Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hiç üzülme vakti zamanını bekliyodur mutlaka sen sakın umudunu kaybetme..bizlerin duasıyla sende kavuşucaksın bebeğine inşallah en kısa zamanda..

merhaba canım hamileymişsin çok sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.bizleride dualarınızda unutmayın hamile arkadaşlar

merhaba canım hamileymişsin çok sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.bizleride dualarınızda unutmayın hamile arkadaşlar

Sağol tatlım şükürler olsun yeniden kavuştum bebegime..inşallah sağlıkla alirim kucağıma..en kısa zamanda sizde tadarsiniz Bu duyguyu inşallah Her zaman dualarimdasiniz..

superimmmm, cnm arada girdim baktım ama atlamışım, zaten insan tedavinde olmayınca biraz uzaklaşıyor, sen de biliyorsun. tekrardan tebrik ederim, doktorun gerçekten çok güzel yönlendirdi sizi, bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah.

su perim tebriklerrr...:)

sağol canım nerelerdesin görünmüyosun hiç geçenlerde aklımdan geçtin iyisin dimi?evet doktorum gerçekten iyi yönlendirdi bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah canım..sen ne durumdasın?

ya arkadaşlar ben ne zamandır konu sahibi olan mda yı merak ediyordum, sizlere soracaktım, profilinden geçmişine bi bakayım dedim birde ne göreyim hamile arkadaşım, bu topiğe artık uğramıyor galiba, sanırım kötü şeyleri çağrıştırıyor zannımca, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah.

superim;
evet cnm haklısın, iş yerinde çok yoğundum bir de tedavide olmayınca pek girmiyordum açıkçası. yakında tekrardan başlayacağım kısmetse, bu sefer memorial olacak sanırım, her doktor ve hastanın tedavi yöntemi değişebiliyor. Burası bizi sebepsiz infertilite grubuna ekledi, ve de önceki tedavimde ilaç dozumu ve dondurulmuş olan denemede 5 yerine 3. gün embriyo denemesini doğru bulmadı. ama bunlar sonucu değiştirmiyor. bakalım, her işte bir hayır vardır, bebek olmadığında da bunu söylüyorum. kısmetimde varsa benim de olur inşallah. sizinkiler sağlıklı büyüsün, benim de olur inşallah cnm:)

canım daha yeni gördüm haberini çok sevindimmmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah şükürler olsun rabbim tekrra verdi meleğini bu defa kucağına alcan inşallahh seni ve minik meleğini çok öpüyorummmm

Demos nerelerdesin:) aklıma geldin geçen gün inan kalbim temizmiş kızını büyütüp bir de işe mi başladın canım :) bizlerde çok şükür karnımıza düşürdük bebekleri artık kıcağımıza almayı nasip esin rabbim. Nasılsın neler yapıyorsun anlat biraz.
Maşallah subanallah opluna kardeş istemekle haklısın canım yalnız olmamalılar. İnşallah sağ salim alırız kıcağımıA. Ölçüm olunca haber et bana.

canım seni gördüğüme sevindim artık sık sık gel lütfen haberdar et kendinden..tedaviye başlıyomuşsun hayırlısı olsun inşallah tatlım bu sefer allahım gönlüne göre vericek..bende hamile kalmasaydım eğer ekim kasım gibi tüp bebeğe başlıcaktım..benimde aklımdan memorial geçiyodu ama nasip işte gerek kalmadı..vakti zamanını bekliyo bebeğin allah ne zaman isterse o zaman oluyo ben inanıyorum en kısa sürede sende kavuşacaksın bebeğine..memorial uğurlu gelicek inşallah sana..ne zaman başlıyosun canım yeni tedaviye?

amin tatlım çok sağol..evet bugüne şükürler olsun allahım 6 ay sonra yeniden bebeğimi verdi bana..inşallah sağlıkla kavuşurum bu sefer kucağıma alırım..darısı en kısa zamanda başına inşallah canım dualarımdasın..bizde seni öpüyoruz

superim tebrik ederim seni girip bakıyorum yazmaya firsatım olmuyor inş u defa sağ salim alırsın kucağına.

bende beklemedeyim biliyorsun ovulasyon testleri yapıyordum günüm geçti dün evde temizlik yaparken unutmuşum dikkat etmeyi bi kova dolusu suyu tezgahtan aşarı indirdim sonra aklıma geldi ama iş işten geçti lavaboya gittiğimde ise biraz kan gelince dün baya korktum ama arkası gelmedi çok şükür eğer bu hafta gelmezse pazartesi doğru doktora gidicem bakalım randevumu falan aldım beklemedeyim yani.

sağol canım amin inşallah sağsalim alırım kucağıma..senin adet tarihin ne zaman?dikkat et kendine..valla bende geçen hafta 13kg yeğenimi kucağıma aldım hamile olduğumu bilmiyoken merak etme allahım verdikten sonra kazanlarca ağırlık kaldırsan bişey olmuyo bebeğe..inşallah hamilesindir hayırlı haberini bekliyorum..

amin inş canım benim adetler en son 40-45 gün aralığında geliyordu bugün 50. gün 45 günü baz alırsak 5 gün geçmiş oluyo ama bakalım bu haftada geçsin artık doğru doktor amcaya bakalım o ne diyecek yoksa da artık aşılamaya geçmek istiyorum yeniden galiba cesaretimi toplayabildim biliyorsun çok zorlu bi süreç biz kadınlar için erkekler için bi sorun yok sadece en son gün gidiyorlar.
inş haftaya bi güzel haberde benden gelecek

belirtiler falan varmı canım?inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin..sen yinede dikkat et bu günlerde haftaya hayırlı haberinle birlikte hepimiz çok seviniriz canım..

superim bugün yazıyorum yazıyorum çıkmıyor, bağlantıda sıkıntı var iş yerinde ben şu an tahlillerle falan uğraşıyorum, çok yakın zamanda başlayacağım tekrardan inşallah. seni de görmek güzel buralarda, hem de hamiş hamiş:)

kızlar gündemi 2 gün sonradan takip edebiliyorum kızım hiç fırsat vermiyo emiyor,sonra kakası ,gazı ,altını temizle, uyut.bazen wc ye fırsat bulamıyorum ama rabbim size benim kızım kadar uysal bebekler nasip etsin inşallah karnı tok oldumu kesintisiz 4 saat uyuo gazını çok rahat ilçsız çıkarıyo yok zart zuurt sesleri hiç eksik olmuyor maşallah
Ah şu kaynanalar :) Nasıl oluyosa kendilerinin sütleri fışkırıyomuş havlu felan koyuyolarmış ama gelinlerin hiç sütü olmuyo nedense :))
ahh canım sorma 18 gün oldu ama bana sor nası geçiyo günler emzirince gelip kulağını dayıyo yutkunma sesini dinliyo allahım yareppiim çıldırmak üzereyim
ahaaa yakaladın bizi sağol canım rabim seninde kızını bağışlasın inşallah evet nihayet kavuşuyoruz tekk tek bebişlerimize sen nasılsın nasıl geçiyor minnak kuzuyla günler

canım ilk zamanlara oranlara göre daha iyiler bebeğim kalkanı sevmedi tutmadı malesef ama zaman herşeyin ilacı
Sağol melekcim inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime..seninde gozunaydin minik kizina kavusmussun anali babalı büyüsün uzun ömürlü olsun..
.
sağol canım darısı başına inşallah sende gör bu günleri sağlıcakla kucağına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…