Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

maşallah size bütün isimler hazır
banada tüyo verinnnn benim ismimmm hala yokkkkk

cnm tekrar hayırlı uğurlu olsunnnnnn
biliyodummmm allahın izni ile olacak demiştimm :)

Sağol canım sen de 17. Haftalara gelmişsin kızmıydı senin de? Ne güzel artık hissediyosundur hareketlerini ben de hemen hissetmek istiyorum çünkü kontrole 2 gün var ve hep acaba kalbi atıyor mu diye endişe duyuyorum

ercelfim hatta 18. haftamdayım ama ben hala hissetmedim bişey
bende acaba neden hissetmiyorum diye soruyorum kendime pazartesi kontrolum var gideceğim
yani korku endişe hiç bitmiyooo malesef

kızlarrr sizler kaçıncı haftada hissettinizz ???

Bir arkadaşım da hissetmiyorum diyordu meğerse gaz gibi kabarcıklar oluyomuş yer değiştirir gibi karnında bir de sanki kelebek kanat çırpıyo gibi oluyo diye tanımlanıyomuş meğerse gaz sandıpı bebeğin hareketleriymiş şekerli yiyip sırt üstü yat hissedersin inşallah.

Berhabalar anne adayları ben de 1 yıldır bebek istiyorum ama olmadı artık aşılamaya geçmek istiyorum beklemelimiyim biraz daha sizce 27 yaşındayız eşim de ben de

Geçer geçer bak haftalar nasıl geçiyor. Her kontrolde ah şu kontrolüde bir geçsem diyeceksin daha :) Alışverişlik herşeylerim tamam. Hatanede vericeğim sabuncuklar ,lolipoplar bilem hazır Bebiş doğduktan 2 ay sonra taşınacağımız için şimdi odayı almadık. Aldığımız evede girmek yasak olduğu için tam net ölçülerini bilmiyoruz bi teslim alsak ondan sonra alıcaz odamızı artık:) Sepet var ana kucağı var 2 ay öyle idare edicez artık. :)

Dur daha dur :) Genelde hep 19. haftada hissediliyormuş. Benimki 16. haftada başladı ama benim karnım hiç çıkmamıştı. Yattığımda direk sırtıma yapışıyodu. Çocuk ister istemez dışardan görünüyodu :) Şimdi bile kol bacak dirsek kafa ne nerde hepsi belli oluyo :) İş yerinde arkadaşım aynı anda hamile kaldık 22. haftasında hissetmeye başladı. O 4 dönüyordurda kasları kuvvetsiz olduğu için hissetmiyorsundur

hayırlı cumalarrrrr
rabbım gonlunuzden gecenı elınıze versın ınsallahhhh... Saglık ve huzurla....

Maşallah kız lolipoplar bilem hazırmış yeni eviniz hayırlı olsun ama neden içine girip bakamıyosunuz onu anlamadım :) kontrol yarın bakalım hesabıma göre 8+3 falan çıkması gerekiyor inşallah daha minik çıkmaz.

Berhabalar anne adayları ben de 1 yıldır bebek istiyorum ama olmadı artık aşılamaya geçmek istiyorum beklemelimiyim biraz daha sizce 27 yaşındayız eşim de ben de

bence zaman kaybetme.çok iyi bir doktor bul kendine o seni yönlendirir.

Evett Mevlüt için elbisemizi bilem aldık :) Evin teslimatına kadar şantiye alanı olduğu için girmek yasak cnm yaa. İnternetten havadan emlak diye bir site var Ordan takip edebiliyoruz ancak :) Kontrolden sonra gezmelere mi gittin sen havayı güzel bulunca nerelerdesin. Bebecikk büyümüş mi haber verr :))

