evet cnm tüp bebek benimkisi 2 embriyo kondu ama bakalım ikiside tuttumu yoksa birimi tuttu artık 7-8 haftalıkken anlıycaz..ikiz gebelikte genelde diğer kese 7-8. haftada belli oluyormuş.
olur cnm sen duanı ve sabrını eksik etme yeter.benim 4 senenin üstüne oldu bak.
InsAllah ikiside tutmustur
Sen de stres yapma insAllah cuma gunu guzel sonuclarla donersin
Ben bugun disari cikip biraz gezicem alisveris yapcam, kafama takmiycam hicbiseyi
Evde dort duvar arasinda daraldim iyice :)
O gelmiyorsa ben ona giderim degil mi :) tedavi yolunda ilerliyoruz bakalim
selam kızlar nasılsınız. biz iyiyiz çok şükür.
melek cim merak etmişsin beni çok teşekkür ederim. günlerimi dolduruyorum artık çok az kaldı.
mda cım seninle aynı günlerde alıcaz sanırım bebeklerimizi kucağımıza.
ben de artık haftalık olarak kontrole gidiyorum. kasılma için kullandığım ilacı artık kesti doktorum kan hapını ve coraspini de kestik. 37 haftalığız bugün dolu dolu
haftaya salı gel sezeryan gününü belirleyelim dedi doktorum
bebeğim ters yani makat geliş. hiç doğum konuşmadık buyüzden direk gün belirleyelim dedi. herkes daha döner son anda doğum zamanı bile dönen var diyo ama ben sanmıyorum. sonum sezeryan gibi.
ama ben son ana kadar dursun istiyorum meleğim karnımda. şuan 2600 gr. biraz minik doğacak. öyle korkuyorum ki sarılık olacak bebek erken alınırsa sütüm gelmeyecek falan diye. o yüzden en azından 39. haftayı bari doldurayım istiyorum. 20 kasım da 38. haftamız doluyor.
en azından 1 hafta daha geçsin ondan sonra istiyorum. ama doktorum almak isteyebilir yine de durmasını teklif edicem. artık 24 ü mü olur 25 i mi? yoksa biraz daha geç mi bilemem ama normal günüm zaten 5 aralık. sanırım 10 gün daha önce kavuşucam bebeğime.
karakedi canım gebeliğin daha çok yeni umarım birdaha lekelenme yaşamazsın çok dikkat et bunlar çok hassas bebekler ilk 3 ay hep risklidir inşallah sıkı sıkı tutunur sana cuma günü hayırlı haberlerini alırız.
superim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet ve hamilelik kilo alma durumların nasıl ? ben 61 kg ile başladım şuan 71 kg oldum. doğumda kaç kilosu gider merak içindeyim :)
jolly canım sen nasılsın kızın nasıl hala emziriyormusun? sana sorayım 39 da sezeryan oldun sen sanırım sütün hemen geldi mi gelsin diye arttırmak için falan neler kullandın? ayrıca mama götürdün mü hastaneye. 38 de sezeryan olursam ve sütüm hemen gelmezse mama vermek zorunda kalabiliriz. sarılık olur mu şekeri düşermi diye endişeler içerisindeyim. biberon ve mama kaşığı götürmeyi düşünüyorum hastaneye. emzik götürmicem daha çok erken diye.neler tavsiye edersin canım?
kızlar benim için dua edin çok az kaldı ben hala inanamıyorum tüm risklerime rağmen rabbim nasip etti yakında kucağıma alacak olmak inanılmaz bir duygu. hayırlısıyla yüzünü görmek nasip olsun. öte yandan 5 yıldan sonra eve bir bebek gelecek korkularım var bakabilecekmiyim alışabilecekmiyim lohusalık depresyon herşeyden korkar oldum.
melek cim merak etmişsin beni çok teşekkür ederim. günlerimi dolduruyorum artık çok az kaldı.
