Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
karakedi hayirli olsun umarim mujdeni verirsin sonunda.allahim evladinla seni bu tedavinle bulustursun.

cnm benim çok teşekkr ederim inşallah bu sefer rabbim yüzüme güler

evet cnm sonunda geldilerde başladık tedaviye bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer yüzüm güler rabbim nasip eder.allah razı olsun cnm benim bende hepiniz için hep dua ediyorum hayırlı dogumları olsun diye.

inşallah bitanem inşallah rabbimden tek dileğim hayırlısını nasip etmesi inşallah bu sefer yüzümüz güler.

ercelfcim ayni senin tarif ettigin gibi oluyor kasilmalarim ozellikle ogleden sonra 20-30 dakikada bir oluyor. alttan muayne etmedi ve nstye de almadi rahim cok uzun dedi alttan bakmaya gerek gormedi. iki doktora gore de telas edecek ilac kullanicak bi durum yok. dedigin gibi yemek yapmak disinda bisey yapmiyorum surekli yatiyorum zaten ayaga kalktigimda da duramiyorum istesem de is guc yapamam. bayram icin annem geldi bir hafta rahatim:)

insallah hepimiz zamaninda saglikla aliriz bebeklerimizi. ne yazikki hamile kalmak da zor oldu hamileligimde...hayirlisi

hepinize guzel bir bayram dilerim sevdiklerinizle bol moralli. ercelfcim sana da iyi bayramlar

karakedi yeni tedavn hayırlı olsun.inşallah bu bayram bebeksiz son bayramın olur...

bu arada herkesin bayramı kutlu olsun...

karakedi yeni tedavn hayırlı olsun.inşallah bu bayram bebeksiz son bayramın olur...

bu arada herkesin bayramı kutlu olsun...

sağol cnm benim çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi son bayramım olur bebeksiz.. ,

herkese iyi bayramlar..

hepinize iyi bayramlar canlar biraz geç oldu ama sevdiklerinizle nice güzel bayramlara inşallah..

kızlar herkese selamlar

bugün kontrolüm vardı rahim duvarım 8,5 mm olmuş doktor ilacı günde 4 taneye cıkardı pazartesi tekrar kontrol var birde kan testi vericem. hafta sonuna dogru koyarız bebeklerini dedi. sizce kalınlık iyi mi kaç mm olması gerekiyor acaba?

kızlar selamlar

topiğimiz artık ne kadar sessiz olmuş ne gelen var ne giden herkes bebişlerini aldı kucagına vakit bulup giremiyor desenize:) inşallah bizde en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza alırız.

bugün yine kontrolüm vardı kızlar inşallah bir aksilik olmazsa perşembe günü bebişlerimi koyacaklar bakalım progestan iğne verdi doktor sormayı unuttum iğneyi niye verdi diye? iğneyi ne için veriyorlar kızlar bilgisi olan var mı?

Cnm valla herkese bir telaş stres koşturma. Tup bebek tedavisinde bazı ilaçlar kullanılır. Progestan da bunlardan biri. Erken düşük olmasını engelliyor. Rahmi gevşek tutuyor. Yani güçlü sakin. Bir anlamda bebeğinin yatağını yapıyor progestan. Umarım yardımcı olabildim. :)

sağol cnm benim çok yardımcı oldu gercekten evet cnm herkese bir telaş var haklısın. bebişi olanlar bebişle mesgul hamile olanlar hazırlıktı kontroldü derken topik sessiz oldu iyice..

selam karakedi rahim kalınlığın oldukça iyi benim bebişim 7.2 mm ile tutundu bana.
progestan iğnesi ben de oldum transfere 3 gün kala başlamıştık. rurunmayı kolaylaştırıyor rahimi yumuşatıyor düşük olmasını engelliyor. eğer tutarsa inşallah bebeğin bir süre de devam et bence iğnelere ben bebeğim 8 haftalık olana kadar vuruldum. iyi geldiğine inanıyorum. hakkında hayırlısı olsun canım.

