Hamile arkadaşlara çok ama çok seviniyorum, Rabbim sağlıcakla kucaklarına aldırmayı ve salih bir evlat olmalarını nasib etsin inşallah. Bir ben kaldım, bir ben kaldım:):2:
Kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..bana gelince güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı göğüslerim çok fazla dolgunlaştı ve sürekli kramplar giriyodu yumurtalıklarıma..ilk önce idrar testi yaptım 2 tane hemen çıktı 2.çizgi,ardından gece kan testi yaptırdım ve değerim 259.9 çıktı.. bu günlerime şükürler olsun Allahım tekrardan bebeğimi verdi bana..haftaya kontrole gidicem kese için..dualarınız için çok sağolun allahım en kısa zamanda olmayanada nasip etsin inşallah..dualarınızı eksik etmeyin herzaman..
Kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..bana gelince güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı göğüslerim çok fazla dolgunlaştı ve sürekli kramplar giriyodu yumurtalıklarıma..ilk önce idrar testi yaptım 2 tane hemen çıktı 2.çizgi,ardından gece kan testi yaptırdım ve değerim 259.9 çıktı.. bu günlerime şükürler olsun Allahım tekrardan bebeğimi verdi bana..haftaya kontrole gidicem kese için..dualarınız için çok sağolun allahım en kısa zamanda olmayanada nasip etsin inşallah..dualarınızı eksik etmeyin herzaman..
Superimmmm böyle bir günde ne güzel bir haber verdin bize.Allahım devaını da getirsin inşaalh.Kucağında görmeyi nasip etsin.Değerin çok güzel bence iyi tutumuş fıstığın.
Ercelf seni herkesten çok takip ediyorum.Çünkü haziran 20 gibi benimde ölçümüm var.Darısı başıma inşaalah :18:
Melek yavruna kavuşma hikayeni keyifle okudum.Allah analı babalı büyütsün çok tatlı resimlerine baktım.Kayınvalidene de ayrıca hürmetleeeeeer:)))))
Tüm arkadaşlarımın da Kandili mübarek olsun...
Hamile arkadaşlara çok ama çok seviniyorum, Rabbim sağlıcakla kucaklarına aldırmayı ve salih bir evlat olmalarını nasib etsin inşallah. Bir ben kaldım, bir ben kaldım:):2:
]
çok sağol kuzucum aminn bu mübarek gün hatırına rabbim tüm hamileleri sağlıcakla kavuştursun yavrularına inşallah3 saatte bir 30 cc mama veriyorum ama memeden vazgeçmiycem iyileşecek elbet kuzum için herşeye değer teyzeleri maşallah derseniz sevinirim Eki Görüntüle 729000 iki resim arasında pek bi fark yok
ayyyy bu super bı haber canım yaaa çok sukur inş hersey yolunda gıder canımkızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..bana gelince güzel haber vereyim sizlere hamileyimDün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı göğüslerim çok fazla dolgunlaştı ve sürekli kramplar giriyodu yumurtalıklarıma..ilk önce idrar testi yaptım 2 tane hemen çıktı 2.çizgi,ardından gece kan testi yaptırdım ve değerim 259.9 çıktı.. Bu günlerime şükürler olsun allahım tekrardan bebeğimi verdi bana..haftaya kontrole gidicem kese için..dualarınız için çok sağolun allahım en kısa zamanda olmayanada nasip etsin inşallah..dualarınızı eksik etmeyin herzaman..
aaaaaaaa!!!! superim hayirli ugurlu olsun. yakaladin beni ard arda dogururuz saglikla insallah:))) ne guzel ne guzel! allahim isteyen herkese tez vakitte versin bebegini
senden böyle bir haber bekliyordum zaten biliyordum hissediyordum çok sevindim superim maşallah sana dikkat et kendine yat uzan bebeğin sana sımsıkı tutunsun alan rabbim vermesini de bilyor işte. inşallah bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza. hayırlı uğurlu olsun hamileliğin canım...... çok sevindim çokkk
sağol canım senin neden ölçümün yapılacak ? kaç haftalıksın şuanda?