Valla haberler iyi olunca biraz gezdik canım herşey yolunda 8 haftalık olmuş iğneyi bırakıyorum yarın sonuncusunu olup pazartesi sabah akşam 200 mg fitile başlicam inşaşşah artık bişey olmaz çünkü kalçalarım kötü oldu artık fitille estrofeme de 12. Haftaya kadar devam artık. İşin kötüsü miğdem bulanıyor açlen bulanırdı şimdi aç tok farketmiyor hep baygın îçim tansiyonum düşük 3 saat uyudum eve gelince:) böyle böyle geçecek günler sanırım bir sonraki kontrol 2 hafta sonra Allaha emanet yavrum:)

Rabbin korusunn bebecinii goz nurunuu..herseyy guzell cok sewindimmm senin haber icin girdim cokk sukur iyiymiss canimm hersey guzell olucak insallahh kalbini ferah tutt

Jolly mewlute bizidee cagirrrrrr bizdee gelelim bebis kpkusunu icimizee cekelim bende bebesko ve karakediyi alip geleyim elcef yerinde kalsin dinlensinnn

Kizlarr 5gundur adetim geciktii...hamile olabilirmiyimm akintim cokk ara ara adet sancisi girip cikiyoo..offf bunalimdayimm

Kizlarr 5gundur adetim geciktii...hamile olabilirmiyimm akintim cokk ara ara adet sancisi girip cikiyoo..offf bunalimdayimm

Canım bir test alıp yapsana 5 günlük gecikmede varsa çıkar bence keşke olsa süpriz bebecik ama tedavilerden dolayı da gecikiyor olabilir seni üzmek istemem ama ben 38. Günde adet olduğumu bilirim ya test yap yada adetini biraz daha bekle 1 hafta gecikmesi normal.

Mrb elcelf az cok bebislerimiz seninle ayni haftadaydi ama malesef benim gelisim yavaslamis kese var bebeis var ama 1.5 hafta geriden geliyor yrn dr gidecem ilerleme olmazsa alinacak...herseye alistirdim kendimi...benim sormak istedigim bende uterus unicornusum bu gebeligim dogal yoldandi...simdi kafam karisik dogal yoldan olabildigini gorduk acaba dogal yoldan olmasi icin biraz daha beklemelimiyim...85 dogumluyum yas nedeniyle korkmaya basladim ne zaman gecti bu kadar yil...yoksa tup bebek mi yapmaliyim...gerci asilama tup dogal rabbim ol demezse olmuyooo...

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama bir doktorla kalma başka doktorlara da git ben de 85 liyim canım yaşa bakma daha genciz benim de 2 yıl önce ilk gebeliğim doğal olmuştu 8 haftalık kalbi durdu kürtajdan sonra da 2 yılın içinde hiç hamile kalamadım aşılamalar deken tüpe geçtik işte. İnşalah bebişin gelişir bunlara gerek kalmaz ama kötü bişey olursa da kürtajdan sonra 2 adet dönemi dinlen sonra doğal dene 4-5 ay istersen yumurtlama takibi yaptır kontrol altında ol öyle daha kolay olur olmuyorsa da fazla vakit kaybetmeden devlette aşılamalarını yaptırıp tüp e geçersin rapor alırsın uyguna gelir. Ben de hala korkuyorum başıma ne gelicek bilmiorum bebek büyüyünce sorunlar başlayabilir Allaha emanet önümüzdeki hafta bir riskli gebelik uzmanına gidicem biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış umarım sen de güzel haberler verirsin bana.

Ohh hadi gözünüz aydın :) İğnedende kurtuldun daha ne olsun. Şimdi tadını çıkarmaya başla. İlk başlarda 2 haftada bir gördükçe bebişini rahatlıyaksın zaten . Mide bulantısı iyidir iyi.Herşeyin yolunda gittiğine işarettir :) Bende hiç olmadı o yüzden her kontrole daha bir tedirgin gidiyordum acaba hormon seviyem mi düştü diye :)

Jolly mewlute bizidee cagirrrrrr bizdee gelelim bebis kpkusunu icimizee cekelim bende bebesko ve karakediyi alip geleyim elcef yerinde kalsin dinlensinnn

Gelin gelinn hatta o vakite göbekli hamiş olarak gelirsiniz inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…