Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Uzun zamandır girmiyorsun umarım herşey yolundadır canım.

canım merhaba ..evet ya giremedim epeydir..ara ara bakıyorum aslında..benim tayinim ankaraya cıktı..eşim kurum değiştirdi o 3 aya yakındır ankarada..dolayısıyla herşey bana kaldı...bi taraftan toplanıyorum kutu yapıyorum taşınma için bi taraftan oğlumun ödevleri sınavları yoğun geçiyor bu dönem...işyeri de karışık kuruşuk..bunaldım biraz..cok şükür kızım iyi büyüyür teyzesi..geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bakıldık..cok şükür bi sıkıntı yok 24+2 olduk bugün itibariyle..karnımın büyümesini hayretle seyrediyorum..sanki ilk gebeliğim miş gibi...hala inanamıyor bu günleri gördüğüm için şükrediyorum..seninde haberlerini aldım 13 haftayı bitirmişsin ..Allahım böyle devam ettirsin..kucağımıza alana kadar hep sürecek bu endişe..bende hala hiç bir şey alamadım..haziranın ilk haftası taşınacağız artık ankarada alırım inşallah...böyle canım işte..hayırlısıyla geçiyor günler..

CENNETTE AĞAÇ DİKTİREN DUA

Sübhanallahi ve’lhamdü lillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber, vela havle ve la kuvvete illa billah..

ALLAH bütün noksan sıfatlardan münezzehtir,
Bütün hamdler ona mahsustur
ALLAH’tan başka ilah yoktur
ALLAH en büyüktür.

Abdullah bin Mes’ud (r.a.) dan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdu ki “Mi’rac gecesinde Hz.İbrahim’i (a.s.) gördüm.” Bana şöyle dedi.

“Ya Muhammed! Ümmetime benden selam söyle ve onlara bildir ki: cennete fidan dikmeyi çoğatsınlar! Çünkü, cennetin toprağı güzel, suyu tatlı, arzı geniş ve düzlüktür!” dedi. Peygamber Efendimiz (s.a.s.) “ Cennete dikilecek fidan nedir?” diye sordu.

Hz. İbrahim aleyhisselam:

“ Cennete dikilecek fidan: Sübhanallahi ve’lhamdü lillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber, vela havle ve la kuvvete illa billah’tır!” dedi.

Sübhânallahi velhamdulillahi velâ ilâhe illallahu vallahu ekber, velâ havle velâ kuvvete illa billahil aliyyilazim

herkese merhaba pek bir değişiklik göremedim forumda.yeni bir havadis yok.inşallah bidahaki girişimde güzelhaberler görürüm.sevde ankaraya taşınacakmışın hayırlı olsun umarım sağ sağlim yerleşirsiniz...

Ankaraya gelmenize çok sevindim maşallah bebeğe canım yeni düzenini kurunca başlarsın alışverişe ben de acele etmiyorum eylül ü beklicem. İkili testimizin sonucu değerlendirilecek bugün ve belki de cinsiyetini öğreniriz ama en önemlisi yaşadığını görmek hala ultrasona girerken kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor korkularım hiç bitmiyor ama Allah a emanet ettim yavrumu rahat olmaya çalışıyorum. Rahim anomalimden dolayı bugün ilk deda rahimağzı uzunlupum ölçülecek dikiş gerekmemesi için inşallah iyi çıkar. Ç

Bendem haberler böyle dualarınızı eksik etmeyin.

leylacım umarım mesajımı okursun dün rahim ağzı uzunluğumu ölçtü doktorum 13. haftam bitti 14 e girdik. 34 mm çıktı gayet normal şuanda dikiş atmaya gerek duymuyorum dedi. illa erkenden atılması şart değil sonradan da atılabilir gerekirse dedi.
progestanı sabah akşam vajinal fitil alıyodum 200 mg olanından. günde 1 kere gece yatarken ağızdan al artık dedi onun da dozunu azalttı. sorun yok keyfine bak demesine rağmen rahat olamıyorum. sen progestanı ne zamana kadar kullandın? ilk ölçümünü kaçıncı haftada yaptı kaç mm ıktı ve ne sıklıkla ölçüyor?
birde ben vajinal ölçecek sanıyordum idrara sıkışık üstten baktı da ölçtü. o da vajinal kadar sağlıklı bilgi vermeyebilir diyor rahimağzı yetmezliği olan bu serklaj konusundan anlayan deneyimli insanlar. doktoruma güvenmek istiyorum birdaha da 4 hafta sonra çağırdı.

Ercelf'çim ne yaptın c.tesi gittin mi dr'a . Sonuçları değerlendirdi mi ? Cinsiyet için birşey dedi mi :)) Benim tüp dr'u rahim ağzı ölçümünü alttan ultrosonla yaptı. Gittiğim doğum dr'u ise yukarıdan ultrosonla ölçüyor. Gayet iyi görünüyor dedi. Eğer sınırda felan çıksaydı o zaman belki aşağıdan ölçerdi. Hafif sıkışık gel diyor zaten ölçüm yapacağı zaman net görünüyormuş.

