Kızlar herkese selamlar en son transferım ertelendi demiştim size ama şükürler olsun Rabb'ime hersey yolunda gitti ve 2 bebegimide aldım gobişime eve dondüm bugün tekrar kontrole çağırmıştı doktor bırdaha bakalım rahme demişti bır baktık ki kalınlık 10 a yükselmiş doktor transferi yapalım dedı ve şükürler olsun 2 bebısımde bır sıkıntı olmadan çözündü aldım gobısıme geldım şimdi 5 Kasım tahlil gunünü bekliyorum sabırsızlıkla kızlar dualarınızı esırgemeyın nolur Rabbim benimde sizler gıbı yüzümü güldürür ınsallah
ne güzel sürpriz olmuş böyle bebeklerinide almışsın göbeğine çok sevindim..herşeyde bir hayır vardır desene artık hep birlikte gün sayarız ne kaldıki 5 kasımadualarım seninle inşallah o güzel haberi alıcaz hayırlısıyla..dikkat et kendine ağır şeyler yapma sakın..
Selam kızlar uzun zamandır bende giremedim kızım ameliyat oldu zor zamanlar gecirdim çok şükür rahatladık allah evlatlarımızla sınamasın
arkadaşlar merhaba
çok giremiyorum artık hem iş yerinde yoruluyorum hemde eski enerjimi bulamıyorum. Birde üstüne bu akşam ev taşıyorum sormayın nasıl olup bitecek hiç bilmiyorum Perşembe kontrolümüz var 2 hafta önce doktorumuz ile görüştüğümüzde 25-28 kasım arası sezeryan yaparız demişti. sanırım son 30 güne geldik umarım sagasalim bu günlerde geçer ve minik kızçem ile beraberliğimiz başlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Doguma yakşaltıkça kaybetme korkuları artıyor sanki heleki buraya kadar geldikten sonra insan daha bir evham sahibi oluyor bir an önce gelse geçse şu zaman .
maşallah joly tam ele avuca gelmiştir minik kuzun sen girmeyeli baya şeyler oldu erken doğum riski 29. haftada nst de çıkan sancılar iğne ve ilaç tedavisi derken durdurduk sancıları ve çok şükür ki 35. haftaya girdik birkaç hafta daha mücadeleye devam minik kızımla. kasım sonu kucağımızda olacak sanırım :) dualarınızı eksik etmeyin. çok heyecan sardı. hala inanamıyorum bu günlere geldiğime. rabbime şükürler olsun.
maşallah zaman ne çabuk geçmiş minik kelebek büyümükte 4 aylık olmuş..iyice ele geliyodur artık bol bol sev bizim yerimizede..
Kızlar herkese selamlar en son transferım ertelendi demiştim size ama şükürler olsun Rabb'ime hersey yolunda gitti ve 2 bebegimide aldım gobişime eve dondüm bugün tekrar kontrole çağırmıştı doktor bırdaha bakalım rahme demişti bır baktık ki kalınlık 10 a yükselmiş doktor transferi yapalım dedı ve şükürler olsun 2 bebısımde bır sıkıntı olmadan çözündü aldım gobısıme geldım şimdi 5 Kasım tahlil gunünü bekliyorum sabırsızlıkla kızlar dualarınızı esırgemeyın nolur Rabbim benimde sizler gıbı yüzümü güldürür ınsallah
Çok geçmiş olsun cnm neyi vardı ufaklığın ?
