Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tevekküldeyim Rabbim... Sabirla bekliyorum. Indirecegin hayra öylesine muhtacim ki... Elimden geleni yaptim, elimden gelmeyenler icin de sana el actim. Hayirli cumalar...

merhaba rüzgargülü ben 3.aşılamada hamile kaldım şimdi 10 aylı bir kızım var.darısı başına inşallah...

merhaba rüzgargülü ben 3.aşılamada hamile kaldım şimdi 10 aylı bir kızım var.darısı başına inşallah...

Canim sagol cevabin icin tesekkur ederim Rabbim sana bagislasin kizini..
Tüm isteyen herkese nasip olsun insAllah ilkinde olmadi diye digerlerinde de ümitsiz olmak istemiyorum her seferinde daha da umutlu olucam insAllah..
Bu mubarek gun hurmetine Allah herkesi muradina erdirsin hayirli vakitte..

doktorun detaylı baktıysa ve hiçbir sorun yoksa gitmene gerek yok aslında ama yine bir perinatolog baksın istiyosan içine sinen birine git tabi..malesef bu işi yapanlar hep yüksek paralar alıyolar dediğin gibi 300den aşağısı pek yok..varsada güvenilir mi bilmiyorum..bende medipole gidicektim ordaki bir doktora ama 1-2 saat bekletti beni çıldırdım vazgeçtim ordan..doktorun kim medipolde?şansına o kadar hastane doktor ararken kendi doktoruna devam ediyosun ne güzel..inşallah yeni doktorumda bana iyi gelicektir..

merhabalar aramıza hoşgeldin..öncelikle inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun..bende de pko var ve 2 negatif aşılamam var..pko yüzünden kilolu olduğum için kilo vererek başladım işe ve kendiliğimden hamile kaldım kilo verince..fakat bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım..aradan 6 ay geçti ve yeniden kendiliğimden hamile kaldım şuan 6,5 aylık hamileyim inşallah bu sefer sağlıkla kavuşucam kızıma..demem o ki sakın kötü düşünme zamanı gelince sende tadacaksın bu güzel duyguyu inşallah..her zaman pozitif ol umudunu kaybetme cnm..

Ne guzel bi haber bu :)
Tsk ederim canim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insAllah...
Ben kendiligimden hamile kalamam sanirim cunki esimin spermlerine baktirdigimizda toplu halde hareket ettikleri ve yumurtaya ulasana kdr cogunun öldügûnü ogrenmistik..
bilmiyorum her zaman mi boyle o yuzden asilama oldum klomene yumurtalarim cvp veriyor ama gebelik olusmadi.
simdi rahim filmi cekinicem..
2.cide olur insallah Allaha dua ediyorsak sabretmeyi de bilmeliyiz zor da olsa

Kızlar selamlar hepinize bugün transferimin 10.gunu ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuc 110 hamileyiimmmmm...bu nasıl bir mutlulukmuş yaşayanlar anlayacaktır benı...kızlar bu sonuç kimyasal gebelik değildir dimi.kimyasal gebelik olucak dıye cok korkuyorum

iLK BEN GÖRDÜM GALİBA:) GÖZÜN AYDIN.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. kESİNLİKLE KİMYASAL GEBELİK DEĞİL. bENİM TÜP DENEMEM KİMYASAL GEBELİKLE SONUÇLANDI. 14. GÜN DEĞERİM 25 Tİ. SENİN GÜNÜNE DAHA 2 GÜN VAR VE SONUCUN 110. GAYET GÜZEL.HAYIRLI OLSUN.

Son düzenleme:

Evet Cnm ilk sen gördün Allah razı olsun bitanem cok teşekkür ederim inşallah iki gun sonra ikiye katlar ve sorunsuz bir şekilde ilerler...

kimyasal diil tabiki cok guzel hatta tebrik ederim sonunda senden de duyduk bu guzel haberi allah saglikla bu sureci tamamlamani nasip etsin. bebeginin dogdugu gunu de bizlere gostersin cok sevindimmmm. tadini cikar bu gunlerin haftalar ilerledikce anlicaksin beni

bende ugrasip ugrasip dogal yolla hamile kalanlardanim. herkese soyluyorum ben esimin sperm sayisindaki artisa keciboynuzu kuru sonrasi inanamadim tam uc ay icirdim kaynatip kaynatip ki zaten 3 ay sonra tedavi gerceklesiyor sonunda hamile kaldim. bu arada 4 asilama bir tup bebek denemistim bu surecte. bence sen de dene. sadece sperm sayisini diil hareket ve kalitesini de degistiriyor. allah yardimcin olsun. bu surecte biz hep burdayiz:))

cnm benim çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi bir sıkıntı olmadan ilerler hersey..valla hala inanamıyorum çıkarıp çıkarıp test sonucuna bakıyorum..inşallah sağlıklı sıhhatli bir sıkıntı olmadan devam eder haftalarım...

tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin işaallah.KİMYASAL GEBELİK DEĞİLDİR HATTA BELKİ İKİZDİR BEBELERİN 10. gün için yüksek bir değer aslında

Gözünaydın karakedi :)

cnm benim çok çok teşekkür ederim

tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin işaallah.KİMYASAL GEBELİK DEĞİLDİR HATTA BELKİ İKİZDİR BEBELERİN 10. gün için yüksek bir değer aslında

ahh cnm öyle olsa ne güzel olur çünkü 2 embriyo transfer edildi bana bakalım tek olsun iki tane olsun hiç farketmez yaradandan gelen hersey kabulum valla :))) çok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı olmadan sağlıkla sıhhatle devam eder hersey canım...

gözünaydın canım çok sevindim mutlu haberine bak ne güzel demiştim bu sefer olucak diye hayırlı olsun allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kavuş bebeğine yada bebeklerine hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman aklıma geldi ne güzel bir mutluluk gerçekten

evet cnm gercekten tarifsiz bir mutlulukmuş dün sonucu alınca eşimle birbirimize sarılıp ağladık ben kendimden bekliyordum ama eşiminde bu kadar duygulanacagını hiç tahmin etmemiştim.ilk 15 dakika kendimize gelemedik sürekli kağıda bakıyoruz ben kan ter içinde kaldım heyecandan ateş bastı heryanıma hastaneden çıktık bir 15 dakika dolaştık sonra geri döndük iğne için anca kendimize geldik :))) inşallah hersey sağlıklı ilerler kızlar..sonucu almakla bitmiyormuş meğersem...

bizde idrar testiyle öğrenmiştik ilk sonra kan testi yaptırınca kendimize gelemedik eşimle kağıda baktık ikimizinde gözleri parladı resmen..sonucu almakla bitmiyo daha yeni başlıyo hatta önce keseyi görmek sonra kalp atışını duymak önünde çok keyifli bir yol var inşallah sağlıkla büyürsünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…