ayyyy bu super bı haber canım yaaa çok sukur inş hersey yolunda gıder canım
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
aşılamadan sonra özel bir şey yapmana gerek yok arkadaşım, aşılamadan tam 14 gün sonra test yaptırabilirsin.arkadaşlar merhaba,
p.tesi ilk aşılamamı oldum biraz tecrübesizim... aşılama ile hamile kalan arkadaşlardan biraz bilgi rica edicektim.. neler yaptınız hayatınızda nelere dikkat ettiniz,neler hissettiniz kaç gün sonra öğrendiniz öğrenene kadar yaşadığınız enteresan bişey varmıydı...
biraz fazla soru oldu ama beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim
senden böyle bir haber bekliyordum zaten biliyordum hissediyordum çok sevindim superim maşallah sana dikkat et kendine yat uzan bebeğin sana sımsıkı tutunsun alan rabbim vermesini de bilyor işte. inşallah bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza. hayırlı uğurlu olsun hamileliğin canım...... çok sevindim çokkk
sağol canım senin neden ölçümün yapılacak ? kaç haftalıksın şuanda?
Ben 11 haftalığım haftalığım şu anda.Neden ölçümüm yapılacak çünkü daha önce 6,5 aylık bir erken doğumum var rahim filminde servikal yetmezlik çıktı. Ve hamileliğim ilk haftalarında kanamalarım oldu.İkizdi biri düştü biri duruyor
sağol canım valla bende bu kadar çabuk olcağını beklemiyodumdediğin gibi iyiki dinlemişim doktorumu..inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde büyür bebeğim başka hiçbişey istemiyorum yeterki sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun..haftaya cuma gidicez kontrole kese için ondan sonrada hayırlısıyla kalp atışı bir an önce zaman geçsin istiyorum..inşallah hamile kalmayan kalmayacak dualarımız sayesinde..en kısa zamanda onlardan da hayırlı haberler alıcaz..yeni topiğimizin adınıda sevdiğimi söylemeden geçemiycem
canım maşallah değerin çok güzel bu kez hayırlısı ile kucağına al bebeğiniKızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..bana gelince güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı göğüslerim çok fazla dolgunlaştı ve sürekli kramplar giriyodu yumurtalıklarıma..ilk önce idrar testi yaptım 2 tane hemen çıktı 2.çizgi,ardından gece kan testi yaptırdım ve değerim 259.9 çıktı.. bu günlerime şükürler olsun Allahım tekrardan bebeğimi verdi bana..haftaya kontrole gidicem kese için..dualarınız için çok sağolun allahım en kısa zamanda olmayanada nasip etsin inşallah..dualarınızı eksik etmeyin herzaman..
sağol canım darısı hayırlısı ile sizlerin başına olsun rabbim yavrularınıza hayırlısı ile kavuştursunMelek yavruna kavuşma hikayeni keyifle okudum.Allah analı babalı büyütsün çok tatlı resimlerine baktım.Kayınvalidene de ayrıca hürmetleeeeeer:)))))
Tüm arkadaşlarımın da Kandili mübarek olsun...
sağol kuzucum seninde çok az kalmış minik bi kedi daha geliyo çok az kaldımelek canım hep merak edıyordum senı çok sukur ıyımıssın
gozun aydın olsun çok gecmıs olsun sukur toparlamıssın kendını
bebısın çok tatlı masallah rabbım nazarlardan korusun sıze bağışlasın ıns
canım maşallah değerin çok güzel bu kez hayırlısı ile kucağına al bebeğini
sağol canım darısı hayırlısı ile sizlerin başına olsun rabbim yavrularınıza hayırlısı ile kavuştursunkaynanama ayrıca hürmetlerini ileticem 15 gndür baykuş gibi tepemde sütün yok memede bişey yok doymuyor diye tekrar allah tekrar
bi gün elimde kalıcak o olucak
sağol kuzucum seninde çok az kalmış minik bi kedi daha geliyo çok az kaldısanaada hayırlı doğumlar diliyorum
kaybına çok üzüldüm canım Allah birdaha yaşatmasın. 6.5 aylık olan tekmiydi?
şuanda da ikizin biri gitti diğeri duruyor sanırım. inşallah bu sefer öyle olmaz. 12. haftada yapılıyor ilk ölçüm. bakalım senin kaç çıkacak erken doğum öykünden dolayı bence attırmalısın dikiş. bana da haber ver muhakkak kaç mm çıktığını ve karından mı yoksa alttan mı bakılacak sana bana karından baktı doktorum.