Maşallah Mda'cım topiğimizin kızları birer birer gelmeye başlıyor :) Hele bir doğur İnan hepsi unutuluyor . Ben şimdi sanki 3 aşılama 2 tüp bebekimde şiddetli Ohss geçirmemiş gibiyim :)) Sanki 1 günde kendiliğinden oldu bebişim :) Doğum tarihi içinde Dr 'un verdiğiaralığın son gününü seçmeni tavsiye ederim son günler bebik için çok önemli zatenerkenden alıyorlar kuzularımızı 1 gün daha sefasını sürsün içerde :) Korku konusuna gelince doğuma alırlarken kızım kıpırdanıyodu ben hala bişey olmuşmudur acaba ağlıycakmı diye streslendim . sağ salim alıcaksın sende bebeğini inş
Tam sevmedik oldu sorma :) 1 ay birşey kaldı seninde desene inş. son ana kadar kalır mücadeleci miniğin :) Benide biliyorsun Dr 38+0 da alıcaktı. 3 gün 3 gündür diye 38+3 e kadar beklettim aslında 39 da istedim ama Dr istemedi :))
Büyüdü Valla minik kelebeğim maşallahı var. İnsan azmanı :) Uyurken bile özlüyor insan . Uyanasın şimdi sizin yerinize hırpalıyım biraz
Süper hadi gözün aydın bakalım . Aret bey mi yaptı transferini ? Şimdi 2 bebekle tadını çıkar bakalım günlerin :)
Ercelf'çim . Bende yeni moda isimleri beğenmiyorum . Yani şimdi örnek verimiyim ama her doğan 5 kız yada erkekten 3 üne aynı ismi koyuyorlar ya bu çocuklar okula başlayınca ne olucak bilmiyorumEğer klasik ama modası hiç geçmeyen isimlerden düşünüyorsan Zeynep yada Elif düşünebilirsnin. Çok konulmayan yeni isimlerden koyacak olsam bizim durumumuza en çok Hayal yada Rüya ismi yakıştırdı diye düşünüyorum :)Bizim için hayal ve rüya gibiydi bebek sahibi olmak . Benim kızın adı daha ben çocukken bile belliydi o yüzden değiştirmek istemedim :)) Tabi çocukken bu kadar uğraşacağımı bilmediğim için Sahra 'yı seçmişim Hem kimsede yok çocuğum okula başlayınca sınıfta tek olur muhtemelen :)
karakedi transferinin olmasına çok sevindim inşallah hayırlı haberler verirsin bize bizler doğururken topiği yeni hamilelerin heyecanı sarar.
mda cım elif ismi harika bana da babam koymuş sağolsun bu adı .nazlı da çok yakışmış sonuna ALLAH yüzlerini görmeyi nasip etsin.
biz de doktordaydık dün 2200 gr olmuş miniğim makat geliş hala 35 haftalığız 37 yi görürsek daha mutlu olucam ama maksimum 3 hafta sonra bekletmez alır sanırım doktorum ters olduğu için de riske atmaz. sağlıkla doğsun da nasıl doğarsa doğsun.
ben hep yatmaya başladım artık baskı arttı ters olduğu için de kasıklarımı çok tekmeliyor ayakta kalmak yaramıyor. annem yanımda. kızımızın odasını sipariş ettik doğuma kıla kıt yetişecek belki yerleştiremicez ama sağlık olsun 29. haftada sancılanınca gözüm hiçbişeyi görmedi 32 yi doldurana kadar yattım o yüzden geç kaldı siparişimiz tam 1 ayda teslim edecekler.
ama odamıza da beşik aldık bambu sepet beşiklerden cuma günü gelecek kuzumun ilk yuvası :)
kıyafetleri yıkandı ütülendi. hastane çantamızı hazırlicaz yakında. annem bende temizlik yapılıyor. ben de istirahatteyim. zaman su gibi akıp geçsin 1 ay daha dayansın kuzum 38 i doldurmak nasip olsun.
karakedi transferinin olmasına çok sevindim inşallah hayırlı haberler verirsin bize bizler doğururken topiği yeni hamilelerin heyecanı sarar.
mda cım elif ismi harika bana da babam koymuş sağolsun bu adı .nazlı da çok yakışmış sonuna ALLAH yüzlerini görmeyi nasip etsin.
biz de doktordaydık dün 2200 gr olmuş miniğim makat geliş hala 35 haftalığız 37 yi görürsek daha mutlu olucam ama maksimum 3 hafta sonra bekletmez alır sanırım doktorum ters olduğu için de riske atmaz. sağlıkla doğsun da nasıl doğarsa doğsun.
