışım yine bi yapayım dedim çıkmasada üzülmicektim yarın kana gidecem için bide hasta olmadım ya tesillim oydu aslında yaptım 10sn sonra çıktı 2.çizgi ama silik eşim yok diyor 2.ninde 1.gibi koyu çıkması lazım bende sen ne anlan ben hamileyim sen inanma diyince oda inandı hemen şükür namazı kıldım ağlaya ağlaya o andad hepiniz için dua ettim tez zamanda sizinde olcak inşallah rabbim dualarımız kabul ettim hepinizden allah razı olsun dur bakalım yarın kan değerim kaç çıkacak canımmmmmm dualarım siizinleee .sizde eksik etmeyin benden
napalım cnm bu yolda azimli olmazsak eger mükafatını alamayız biz caba harcıycazki rabbim bize mükafatını versin..
biliyorum bitanem hepimiz zorlu süreclerden gecerek geldik bu günlere benimde az olmadı aşılama tüp derken sırada donmuş var bakalım..ama gördüğüm kadarıyla sanki donmuşlar daha iyi tutunuyor gibi senin öyle oldu bebeşkonunda öyle oldu bakalım inşallah benimde öyle olur..
Bebiş isteyen güzel kalpli bayanlar, size bişey sorucam bn yarın aşılanıcam :) ilk aşılannmam. Dün 1 de çatlatma iğnemi vurdum. Akıntım oldu beyaz. Yumurtam çatladımı çatladıysa erken mi çatladı acaba ya. Yarın aşılama olucağım için yarın çatlasa daha mı iyi olurdu :)
İlaçların etkisinden dolayı çatlamaya yakin basliyor o akıntı. Hatta aşılamadan 2-3 gun sonra bile geliyor. Çatlasada panik Yokk. Normal yolla olan bebeklerdede catlar çatlamaz atılmıyorsa bebek temelleri :) Gunduz çatlasa gece oluyor çalısmalar
sagol cnmm insallahh darisi bizlere ama sen hamilesinn.bu gece uyku yok sanaaa...bendee cokk mutluu oldumm belmi ikiz erkekse doktorun ismini koyyy
sabah kalktım test yaptım 2.çizgi pembemsi çıktı ilk çizgi kadar koyu değil ya eşim halen inanmıyor ama ben 4 yıldır yapıyorum bu testi hiç çıkmıyodu 2.çizgi sizce ben hamilemiyim kızlar eşim öyle yapınca bende karamsar kaldım
canııııııııııım çooooooook sevindim,benim testimde silik çıkmıştı hemen kanda bakmıştık pozitifti,eşimde inanmamıştı....seninde öyledir rabbim dualarımızı kabul etti,inşallah heyecanla kan sonucunu bekliyorum
sabah kalktım test yaptım 2.çizgi pembemsi çıktı ilk çizgi kadar koyu değil ya eşim halen inanmıyor ama ben 4 yıldır yapıyorum bu testi hiç çıkmıyodu 2.çizgi sizce ben hamilemiyim kızlar eşim öyle yapınca bende karamsar kaldım
canım çok sevindim inşallah yüksek bir kan sonucu ile daha da çok seviniriz.bir an önce senden haber bekliyoruz :))))) bakalım kaç bebik annesisin :))))
mutluluğun daim olsun işallah bügünde kan testini yaptır kaç tanesi seninle öğrenelimdarısı bekleyen umut eden herkese işallah
eli kulağındadır test sonuçunun gerçi...mutlaka hamilesin idrar testi kolay kolay vermiyor ikinci cizgiyi canım :)))silik olması normal...ben örneklere bakmıştım hep silik zaten...net değil, ilk çizgi gibi değil ....bu arada kan değerin yüksek cıkarsada ikiz diye bir kesin hüküm yok canım..hatırlarsın binim 4 er 4 er katlamıştı hcg değerleri..kendi tüp doktorum bile %99 coğul demişti..ama şu anda bi tane görünüyor...allahım saglıklı olsun da bi tane olsun..
bebeskocum tebrik ederim silik çıktıysa hamilesin demektir benim kan sonucum 55 ken silik çizgiyi görmüştüm seninde pozitiftir kan testin inşallah allah gönlüne göre verir önce hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama. Kan sonucunu merakla bekliyoruz canım.
karakedi canım sen de umutsuz olma kırmızıya dönse bile umut kesilmez pembeliğe bakma sende bir idrar testi alıp yapabilirsin bugün. Yarın muhakkak gidip kanını ver.
sevde cim nasılsın canım girmiyorsun uzun zamandır merak ettim seni ufaklık ve sen iyimisiniz kaç haftalık oldunuz cinsiyet belli mi :)
ben de adet oldum olacam yine gecikti benim adetim 33. Günümdeyim acaba kimyasaldan sonrası gecikmesi normal mi bilemiyorum ümitlenmiyorum hiç..
jollyyy canımm yine sana bir sorum olacak hatırlarsan tabiki. Kimyasal sonrası ben ilaçları bırakınca hemen ertesi gün adet olmuştum. Ama bu ay gecikti senin de kimyasaldan sonraki ay adetinde gecikme olmuşmuydu? Dondurulmuşa başladığın için hatırlarsın belki ama sen ara vermemişmiydin yoksa anımsayamadım ??
canım mavınınde boyleydı ıyı dusunelım ıyı olsun melegımn tutunmus sana ınsallah devamıda gelır carsambaya kadar sabretcez artık sen dıkkat et kendıne uzulmekoı bebısınde uzulmesı herseyın hayırlısı canım Rabbım gonlune gore versınhepinizden rabbim razı olsun yi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm kızlarr kan değerim 48,49 çıktı kendi dr yoktu başka dr çarşamba tekrar gel kan ver değerin katlaması önemli dedi sizde değerim düşükmü tek gebelik o kesin ama tek gebelik içinde düşük değermi sizce
bana vermediler canım öyle bir ilaç yaa..sadece tiroid için selenyum takviyesi vermişti okadar..acaba nie vermediler ki bana?bende başladım valla cnm bu 1 ayda 2-3 kilo versem bile yeter bir kardır..belki daha kolaylaştırır dediğin gibi hamile kalmayı
hepinizden rabbim razı olsun yi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm kızlarr kan değerim 48,49 çıktı kendi dr yoktu başka dr çarşamba tekrar gel kan ver değerin katlaması önemli dedi sizde değerim düşükmü tek gebelik o kesin ama tek gebelik içinde düşük değermi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?