kızlar nasılsınız bugün şeker yükleme testim vardı ve sonucum malesef kötü gebelik şekeri çıktı bendedeannem şeker hastası ve bildiğiniz gibi pko olduğu için risk taşıyodum zaten..kaç gündür bunun stresine girdim korktuğum başıma geldi..açlık ve 2.saat değerleri çok iyi ama 1.saat çok yüksek olunca doktor dahiliyeye yönlendirdi beni gidip muayene olucam ve hergün parmaktan kan şekerimi ölçücem..aynı zamanda diyete başlıyorum..ben bu diyetten kurtulamıcam sanırım hamilelikten önce diyet,hamilelikte diyet yakamı bırakmıyo diyetler..ama herşeye rağmen bebeğim benimle herşey onun için inşallah sonuna kadar herşey iyi gider..
diyet ve yemekten sonra yuruyus cozum ben artik bikac gunde bir olcuyorum hp normal degerler cikiyor hic dert etme bi de dusun benim kasilmalarim cok fazla yuruyusu de biraktim. hem ben seker vesilesiyle diyetisyene gittim ve cok memnunum cunku kotu besleniyormusum son aylar icin kontrol altinda olmak bizim icin daha iyi olucakiyi yonunden bakalim
Ercelf cnm sancilarinin azalmasina sevindim,ins.vakti zamani gelince yapacaksin dogumunu hayirlisiyla,sen stresten uzak tut yeter ki kendini,dualarim seninle cnm,yat dinlen lutfen.
Ranacim cok gecmis olsun,allahim buyuk senin de sevinecegin gunler onunde ins.memorial topiginde bir arkadas 8. Denemede daha yeni ikizlerine kavustu,sagligin ve maddiyatin yettigi surece dene lutfen cnm.
Kelebek gozun aydin,kiz mi geldi yine merak ettim,darisi basimiza ins.
Karakedim sen ne yaptin?transfere az zaman kaldi snrm,hayirlisi ins.
Mavicim dualarim cinarla cnm,allahim miniklerimize saglik versin.
Superim aglamak istediginde agla sıkma kendini,ins.kisa zamanda gonlune bir ferahlama gelir cnm,senin de az kaldi ins:)
Bana gelince( bir kursun falan doktureyim diyorum,c.tesi bas parmagima agrilar girdi bir sure sonra hic oynatamadim,gece boyu agridan aglamaktan oldum,pazar ortebediste gittik,vurdun mu carptin mi derken dedim ben 2 aydir evden cikamiyorum,onlem amacli ne oldugu anlasilamadigindan alciya alindi,arkasindan kesilip bosluk birakildi buz kompresi yapabileyim diye.o esnada canimi aldilar sandim annemle ertesi gun romotoga gittik,kan tahlil vs. İltihapli romatizma cikti,cok sukur kortizon ve emardan yirttim,simdi agrim cok nadir gelse de hareket hala ettiremiyorum,allah beterinden saklasin yine de.bulantilarim kusmalar ise sabahlari devam ama tekrar cosmazsa daha iyiyim sukur kizlar.bu arada erkek oldugu onaylandi:)
Senin kasılmaların ne durumda canım geçtimi peki?ben hamileliğimin başından beri diyetisyene gidiyodum zaten sık olmasada neler yararlı olur diye öğrenip uyguluyodum ama anlaşılan bırakamıcam diyeti..en azından fazla kilo almıcaz bizde hamileliği az kiloyla tamamlıcazyarın gidiyorum bakalım ne çıkıcak
Charms geçmiş olsun cnm.20. Haftadan beri kasılma var. Daha önce erken doğum yaptım. Rahim boyu bir günde kisaldigi gibi bir günde de uzar. Aman dikkat. Öyle meret birşey bu. Hatta ağrısız sancısı olmadan pat diye erken doğumlar var. Seni korkutmak için söylemiyorum ama gerçekler bunlar. Peki ne yapılabilir. Doktor sana nidilat fiye bur ilaç verecek ve sen de günde 3 litre su icecejsin aynı anda hurma nar nar Ekşisi ve ananas yemeyeceksin. Karnıni oksayip sevme kasılma artar. Ve sol yanına yatıp ayaklarını karnına çekip yatacaksın gerekirse sonuna kadar. Umarim sağlıkla alırsın bebisini kucağına :)
o kadar sinirim bozukki bu kasilmalara evden cikamiyorum ayakta kalamiyorum doktorlarin ikisi de kasilma suresi dakikasi rutin olursa gel dedi. e ben boyle nasil doldurucam 9 ayi bilmiyorum ve boyle hamilelik geciren var mi onu da bilmiyorum.ayrica korkuyorum da sonucta bu kasilmalar acilmaya neden oluyomus erken dogum demek bu da.... yani doktorlarin ikisine de mi kusur bulmali bilmiyorum
ercelf sen kisa sure once yasadin yani ben naapmaliyim? sen nasil hissediyodun? bu doktorlar acilman yok uzuluk iyi diyip yolladilar
bu cumartesi kontrol var bakalim durum ne.