30. hafta canım
çok sağol canım hayırlısı ile seninde çok az kalmış maşallahsende kavuş yavruna sağlıcakla
işte buda minik kedim mina'nın hikayesi
bdt:30 mayıs
doğum tarihi :24 mayıs
kızımın kilosu :2.900 gr
boyu:50 cm
bu topikte aylarca bekledik bebeklerimizi ..3 senenin ardından 2. aşılamada konmuştu kelebeğim göbüşümeçok şükürki hamileliğim boyunca hiç üzmedi annesini midem bile bulanmadı. artık herşeyin yolunda olması kuşkulandırıyodu benii
her muayenede kalp atışlarını duyunca rabbime şükr ediiyordum
40 haftam dolmuştu ama bebeğim hala dönmemişti
çünkü boynuna kordon dolamıştı ve dönememişti bizde artık daha fazla riske atmadık doğuma 5 gün öncesinden karar verdik drumuzla ....
bir gün öncesinden gece 11de evi silip süpürüyodum deli gibi ama kafayı dağıtmalıydım
((((gerçi boşa yapmıştım 3 gün sonra eve geldiğimde kaynanam içine etmişti evin neyse))
ertesi gün sabah 8 de kahvaltı yapmadan hastane nin yolunu tuttuk ben genel anestezi istemiştim ama drumun ısrarıyla spinal anesteziye karar verdik son anda...
bebeğimin narkoz almaması için en iyi yol buydu
neyse hazırlıklar yapıldı beni alıp götürürken herkes salya sümükeşimle asansörden son bakışmamız oscarlık film gibiydi aman bi ağladım bi ağladım
neyse yattım masaya herkes hoşgeldinle karşıladı.... heyecanımı atmam için herkes bi soru soruyodu bebeğimin adını, cinsiyetini, ilk bebekmi soruları hafada uçuyodu
en son muhabbet kuru fasülye tarifine kadar vardı popomun üstüne oturdum bi hemşire kurbanlık koyun gibi boynumu koltuğunun altına aldı iğneyi daha iyi yapabilmek için ama hiç acımadı iğne yapıldıtan sonra 5 dkka içinde bacaklarıma bi sıcaklık geldi bütün örtüleri aldılar üzerimden bacaklarıma kadar soğuk bişey sürdüler ben hissediyorum hala dedim yok kaldır ayağını deyince kaldıramadım o an rahatladım bu arada sondayı uyuşturduktan sonra taktılar drum geldi herşey yolunda başlıyoruz dediler
dakikalr sonra hemşire derin nefes al bebeği alıyoruz dedi o an deli gibi bastırdılar karnımı
bebeğimin ağlama sesinni duydum ağzını burnunu aspire ettileer çok güzel bi kız dedi drum
temizlendikten sonra yanıma getirdilr sıcacık pmuk gibi yanağı vardı
sonra hemşire bahşiş almak için ben bebeği babasına götürüyorum deyip aldı gitti kızımı
doğum 40 dkka sürdü ..
benim işim 30 dakka sürdü
drum doğumun rahat olduğunu sakinleştirici dahi vermediklerini söyledi işim bitip beni odaya aldıklarında eşim beni kapıda bekliyodu herkes bebeğin peşinden gitmiş canım kocam beni beklemişti
bebeğim gelir gelmez hemen emdi ama sütüm yoktu bebeğim sarılık oldu malesef bi gece ışın tedavisi gördü
neyseki şimdi çok iyi şu anki tek sorun benim yara olan göğüslerim kızım her emişte canımdan can gidiyo kanlar içinde kalıyor ama olsun her acıya değer
ha bu arada normal doğum oluyorsa deneyin bence sezeryan çok zor spinal iğnesinde dolayı 1 hafta baş ağrısı çektim neyseki bol kahve içerek attlattım işte benim hikayem bu biraz uzun ama okuyuverin artık
]
çok sağol kuzucum aminn bu mübarek gün hatırına rabbim tüm hamileleri sağlıcakla kavuştursun yavrularına inşallah3 saatte bir 30 cc mama veriyorum ama memeden vazgeçmiycem iyileşecek elbet kuzum için herşeye değer teyzeleri maşallah derseniz sevinirim Eki Görüntüle 729000 iki resim arasında pek bi fark yok
Arkadaslar ne olur ya akila ihtiyacim var ben londradayim burda tedavi goruyorum 3 yildir nerdeyse simdi ise tup bebek asamasindayim burda isler cok yavas ilerliyor devlet ucretsiz yaptigi icin tup bebegi bekletiyor banada araliga gun verdi tup bebek icin inanin dusunmekten 3 gundur kafam agriyor karar veremiyorum turkiyedemi yaptirayim burdami buranin tek iyiligi ucretsiz olmasi ama 6 ay var daha ben 1 ay sonra istanbula gelip tup bebege baslamayi dusunuyordum simdi ise kararsiz kaldim ustelik burda turkiyedeki gibi ilgilenmiyorlar esim bekleyelim diyor nasilsa ucretsiz ama ben cok yiprandim annemle her konustugumda agliyorum dayanamiyorum dusunmekten kafam agriyor offf birde mubarek kandil gecesi istihareye yatmayi dusunuyorum Rabbim belki neresi hayirli olacaksa gosterir siz ne dusunuyorsunuz gercekten bir fikre ihtiyacim var.