ben hep yatmaya başladım artık baskı arttı ters olduğu için de kasıklarımı çok tekmeliyor ayakta kalmak yaramıyor. annem yanımda. kızımızın odasını sipariş ettik doğuma kıla kıt yetişecek belki yerleştiremicez ama sağlık olsun 29. haftada sancılanınca gözüm hiçbişeyi görmedi 32 yi doldurana kadar yattım o yüzden geç kaldı siparişimiz tam 1 ayda teslim edecekler.
ama odamıza da beşik aldık bambu sepet beşiklerden cuma günü gelecek kuzumun ilk yuvası :)
kıyafetleri yıkandı ütülendi. hastane çantamızı hazırlicaz yakında. annem bende temizlik yapılıyor. ben de istirahatteyim. zaman su gibi akıp geçsin 1 ay daha dayansın kuzum 38 i doldurmak nasip olsun.
eğer kendi ismim elif olmasa kesinlikle elif koyardım canım emin ol. var birkaç isim kafamızda en azından ela yada duru koymaktan vazgeçtik çünkü onlarda çok yaygın artık ilkokula başlayınca bir sınıfta bu isimlerden en az 5 er tane olur kesin :) daha az bilinmiş ama kibar naif bir isim olsun istiyoruz bakalım içimize sinen bişeyler oluyor sanırım sağlıkla doğsun da yüzünü görünce koyarız sanırım :)
selam kızlar.
bayram dönüşü geçen pazartesi çok şükür artık işe başladım, ama iş yerinde bütün her yeri engellemişler, topiğe girebiliyorum ama yorum yapamıyorum, çok gıcık oldum sinir bir durumakşamları da erkenden sızıyorum, bugün eşim geç gelecek ben de oyalıyorum kendimi.
çok şükür ağır günlerim geride kaldı, sabahları bulantım kusmam oluyor, ama yeterki bu kadar olsun bu sorun değil, bir de çok erken iş başı yapıyorum 7.30, haliyle sabahları biraz zor geçiyor.
karakedi cnm inşallah güzel haberlerini alman nasip olurda bizim mutluluğumuz artar, dualarım seninle.
hamiş ya da doğum yapmış bayanlar, detaylı ultrason yaptırdınız mı, yani kendi doktorunuz dışında perinatolağa gittiniz mi, var mı tavsiye edebileceğiniz biri?
selam kızlar.
bayram dönüşü geçen pazartesi çok şükür artık işe başladım, ama iş yerinde bütün her yeri engellemişler, topiğe girebiliyorum ama yorum yapamıyorum, çok gıcık oldum sinir bir durumakşamları da erkenden sızıyorum, bugün eşim geç gelecek ben de oyalıyorum kendimi.
çok şükür ağır günlerim geride kaldı, sabahları bulantım kusmam oluyor, ama yeterki bu kadar olsun bu sorun değil, bir de çok erken iş başı yapıyorum 7.30, haliyle sabahları biraz zor geçiyor.
karakedi cnm inşallah güzel haberlerini alman nasip olurda bizim mutluluğumuz artar, dualarım seninle.
hamiş ya da doğum yapmış bayanlar, detaylı ultrason yaptırdınız mı, yani kendi doktorunuz dışında perinatolağa gittiniz mi, var mı tavsiye edebileceğiniz biri?
Superim evet dikiş 36 37 gibi alınacak ve sonra doğum eyleminin kendiliğinden gelmesini bekleyeceğiz. Doğum sinyal verince de sezaryan ya da normal olup olmadığına bakacak. Tabi o güne kadar herşey normal giderse.
selam kızlar.
gözünaydın cnm yavaş yavaş bulantıların azalmaya başlamış normal hayata dönüyosun desene sevindim senin adına..ben detaylı ultrason yaptırdım 20.haftada doktorum önermişti Prof.Atıl Yüksel'e gittim ben fiyatı biraz yüksek ama adam işinin en iyisi ve sadece bu işi yapıyo..doktorun sana önermedimi birini?birde sen hangi hastaneye gidiyosun karar verdinmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?