Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar
Karkedi canım hamile oldugunu görünce sevinçten deliye döndüm çok şükür sende başladın bu güzel serüvene allahım tamamına erdirsin , ama sakın iş falan yapma bak bana ben hamile kaldığımdan beri daha hiç elektirik süpürgesi bile almadım elime hafif işler yamaya çalışıyorum çünkü zaten iş yerinde yoruluyorum annem ve eşimde sagolsun evde bir tek çöp elletmiyorlar. en nihayetinde geçen hafta ev taşımıştım biraz kıpırdanayım dedim hemen hafiften agrılarım başladı kestim oturdum yerime bizimde az kaldı rabbim hayırlısı ile kurtulsak bir kucagımıza alsak minik kızçemizi derin bir oh çekecegiz. Kısmetse 26 kasıma gün aldık tabi cuma kontrolümüzde bir degişiklik olmazsa bende cuma dogum iznine ayrılıyorum kaldı 14 günümüz dün akşam biraz dogum çantamızı hazırladık az eksiklerimiz kaldı hayır dualarınızı eksik etmeyin bizden. Çok öpüyorum sizi

Son düzenleme:
kızlar dün akşam silerken çok az kan geldi..çok çok azdı ama çok tedirgin oldum..neden olmuş olabilir.bana yardım edin nolur..

Cnm bende keseyi görmeden 5 gün önce pembe kan gelmişti . Kesin bişey oldu demiştim o çok az değildi çünkü avuç içi kadar vardı. Ertesi gün merkezi aradığımda artmazsa korkulacak bişey olmadığını söylediler . O 5 gün nasıl geçti gelde bana sor ama benimkide yerleşme kanamasıymış Bebe kendine daha güzel beslenebileceği kanlı bir bölgede yer açıyormuş meğersem :)

Son düzenleme:

Oyyy seninde bişey kalmamış Mda'cım. Sağlıkla gelsin kuzucuk dualarımız seninle olucak

canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun..bakalım kesemizi görünce bebişim benimle diyebilicem gercekten..hala rüyada gibiyim hala inanamıyorum hamile olduğuma inan..okadar uzun süre bekledik ki şimdi bir rüyadayız gibi geliyor..canım seninde cok az kalmış maşallah..rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip edicek inşallah canım benim dualarımız seninle canım..

Oyyy seninde bişey kalmamış Mda'cım. Sağlıkla gelsin kuzucuk dualarımız seninle olucak

canım valla bende cok korkuyorum cuma günü olamadı bir türlü zaman megersem bundan sonra gecmek bilmiyomuş..benim çok çok az geldi öyle avuc içi kadar fln değil 3-5 damla bile olmaz yani gelen ama benim tedirgin olmama yettide arttı işte..gerci kan gelmeden 1 gün önce dayanamayıp kan testimi tekrarlamıştım 1488 çıkmıştı o sonuca göre iyi gidiyor gibi hersey ama işte bu acaba yı atamıyorum içimden cnm..inşallah benimkiside yerleşme kanamasıdır..meleğim yer begenmeye calışıyordur içerde

maşallah degerin çok güzel bende 9ay özellikle ilk 16 hafta uzanmadın elektirik süpürgesi yasak eşim çalışıyodu 3 hafta evin süpürülmedigi oluyodu üsten üsten toz alıyodum sadece bir iki kilonun harici bir şey taşımadım biz koruyalım takdir mevlamın

evet cnm çok haklısın..bende o gün az bişi kan gelince cok korktum şimdi çamaşır sepetini bile kaldırmıyorum :)) gercekten bizimkiler zor hamilelikler..cok dikkat etmemiz lazım

Allah butun hamile arkadaslarima kolay dogumlar nasip etsin, sagsalim kucagin bebegini almayi nasip etsin insAllah..
Ve hamilelik yolunda ilerleyenlere de hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin..
Ne guzel heyecandir, dogum cantasi hazirlamak bebegin esyalarini duzenlemek felan :)
Insallah bir gun bende diyebilirim bunlari, dualarim sizlerle..
Ümitsiz olmak yok hadi bakalim yola devam
Dun kontrolum vardi doktor 3 uz olmasindan korkuyorum felan dedi..
Gonal F kullandim bu ay sanirim bir cok yumurtam olacak ve 2. asilamayi olcam..
Allahtan hep hayirlisini diliyorum, ilk asilamada da hayirliysa tutsun demistim olmadi..
Nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz Allah yardimcimiz olsun..

kararkedicim canım hamile olduğunu gördüm bayadır girmiyodum hayırlı uğurlu olsun çok çokkk sevindim rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

canım dualarımız seninle inşallah rabbim en kısa zamanda bu mutlulugu sanada nasip edicek canım

kararkedicim canım hamile olduğunu gördüm bayadır girmiyodum hayırlı uğurlu olsun çok çokkk sevindim rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim..rabbim sağlıklı sıhhatli kucagıma almayıda nasip eder inşallah..

yok cnm cuma günü randevum daha göremedik ( bir an önce cuma olsun istiyorum ama günler gecmek bilmiyor inan...

Olsun gec olsun guc olmasin hayirlisiyla gorursun insAllah..
Benim de cuma gunu yine yumurta kontrolum var bakalim neler olacak..
Orgalutran ve gonal f kullaniyorum :26: cumaya kadar kullancam
Nasipse olur bakalim

Bu aralar geceleri yatakta kendi kendime gulmeye basladim sonumu iyi gormuyorum

Olsun gec olsun guc olmasin hayirlisiyla gorursun insAllah..
Benim de cuma gunu yine yumurta kontrolum var bakalim neler olacak..
Orgalutran ve gonal f kullaniyorum :26: cumaya kadar kullancam
Nasipse olur bakalim

Bu aralar geceleri yatakta kendi kendime gulmeye basladim sonumu iyi gormuyorum

inşallah güzel yumurtaların oluşucak ve hayırlı sonuclar alıcaksın cnm benim stres yapma..sendeki değişikliklerde inan streste hepimizde bu süreçlerde oldu bu tip seyler..

inşallah güzel yumurtaların oluşucak ve hayırlı sonuclar alıcaksın cnm benim stres yapma..sendeki değişikliklerde inan streste hepimizde bu süreçlerde oldu bu tip seyler..

InsAllah canim :)
Senin tedaviyle mi oldu ? Belki ikiz olabilir oyle olduysa
Gecen arkadasimin bebegini sevdim cook sekerdii 42 gunluk biseycik
Ay biran once benimde olsa da sevsem :)

InsAllah canim :)
Senin tedaviyle mi oldu ? Belki ikiz olabilir oyle olduysa
Gecen arkadasimin bebegini sevdim cook sekerdii 42 gunluk biseycik
Ay biran once benimde olsa da sevsem :)

evet cnm tüp bebek benimkisi 2 embriyo kondu ama bakalım ikiside tuttumu yoksa birimi tuttu artık 7-8 haftalıkken anlıycaz..ikiz gebelikte genelde diğer kese 7-8. haftada belli oluyormuş.

olur cnm sen duanı ve sabrını eksik etme yeter.benim 4 senenin üstüne oldu bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…