Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel sürpriz olmuş böyle bebeklerinide almışsın göbeğine çok sevindim..herşeyde bir hayır vardır desene artık hep birlikte gün sayarız ne kaldıki 5 kasıma dualarım seninle inşallah o güzel haberi alıcaz hayırlısıyla..dikkat et kendine ağır şeyler yapma sakın..

evet cnm gerçekten çok güzel ve büyük bir sürpriz oldu kalınlık düşmeye başlayınca ben dedim herhalde önümüzdeki aya kalıcak hiç olucak ihtimaliyle gitmemiştim.ama rabbim nasip eyledi bebişlerimde bu ay annemize gelicez dediler şükürler olsun alıp evimize geldik şimdi sabırsız bekleyiş başladı bakalım..inşallah biran önce 5 kasım olurda hayırlı haberler alırım..

Selam kızlar uzun zamandır bende giremedim kızım ameliyat oldu zor zamanlar gecirdim çok şükür rahatladık allah evlatlarımızla sınamasın

Çok geçmiş olsun cnm neyi vardı ufaklığın ?

Maşallah Mda'cım topiğimizin kızları birer birer gelmeye başlıyor :) Hele bir doğur İnan hepsi unutuluyor . Ben şimdi sanki 3 aşılama 2 tüp bebekimde şiddetli Ohss geçirmemiş gibiyim :)) Sanki 1 günde kendiliğinden oldu bebişim :) Doğum tarihi içinde Dr 'un verdiğiaralığın son gününü seçmeni tavsiye ederim son günler bebik için çok önemli zatenerkenden alıyorlar kuzularımızı 1 gün daha sefasını sürsün içerde :) Korku konusuna gelince doğuma alırlarken kızım kıpırdanıyodu ben hala bişey olmuşmudur acaba ağlıycakmı diye streslendim . sağ salim alıcaksın sende bebeğini inş

Tam sevmedik oldu sorma :) 1 ay birşey kaldı seninde desene inş. son ana kadar kalır mücadeleci miniğin :) Benide biliyorsun Dr 38+0 da alıcaktı. 3 gün 3 gündür diye 38+3 e kadar beklettim aslında 39 da istedim ama Dr istemedi :))

maşallah zaman ne çabuk geçmiş minik kelebek büyümükte 4 aylık olmuş..iyice ele geliyodur artık bol bol sev bizim yerimizede..

Büyüdü Valla minik kelebeğim maşallahı var. İnsan azmanı :) Uyurken bile özlüyor insan . Uyanasın şimdi sizin yerinize hırpalıyım biraz

Süper hadi gözün aydın bakalım . Aret bey mi yaptı transferini ? Şimdi 2 bebekle tadını çıkar bakalım günlerin :)

Ercelf'çim . Bende yeni moda isimleri beğenmiyorum . Yani şimdi örnek verimiyim ama her doğan 5 kız yada erkekten 3 üne aynı ismi koyuyorlar ya bu çocuklar okula başlayınca ne olucak bilmiyorum Eğer klasik ama modası hiç geçmeyen isimlerden düşünüyorsan Zeynep yada Elif düşünebilirsnin. Çok konulmayan yeni isimlerden koyacak olsam bizim durumumuza en çok Hayal yada Rüya ismi yakıştırdı diye düşünüyorum :)Bizim için hayal ve rüya gibiydi bebek sahibi olmak . Benim kızın adı daha ben çocukken bile belliydi o yüzden değiştirmek istemedim :)) Tabi çocukken bu kadar uğraşacağımı bilmediğim için Sahra 'yı seçmişim Hem kimsede yok çocuğum okula başlayınca sınıfta tek olur muhtemelen :)

sağol cnm benim evet cnm aret bey yaptı sanada 2 tane koymuşlardı cnm dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorum cnm..çıkarıyorum cnm daha şimdiden başladım onlarla konuşmaya sesimi sürekli duysunlarda beni bırakmasınlar diye inşallah sımsıkı tutunmuşlardır bana..