canım merhaba ..evet ya giremedim epeydir..ara ara bakıyorum aslında..benim tayinim ankaraya cıktı..eşim kurum değiştirdi o 3 aya yakındır ankarada..dolayısıyla herşey bana kaldı...bi taraftan toplanıyorum kutu yapıyorum taşınma için bi taraftan oğlumun ödevleri sınavları yoğun geçiyor bu dönem...işyeri de karışık kuruşuk..bunaldım biraz..cok şükür kızım iyi büyüyür teyzesi..geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bakıldık..cok şükür bi sıkıntı yok 24+2 olduk bugün itibariyle..karnımın büyümesini hayretle seyrediyorum..sanki ilk gebeliğim miş gibi...hala inanamıyor bu günleri gördüğüm için şükrediyorum..seninde haberlerini aldım 13 haftayı bitirmişsin ..Allahım böyle devam ettirsin..kucağımıza alana kadar hep sürecek bu endişe..bende hala hiç bir şey alamadım..haziranın ilk haftası taşınacağız artık ankarada alırım inşallah...böyle canım işte..hayırlısıyla geçiyor günler..
kaybına çok üzüldüm canım Allah birdaha yaşatmasın. 6.5 aylık olan tekmiydi?
şuanda da ikizin biri gitti diğeri duruyor sanırım. inşallah bu sefer öyle olmaz. 12. haftada yapılıyor ilk ölçüm. bakalım senin kaç çıkacak erken doğum öykünden dolayı bence attırmalısın dikiş. bana da haber ver muhakkak kaç mm çıktığını ve karından mı yoksa alttan mı bakılacak sana bana karından baktı doktorum.
çok sağol canım hayırlısı ile seninde çok az kalmış maşallahsende kavuş yavruna sağlıcakla
işte buda minik kedim mina'nın hikayesi
bdt:30 mayıs
doğum tarihi :24 mayıs
kızımın kilosu :2.900 gr
boyu:50 cm
bu topikte aylarca bekledik bebeklerimizi ..3 senenin ardından 2. aşılamada konmuştu kelebeğim göbüşümeçok şükürki hamileliğim boyunca hiç üzmedi annesini midem bile bulanmadı. artık herşeyin yolunda olması kuşkulandırıyodu benii
her muayenede kalp atışlarını duyunca rabbime şükr ediiyordum
40 haftam dolmuştu ama bebeğim hala dönmemişti
çünkü boynuna kordon dolamıştı ve dönememişti bizde artık daha fazla riske atmadık doğuma 5 gün öncesinden karar verdik drumuzla ....
bir gün öncesinden gece 11de evi silip süpürüyodum deli gibi ama kafayı dağıtmalıydım
((((gerçi boşa yapmıştım 3 gün sonra eve geldiğimde kaynanam içine etmişti evin neyse))
ertesi gün sabah 8 de kahvaltı yapmadan hastane nin yolunu tuttuk ben genel anestezi istemiştim ama drumun ısrarıyla spinal anesteziye karar verdik son anda...
