Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sürekli giriyorum aslında..ama bakıyorum yoksun benimde yazacak pek bişeyim olmuyor işte..bebeşkoyla karakediyi merak ediyorum işte bende...canım inşallah bi an önce gelir kırmızılarda başlarsın tekrar..bu ay herşey yolunda giderse alıcaksın dondurulmuşunu dimi? hadi hayırlısı gülüm...Rabbim seninde yüzünü güldürsün en kısa zamanda ...bizde iyiyiz maşallah ....gerçi 2 hafta önce kontrolümde iyiydi herşey...yarın tekrar kontorüm var..2 haftaya bir cağırıyor burdaki doktorum..muayeneye gitmeden 2-3 gün öncesi başlıyor efeganlar vesveseler...hala atlamadım..umarım iyidir de yarın güzel haberler verebilirim sanada...10+6 yız bugün itibariyle..yarın 11 bitecek inşallah...zaman geçiyor canım..sağlıklı olsunda ne isteyim başka..yok canım cinsiyet için daha erken...4.aydan sonra belli olur sanırım..oğlumda öyle olmuştu...inan bana hiç cinsiyeti düşünemiyorum..2 haftada bir iyi olduğunu görmek yetiyor bana..maşallah....

hayırlısıyla önümüzdeki ayda tekrar başlarsın gülüm..hiç üzme kendini...biliyorsun işte..herkez belirli bir süreci yaşıyor öyle yada böyle...umarım daha fazla beklemeden ve üzülmeden rabbim yüzünü güldürür...inşallah...

haydı gozumuz aydın allah tamamına erdırsın degere cok takılma dua edıp hayırlısını dılemeye devam:) testten sonra yıne haberdar et durumunu. cok sevindim cok. allah yardimcisi olsun minigin

Cnm kimyasaldan sonra ben 4 ay ara verdim. O aradacak ilaç kullanmadım adet olma gibi bir beklentimde olmadı zaten bende pco varya Bir sonraki tedaviye başlamadan önce su kahverengi beyaz haplar varya onu kullanıp adet olup gel demişti Dr. Onu kullandım adet oldum ve yeni tedavi icin öyle gittim. Benimkini kendi haline bırakırsan senede 1 kere ya gelir ya gelmez :)) Senin gecikme bebis felan olmasın kıs?

Cnm gecti artık ama keske 12. Gun testini yaptiraydinda ona gore daha iyi yorumlardi Dr. Su an son anda karar veren tek bebisin sana tutunmuş gibi gorunuyor :) Taze bebislerde gore dondurulmus bebislerde degerler biraz daha düşük çıkıyor. 5. Gün embriyolarindada öyledir herhalde. Benimde degerim cok yüksek degildi. Asilamalarla kıyaslama ama kendini onlarda deger tamamen farklı. Bizimkiler bebis olarak konuyo onlarınki bebek adayı :) Önemli olan dr'ununda dediği gibi degerinin katlanması. Cok yorma kendini ins. Guzel haberler verirsin Çarşamba gunu bizee senden 100'un üstünde sonuc bekliyoruzz

Son düzenleme:
keşke 1 ay ara versen canım rahmin bi dinlense sonraki adetinde gitsen ben kurbanda negatifi aldım en az 2 ay en fazla 3 ay iyiolurmuş seninde buz bebeğin senle olcak inan buna

vericem bitanem ara bu adetimde değilde birdahaki adetimde başlayacagız inşallah..inşallah benimle olur canım benim...

canım hakkında hayırlısı olsun.rabbim sanada nasip edecek inşallah sabrın sonu selamettir biliyosun şimdi olmadı ama bir daha ki sefere bebeğin seninle inşallah

öyle canım sabretmekten başk yapabilecegim inan hiç bişey yok..rabbim inşallah en kısa zamanda banada nasip eder..

canım aslında ben ilk aşılamamı oldugumda doktorum vermişti sonra o doktoru değiştirdim o doktordan sonraki hiçbiri vermedi..doktor bana zamanını söylüyordu belli bir süre kullanıyordum sonra bırakıyordum ilacı ama o sürecleri hatırlamıyorum..ondan sonraki hiçbir doktor vermedi bana o ilaçtan birdaha..doktor bana hiçbir yan etkisi olmaz kullan demişti acaba kullanmaya devam etsem mi evde bayagı kaldı ilaçtan 1 kutada bayagı fazla vardı..benim kullandıgım diaformindi canım..günde 1 tane alıyordum yanlış hatırlamıyorsam..

inşallah bitanem..hersey rabbimden...ondan gelen hersey kabulümüz yapıcak bişeyimiz yok..bekliyorum bakalım..önümüzdeki ayy inşallah meleğim gelir annesine...

Ooo bebisimiz 11 haftalik olmuş maşallah onaa . Nasıl gidiyor hamilelik bakalim . Yoruyor mu bebecikk ? Diger hamileliğinde kıyaslarsan nasıl :).Benim 12+5' te %100 kız olarak söyledi. Sonra birdaha sormadık bile. O kadar emindi kendinden :) Saglikla gelicek insallah merak etme

Üzüldüm sonucuna karakedi.Aslında sen sonucunu yazana kadar ben ümitliydim ama sanırım seninde yazdığın gibi hayırlısı böyleymiş. İnşallah bir dahaki denemende pozitifi görürsün.