merhaba kızlar topik çok sessizleşmiş gerçekten. ben bir erken doğumla renklendirebilirim bu topiği :)
2 hafta sonra doğurabilirim kızlar. malesef erken doğum riskim var. 29. haftada sancılarım iğne ve ilaç tedavisiyle geçti çok şükür ama rahmimin anatomik yapısından dolayı bebeğim birkaç hafta erken gelebilir. doktorum 2 hafta daha durursa çok iyi dedi. suyumuz iyi kalp atışları düzenli hareketli de maşallah herşeyi de haftasıyla uyumlu. 1975 gr şuan yaklaşık 2 kg yani biraz minik doğabilir ama 2500 ı geçsin sorun değil kilo diyor doktorumuz. önemli olan 36. haftayı doldurmak ama herşey yolunda olduğu için duracağına inanıyor. ben 38 i de görmeyi istiyorum tabiki küveze girmesinden çok korkuyorum o yüzden bu son 1 ay benim için çok önemli kontroller sıklaştı her hafta doktordayız. 40 ı göremicem ama 38 de doğurucağımı hesap edersek 1 ay kaldı doğumuma. inşallah durur minimum 2 hafta dursun istiyo doktorum sonra da ne kadar durursa bizim için o kadar iyi dedi.

heyecan bastı şaka maka gelecek yakında aceleci ve mücadeleci kızım. aslında iyi bir hamelilelik geçirdim risklerime rağmen bütün yaz gezdim yürüyüş yaptım kızım da endişelerimi korkularımı biliyor gibi hep bana destek oluyor çok hareketli resmen ben burdayım anne rahat ol diyor. ana - kız savaşıyoruz sağlıklı doğması için dualarınızı eksik etmeyin bizden.

rabbim kimseyi aratmasın hayırlı evlat nasip etsin herkese..

Son düzenleme:

en son kontrolümde 9,5 olmuştu bakalım yarın büyük gün inşallah herşey yolunda gider bende 3 gün kala başladım iğnelere bugün 3. yü vurulucam bakalım. sağol cnm inşallah rabbim bu sefer nasip etmiştir meleklerim gelir bana

hayırlısı olsun cnm yarın alıyosun sonunda buz bebeklerini..inşallah sana sımsıkı tutunur bebeklerin..güzel haberlerini bekliyorum..

canım ya yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayırlısıyla 2 haftada geçer hatta 38.haftayı bile görebilirsin gibi geliyo banada..hiç korkma küveze girmesinden girmesine gerek bile kalmayabilir..genelde küçük doğan bebekler ihtiyaç duymuyolar küveze..az kaldı desene sonunda kavuşmaya sağlıkla kızına kavuşacaksın inşallah dualarım hep sizinle..sürekli haberdar et bizi merakta bırakma sakın..

cnm inşallah bir sıkıntı olmadan 38 . haftayı görürsün erkende gelirse ondada vardır bir hayır biliyorsun sağlıklı sıhhatli olsunda küçük olsun nazlı kız benim kuzenimin eşi doğum yaptı normal zamanında yapmasına rağmen ufacıktı bebiş prematüre kıyafetleri giydiriyorlardı maşallah şimdi büyüdü.inşallah sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın bebişini çok az kaldı rabbim doğum yapıcak olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah..

hayırlısı olsun cnm yarın alıyosun sonunda buz bebeklerini..inşallah sana sımsıkı tutunur bebeklerin..güzel haberlerini bekliyorum..

evet cnm yarın bir aksilik olmazsa alıcam inşallah bebişlerimi dualarınızda benide unutmayın kızlar inşallah hayırlı haberler verebilirim.

Ercelf cnm aman dur ve cok dikkatli ol. Superim sen nasılsın canımcım nasıl gidiyor. Bebesko ve jooly ben de merak ettim. Bebesko tedavi de mi acaba. Jolly de bebeğini büyütüyordur sanırım. :)

Son düzenleme:
kızlar transferim ertelendi rahim kalınlığım 9.5 dan 8.5 a düşmüş doktor yarında bakalım eger düşmeye devam ederse erteleyeceğiz dedi. bu şekilde koyarsak tutmama ihtimali yüksek dedi doktor.kızlar nolur bana dua edin yarın olumlu sonuçlar alayım inşallah çıkar kalınlık..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…