canım hiç üzülme vakti zamanını bekliyodur mutlaka sen sakın umudunu kaybetme..bizlerin duasıyla sende kavuşucaksın bebeğine inşallah en kısa zamanda..
merhaba canım hamileymişsin çok sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.bizleride dualarınızda unutmayın hamile arkadaşlar
kızlar ben tüp bebek için kullanılan ilaçlar var ihtiyacı olana ücretsiz gönderebilirim
su perim tebriklerrr...:)
superimmmm, cnm arada girdim baktım ama atlamışım, zaten insan tedavinde olmayınca biraz uzaklaşıyor, sen de biliyorsun. tekrardan tebrik ederim, doktorun gerçekten çok güzel yönlendirdi sizi, bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah.
Kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..bana gelince güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı göğüslerim çok fazla dolgunlaştı ve sürekli kramplar giriyodu yumurtalıklarıma..ilk önce idrar testi yaptım 2 tane hemen çıktı 2.çizgi,ardından gece kan testi yaptırdım ve değerim 259.9 çıktı.. bu günlerime şükürler olsun Allahım tekrardan bebeğimi verdi bana..haftaya kontrole gidicem kese için..dualarınız için çok sağolun allahım en kısa zamanda olmayanada nasip etsin inşallah..dualarınızı eksik etmeyin herzaman..
Demos nerelerdesin:) aklıma geldin geçen gün inan kalbim temizmiş kızını büyütüp bir de işe mi başladın canım :) bizlerde çok şükür karnımıza düşürdük bebekleri artık kıcağımıza almayı nasip esin rabbim. Nasılsın neler yapıyorsun anlat biraz.KIıızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrallahım inanamıyorum sizleri bulduğuma nasılsınız hiiçç aklımdan çıkmıyordunuzz acaba ne oldu bebişleri oldumu diye hep merak ediyordum eski topiğe giriyordum belki birinizi görürde haber alırım diye gözlerim doldu çok duygulndımm çookkk... Melek04 canımm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah bağışlasın, sevdeeeeeeeeeeee canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, ercelff canımmm sağ salım kucağına alırsın inşallah bebişini , hasretimsin umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın patron sesleniyor çok mutlu oldum çooookkkkkkkkkkkkkkkkkk....
Maşallah subanallah opluna kardeş istemekle haklısın canım yalnız olmamalılar. İnşallah sağ salim alırız kıcağımıA. Ölçüm olunca haber et bana.Evet o tekti canım.Yanlız ona kayıp demeyelim de o bir mucize ve şu an sağ ve 12 yaşında bir ergen adayı oğlum var. Kısaca anlatayım 6,5 aylık hamil ikeb bir gece Erken Memran Rüptürü oldum yani suyum geldi.Doktoruma gittiğimde 3 cm açıklık ve baş mobil yani hazneye inmiş.Sen ne yaptın böyle diye sorunca.Hiiiiç ... dedim :)))) ( Aman dikkatli ol çünkü hiç bir belirti vermiyor bu saydıklarım ) .Doktorum bu doğum çok kısa bir sürede sonra başlar sakin ol.Doğar ama yaşamaz dedi.Doğumu bu şartlar altında durdurmam mümkün değil dedi.Ama ne kurtarabiliriz biz on bakmalıtız dedi.En son gelişecek olan organ cigerler olduğu için iğne yapcaz ciğer geliştiici dedi.Sorası allaha kalır dedi.Ve 4 gün sonra doğum sancılarımla başladı.3 ay yoğun bakımda kaldı. 1200 gr doğdu.3 ayın sonunda belki ziin özürlü olabiir dediler allahın takdiri diye bizi oğlumla eve gönderdiler.Ama 3 yaşında okumyı söken zehir gibi bir çocuk oldu o prematüre
Belki sizlere göre bir evladı olan şanslı bir anneyim bilinmez ama benim hiç kardeşim yok bu yüzden oğlumun bu hayatta yanlız olmasını istemiyorum.O yüzden bu zorlu mücadeledeyim:26:
Muayenemin ayrıntılarını mutlaka bildiririm cnm...