Çok sevindim bebesko.Allah tamamına erdirsin inşallah. Malesef hamile kalmakla iş bitmiyor. Hamileliğin her safhası endişeyle geçiyor insanın.Ben bile 35. haftada olmama rağmen sağlıkla kucağıma alacakmıyım diye tedirginim sürekli.O yüzden Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Üzüldüm sonucuna karakedi.Aslında sen sonucunu yazana kadar ben ümitliydim ama sanırım seninde yazdığın gibi hayırlısı böyleymiş. İnşallah bir dahaki denemende pozitifi görürsün.

aslında canım bende eşime fln belli etmedim ama son ana kadar bendede hep bir umut vardı ama olmadı işte..inşallah buz bebeklerim bana sımsıkı tutunurlar...

çalışıyorum ama bilgisayar baışnda rahatımm canım dikkat ediyorum kendime rabbime emanet meleğin onu bana bağışlasın inşallahh

canım tebrik ederim dualarımız seninle yükselecek inşaallah değerin. ama rahat ol stres yapmamaya çalış tatlım.

kızlar biliyorsunuz yola dondurulmuşlarla devam edeceğim..kendi doktorumla konuştum son kalan 2 embriyom var ikiside 8 hücreli ve ayrı ayrı donduruldular doktora ikisine birden koyması için çok yalvardık ama yasımdan ve deneme sayımdan dolayı sadece 1 tanesini koyabilecegini söyledi...bizde son aşılamamı oldugum merkezi aradık durumu anlattık dondurulmuşları oraya getirsek 2 sini birden koyarmısınız dedik onlarda koyarız dediler...şimdi benim kafam çok karıstı..biliyorsunuz embriyolar çözünürken bozulma ihtimalleri var..diğer merkez biz eger ikiside saglıklı olursa ikisinide koyarız ama çözülürken bozulma ihtimalini göz önüne almalısınız dedi..yani elimizde 1 tane saglam kalabilir ve yine 1 tane koyabiliriz dedi..şu anki merekzim zaten tek tek koyucak..fiyat olarak aralarında sadece 300 tl var eşimde 300 tl için embriyoları oraya aldıralım orda koyduralım en azından sansımız artar diyor...ama ben çok kararsız kaldım kızlar..sizce embriyoları alıp diğer merkeze götürüp orada transferini sağlatmam mantıklı mı?yoksa kendi merkezimde tektek mi devam etmeliyim???buradaki herkes bu konularda tecrübeli oldugu için sizin fikrinizi almak istedim kızlar bana yardım edin nolurrrr??????

evet cnm en baştan başlamak gercekten zor benim dondurulmuş tedavim daha kolay olucak inşallah..ama bebiş için herseye katlanıyoruz işte...

Cnm valla dondurulmus tedavisi cok kolay. Şimdiden o bebislerine odaklan . Hem tedavi sırasında hemde hamilelik sürecinde hersey sanki doğal hamilelik gibi ilerliyor. İns. Donmuş bebegin onumuzdeki ay seninle olucak şende Nisan'da ilk tedaviye başladığın ayın yıl dönümünde guzel haberler alicaksinn

Son düzenleme:

Ben olsam ne yapardım. Asilama oldugum merkezde biraz daha fiyat pazarlığı yapıp 2 bebeğimde oraya taşırdım. İkisini birden alırdım.Su anda negatif sonuc aldığın icin 2. denemedede sanki 1 bebek alırsan yine umutsuz baslarsin gibi geliyor bana. 1 bebek transferiy lede bebek sahibi olan bir suru arkadasımız var ama negatiflerden sonra sanki 2 bebek almak tedavinin başlangıcında bile psikolojik olarak seni daha fazla rahatlaticaktir. Artık bebisler çözülürken hücre kaybı yeni teknolojiler sayesinde olmuyor. Önünüzde 1 ay zaman var esinle İyicene duşunun bakalim . Hakkında hayirlisi olsun şimdiden. Zamani gelmişse 1 taneylede olucak

ayy bitanem yaa inşallah dediğin gibi olur meleğim hayırlısıyla konar göbişime...

valla canım şimdi ne desem sana kullan desem avantajı olur kullanma desem başka türlü..doktorunla tekrar konuşsana bu konuyu biçok yerde okudum bu ilacın çok faydası varmış bebiş için bende de olmuştu biliyosun..sanada faydalı olmasını çok isterim..ben günde 1000mg kullanıyorum sabah 500 akşam 500 şeklinde..doktorum öyle demişti..

slmmm guzell kk bayanlariii....
ilk olarak bebesskoo tebriklerr degerin yukselcekkk..karakedicim soruna gelincee bence ayni merkexde tek tek koydururdum olucaksa orda da olur dedikleri gibi cozunurken biri bozilursa yine basa doncen dedim.gibi yine nasip yine nasip...morellerr iyii cokk sewindimmm dewam karakedi yola dewamm.

hemde aksama kadar bittikk haldeyim .kizlar gobek kol kalca uclu bi sekilde tedaviyee dewam ediyorym bu menegonn felaketmisss yaa kalcami yakti bitirdii cancanlarr ...dondurulmuslarla yola dewam edenler hersey daha kolay ne guzell

kızlarrrrrrrr bende mart adetiyle başlayacağım....... aşılama olacak ama daha merkez bile seçmedik.. tecrübesi olan arkadaşlara bi sorum olacak ortalama ne kadar tutuyor aşılamada??? tedaviye ve kişiye göre değişiyor ama dediğim gibi ortalama bi fiyat soruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…