Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamile arkadaşlara çok ama çok seviniyorum, Rabbim sağlıcakla kucaklarına aldırmayı ve salih bir evlat olmalarını nasib etsin inşallah. Bir ben kaldım, bir ben kaldım:):2:

canım hiç üzülme vakti zamanını bekliyodur mutlaka sen sakın umudunu kaybetme..bizlerin duasıyla sende kavuşucaksın bebeğine inşallah en kısa zamanda..

aaaaaaaa!!!! superim hayirli ugurlu olsun. yakaladin beni ard arda dogururuz saglikla insallah:))) ne guzel ne guzel! allahim isteyen herkese tez vakitte versin bebegini

senden böyle bir haber bekliyordum zaten biliyordum hissediyordum çok sevindim superim maşallah sana dikkat et kendine yat uzan bebeğin sana sımsıkı tutunsun alan rabbim vermesini de bilyor işte. inşallah bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza. hayırlı uğurlu olsun hamileliğin canım...... çok sevindim çokkk

sağol canım senin neden ölçümün yapılacak ? kaç haftalıksın şuanda?

melek canım hep merak edıyordum senı çok sukur ıyımıssın
gozun aydın olsun çok gecmıs olsun sukur toparlamıssın kendını
bebısın çok tatlı masallah rabbım nazarlardan korusun sıze bağışlasın ıns

ayyyy bu super bı haber canım yaaa çok sukur inş hersey yolunda gıder canım
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns

aaaaaaaa!!!! superim hayirli ugurlu olsun. yakaladin beni ard arda dogururuz saglikla insallah:))) ne guzel ne guzel! allahim isteyen herkese tez vakitte versin bebegini

sağol canım arkandan geliyorum sürpriz yapayım dedim aramızda 1 ay var sanırım..inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..allahım herkese versin en kısa zamanda inşallah..

sağol canım benim bak beklentilerini ümitlerini boşa çıkarmadım bende aslında hiç beklemiyodum hemen olmaz diyodum ama nasip allahım bugünü beklememi istedi demekki..6 ay sonra yeniden bebeğime kavuştum inşallah sağlıkla devam eder bebeğim sımsıkı tutunur bana hiç bırakmaz..ilk sen alırsın bebeğini kucağına ardından hayırlısıyla ben gelirim canım güzel günler bekliyor inşallah bizleri..

ayyyy bu super bı haber canım yaaa çok sukur inş hersey yolunda gıder canım
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns

amin ayşecim çok sağol inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider sağlıkla kavuşurum bebeğime..

Son düzenleme:
aşılamadan sonra özel bir şey yapmana gerek yok arkadaşım, aşılamadan tam 14 gün sonra test yaptırabilirsin.

Ben 11 haftalığım haftalığım şu anda.Neden ölçümüm yapılacak çünkü daha önce 6,5 aylık bir erken doğumum var rahim filminde servikal yetmezlik çıktı. Ve hamileliğim ilk haftalarında kanamalarım oldu.İkizdi biri düştü biri duruyor

kaybına çok üzüldüm canım Allah birdaha yaşatmasın. 6.5 aylık olan tekmiydi?
şuanda da ikizin biri gitti diğeri duruyor sanırım. inşallah bu sefer öyle olmaz. 12. haftada yapılıyor ilk ölçüm. bakalım senin kaç çıkacak erken doğum öykünden dolayı bence attırmalısın dikiş. bana da haber ver muhakkak kaç mm çıktığını ve karından mı yoksa alttan mı bakılacak sana bana karından baktı doktorum.

Gözün aydın Superisi, çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Sen keseciğini ve kalp atışını duy açarız hemen . Adını bebişlerini ve göbüşlerini büyütenlerde koyabiliriz :)))

canım maşallah değerin çok güzel bu kez hayırlısı ile kucağına al bebeğini

Melek yavruna kavuşma hikayeni keyifle okudum.Allah analı babalı büyütsün çok tatlı resimlerine baktım.Kayınvalidene de ayrıca hürmetleeeeeer :)))))

Tüm arkadaşlarımın da Kandili mübarek olsun...
sağol canım darısı hayırlısı ile sizlerin başına olsun rabbim yavrularınıza hayırlısı ile kavuştursunkaynanama ayrıca hürmetlerini ileticem 15 gndür baykuş gibi tepemde sütün yok memede bişey yok doymuyor diye tekrar allah tekrar
bi gün elimde kalıcak o olucak
sağol kuzucum seninde çok az kalmış minik bi kedi daha geliyo çok az kaldı sanaada hayırlı doğumlar diliyorum

