Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz


Madem tüpçü arkadaşımız katıldı o zaman oylanmıştırr :)
 
Selam kızlar fırsat bulup yazamıyorum ama neyaptıgınızı merak edıp okuyorum hamıslerı merak edıyorum kızlar tedırgınlıkler acabalar bıtmez aslla bendre sızın gıbı dogursamda kurtulsam modundaydım ama ınanın sımdıde zor acaba usudumu yok terledımı aman hasta olmasın karnı doydumu bırsuru soru anlıycagınız kafamda paronayak oldum ıyıce dısarıya cıkmaya korkuyorum hasta olucak dıye bugunlerın kıymetını bılın dıycem ama bos laf bılıyorum Rabbım kuzularımızı bızlere bagıslasın korusun onları
 
Sevdecim 18 haftaları bende bir görebilsem Allahın izniyle ben birdaha kalbini duyabilecekmiyim diye endişeliyim çok zor bu zaman nasıl geçer böyle korkularla Allah güç kuvvet versin rahat olmaya çalışıyorum herşey Allahtan nasipse yicek ekmeği varsa doğar diyorum ama yine de kaybetmek istemiyorum yeniden bebeğimi. Maşallah kız bebeğe Allah bunca yıldan sonra gönlüne göre verdi bak ben de cinsiyeti hiç düşünmüyorum şuan ikisinden de yok neticede önce sağlıklı olsun ikili tesim temiz çıksın daha oralardayım ben. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Az kalmış melekcim rabbim bana da 30 lu haftaları nasip etsin inşallah sezeryan mı olacak doğum? Rabbim sağ salim kurtarsın seni bebiş sağlıcakla açsın dünyaya gözlerini.
 
Az kalmış melekcim rabbim bana da 30 lu haftaları nasip etsin inşallah sezeryan mı olacak doğum? Rabbim sağ salim kurtarsın seni bebiş sağlıcakla açsın dünyaya gözlerini.

evet az kaldı normal doğum istiyorum ama tırsmıyoda değilim gelecek hafta drum muayene edicek ona göre karar verilecek:18: rabbim sanada 35 leri 39 haftaları göstersin inşallah bu minik kuş iyi tutundu dala rabbimin izni ile sağsalim gelcek dünyaya
 
Günaydın kızlar hayırlı cumalar..
 
oo canım hamilemisin demek maşallah rabbim tamamına erdirsin

yanlış hatırlamıyorsam sanırım seninde rahmine dikiş atılacaktı sakın ihmal etme sor doktoruna 11 ve 12.haftalarda atılıyor sanırım.

tanıdıgım tanımadıgım herkeze selamlar nasılsınız kızlar? tedavide olanlar varmı ?
 

Sağol rana cım hamileim çok şükür ama daha çok yeni bakalım 12. Haftaları görmek nasip olur inşallah dikişi ihmal edermiyim hiç haftaya da bir prof a gidicem muayneye elimizden geleni yapıcaz. Sen nasılsın iyimisin?
 
Herkese iyi haftasonları kızlar ilk rutin gebelik kontrolüme medikal park da başladım miniğimi yine gördüm kalbi atıyor ama daha çok küçük ölçüm bile yapmadı 1 hafta somra çağırdı o zaman detaylı bakılacak istirahate devam Allah herkese yaşatsın bu duyguyu:)
 

Maşallah kuzuya günden güne büyücek işte annesi 12'lerde gelicek 22'lerde inş
 
Maşallah kuzuya günden güne büyücek işte annesi 12'lerde gelicek 22'lerde inş

sağol canım kan sulandırıcı coraspin 100 lüğe de resmen başlamış oldum gene her an tetikteyim sanki yine leke gelecekmiş gibi ama çok şükür kesildi yeni adet tarihim geliyor 28 nisan da umarım o zamanda da kanama yaşamam. vücudun adet olma sistemi bu dönemlerde henüz gebeliğe adapte olamadığı için adet olmak istiyor ve bu da lekelenmelere sebep olabiliyormuş. bugün 7 hafta 4 günlüğüz artık iki ileri bir geri ona takılmıyorum haftaya cumartesi 8 haftalık olacağım şimdilik ölçüm yapmadı o zaman geldiğinde yaparız ölçümlerini daha çok küçük dedi kalbi de tik tak atıyordu maşallah :)
ilaçları konuştuk ve düzenledik sadece progestan iğnesi için bana kendine eziyet etme 12. haftaya kadar mümkün değil vurulamazsın fitil yada hapa geçelim ikisinin de etkinliği aynı dedi. ama benim ilaçlar konusundaki takıntımı görünce gülümseyerek sana bırakıyorum sen yine de bunu bir düşün dedi :) sen cidden 12. haftaya kadar vuruldun mu bu iğneyi her gün zor olmadı mı? zorluğundan ziyade artık kalçalarım sertleşti benim hani 10. haftaya kadar dayanmak istiyorum gene de...
 