demek senin de ölçüldü. doğum doktorları aşağıdan bakmayı pek istemiyor. bana da sıkışık gel dedi ve karından ölçtü normal çıktı 1 ay sonra çağırdı o zaman yine ölçeriz dedi sonradan da dikiş atılabilir dedi şuanki ölçüme göre gerek yok ve gereksiz operasyon yapmak istemiyor. ama sanırım gerek olmayacağını düşünüyor. inşallah öyle olur. ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. risk oranları düşük. güzel çıkmış dedi doktor. sonra ultrasonla ölçüm yapıldı bebeği de gördük kalp atışlarına baktı düzenli dedi. ben rahim uzunluğunun telaşından yine cinsiyetini sormayı unuttum. o sırada bir problem mi var diye düşünmekten aklıma gelmiyor. bebek sağlıklı ya hareket ediyordu miniğim uyanıktı onu öyle görmek yetti bana. zaten rahim ağzını ölçtü o da bakmadı cinsiyete. öyle işte :) bir sonraki kontrol 29 haziran da tam 1 ay sonra ilk defa bukadar uzun sürede çağırdı. o sorun yok herşey yolunda diyor. hatta temmuz da gel dedi de ben çok uzun çoook deyince güldü erkene aldı randevuyu :)

senin ilk kaçıncı haftanda ölçtü canım kaç mm çıkmıştı hatırlıyomusun?

herkese selamlar 24 mayısta spinal sezaryenle minnoş kızıma kavuştum darısı diğer hamişlerimizin başına sizde sağlıcakla kavuşun evlatlarınıza inşallah

herkese selamlar 24 mayısta spinal sezaryenle minnoş kızıma kavuştum darısı diğer hamişlerimizin başına sizde sağlıcakla kavuşun evlatlarınıza inşallah

Hayırlı olsun darısı başımıza işallah şimdiden beni stresi sardı gün yaklaştıkça çok korkuyorum

Gözünüz aydın.Allah sağlıkla, mutlulukla, anneli-babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Gözünüz aydın.Allah sağlıkla, mutlulukla, anneli-babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
sağol canım amin rabbim tüm kuzuları korusun kollasın kazadan beladan inşallah
Hayırlı olsun darısı başımıza işallah şimdiden beni stresi sardı gün yaklaştıkça çok korkuyorum

sağol canım hayırlısı ile sıra sen ve jollyde evet sezeryanın zorluklarını çok yaşadım şimdide göğüs yaralarıyla başım dertte ama bebeğimin yanımda yattığını görmek bile her acıyı unutturuyor rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ben kaçtım meme zamanı

Gözünüz aydın melekcim hayırlı evlat olur inşallah ismini ne koydunuz prensesin? Spinal dediğin epiduralmiydi canım nasıl memnun kaldın mı?
Darısı senin ve jolly nin başına canım bizlere de 30 lu haftalara gelmeyi nasip etsin i şallah rabbim.

Okadar hızlı geçerki zaman sen bile anlayamazsın tadını çıkarmaya bak canım .hayırlısıyla bu sitede doğurmayan kalmayacak uğurlu bir site burası

Arkadaslar ne olur ya akila ihtiyacim var ben londradayim burda tedavi goruyorum 3 yildir nerdeyse simdi ise tup bebek asamasindayim burda isler cok yavas ilerliyor devlet ucretsiz yaptigi icin tup bebegi bekletiyor banada araliga gun verdi tup bebek icin inanin dusunmekten 3 gundur kafam agriyor karar veremiyorum turkiyedemi yaptirayim burdami buranin tek iyiligi ucretsiz olmasi ama 6 ay var daha ben 1 ay sonra istanbula gelip tup bebege baslamayi dusunuyordum simdi ise kararsiz kaldim ustelik burda turkiyedeki gibi ilgilenmiyorlar esim bekleyelim diyor nasilsa ucretsiz ama ben cok yiprandim annemle her konustugumda agliyorum dayanamiyorum dusunmekten kafam agriyor offf birde mubarek kandil gecesi istihareye yatmayi dusunuyorum Rabbim belki neresi hayirli olacaksa gosterir siz ne dusunuyorsunuz gercekten bir fikre ihtiyacim var.

Evet cnm ya karındanda net belli oluyor diyorlar aşağıdan bakmıyorlar. Eğer sınırda filan çıkarsa o zaman alttan bakıyorlarmış. Takiptesin artık ne zaman kısalmaya başlarsa o zaman atarlar dikişi belkide hiç gerek kalmayacak . Benim arkadaşımın direk 3. Ayda gerekli görülüp atılmıştı . Dr bana 100 kere soruyo varmı aklına takılan bişey . Sormak istediğini sor . Yarısını unutuyorum sorucaklarımın :)) Artık senin aylık kontroller. 29. Haftaya kadar devam edecek . Sonra 3 hafta , 10 gün , haftalık olarak devam edicek . Ben artık haftada 1 gidiyorum nst'ler filan :) Banada bugün 24 Haziran gibi alırız bebeği dedi .Akıllı kızım popo üstü oturuyo nasılsa sezeryan hiç boşuna dönmeyim dedi herhalde Çok çabuk geçiyor zaman hiç anlamayacaksın bile :)

Melekçim hadi gözün aydınnn benimde Dr 24 Haziran gibi diyor bakalım :) Spinal + Epidural kombin olarak uygulanacak. Bide fenalışıp tansiyonum düşerse narkozuda alırım 3'lü kombin tam olur Kızın nasıl ? doğum sürecin nasıl geçti ? Kac kilo doğdu ultrosondaki resimlerine benziyor muu :) Müsait bi anında anlatmanı bekliyoruz . :)

bence hiç düşünme direk türkiyede başla tedavine bir engel daha çıkınca bir altı ay daha atarlar,sen o zamana kadar türkiyede hamile kalmış olursun...

melek kızın sağ sağlim kucağına almana çok sevindim ,Allah acısınnı göstermesin,iyi günlerde büyüsün...

tesekkur ederim mican cevapladigin icin gercekten ihtiyacim var fikirlere

Bu işte psikoloji en önemlisi aralığa kadar bekleyemeyeceğini hissediyorsan gel türkiyeye başla tedavine durumun da müsaitse 4000- 5000 tl ye yaptırırsın.
Bol bol dua et canım hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…