Uzun zamandır girmiyorsun umarım herşey yolundadır canım.
Ankaraya gelmenize çok sevindim maşallah bebeğe canım yeni düzenini kurunca başlarsın alışverişe ben de acele etmiyorum eylül ü beklicem. İkili testimizin sonucu değerlendirilecek bugün ve belki de cinsiyetini öğreniriz ama en önemlisi yaşadığını görmek hala ultrasona girerken kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor korkularım hiç bitmiyor ama Allah a emanet ettim yavrumu rahat olmaya çalışıyorum. Rahim anomalimden dolayı bugün ilk deda rahimağzı uzunlupum ölçülecek dikiş gerekmemesi için inşallah iyi çıkar. Ç
Bendem haberler böyle dualarınızı eksik etmeyin.
Ercelf'çim ne yaptın c.tesi gittin mi dr'a . Sonuçları değerlendirdi mi ? Cinsiyet için birşey dedi mi :)) Benim tüp dr'u rahim ağzı ölçümünü alttan ultrosonla yaptı. Gittiğim doğum dr'u ise yukarıdan ultrosonla ölçüyor. Gayet iyi görünüyor dedi. Eğer sınırda felan çıksaydı o zaman belki aşağıdan ölçerdi. Hafif sıkışık gel diyor zaten ölçüm yapacağı zaman net görünüyormuş.
herkese selamlar 24 mayısta spinal sezaryenle minnoş kızıma kavuştumdarısı diğer hamişlerimizin başına sizde sağlıcakla kavuşun evlatlarınıza inşallah
herkese selamlar 24 mayısta spinal sezaryenle minnoş kızıma kavuştumdarısı diğer hamişlerimizin başına sizde sağlıcakla kavuşun evlatlarınıza inşallah
sağol canım aminGözünüz aydın.Allah sağlıkla, mutlulukla, anneli-babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Hayırlı olsun darısı başımıza işallah şimdiden beni stresi sardı gün yaklaştıkça çok korkuyorum
Gözünüz aydın melekcim hayırlı evlat olur inşallah ismini ne koydunuz prensesin? Spinal dediğin epiduralmiydi canım nasıl memnun kaldın mı?herkese selamlar 24 mayısta spinal sezaryenle minnoş kızıma kavuştumdarısı diğer hamişlerimizin başına sizde sağlıcakla kavuşun evlatlarınıza inşallah
Darısı senin ve jolly nin başına canım bizlere de 30 lu haftalara gelmeyi nasip etsin i şallah rabbim.Hayırlı olsun darısı başımıza işallah şimdiden beni stresi sardı gün yaklaştıkça çok korkuyorum
Gözünüz aydın melekcim hayırlı evlat olur inşallah ismini ne koydunuz prensesin? Spinal dediğin epiduralmiydi canım nasıl memnun kaldın mı?
Darısı senin ve jolly nin başına canım bizlere de 30 lu haftalara gelmeyi nasip etsin i şallah rabbim.
demek senin de ölçüldü. doğum doktorları aşağıdan bakmayı pek istemiyor. bana da sıkışık gel dedi ve karından ölçtü normal çıktı 1 ay sonra çağırdı o zaman yine ölçeriz dedi sonradan da dikiş atılabilir dedi şuanki ölçüme göre gerek yok ve gereksiz operasyon yapmak istemiyor. ama sanırım gerek olmayacağını düşünüyor. inşallah öyle olur. ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. risk oranları düşük. güzel çıkmış dedi doktor. sonra ultrasonla ölçüm yapıldı bebeği de gördük kalp atışlarına baktı düzenli dedi. ben rahim uzunluğunun telaşından yine cinsiyetini sormayı unuttum. o sırada bir problem mi var diye düşünmekten aklıma gelmiyor. bebek sağlıklı ya hareket ediyordu miniğim uyanıktı onu öyle görmek yetti bana. zaten rahim ağzını ölçtü o da bakmadı cinsiyete. öyle işte :) bir sonraki kontrol 29 haziran da tam 1 ay sonra ilk defa bukadar uzun sürede çağırdı. o sorun yok herşey yolunda diyor. hatta temmuz da gel dedi de ben çok uzun çoook deyince güldü erkene aldı randevuyu :)
senin ilk kaçıncı haftanda ölçtü canım kaç mm çıkmıştı hatırlıyomusun?
Arkadaslar ne olur ya akila ihtiyacim var ben londradayim burda tedavi goruyorum 3 yildir nerdeyse simdi ise tup bebek asamasindayim burda isler cok yavas ilerliyor devlet ucretsiz yaptigi icin tup bebegi bekletiyor banada araliga gun verdi tup bebek icin inanin dusunmekten 3 gundur kafam agriyor karar veremiyorum turkiyedemi yaptirayim burdami buranin tek iyiligi ucretsiz olmasi ama 6 ay var daha ben 1 ay sonra istanbula gelip tup bebege baslamayi dusunuyordum simdi ise kararsiz kaldim ustelik burda turkiyedeki gibi ilgilenmiyorlar esim bekleyelim diyor nasilsa ucretsiz ama ben cok yiprandim annemle her konustugumda agliyorum dayanamiyorum dusunmekten kafam agriyor offf birde mubarek kandil gecesi istihareye yatmayi dusunuyorum Rabbim belki neresi hayirli olacaksa gosterir siz ne dusunuyorsunuz gercekten bir fikre ihtiyacim var.
bence hiç düşünme direk türkiyede başla tedavine bir engel daha çıkınca bir altı ay daha atarlar,sen o zamana kadar türkiyede hamile kalmış olursun...
melek kızın sağ sağlim kucağına almana çok sevindim ,Allah acısınnı göstermesin,iyi günlerde büyüsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?