kk da yemek yarışması var tüp bebekçi arkadaşlarımızdan biri katıldı oyunuzu istiyoruz...
destek verirseniz çok sevinirim...
yemeğin ismi PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATASI...
bu ismin başındaki yuvarlak kutucuğu işaretleyip onaylıyorsunuz çok basit..
haydi kızlar göreyim sizi
oylama için link veriyorum burdan kullanabilirsiniz oyunuzu...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
Sevdecim 18 haftaları bende bir görebilsem Allahın izniyle ben birdaha kalbini duyabilecekmiyim diye endişeliyimgelmişmi minik kalp atışları..maşallahhhh.cok sevindim..şöyle bir ohh de artık yaw..stres stres nereye kadar..tabiki rahat olamayız normal hamileler gibi ama bu kadar stresde iyi değil gülüm.. Allaha emanet bundan sonra.. sen dikkat et gerisi gelir Allahın izniyle...bende hala doktora gideceğim son 2 gün strese giriyorum..acaba kötü bir şey varmı..acaba bi sıkıntı oldumu kötü bir haber alırmıyım..hep bu tedirginlik oluyor..ama tabi ilk aylarda daha fazla..ama jolly nin de dediği gibi en az minimum seviyede atlatlamalısın bu dönemi... her şey güzel olacak inşallah..
ve..güzel haber..bizim bebişin kız olduğu netleşti...evvelsi günki kontrolde kesin kız dedi doktor...sevindik..Allah herkezi sevindirsin..bir oğlanın yanına bir kız...inanılır gibi değil...cok sıkıntılar çekiyoruz ama rabbim mükafatını veriyor işte...18+ yız dün itibariyle...Tamamına erdirsin rabbim..
Az kalmış melekcim rabbim bana da 30 lu haftaları nasip etsin inşallah sezeryan mı olacak doğum? Rabbim sağ salim kurtarsın seni bebiş sağlıcakla açsın dünyaya gözlerini.canım maşallah görmüşsün kalp atışlarınırabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al.... o sorular ,,korkular hiç bitmiyor ...benim içim hiç rahat değildi ...hala da rahat değil ...doğum nasıl olcak bi sorun çıkcakmı diye gece uyku uyuyamıyorum ....
sanırım annelik böyle bişey ....hiç korkma rabbimin izni ile hiç bişey olmiycak dualarımız sizinle
Az kalmış melekcim rabbim bana da 30 lu haftaları nasip etsin inşallah sezeryan mı olacak doğum? Rabbim sağ salim kurtarsın seni bebiş sağlıcakla açsın dünyaya gözlerini.
oo canım hamilemisin demek maşallah rabbim tamamına erdirsin
yanlış hatırlamıyorsam sanırım seninde rahmine dikiş atılacaktı sakın ihmal etme sor doktoruna 11 ve 12.haftalarda atılıyor sanırım.
tanıdıgım tanımadıgım herkeze selamlar nasılsınız kızlar? tedavide olanlar varmı ?
Herkese iyi haftasonları kızlar ilk rutin gebelik kontrolüme medikal park da başladım miniğimi yine gördüm kalbi atıyor ama daha çok küçük ölçüm bile yapmadı 1 hafta somra çağırdı o zaman detaylı bakılacak istirahate devam Allah herkese yaşatsın bu duyguyu:)
Maşallah kuzuya günden güne büyücek işte annesi12'lerde gelicek 22'lerde inş
sağol canım kan sulandırıcı coraspin 100 lüğe de resmen başlamış oldum gene her an tetikteyim sanki yine leke gelecekmiş gibi ama çok şükür kesildi yeni adet tarihim geliyor 28 nisan da umarım o zamanda da kanama yaşamam. vücudun adet olma sistemi bu dönemlerde henüz gebeliğe adapte olamadığı için adet olmak istiyor ve bu da lekelenmelere sebep olabiliyormuş. bugün 7 hafta 4 günlüğüz artık iki ileri bir geri ona takılmıyorum haftaya cumartesi 8 haftalık olacağım şimdilik ölçüm yapmadı o zaman geldiğinde yaparız ölçümlerini daha çok küçük dedi kalbi de tik tak atıyordu maşallah :)
ilaçları konuştuk ve düzenledik sadece progestan iğnesi için bana kendine eziyet etme 12. haftaya kadar mümkün değil vurulamazsın fitil yada hapa geçelim ikisinin de etkinliği aynı dedi. ama benim ilaçlar konusundaki takıntımı görünce gülümseyerek sana bırakıyorum sen yine de bunu bir düşün dedi :) sen cidden 12. haftaya kadar vuruldun mu bu iğneyi her gün zor olmadı mı? zorluğundan ziyade artık kalçalarım sertleşti benim hani 10. haftaya kadar dayanmak istiyorum gene de...
sağol canım kan sulandırıcı coraspin 100 lüğe de resmen başlamış oldum gene her an tetikteyim sanki yine leke gelecekmiş gibi ama çok şükür kesildi yeni adet tarihim geliyor 28 nisan da umarım o zamanda da kanama yaşamam. vücudun adet olma sistemi bu dönemlerde henüz gebeliğe adapte olamadığı için adet olmak istiyor ve bu da lekelenmelere sebep olabiliyormuş. bugün 7 hafta 4 günlüğüz artık iki ileri bir geri ona takılmıyorum haftaya cumartesi 8 haftalık olacağım şimdilik ölçüm yapmadı o zaman geldiğinde yaparız ölçümlerini daha çok küçük dedi kalbi de tik tak atıyordu maşallah :)
ilaçları konuştuk ve düzenledik sadece progestan iğnesi için bana kendine eziyet etme 12. haftaya kadar mümkün değil vurulamazsın fitil yada hapa geçelim ikisinin de etkinliği aynı dedi. ama benim ilaçlar konusundaki takıntımı görünce gülümseyerek sana bırakıyorum sen yine de bunu bir düşün dedi :) sen cidden 12. haftaya kadar vuruldun mu bu iğneyi her gün zor olmadı mı? zorluğundan ziyade artık kalçalarım sertleşti benim hani 10. haftaya kadar dayanmak istiyorum gene de...