bebeğimin narkoz almaması için en iyi yol buydu
neyse hazırlıklar yapıldı beni alıp götürürken herkes salya sümükeşimle asansörden son bakışmamız oscarlık film gibiydi aman bi ağladım bi ağladım
neyse yattım masaya herkes hoşgeldinle karşıladı.... heyecanımı atmam için herkes bi soru soruyodu bebeğimin adını, cinsiyetini, ilk bebekmi soruları hafada uçuyodu
en son muhabbet kuru fasülye tarifine kadar vardı popomun üstüne oturdum bi hemşire kurbanlık koyun gibi boynumu koltuğunun altına aldı iğneyi daha iyi yapabilmek için ama hiç acımadı iğne yapıldıtan sonra 5 dkka içinde bacaklarıma bi sıcaklık geldi bütün örtüleri aldılar üzerimden bacaklarıma kadar soğuk bişey sürdüler ben hissediyorum hala dedim yok kaldır ayağını deyince kaldıramadım o an rahatladım bu arada sondayı uyuşturduktan sonra taktılar drum geldi herşey yolunda başlıyoruz dediler
dakikalr sonra hemşire derin nefes al bebeği alıyoruz dedi o an deli gibi bastırdılar karnımı
bebeğimin ağlama sesinni duydum ağzını burnunu aspire ettileer çok güzel bi kız dedi drum
temizlendikten sonra yanıma getirdilr sıcacık pmuk gibi yanağı vardı
sonra hemşire bahşiş almak için ben bebeği babasına götürüyorum deyip aldı gitti kızımı
doğum 40 dkka sürdü ..
benim işim 30 dakka sürdü
drum doğumun rahat olduğunu sakinleştirici dahi vermediklerini söyledi işim bitip beni odaya aldıklarında eşim beni kapıda bekliyodu herkes bebeğin peşinden gitmiş canım kocam beni beklemişti
bebeğim gelir gelmez hemen emdi ama sütüm yoktu bebeğim sarılık oldu malesef bi gece ışın tedavisi gördü
neyseki şimdi çok iyi şu anki tek sorun benim yara olan göğüslerim kızım her emişte canımdan can gidiyo kanlar içinde kalıyor ama olsun her acıya değer
ha bu arada normal doğum oluyorsa deneyin bence sezeryan çok zor spinal iğnesinde dolayı 1 hafta baş ağrısı çektim neyseki bol kahve içerek attlattım işte benim hikayem bu biraz uzun ama okuyuverin artık
arkadaşlar merhaba,
p.tesi ilk aşılamamı oldum biraz tecrübesizim... aşılama ile hamile kalan arkadaşlardan biraz bilgi rica edicektim.. neler yaptınız hayatınızda nelere dikkat ettiniz,neler hissettiniz kaç gün sonra öğrendiniz öğrenene kadar yaşadığınız enteresan bişey varmıydı...
biraz fazla soru oldu ama beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim
Gözün aydın Superisi, çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım çok sevindim hayırlı olsun kucağınada almayı nasip etsin işallah
Sen keseciğini ve kalp atışını duy açarız hemen . Adını bebişlerini ve göbüşlerini büyütenlerde koyabiliriz :)))
canım maşallah değerin çok güzel bu kez hayırlısı ile kucağına al bebeğini
sağol canım darısı hayırlısı ile sizlerin başına olsun rabbim yavrularınıza hayırlısı ile kavuştursunkaynanama ayrıca hürmetlerini ileticem 15 gndür baykuş gibi tepemde sütün yok memede bişey yok doymuyor diye tekrar allah tekrar
bi gün elimde kalıcak o olucak
sağol kuzucum seninde çok az kalmış minik bi kedi daha geliyo çok az kaldısanaada hayırlı doğumlar diliyorum
melek hikayen çok güzel çok duygulandım. benim maalesef genel anestezi oldu. bende spinali çok istemiştim ama olmadı.bu arada göğüs yaraların için krem kullan mutlaka ben garmastan pomad kulladım iyi geldi.kremlede olmuyorsa göğüs koruma kalkanları satılıyor onlardan al...
su perisi canım çok sevindim ina bana kandil gecesi senin içinde dua etmiştim.inşallah kucağına almak nasip olur...
ben 3 aşılama geçirmiş biri olarak hiçbir belirtiye aldanıp hamileyim diye ümitlenme derim aynı şekilde de hiç belirtim yok diye üzülme.aşılamanın 15.günü kan testi yaptır.sonuç ne olursa olsun iki gün sonra tsti tekrarla.şansın bol olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?