kızlar dün akşam silerken çok az kan geldi..çok çok azdı ama çok tedirgin oldum..neden olmuş olabilir.bana yardım edin nolur..
merhabalar
Karkedi canım hamile oldugunu görünce sevinçten deliye döndüm çok şükür sende başladın bu güzel serüvene allahım tamamına erdirsin , ama sakın iş falan yapma bak bana ben hamile kaldığımdan beri daha hiç elektirik süpürgesi bile almadım elime hafif işler yamaya çalışıyorum çünkü zaten iş yerinde yoruluyorum annem ve eşimde sagolsun evde bir tek çöp elletmiyorlar. en nihayetinde geçen hafta ev taşımıştım biraz kıpırdanayım dedim hemen hafiften agrılarım başladı kestim oturdum yerime bizimde az kaldı rabbim hayırlısı ile kurtulsak bir kucagımıza alsak minik kızçemizi derin bir oh çekecegiz. Kısmetse 26 kasıma gün aldık tabi cuma kontrolümüzde bir degişiklik olmazsa bende cuma dogum iznine ayrılıyorum kaldı 14 günümüz dün akşam biraz dogum çantamızı hazırladık az eksiklerimiz kaldı hayır dualarınızı eksik etmeyin bizden. Çok öpüyorum sizi
merhabalar
Karkedi canım hamile oldugunu görünce sevinçten deliye döndüm çok şükür sende başladın bu güzel serüvene allahım tamamına erdirsin , ama sakın iş falan yapma bak bana ben hamile kaldığımdan beri daha hiç elektirik süpürgesi bile almadım elime hafif işler yamaya çalışıyorum çünkü zaten iş yerinde yoruluyorum annem ve eşimde sagolsun evde bir tek çöp elletmiyorlar. en nihayetinde geçen hafta ev taşımıştım biraz kıpırdanayım dedim hemen hafiften agrılarım başladı kestim oturdum yerime bizimde az kaldı rabbim hayırlısı ile kurtulsak bir kucagımıza alsak minik kızçemizi derin bir oh çekecegiz. Kısmetse 26 kasıma gün aldık tabi cuma kontrolümüzde bir degişiklik olmazsa bende cuma dogum iznine ayrılıyorum kaldı 14 günümüz dün akşam biraz dogum çantamızı hazırladık az eksiklerimiz kaldı hayır dualarınızı eksik etmeyin bizden. Çok öpüyorum sizi
Cnm bende keseyi görmeden 5 gün önce pembe kan gelmişti . Kesin bişey oldu demiştim o çok az değildi çünkü avuç içi kadar vardı. Ertesi gün merkezi aradığımda artmazsa korkulacak bişey olmadığını söylediler . O 5 gün nasıl geçti gelde bana sor ama benimkide yerleşme kanamasıymış Bebe kendine daha güzel beslenebileceği kanlı bir bölgede yer açıyormuş meğersem :)
Oyyy seninde bişey kalmamış Mda'cım. Sağlıkla gelsin kuzucuk dualarımız seninle olucak
aradım cnm stres yapmayın olabilir önemli olan devam etmemesi dediler.ben cumarteis günü dayanamayıp kan testini tekrarlamıştım 16. gün değerim 1488 çıktı öyle olması da biraz içimi rahatlattı şükürler olsun..merkez degerler gayet iyi cuma günü bebeğinizi görücez inşallah dedi.bakalım cumaya az kaldı..
maşallah degerin çok güzel bende 9ay özellikle ilk 16 hafta uzanmadın elektirik süpürgesi yasak eşim çalışıyodu 3 hafta evin süpürülmedigi oluyodu üsten üsten toz alıyodum sadece bir iki kilonun harici bir şey taşımadım biz koruyalım takdir mevlamın
Allah butun hamile arkadaslarima kolay dogumlar nasip etsin, sagsalim kucagin bebegini almayi nasip etsin insAllah..
Ve hamilelik yolunda ilerleyenlere de hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin..
Ne guzel heyecandir, dogum cantasi hazirlamak bebegin esyalarini duzenlemek felan :)
Insallah bir gun bende diyebilirim bunlari, dualarim sizlerle..
Ümitsiz olmak yok hadi bakalim yola devam
Dun kontrolum vardi doktor 3 uz olmasindan korkuyorum felan dedi..
Gonal F kullandim bu ay sanirim bir cok yumurtam olacak ve 2. asilamayi olcam..
Allahtan hep hayirlisini diliyorum, ilk asilamada da hayirliysa tutsun demistim olmadi..
Nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz Allah yardimcimiz olsun..
canım dualarımız seninle inşallah rabbim en kısa zamanda bu mutlulugu sanada nasip edicek canım
kararkedicim canım hamile olduğunu gördüm bayadır girmiyodum hayırlı uğurlu olsun çok çokkk sevindim rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun..
Sen naptin keseyi gordun mu ?
yok cnm cuma günü randevum daha göremedik( bir an önce cuma olsun istiyorum ama günler gecmek bilmiyor inan...
Olsun gec olsun guc olmasin hayirlisiyla gorursun insAllah..
Benim de cuma gunu yine yumurta kontrolum var bakalim neler olacak..
Orgalutran ve gonal f kullaniyorum :26: cumaya kadar kullancam
Nasipse olur bakalim
Bu aralar geceleri yatakta kendi kendime gulmeye basladim sonumu iyi gormuyorum
inşallah güzel yumurtaların oluşucak ve hayırlı sonuclar alıcaksın cnm benim stres yapma..sendeki değişikliklerde inan streste hepimizde bu süreçlerde oldu bu tip seyler..
InsAllah canim :)
Senin tedaviyle mi oldu ? Belki ikiz olabilir oyle olduysa
Gecen arkadasimin bebegini sevdim cook sekerdii 42 gunluk biseycik
Ay biran once benimde olsa da sevsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?