Miraç kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Bugün yaklaşık 3 aydır yanımda olan annemler gidiyorlar.Çoookk üzgünüm.Bebekle tek başıma ne yapacağım şimdi ben.Akşamdan beri gözlerim doluyor.annem çok büyük destekti bana.Ev işlerini, yemeğimi o yaptı hep.Bebeği kucağımda taşımaktan sırtım,belim koptuğunda annem aldı baktı.(Annelerin hakkı ödenmez gerçekten) şimdi tek başıma çok korkuyorum.Bebeğime bakıp birde ev işleriyle nasıl başa çıkacağım.Ayy çok üzgünüm ben bugün,paylaşmak istedim(
sağol canım hayırlısı ile sende kavuşursun yavrunaGözünüz aydın melekcim hayırlı evlat olur inşallah ismini ne koydunuz prensesin? Spinal dediğin epiduralmiydi canım nasıl memnun kaldın mı?
.
sağol canım cümlemizin evladını bağışlasınmelek kızın sağ sağlim kucağına almana çok sevindim ,Allah acısınnı göstermesin,iyi günlerde büyüsün...
Miraç kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Bugün yaklaşık 3 aydır yanımda olan annemler gidiyorlar.Çoookk üzgünüm.Bebekle tek başıma ne yapacağım şimdi ben.Akşamdan beri gözlerim doluyor.annem çok büyük destekti bana.Ev işlerini, yemeğimi o yaptı hep.Bebeği kucağımda taşımaktan sırtım,belim koptuğunda annem aldı baktı.(Annelerin hakkı ödenmez gerçekten) şimdi tek başıma çok korkuyorum.Bebeğime bakıp birde ev işleriyle nasıl başa çıkacağım.Ayy çok üzgünüm ben bugün,paylaşmak istedim(
Herkese İyi kandillerr. Allah kavuştursun cnm ya. İnsan evde sürekli birisine alıştığı için giderse ne yaparım diye düşünüyor ama başa gelince kendi düzenini kurucaksın. Gün içinde sadece bebekle iilgilen uyuduğu zaman dinlen. Bırak yemek olmasın . Yaz ayı zaten Akşam eşin gelince birlikte kolay birşeyler yaparsınız. Ev işlerini boşverr hafta sonu eşin evde olduğu zaman yaparsınız. Mükemmelliyetçi olduğumuz zaman daha sıkıntılı oluyor. Bırak dağılsın pislensin şurda sana bağımlı 1 sene böyle geçicek bak 3 ayı geçti bile. Arada sen gidersin annenlerin yanına kalırsın 15 gün. Bebişte annesiyle kalınca biraz daha uslanır kucağı unutur. :) Bu arada annemde ablamın yanından daha gelemedi. Ordan direk benim yanıma gelicek sanırım :)
Herkesin kandili mübarek olsun ben de jolly e katılıyorum herşey mükemmel olmak zorunda değil bebekle düzen oturt önemli olan onun uykusu yemesi içmesi. Temizlik olmayıversin yemek de karpuz peynir ekmek basit bir çorba eşin de anlayış gösterecektir bir süre.
Melek okurken çok duygulandım ağlamamal için zor tuttum kendimi. Allah bize de o duygusal anları yaşamayı nasip etsin. Ben de eşimden ayrılıp nasıl doğuma girerim bilmem((
Göğüslerinin yara olmasına çok üzüldüm canım geçmiş olsun pes etme arada dinlendirmek için mama verebilirsin ama yine de memeyi unutmasın. Kızına sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Maşallah subanallah
Ultrason resmi kaçıncı haftaya ait?
Kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..bana gelince güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı göğüslerim çok fazla dolgunlaştı ve sürekli kramplar giriyodu yumurtalıklarıma..ilk önce idrar testi yaptım 2 tane hemen çıktı 2.çizgi,ardından gece kan testi yaptırdım ve değerim 259.9 çıktı.. bu günlerime şükürler olsun Allahım tekrardan bebeğimi verdi bana..haftaya kontrole gidicem kese için..dualarınız için çok sağolun allahım en kısa zamanda olmayanada nasip etsin inşallah..dualarınızı eksik etmeyin herzaman..
Maşallah cnm yaaa çok sevindimm süper bir haber buu :) İyikide dr'unu dinlemişsin sağlıkla gelecek bu sefer bebeğin. Burada hamile kalmayan kalmayacak dedik. Hakikaten sadece bir kaç arkadaşınız kaldı. Onlarında bebikler en kısa zamanda gelecek inş. Sonra torpiğimizn adını değiştiririz artık. Uykusuz anneler kulübü olarak :)) Dualarımız seninle . Heyecanlı bekleyiş başlasın bakalım şimdi. Önce kese sonra kalp atışı :)
Superimmmm böyle bir günde ne güzel bir haber verdin bize.Allahım devaını da getirsin inşaalh.Kucağında görmeyi nasip etsin.Değerin çok güzel bence iyi tutumuş fıstığın.
Ercelf seni herkesten çok takip ediyorum.Çünkü haziran 20 gibi benimde ölçümüm var.Darısı başıma inşaalah :18:
Melek yavruna kavuşma hikayeni keyifle okudum.Allah analı babalı büyütsün çok tatlı resimlerine baktım.Kayınvalidene de ayrıca hürmetleeeeeer:)))))
Tüm arkadaşlarımın da Kandili mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?