Ah şu kaynanalar :) Nasıl oluyosa kendilerinin sütleri fışkırıyomuş havlu felan koyuyolarmış ama gelinlerin hiç sütü olmuyo nedense :))

30. hafta canım

KIıızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım inanamıyorum sizleri bulduğuma nasılsınız hiiçç aklımdan çıkmıyordunuzz acaba ne oldu bebişleri oldumu diye hep merak ediyordum eski topiğe giriyordum belki birinizi görürde haber alırım diye gözlerim doldu çok duygulndımm çookkk... Melek04 canımm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah bağışlasın, sevdeeeeeeeeeeee canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, ercelff canımmm sağ salım kucağına alırsın inşallah bebişini , hasretimsin umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın patron sesleniyor çok mutlu oldum çooookkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Evet o tekti canım.Yanlız ona kayıp demeyelim de o bir mucize ve şu an sağ ve 12 yaşında bir ergen adayı oğlum var . Kısaca anlatayım 6,5 aylık hamil ikeb bir gece Erken Memran Rüptürü oldum yani suyum geldi.Doktoruma gittiğimde 3 cm açıklık ve baş mobil yani hazneye inmiş.Sen ne yaptın böyle diye sorunca.Hiiiiç ... dedim :)))) ( Aman dikkatli ol çünkü hiç bir belirti vermiyor bu saydıklarım ) .Doktorum bu doğum çok kısa bir sürede sonra başlar sakin ol.Doğar ama yaşamaz dedi.Doğumu bu şartlar altında durdurmam mümkün değil dedi.Ama ne kurtarabiliriz biz on bakmalıtız dedi.En son gelişecek olan organ cigerler olduğu için iğne yapcaz ciğer geliştiici dedi.Sorası allaha kalır dedi.Ve 4 gün sonra doğum sancılarımla başladı.3 ay yoğun bakımda kaldı. 1200 gr doğdu.3 ayın sonunda belki ziin özürlü olabiir dediler allahın takdiri diye bizi oğlumla eve gönderdiler.Ama 3 yaşında okumyı söken zehir gibi bir çocuk oldu o prematüre

Belki sizlere göre bir evladı olan şanslı bir anneyim bilinmez ama benim hiç kardeşim yok bu yüzden oğlumun bu hayatta yanlız olmasını istemiyorum.O yüzden bu zorlu mücadeledeyim:26:

Muayenemin ayrıntılarını mutlaka bildiririm cnm...

Son düzenleme:

melek hikayen çok güzel çok duygulandım. benim maalesef genel anestezi oldu. bende spinali çok istemiştim ama olmadı.bu arada göğüs yaraların için krem kullan mutlaka ben garmastan pomad kulladım iyi geldi.kremlede olmuyorsa göğüs koruma kalkanları satılıyor onlardan al...

su perisi canım çok sevindim ina bana kandil gecesi senin içinde dua etmiştim.inşallah kucağına almak nasip olur...

ben 3 aşılama geçirmiş biri olarak hiçbir belirtiye aldanıp hamileyim diye ümitlenme derim aynı şekilde de hiç belirtim yok diye üzülme.aşılamanın 15.günü kan testi yaptır.sonuç ne olursa olsun iki gün sonra tsti tekrarla.şansın bol olsun...

Son düzenleme:
Gözün aydın Superisi, çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Sağol cnm amin inşallah Sonunda bebegimi alirim kucağıma..

Canım çok sevindim hayırlı olsun kucağınada almayı nasip etsin işallah

Sağol canım hayırlısıyla kucağıma alacagim günlerde gelir inşallah..

Sen keseciğini ve kalp atışını duy açarız hemen . Adını bebişlerini ve göbüşlerini büyütenlerde koyabiliriz :)))

Yeni topigimizin adına bayildim Inşallah önce kese sonra kalp atisini duyariz hayırlısıyla..

Sağol melekcim inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime..seninde gozunaydin minik kizina kavusmussun anali babalı büyüsün uzun ömürlü olsun..

Teşekkür ederim cnm Duan Için allah razı olsun inşallah kucağıma alacagim günlerde gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…