Superim evet dikiş 36 37 gibi alınacak ve sonra doğum eyleminin kendiliğinden gelmesini bekleyeceğiz. Doğum sinyal verince de sezaryan ya da normal olup olmadığına bakacak. Tabi o güne kadar herşey normal giderse.

eğer kendi ismim elif olmasa kesinlikle elif koyardım canım emin ol. var birkaç isim kafamızda en azından ela yada duru koymaktan vazgeçtik çünkü onlarda çok yaygın artık ilkokula başlayınca bir sınıfta bu isimlerden en az 5 er tane olur kesin :) daha az bilinmiş ama kibar naif bir isim olsun istiyoruz bakalım içimize sinen bişeyler oluyor sanırım sağlıkla doğsun da yüzünü görünce koyarız sanırım :)

karakedi transferinin olmasına çok sevindim inşallah hayırlı haberler verirsin bize bizler doğururken topiği yeni hamilelerin heyecanı sarar.
mda cım elif ismi harika bana da babam koymuş sağolsun bu adı .nazlı da çok yakışmış sonuna ALLAH yüzlerini görmeyi nasip etsin.

biz de doktordaydık dün 2200 gr olmuş miniğim makat geliş hala 35 haftalığız 37 yi görürsek daha mutlu olucam ama maksimum 3 hafta sonra bekletmez alır sanırım doktorum ters olduğu için de riske atmaz. sağlıkla doğsun da nasıl doğarsa doğsun.

ben hep yatmaya başladım artık baskı arttı ters olduğu için de kasıklarımı çok tekmeliyor ayakta kalmak yaramıyor. annem yanımda. kızımızın odasını sipariş ettik doğuma kıla kıt yetişecek belki yerleştiremicez ama sağlık olsun 29. haftada sancılanınca gözüm hiçbişeyi görmedi 32 yi doldurana kadar yattım o yüzden geç kaldı siparişimiz tam 1 ayda teslim edecekler.
ama odamıza da beşik aldık bambu sepet beşiklerden cuma günü gelecek kuzumun ilk yuvası :)
kıyafetleri yıkandı ütülendi. hastane çantamızı hazırlicaz yakında. annem bende temizlik yapılıyor. ben de istirahatteyim. zaman su gibi akıp geçsin 1 ay daha dayansın kuzum 38 i doldurmak nasip olsun.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin minik kuzunuzu. İnşallah 38 ide doldurursunuz.

inşallah cnm benim inşallah yeni hamiş haberleri verebiliriz. zaman gecmek bilmiyor kızlar biranönce ayın 5 i olsun istiyorum. 2 gün evdeydim bugün işe başladım..biliyorum belirti aramak çok yanlış ama sizlerde transfer sonrası belirti fln oldu mu?

cnm dualarım seninle inşallah rabbim bir sıkıntı olmadan bebişinin normal zamanında gelmesini nasip edicektir cnm benim.küvez fln olmadan bebişini kucagına alıcaksın inşallah..rabbim tüm doğum yapıcakların yar ve yardımcısı olsun

İçinde İ olan isimler kibar oluyor . İpek ,İzel ,İdil bu isimlerde hoşuma gidiyor benim :) Yüzünü görünce en çok hangisi yakışıyorsa onu koyarsın artık . Yeğenimde öyle yapmıştık . Hatta ilk 1 hafta isimsiz kalmıştı çocuğum sonra karar verdik :) İsim gerçekten önemli bütün hayatı onunla geçecek . Soyadınız kısa ise 2 isim bile düşünebilirsiniz en azından ilerde istediğini kullanır . :)

selam kızlar.
bayram dönüşü geçen pazartesi çok şükür artık işe başladım, ama iş yerinde bütün her yeri engellemişler, topiğe girebiliyorum ama yorum yapamıyorum, çok gıcık oldum sinir bir durum akşamları da erkenden sızıyorum, bugün eşim geç gelecek ben de oyalıyorum kendimi.
çok şükür ağır günlerim geride kaldı, sabahları bulantım kusmam oluyor, ama yeterki bu kadar olsun bu sorun değil, bir de çok erken iş başı yapıyorum 7.30, haliyle sabahları biraz zor geçiyor.

karakedi cnm inşallah güzel haberlerini alman nasip olurda bizim mutluluğumuz artar, dualarım seninle.
hamiş ya da doğum yapmış bayanlar, detaylı ultrason yaptırdınız mı, yani kendi doktorunuz dışında perinatolağa gittiniz mi, var mı tavsiye edebileceğiniz biri?

cnm benim çok teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler verebilirim..

ağrılarının geçmesine cok sevindim cnm inşallah sag salim bebişini kucağına alıcaksın

rabbim bu mutluluğu biz bebeği olmayanlarada nasip eder inşallah

Hadi geçmiş olsunn zor günler geride kaldı desene :) Erkenden yat uyu şimdi sonra bir daha herhalde çocukları evlendirince rahata ericez :) benim detaylı ultrosonu Ali bey yapmıştı . Kendine çok güveniyor biliyorsun detaylı ultroson yapamayan Dr 'larda bişey korkusu var beceriksizler diyor ayıp şimdi yazmıyımm anlamışsındırr :)) Ama bir kaç arkadaşımı Dr 'alır yönlendirmişti Şişli'de Fehmi yazıcıoğlu diye bir dr . Genelde oraya yönlendiriyorlar . İşinde çok iyi olduğunu söylüyorlar . İstersen onu araştırabilirsin .