Sağol rana cım hamileim çok şükür ama daha çok yeni bakalım 12. Haftaları görmek nasip olur inşallah dikişi ihmal edermiyim hiç haftaya da bir prof a gidicem muayneye elimizden geleni yapıcaz. Sen nasılsın iyimisin?
bende iyiyim canım senin adına sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin.
Bende ramazanı atlatıyım başlayım diyorum hayırlısı bakalım geçen ramazan bayraqm sıcaklar burnumdan gelmişti yinede nasip korkunun ecele faydası yok diyip başlıycam artık.
Elcefcimm ALLAHİNN İZNİYLEE HERSEYY GUZELL OLUCAKK BOL BOL HERGUN AYETEL KURSİ OKUU..CANİMM BU ARADA NİYE RAHMİNE DİKİS ATİLCAK OGRENEYİMDE BİGUN HAMİLE KALMAK NASİP OLURSAA BENDE DOKTORUMDAN RİCA EDERİM DİKİVERİRR;-);-;-
Canimcim bol bol komedi filmleri izle dvd lerden tabii fazla gulmeee
Olmaz artıkk kanama felan inş. merak etmeBen ilk kalp atışını 8. Haftada dinlemiştim. 6 haftalıkken ilk kese için çağırmıştı. Sonra 2 hafta sonra gel demişti dediğin gib net ölçüm alabilmek için. Baya bir bebekti 8 haftalık sanki kardan adam gibi kollar bacaklar top gibi oluşmuştu :) 8. haftada biraz yalvardım iğneyi bırakıyım artık diye her şey iyi giderken kesmek istemiyorum az daha sabret dedi. sonra 2 hafta sonra 10. Haftada gittim. Elindeki iğneleri kullan bir daha alma dedi. Benim elimdede 10 tane vardı. 1 paketi kullandım 2.yi kullanmadım bayıldım artık :) Benim iğneleri kocam yaptığı için pek beze olmuyordu ne zaman dışarda yaptırmak zorunda kalsam o zaman ilacı çok hızlı veriyorlardı sanırım hemen şişlik oluyordu oda 3-4 gün geçmiyor zaten Ama Dr' un farketmez diyorsa istersen eziyet etme kendine :) Ben ısrar ettim fitil kullanım hap iayım diye yok dedi kaldıramadım ben :)Birde onunda beraber crinone jel kullanıyordum biliyorsun. Ama transfer öncesi progestan düzeyine bakıyorlar ya kandan belki benimkisi düşünse o yüzden hem iğne hem jel kullanmışsa olabilirim.
bende ramazanı atlatıyım başlayım diyorum hayırlısı bakalım geçen ramazan bayraqm sıcaklar burnumdan gelmişti yinede nasip korkunun ecele faydası yok diyip başlıycam artık.
herkeze hayırlı sabahlar kaımı verdım sonucunu beklıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsı....
bende ramazanı atlatıyım başlayım diyorum hayırlısı bakalım geçen ramazan bayraqm sıcaklar burnumdan gelmişti yinede nasip korkunun ecele faydası yok diyip başlıycam artık.
Valla bana bıraktı tüp bebek de olunca üstüne gelmedi eşimle birlik oldular beni ikna etmeye çalıştılar ama ben halîmden memnunum dedim biraz düşün o zaman dedi elimde 7 adet var cumartesi kontrolde 8 haftalık olucam söylerim 2 hafta daha vurulayım diye sonra fitile geçeriz artık ben hegün arabayla eczaneye gidiyorum arkadaşım vuruyor yani 40 günü geçti bazı yerlerinde bezeler var kalçalarımın ama ilacın işlemesine engel değilmiş artık dayanabildim kadar dayanıcam şuanda progestan desteği alıyomusum artık?
herkese merhaba epeydir giremedim geçmişide okuyamadım umarm herkes çok iyidir.
ercelf hala paniksin ama seni çok iy anlıyorum bende doğuma girdiğimde bile çok umutszdum.o yüzden ben tadını çıkaramadım sen çıkar.umarım herşey gönlünce olur.
ilayda sonucun şimdiden hayırlı olsun umarım olumludur...
ranacım inşallah yen tedavin olumlu olursonu güzel biter...
jolly maşallah diyeyim doğuma az kalmış,isim düşünndün mü?inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine...
Yok cnm progestan iğne ve jeli 10. haftada elinde kalanları kullanıp bırakabilirsin dedi. İğneye yaklaşık 1 hafta jelede 2 hafta daha devam ettim elimdekiler bitince bir daha almadım. 12. hafta estrofem ve folik'ide bıraktım. Sadece elevit ve corasprin kalmıştı. Sonradan kan ve balık yağı eklendi ama 24. haftadan sonra
Selamm cnm kızınla günler yoğun geçiyordur elbet :) Tam 2 ay kaldı artık bakalım hayırlısı ile bir kucağımıza alsakkİsimimiz belli daha evlenmeden kızda olsa erkekte olsa belliydi kuzucuğumzun adı. Hatta 2. Ye kız yada erkek olursa onların bile adları belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?