Elcefcimm ALLAHİNN İZNİYLEE HERSEYY GUZELL OLUCAKK BOL BOL HERGUN AYETEL KURSİ OKUU..CANİMM BU ARADA NİYE RAHMİNE DİKİS ATİLCAK OGRENEYİMDE BİGUN HAMİLE KALMAK NASİP OLURSAA BENDE DOKTORUMDAN RİCA EDERİM DİKİVERİRR;-);-;-

Canimcim bol bol komedi filmleri izle dvd lerden tabii fazla gulmeee
 

Olmaz artıkk kanama felan inş. merak etme Ben ilk kalp atışını 8. Haftada dinlemiştim. 6 haftalıkken ilk kese için çağırmıştı. Sonra 2 hafta sonra gel demişti dediğin gib net ölçüm alabilmek için. Baya bir bebekti 8 haftalık sanki kardan adam gibi kollar bacaklar top gibi oluşmuştu :) 8. haftada biraz yalvardım iğneyi bırakıyım artık diye her şey iyi giderken kesmek istemiyorum az daha sabret dedi. sonra 2 hafta sonra 10. Haftada gittim. Elindeki iğneleri kullan bir daha alma dedi. Benim elimdede 10 tane vardı. 1 paketi kullandım 2.yi kullanmadım bayıldım artık :) Benim iğneleri kocam yaptığı için pek beze olmuyordu ne zaman dışarda yaptırmak zorunda kalsam o zaman ilacı çok hızlı veriyorlardı sanırım hemen şişlik oluyordu oda 3-4 gün geçmiyor zaten Ama Dr' un farketmez diyorsa istersen eziyet etme kendine :) Ben ısrar ettim fitil kullanım hap iayım diye yok dedi kaldıramadım ben :)Birde onunda beraber crinone jel kullanıyordum biliyorsun. Ama transfer öncesi progestan düzeyine bakıyorlar ya kandan belki benimkisi düşünse o yüzden hem iğne hem jel kullanmışsa olabilirim.
 

bende iyiyim canım senin adına sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin.

bende ramazanı atlatıyım başlayım diyorum hayırlısı bakalım geçen ramazan bayraqm sıcaklar burnumdan gelmişti yinede nasip korkunun ecele faydası yok diyip başlıycam artık.
 

herkeze hayırlı sabahlar kaımı verdım sonucunu beklıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsı....
 
) cansucum öyle herkezinkini dikmiyolar şekerim:) benim rahim anomalimdem dolayı erken doğum riskim var o yüzden atılabilir ilerleyen haftalarda tabi Allah o günlere gelmeyi nasip ederse.


Valla bana bıraktı tüp bebek de olunca üstüne gelmedi eşimle birlik oldular beni ikna etmeye çalıştılar ama ben halîmden memnunum dedim biraz düşün o zaman dedi elimde 7 adet var cumartesi kontrolde 8 haftalık olucam söylerim 2 hafta daha vurulayım diye sonra fitile geçeriz artık ben hegün arabayla eczaneye gidiyorum arkadaşım vuruyor yani 40 günü geçti bazı yerlerinde bezeler var kalçalarımın ama ilacın işlemesine engel değilmiş artık dayanabildim kadar dayanıcam şuanda progestan desteği alıyomusum artık?



Hayırlısı olsun canım herşeyin bir zamanı var duanı esirgeme rabbimden iste en kısa zamanda iyi haberler alalım senden de inşallah.
 
Son düzenleme:
herkese merhaba epeydir giremedim geçmişide okuyamadım umarm herkes çok iyidir.
ercelf hala paniksin ama seni çok iy anlıyorum bende doğuma girdiğimde bile çok umutszdum.o yüzden ben tadını çıkaramadım sen çıkar.umarım herşey gönlünce olur.

ilayda sonucun şimdiden hayırlı olsun umarım olumludur...
ranacım inşallah yen tedavin olumlu olursonu güzel biter...
jolly maşallah diyeyim doğuma az kalmış,isim düşünndün mü?inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine...
 
herkeze hayırlı sabahlar kaımı verdım sonucunu beklıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsı....

canım inşallah sonucun pozitiftir sen aşılamamı yaptırdın tüp bebekmi ..bizleri habersiz bırakma
 

ranacım yeni tedavin hayırlıolur inşallah bu sefer bebeğin sana gelr işallah
 

Yok cnm progestan iğne ve jeli 10. haftada elinde kalanları kullanıp bırakabilirsin dedi. İğneye yaklaşık 1 hafta jelede 2 hafta daha devam ettim elimdekiler bitince bir daha almadım. 12. hafta estrofem ve folik'ide bıraktım. Sadece elevit ve corasprin kalmıştı. Sonradan kan ve balık yağı eklendi ama 24. haftadan sonra



Selamm cnm kızınla günler yoğun geçiyordur elbet :) Tam 2 ay kaldı artık bakalım hayırlısı ile bir kucağımıza alsakk İsimimiz belli daha evlenmeden kızda olsa erkekte olsa belliydi kuzucuğumzun adı. Hatta 2. Ye kız yada erkek olursa onların bile adları belli
 

Folbiol le coraspine devam bir de b12 verdi ayrıca fitile de geçsem 12. Haftaya kadar kullanırım heralde 3. Aydan sonra farklı vitaminler gerekiyor folik tek başına yetmiyor elevit in içinde herşey var bi 12. Haftayı geçsek :)
Sende maşallah 30 haftalık olmuşsun darısı başıma alışverişler nasıl gidiyor odasını aldınız mı minik prensesin:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…