Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy inşallah cnm inşallah bakalım yarın değerim kaça çıkıcak..sabırsızlıkla yarını bekliyorum bakalım:)

Ayy cnm süper haber bu çokk sevindimm :) Bence ikizler yola çıktı geliyorlar hadi hayırlısı :) Tek olsun çift olsun sağlıklı olsun . 2 kere kimyasal yaşadım birinde değer 14 diğerinde 27 çıkmıştı . Maşallah sonucun çok güzel . Aret amca sanada uğurlu geldi desene :)

cnm benim çok teşekkür ederim..inşallah ikiside annelerine sımsıkı tutunmuştur :)) evet cnm gercekten cok ugurlu geldi okadar inanarak bırakmıştıki bebeişleri içeri gördüm giderlerkende biri saga kaçtı biri sola :)) su damlası gibi..inşallah yarınki değerimde 2 katına çıkar kızlar dua edin bana..senin 12. gün değerin kaçtı tatlım

Evett banada transferi yaparken bütün şanslar uğurlar seninle olsun demişti:) Benim 12. Gün değerim 81 çıkmıştı :) Bakalım senin 12. Gün kaç çıkacak :) Dualarımız seninle cnm inş.sımsıkı tutunsunlar annelerine

amin cnm benim inşallah sımsıkı tutunup beni hiç bırakmazlar...

kızlar bugün testi tekrarlıycam akşam bana dua edin nolur değerim iki katına çıkmış olsun...

karakedi cnm çok sevindim , öncesinde gördüm ama iş yerinde çıkmıyor yazılanlar
kimyasalla ilgisi yok, o zaman değer çok düşük oluyor, benim 5. gün transferi 7. gün değerim 91 idi. meğer iki tanesi tutmuş, ama biri gelişemeyip kendiliğinden erimişti rahimde. bir tane iki tane bizim olsun da...güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah.

cnm benim çok teşekkür ederim..ben bugün yükselmiş değeri alayımda başka birşey istemiyorum inan..kimyasal değil sanırım söylenen değerlere bakınca kimyasal değil dedim en azından..inşallah dış gebelik flnda değildir meleklerim benimledir..

Selam kizlar nasilsiniz ?
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun insAllah.
Birsey sorcam yarin 12 de rahim filmim cekilecek ?
Cogu kisiden duydum cok agrili oldugunu biri beni aydinlatabilir mi :26:

Herkesin acı eşiği değişiktir canım ama o kadar ağrılı sancılı bişey değil korkutmuşlar seni..adet sancısına benzer bi sancı oluyo o kadar..istersen gitmeden önce bi ağrı kesici içebilirsin için rahat etsin..normal alttan muayene gibi oluyo içine bi alet koyuyorlar ve sıvı enjekte ediyorlar 2-3 dk içinde bitiyo..sonrasında kanaman olabilir yanına ped al mutlaka..

kızlar testi tekrarladım değerim 265 olmuş..yani 12. gün değerim 265 olmuş oldu :))) inşallah hersey böyle yolunda gider...

kızlar testi tekrarladım değerim 265 olmuş..yani 12. gün değerim 265 olmuş oldu :))) inşallah hersey böyle yolunda gider...

inş canım artık hamileliğin tadını çıkar.kızlar bende bu ay 2. aşılamamı yaptırcam ama yinede tüp bebeği biraz araştırmak istedim.tek embriyo yasası diye bişey çıkarmışlar.ama buna rağmen çift embriyo koyanlarda var.siz tecrübelisiniz hangi merkezler iki embriyo koyuyor

sağol cnm çok teşekkür ederim..cnm benim ilk tüp bebek denememde tek embriyo konuldu ama dondurulmuşlarımda 2 tane transfer edildi ve şükürler olsun tuttu. ben istanbul tüp bebek merkezinde dondurulmuşlarımı koydurdum diğer tüp bebeğimi eurofertilde yaptırmıştım..

Benim canım çok kıymetli olmasına rağmen hiç bişey anlamadım . Şehir efsanesi onlar hiç inanma rahat ol :)

Maşallah hadi bakalım hayırlı olsun :)

Taksim istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ben 2 tane koydular . Ama 1 tanesi tuttu :)

sağol cnm çok teşekkür ederim keseyi görüp kalp atışını duyana kadar bana rahat yüzü yok kızlar..kalp atışı için ne zaman çağarıyorlar?

kızlar haftaya cuma kese muayenem var çok heyecanlıyım..inşallah sağlıklı sıhhatli büyüyordur bebişim yada bebişlerim :))günler nasıl gecicek bakalım kızlar..

kızlar haftaya cuma kese muayenem var çok heyecanlıyım..inşallah sağlıklı sıhhatli büyüyordur bebişim yada bebişlerim :))günler nasıl gecicek bakalım kızlar..

gözünaydın canım değerin güzel artmaya devam ediyo..artık kendine dikkat et günler çok çabuk geçiyo merak etme hemen gelir haftaya cuma

Benim canım çok kıymetli olmasına rağmen hiç bişey anlamadım . Şehir efsanesi onlar hiç inanma rahat ol :)

Tesekkur ederim kizlar sagolun..
Herseyin basi sabir ve dua..
InsAllah bu emeklerimize degecek hayirli evlatlarimiz olur,
gun gelir buraya yazilanlari bebeklerimiz kucagimizdayken okuruz insAllah.. :)

Son düzenleme:
gözünaydın canım değerin güzel artmaya devam ediyo..artık kendine dikkat et günler çok çabuk geçiyo merak etme hemen gelir haftaya cuma

sağol bitanem çok teşekkür ederim...elimden geldiğince dikkate etmeye çalışıyorum bakalım..inşallah dediğin gibi çabuk gelir cnm benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…