karakedi_ gebeligin hayirli ugurlu olsun..
Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin insAllah..
Her konuda relax olunmasi gerektigini anladim..
Hiç stres yapma ve huzurlu yasa olur mu..
En buyuk dusman gercekten stres uzak dur ondan,
yuvanizin nesesi gozunuzun nuru olacak hayirli bir evlat olur insAllah Allah'in izniyle..
Bende simdi sogan suyumu yudumluycam :)
uzun zamandir icmiyodum etkisi oldugu soyleniyor denemekten zarar gelmez :)
cnm benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
cnm ben soğan suyunun işe yaradıgına çok inanıyorum ben 2 kere yapabildim ve hayatımda ilk kez 5 ay boyunca 30 günde bir adet oldum ve şükürler olsun tüp bebeğim tuttu ben onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü rahmimi temizledi her kontrole gittiğimde doktor sağ temiz sol temiz diyordu soğan suyundan önceki muaynelerde sağda kistler var solda kistler var diyordu büyük ölçüde azalttı ufalttı ve rabbime şükürler olsun hamile kaldım kesinlikle 3 ay üst üste yap cnm benim.
2 kez denemistim bi kac ay arayla, ultrasonda 3 gunluk sogan suyu icmeme ragmen temiz cikmisti o yuzden bende inaniyorum biraz..
3 ay klomen denedim olmadi, ilk asilamami arife gunu yaptirdim oda tutmadi..
Bugun de rahim filmi cekinicem 1,5 saat sonra..
Sanirim rahat olunca aci hissetmiyorsun kasmaya gerek yokmus :)
Pco var bende, bazilari oyle anlatiyoki sanki grip olmussun ilac icince gecmis hamile kalmissin :)
Ama bende oyle deil yada zamani gelmedi muhtemelen oyledir..
Bu ay asilama yok rahim filminden sonraki aya kaldi bende bitkisel kurler deniycem bakalim ne olacak sonuc..
Hayirlisi herseyin Allah sabir versin herkese canim
kızlar testi tekrarladım değerim 265 olmuş..yani 12. gün değerim 265 olmuş oldu :))) inşallah hersey böyle yolunda gider...
karakedicinmm hayirli ugurlu olsunnn bebisinn.saglikla kucagina alirsin insallahh
kızlar haftaya cuma kese muayenem var çok heyecanlıyım..inşallah sağlıklı sıhhatli büyüyordur bebişim yada bebişlerim :))günler nasıl gecicek bakalım kızlar..
Tesekkur ederim kizlar sagolun..
Herseyin basi sabir ve dua..
InsAllah bu emeklerimize degecek hayirli evlatlarimiz olur,
gun gelir buraya yazilanlari bebeklerimiz kucagimizdayken okuruz insAllah.. :)
Oyyy senin için heyecanlı ,stresli ama çok keyifli günler başlıyor :) Keseden 10 gün kadar sonrada bebek için çağırıyorlar cnm . 12. Haftaya kadar 15 günde bir çağıyor merkez. Ondan sonra bebişş yada bebişlerinizi görmek için 1 ay beklemek zorunda kalıcaksın :)
Kesinlikle sabır ve dua ve moral çok önemli . Benim bebeğim 3 aşılama 2 tüp bebek sonrasında geldi . Hiç pes etmedim ve tedavilere sadece Dr 'un söylediği zorunlu süreler kadar ara verdim. Şimdi kucağımda miniğim hepsini unutturdu bana . İyikide uğraşmışım prensesim için herşeyde değermiş . İnş.sende sağlıkla kavuşursun bebeğine
ahh cnm öyle güzel tarif ettin ki gercekten heyecanlı stresli ama bir okadarda keyifli gercekten..cnm sen ne kadar daha istanbul tüp bebeğe devam ettin bundan sonraki süreçte ücret almaya başlayacaklar mı? beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Evet Allah herseyin en iyisini bilir bizlere annelerimizden daha fazla merhamet edendir.
Sabir dilemek ve hayirlisini istemek ve de bu surecte tedavilerimize devam etmek zorundayiz...
Sonunda Allah yuzumuzu guldursun insAllah..