allahtan hakkimizda hayirlisi. elbette bebek saglikli olsun seve seve katlanicam da bu 3 ayi boyle evde yatarak ve korkarak gecirirsem dogurmadan depresyona giricem o olucak
ah superim bir sordun bin ah isittin ama nasil asabim bozuk sen dusun.
su perisi sakın moralini bozma bu herkesin başına geliyor.zaten 23. haftandasın 37-38 de doğum yaparsın yani katlanacağın 3 ay.bebeler için nelere katlandık bu da gelir geçer...kızlar nasılsınız bugün şeker yükleme testim vardı ve sonucum malesef kötü gebelik şekeri çıktı bendedeannem şeker hastası ve bildiğiniz gibi pko olduğu için risk taşıyodum zaten..kaç gündür bunun stresine girdim korktuğum başıma geldi..açlık ve 2.saat değerleri çok iyi ama 1.saat çok yüksek olunca doktor dahiliyeye yönlendirdi beni gidip muayene olucam ve hergün parmaktan kan şekerimi ölçücem..aynı zamanda diyete başlıyorum..ben bu diyetten kurtulamıcam sanırım hamilelikten önce diyet,hamilelikte diyet yakamı bırakmıyo diyetler..ama herşeye rağmen bebeğim benimle herşey onun için inşallah sonuna kadar herşey iyi gider..
Canlarım nasılsınız? Düzenli gelemiyorum bildiginiz gibi riskli gebelik geçiriyorum. Genel de istirahat halindeyim. Telden de girmek sıkıntı. Masa üstüne alışmış birisi olarak. Okuyorum sizleri . Bebekleri kucağına alanlar haftaları ilerleyenler yeni tedaviler . .. oh ne güzel :) ben de sata göre 28 oldum. Bebeğim de şimdilik iyi. Ama hala riskliyim. Dualariniz ds unutmsyin :)
ah canım ya ne kadar zor yaşadığın şu anda..doktorların seni sürekli kontrol altında tutması kontrole çağırması falan gerekmiyomu :26: sanırım bugün kontrolün var ne durumdasın merak ediyorum..bu sancıların sebebi neymiş peki neden sancılanıyomuşsun yaptığın hareketten mi yada hareketsizlikten mi yada başka bişeymi?şeker derken bu durum daha kötü olmuş hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka..
kızlar herkese selamlar.
sonunda kırmızılar gözüktü ve dondurulmuş tedavisine başladım bugün randevum vardı.doktor vitaminlere ve estorfem e başladı 4 gün sabah akşam sonra 2 gün abah öğle akşam içiçem bayramın 4. günüde kontrol var bakalım.bana dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür bakalım.
su perisi sakın moralini bozma bu herkesin başına geliyor.zaten 23. haftandasın 37-38 de doğum yaparsın yani katlanacağın 3 ay.bebeler için nelere katlandık bu da gelir geçer...
akreb dualarıımız senle inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini...