Son düzenleme:
Superim evet dikiş 36 37 gibi alınacak ve sonra doğum eyleminin kendiliğinden gelmesini bekleyeceğiz. Doğum sinyal verince de sezaryan ya da normal olup olmadığına bakacak. Tabi o güne kadar herşey normal giderse.

ben dikişin doğumla birlikte alınacağını düşünmüştüm..hayırlısıyla 36ya kadar normal gider inşallah herşey..oğlunu normal doğumla mı dünyaya getirmiştin canım erken geldiğini biliyorum ama :26: az kaldı kavuşmaya desene

gözünaydın cnm yavaş yavaş bulantıların azalmaya başlamış normal hayata dönüyosun desene sevindim senin adına..ben detaylı ultrason yaptırdım 20.haftada doktorum önermişti Prof.Atıl Yüksel'e gittim ben fiyatı biraz yüksek ama adam işinin en iyisi ve sadece bu işi yapıyo..doktorun sana önermedimi birini?birde sen hangi hastaneye gidiyosun karar verdinmi..

selam kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı bebeğim 829gr 33cm olmuş çok şükür herşey yolunda gidiyo benim kilo almam gerekirken kilo vermeye başlamışım şeker yüzünden bu durum..diyet yapınca biraz zor oldu galiba artık kilo almaya başlamam lazım tekrardan doktora göre şimdiye kadar 6 kiloya yakın kilo aldım diyetisyene görede 5kg..sanırım yediklerimin kalorisini arttırarak devam edicez bakalım..buarada doktorumu değiştirdim hiç istemesemde..Jolly'nin doktoruna gidiyorum artık memnunum doğumumuda o yaptıracak inşallah..bizden haberler böyle teyzeleri..

Merhabalar, ilk ayfadan itibaren bir kac sayfayi inceledim de o zamandan bu zamana cogu kisi anne olmus bile
Darisi bekleyen ve bebek isteyen tum kardeslerimize olsun insAllah..
Ilk asilamami yaptirmistim 14 ekimde bugun 17. gunumdu ve adet oldum..
Ilk once kendime gelmem zor oldu tabi ama toparladim simdilik..
Allahim bilir ona sigindim dedim dua ettim..
Doktorunda 15 gunu gecerse gebelik oldugu icindir demesi ile sanirim umutlarimiz yukselmisti..
Neyse birdahaki aya insAllah umutlar..
Ilkinde olumsuz olunca 2. ci asilama icin gercekten pozitif olmak guzel dusunmek imkansiz oluyor ama bunun icin guclu olmak zorundayiz..
Bu yolda ilerleyenler kacinci asilamada gebe kaldiniz sizler ?
Pco var bende malesef bununda vardir bi hikmeti..
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun...

çok sağol cnm, evet uzunca bir aradan sonra tekrar insan olduğumu hissetmek çok güzel bir duygu, allah herkese sağlık versin öncelikle.
ben 18 haftalık iken kontrole gitmiştim, o zaman doktorum detaylı baktı baktı inceledi, kalbi gözü v.s. dedi bunun iin normalde perinatolağa gönderiyorum, dilersen tavsiye edeceğim birine(ahmet gül) ya da kendi bildiğin birine gidebilirsin dedi, ama önden bende inceleme yapacağım şimdi dedi. çok şükür herşey yolunda çıktı.
bu işi yapanlar hep yüksek para alıyorlar anladığım, henüz 300 den aşağı yapan birini duymadım. parasından deği elbet ama yaptırır mıyım bilmiyorum, alah korusun bir şey olsa zaten elden bir şey gelmez. bakalım henüz karar vermedim tam olarak.
memorialda tedaviye başladığım ama sonra ordan ayrılan doktorum şu anda medipolde işe başladı. ona gidiyorum cnm ben. jollynin doktoru da gayet iyiydi, inşallah sen de mutlu sona ulaşacaksın onunla cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…