Rahim filmini cekindim temiz cikti cok agridi ama gecti 15 dk sonra o an masadan firlayip kacmak istedim
Gonal F yi nasil kullanicam bilen var mi :26:
Doktor 75 lik dedi bana da kullanma kilavuzundan birsey anlamadim
Ben 16 haftaya kadar oraya devam ettim cnm 3lü testi yaptırdıktan sonra bir daha gitmedim.Ama bu arada 12. Haftada kendi dr'uma başlamıştım . Çünkü istanbul tüp bebek 2'li test yapmıyor . 12. Haftada kendi dr'um yaptı. Kese muayenesinde ücret alınmıyor. Sonraki muayenelerde 1 kez veriyorsun 1 kez vermiyorsun . Bence 12. Haftadan sonra gitmene hiç gerek yok. Zaten 12. Haftadan sonra normal gebelik takibi yapılıyor tüp bebekle ilgili hiç bir ilaç kullanmıyorsunTabi ikiz olursa ona göre Dr bulman gerekecek :)
Geçti bitti işte :) İnsan çok okuyup tedirginlikler yapınca kendini çok fazla dinliyor ondanda fazla acı hissetmiş olabilirsinİçinden çıkan sıvıyı toz tüpün içerisine boşaltıyorsun . Sonra küçük şırıngayı açıp karışımın içinden 75 çekiyorsun havasını alıp göbekten yapıyorsun . Gittiğin merkez yakınsa eğer ilk denemeyi hemşireye yaptır . Sonrasında kendin devam edersin uygulaması çok kolay zaten
Ben 16 haftaya kadar oraya devam ettim cnm 3lü testi yaptırdıktan sonra bir daha gitmedim.Ama bu arada 12. Haftada kendi dr'uma başlamıştım . Çünkü istanbul tüp bebek 2'li test yapmıyor . 12. Haftada kendi dr'um yaptı. Kese muayenesinde ücret alınmıyor. Sonraki muayenelerde 1 kez veriyorsun 1 kez vermiyorsun . Bence 12. Haftadan sonra gitmene hiç gerek yok. Zaten 12. Haftadan sonra normal gebelik takibi yapılıyor tüp bebekle ilgili hiç bir ilaç kullanmıyorsunTabi ikiz olursa ona göre Dr bulman gerekecek :)
Geçti bitti işte :) İnsan çok okuyup tedirginlikler yapınca kendini çok fazla dinliyor ondanda fazla acı hissetmiş olabilirsinİçinden çıkan sıvıyı toz tüpün içerisine boşaltıyorsun . Sonra küçük şırıngayı açıp karışımın içinden 75 çekiyorsun havasını alıp göbekten yapıyorsun . Gittiğin merkez yakınsa eğer ilk denemeyi hemşireye yaptır . Sonrasında kendin devam edersin uygulaması çok kolay zaten
kızlar testi tekrarladım değerim 265 olmuş..yani 12. gün değerim 265 olmuş oldu :))) inşallah hersey böyle yolunda gider...
ay ay ay yeni bir hamilemiz mi varmış bizim :)
çok sevindim karakedi canım maşallah Allah devamını nasip etsin değerin de artış böyle devam etsin. topiğe yeni bir neşe gelsin hamilelikler yeniden başlasın inşallah.
:) canım benim çok çok teşekkür ederim..inşallah hiçbir sıkıntı olmadan bende sizin gibi 34 36 haftaları görür sağsalim bebeğimi kucağıma alabilirim canım..keseyi görmeden kalp atısını duymadan içim rahat etmeyecek diken üstündeyim valla..
sen nasılsın erken dogum riskin kalktımı takvime baktım 36 hafta diyor inşallah hersey yolundadır canım..
görürsün inşallah canım rabbim nasip ettikten sonra. sen duanı eksik etme. değerin güzel inşallah tutunur bebeğin sana Allahın izni ile. benim de 12. gün değerim 238 di.
ben iyiyim çok şükür 36. haftayı doldurduk riskim hala var kasılmalar için ilaç kullanıyorum 12 saatte bir bir de progestana devam ediyorum hala. ama artık 37. haftanın sonunda kesecek doktorum doğarsa da doğacak cimcime. çok şükür riskli haftaları geçirdik ama ne kadar durursa karnımda o kadar iyi tabiki. önce 38 i görmeyi nasip etsin rabbim 2 hafta daha dayanalım da. sonrası Allah kerim.
hımm anladım cnm peki muayne ücreti için ne kadar verdin birde 3 lü test ne kadar?bunlar hakkında bilgim olursa ona göre bir plan program yaparım diye düşünüyorum. maddi olarak bizi aşarsa eger başka doktor araştırıcam cnm..bakalım ikizmi tek mi yakında belli olur heralde..cnm ya birde bişi sorucam ara ara benim kasıklarımda agrı oluyor bu normal mi? sizdede olmuş muydu?
canım çok sevindim sen en baştan beri takip ettiklerimdensin çok mutlu oldum bende istanbul tüpbebekte kavuştum bebegime ama ben takiplerimi kendi doktoruma gittim sadece kesegi orda gördüm sonra kendimi önce rabbime sonra doktoruma emanet ettim şuan ogluşum 5ayı bitirdi sana tavsiyem hamileligin tadını çıkar ben yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?