cy-76 oğlun olacağını yazmışsın.prensin inşallah saağlıkla gelir dünyaya....
kızlar herkese selamlar.
sonunda kırmızılar gözüktü ve dondurulmuş tedavisine başladım bugün randevum vardı.doktor vitaminlere ve estorfem e başladı 4 gün sabah akşam sonra 2 gün abah öğle akşam içiçem bayramın 4. günüde kontrol var bakalım.bana dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür bakalım.
kasilmalar son aylarda hemen her kadinin yasadigi biseymis ancak gunde 6-7 kere kimisinin nefesini kesicek kadar agrili da oluyomus sana da yaziyim da sen de bil:) ama iste benimki cok daha sik oluyor sorun o. gittim doktora rahim agzi kapali uzunlugu iyi dedi. dolayisiyla normal olarak bakiliyo su durumda. yat ve keyfine bak dedi magnezyuma devam. tabiki bu kasilmalar dogum sancisina donusebilirmis ama belirtiler degisir o zaman hizla hareket ederiz dedi doktor. diger doktorumda acibademde riskli gebelik uzmani prof. sana yazmistim ya ozelden. yani su durumda yapilacak bisey yok demek ki.
bebegin kilosu da yasamsal siniri gecmis. ben dinlenip dua edicem benim durumumda olan cok insan var neler neler okudum. gerisi allahin takdiri. sen de dua et benim icin
ayyy cnmm nede güzel yazmışsın koynumda yatıracam diye ama bunlar çok akıllı haberin olsun başka yerde yatmaz daha :)
az kalmış normal doğummuydu senin ?
kızlar nasılsınız bugün şeker yükleme testim vardı ve sonucum malesef kötü gebelik şekeri çıktı bendedeannem şeker hastası ve bildiğiniz gibi pko olduğu için risk taşıyodum zaten..kaç gündür bunun stresine girdim korktuğum başıma geldi..açlık ve 2.saat değerleri çok iyi ama 1.saat çok yüksek olunca doktor dahiliyeye yönlendirdi beni gidip muayene olucam ve hergün parmaktan kan şekerimi ölçücem..aynı zamanda diyete başlıyorum..ben bu diyetten kurtulamıcam sanırım hamilelikten önce diyet,hamilelikte diyet yakamı bırakmıyo diyetler..ama herşeye rağmen bebeğim benimle herşey onun için inşallah sonuna kadar herşey iyi gider..
Canlarım nasılsınız? Düzenli gelemiyorum bildiginiz gibi riskli gebelik geçiriyorum. Genel de istirahat halindeyim. Telden de girmek sıkıntı. Masa üstüne alışmış birisi olarak. Okuyorum sizleri . Bebekleri kucağına alanlar haftaları ilerleyenler yeni tedaviler . .. oh ne güzel :) ben de sata göre 28 oldum. Bebeğim de şimdilik iyi. Ama hala riskliyim. Dualariniz ds unutmsyin :)
o kadar sinirim bozukki bu kasilmalara evden cikamiyorum ayakta kalamiyorum doktorlarin ikisi de kasilma suresi dakikasi rutin olursa gel dedi. e ben boyle nasil doldurucam 9 ayi bilmiyorum ve boyle hamilelik geciren var mi onu da bilmiyorum.ayrica korkuyorum da sonucta bu kasilmalar acilmaya neden oluyomus erken dogum demek bu da.... yani doktorlarin ikisine de mi kusur bulmali bilmiyorum
ercelf sen kisa sure once yasadin yani ben naapmaliyim? sen nasil hissediyodun? bu doktorlar acilman yok uzuluk iyi diyip yolladilar
bu cumartesi kontrol var bakalim durum ne.
allahtan hakkimizda hayirlisi. elbette bebek saglikli olsun seve seve katlanicam da bu 3 ayi boyle evde yatarak ve korkarak gecirirsem dogurmadan depresyona giricem o olucak
ah superim bir sordun bin ah isittin ama nasil asabim bozuk sen dusun.
kızlar herkese selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?