superim;
evet cnm haklısın, iş yerinde çok yoğundum bir de tedavide olmayınca pek girmiyordum açıkçası. yakında tekrardan başlayacağım kısmetse, bu sefer memorial olacak sanırım, her doktor ve hastanın tedavi yöntemi değişebiliyor. Burası bizi sebepsiz infertilite grubuna ekledi, ve de önceki tedavimde ilaç dozumu ve dondurulmuş olan denemede 5 yerine 3. gün embriyo denemesini doğru bulmadı. ama bunlar sonucu değiştirmiyor. bakalım, her işte bir hayır vardır, bebek olmadığında da bunu söylüyorum. kısmetimde varsa benim de olur inşallah. sizinkiler sağlıklı büyüsün, benim de olur inşallah cnm:)
canım daha yeni gördüm haberini çok sevindimmmmmrabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah şükürler olsun rabbim tekrra verdi meleğini bu defa kucağına alcan inşallahh seni ve minik meleğini çok öpüyorummmm
superim tebrik ederim seni girip bakıyorum yazmaya firsatım olmuyor inş u defa sağ salim alırsın kucağına.
bende beklemedeyim biliyorsun ovulasyon testleri yapıyordum günüm geçti dün evde temizlik yaparken unutmuşum dikkat etmeyi bi kova dolusu suyu tezgahtan aşarı indirdim sonra aklıma geldi ama iş işten geçti lavaboya gittiğimde ise biraz kan gelince dün baya korktum ama arkası gelmedi çok şükür eğer bu hafta gelmezse pazartesi doğru doktora gidicem bakalım randevumu falan aldım beklemedeyim yani.
sağol canım amin inşallah sağsalim alırım kucağıma..senin adet tarihin ne zaman?dikkat et kendine..valla bende geçen hafta 13kg yeğenimi kucağıma aldım hamile olduğumu bilmiyoken merak etme allahım verdikten sonra kazanlarca ağırlık kaldırsan bişey olmuyo bebeğe..inşallah hamilesindir hayırlı haberini bekliyorum..
amin inş canım benim adetler en son 40-45 gün aralığında geliyordu bugün 50. gün 45 günü baz alırsak 5 gün geçmiş oluyo ama bakalım bu haftada geçsin artık doğru doktor amcaya bakalım o ne diyecek yoksa da artık aşılamaya geçmek istiyorum yeniden galiba cesaretimi toplayabildim biliyorsun çok zorlu bi süreç biz kadınlar için erkekler için bi sorun yok sadece en son gün gidiyorlar.
inş haftaya bi güzel haberde benden gelecek
ahh canım sorma 18 gün oldu ama bana sor nası geçiyo günlerAh şu kaynanalar :) Nasıl oluyosa kendilerinin sütleri fışkırıyomuş havlu felan koyuyolarmış ama gelinlerin hiç sütü olmuyo nedense :))
ahaaa yakaladın biziKIıızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrallahım inanamıyorum sizleri bulduğuma nasılsınız hiiçç aklımdan çıkmıyordunuzz acaba ne oldu bebişleri oldumu diye hep merak ediyordum eski topiğe giriyordum belki birinizi görürde haber alırım diye gözlerim doldu çok duygulndımm çookkk... Melek04 canımm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah bağışlasın, sevdeeeeeeeeeeee canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, ercelff canımmm sağ salım kucağına alırsın inşallah bebişini , hasretimsin umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın patron sesleniyor çok mutlu oldum çooookkkkkkkkkkkkkkkkkk....
canım ilk zamanlara oranlara göre daha iyiler bebeğim kalkanı sevmedi tutmadı malesef ama zaman herşeyin ilacımelek hikayen çok güzel çok duygulandım. benim maalesef genel anestezi oldu. bende spinali çok istemiştim ama olmadı.bu arada göğüs yaraların için krem kullan mutlaka ben garmastan pomad kulladım iyi geldi.kremlede olmuyorsa göğüs koruma kalkanları satılıyor onlardan al...
...
sağol canım darısı başına inşallah sende gör bu günleri sağlıcakla kucağına alSağol melekcim inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime..seninde gozunaydin minik kizina kavusmussun anali babalı büyüsün uzun ömürlü olsun..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?