ben de artık haftalık olarak kontrole gidiyorum. kasılma için kullandığım ilacı artık kesti doktorum kan hapını ve coraspini de kestik. 37 haftalığız bugün dolu dolu
bebeğim ters yani makat geliş. hiç doğum konuşmadık buyüzden direk gün belirleyelim dedi. herkes daha döner son anda doğum zamanı bile dönen var diyo ama ben sanmıyorum. sonum sezeryan gibi.
ama ben son ana kadar dursun istiyorum meleğim karnımda. şuan 2600 gr. biraz minik doğacak. öyle korkuyorum ki sarılık olacak bebek erken alınırsa sütüm gelmeyecek falan diye. o yüzden en azından 39. haftayı bari doldurayım istiyorum. 20 kasım da 38. haftamız doluyor.
en azından 1 hafta daha geçsin ondan sonra istiyorum. ama doktorum almak isteyebilir yine de durmasını teklif edicem. artık 24 ü mü olur 25 i mi? yoksa biraz daha geç mi bilemem ama normal günüm zaten 5 aralık. sanırım 10 gün daha önce kavuşucam bebeğime.
karakedi canım gebeliğin daha çok yeni umarım birdaha lekelenme yaşamazsın çok dikkat et bunlar çok hassas bebekler ilk 3 ay hep risklidir inşallah sıkı sıkı tutunur sana cuma günü hayırlı haberlerini alırız.
superim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet ve hamilelik kilo alma durumların nasıl ? ben 61 kg ile başladım şuan 71 kg oldum. doğumda kaç kilosu gider merak içindeyim :)
jolly canım sen nasılsın kızın nasıl hala emziriyormusun? sana sorayım 39 da sezeryan oldun sen sanırım sütün hemen geldi mi gelsin diye arttırmak için falan neler kullandın? ayrıca mama götürdün mü hastaneye. 38 de sezeryan olursam ve sütüm hemen gelmezse mama vermek zorunda kalabiliriz. sarılık olur mu şekeri düşermi diye endişeler içerisindeyim. biberon ve mama kaşığı götürmeyi düşünüyorum hastaneye. emzik götürmicem daha çok erken diye.neler tavsiye edersin canım?
kızlar benim için dua edin çok az kaldı ben hala inanamıyorum tüm risklerime rağmen rabbim nasip etti yakında kucağıma alacak olmak inanılmaz bir duygu. hayırlısıyla yüzünü görmek nasip olsun. öte yandan 5 yıldan sonra eve bir bebek gelecek korkularım var bakabilecekmiyim alışabilecekmiyim lohusalık depresyon herşeyden korkar oldum.
evet cnm çok haklısın..bende o gün az bişi kan gelince cok korktum şimdi çamaşır sepetini bile kaldırmıyorum :)) gercekten bizimkiler zor hamilelikler..cok dikkat etmemiz lazım
sabret cumaya az kaldı rabbimin izniyle keseyi görünce rahatlarsın boş ver işi gücü önemli olan bebişlerimiz
Belki beni hatırlamazsınız çok çok uzun zamandır yazamıyordum.
Çok büyük şeyler atlattım.28 haftalık hamile iken suyum tamamen bittiği için doğum yapmak zorunda kaldım.1000 gr oğlum dünyaya geldi toplam 63 gün kuvözde yattı 1850 gr iken hastanede serviste beraber 18 gün yattık 2400 gr olarak evimize 20 mayısta geldik,
Şimdi düzeltilmişe göre 5 ay 3 haftalığız 8000 gr oldu. Allah'ıma binlerce şükür iyiyiz.
Ege ünv.takipliyiz. Bir sürü servise gidiyoruz kontrole hepsine iyi olduğumuzu söylüyor.Destekli oturmaya başladık. :)))
MAVİ_58 özellikle sana söylemek istediğim birşey var okursun umarım.Onlar o kadar güçlü ki benim oğlumda kuvözde 3 defa nöbet geçirdi beyninde kanama odakları nedeniyle,Nöroloji servisi kanamalarına göre gayet iyi durumda dedi, ki hastane de yatarken çok umutsuzca konuşuyorlardı.Hepsi geçecek merak etme sadece zaman gerek sen annesin güçlü olacaksın ki senden güç alsın.
Onlar bizim hayat bağımız.
Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Eskiden sadece bu cümleyi kullanırdım.Şimdi ise
Sağlıklı ve zamanında da diyorum.
Çok büyük şeyler atlattım.28 haftalık hamile iken suyum tamamen bittiği için doğum yapmak zorunda kaldım.1000 gr oğlum dünyaya geldi toplam 63 gün kuvözde yattı 1850 gr iken hastanede serviste beraber 18 gün yattık 2400 gr olarak evimize 20 mayısta geldik,
Şimdi düzeltilmişe göre 5 ay 3 haftalığız 8000 gr oldu. Allah'ıma binlerce şükür iyiyiz.
Ege ünv.takipliyiz. Bir sürü servise gidiyoruz kontrole hepsine iyi olduğumuzu söylüyor.Destekli oturmaya başladık. :)))
MAVİ_58 özellikle sana söylemek istediğim birşey var okursun umarım.Onlar o kadar güçlü ki benim oğlumda kuvözde 3 defa nöbet geçirdi beyninde kanama odakları nedeniyle,Nöroloji servisi kanamalarına göre gayet iyi durumda dedi, ki hastane de yatarken çok umutsuzca konuşuyorlardı.Hepsi geçecek merak etme sadece zaman gerek sen annesin güçlü olacaksın ki senden güç alsın.
Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Eskiden sadece bu cümleyi kullanırdım.Şimdi ise
Anamm büyük gün geliyor desene :) Evet cnm emiyor bebişş hatta şu anda bu satırları yazarkende emziriyorum :)) İlk 2 gün sarı ağız sütü geliyor zaten doyumluk değil. 4. Günden sonra tam doyumluk gelmeye başlıyor. Hemşirelere söyleyince veriyorlar bebişee mama. Ben çağırdım hep doyurun diye . İnsan üzülüyor diyorum karnımda açıktığı an besleniyordu kuzum doğar doğmaz aç kalıyor :) Evdede bir süre emzirdikten sonra mama verdim . Süt iyice arttıktan sonra kendisi mamayı bitirmemeye başlıyor zaten .Hastanede biberonla besliyorlar ben Evdede biberonla devam ettim ikisinde alışsın istedim . Şimdi hem biberon hem beni severek tüketiyor :) Ama her bebek bir olmaz tabiki. Kimisi biberon alınca anneyi emmeyi bırakabilirmiş. Mama olarakta hastanede Hipp vermişlerdi ama ben önceden milupa aptamil aldığım için evde ona devam ettim onuda sevdiEmzik benimki tutmadı cnm yaa çok uğraştım ama yok . En azından sadece uyurken tutsun isterdim olmadı . Açıkçası öyle şekerli şeylere batırıpta vermekte istemedim . Bence sen yinede hastaneye götür zor durumda kalırsan verirsin :) Sahra ilk günlerde hiç durmadan 4 saat 5 saat emmek istiyordu hiç durmaksızın hani 1-2 çekip uyumak felan yok :) Dr daha hastanede halime acıdı normalde önermiyoruz ama böyle çocuğa vermek gerekir dedi :)) Ama benimki onuda yemedi :) İlk 2 ay herşeyi hazırlıklı ol cnm ya bol bol yardım kabul et . İnsan ister istemez her söylenene sinir oluyor ağlıyorsun . Sonra sütüm gitti diye daha çok ağlıyorsun :) Sonrada anlatırken gülüyorsun işte hepsi geçiyor . Sonuçta hormonlar alt üst oluyor . 2 aydan sonra düzenin oturuyor bebek anlamaya başlıyor uyku düzeni biraz oturuyor dünyaya alışmaya başlıyor kısacası. Her anı keyifli . Bence bizim 2 . Çocukta hem hamileliklerimiz hemde ilk çocuklu günlerimiz daha keyifli geçicek . Tecrübe sonuçta :)
Sağol canım ya tecrübeler önemli benim için emzik de koyayım bari. Peki sen kendin için sütün olsun diye kullandınmı şu meşhur anne çaylarından?
Karakaedi-cansu ikinizde hamileymişiniz çok sevindim sizin adınıza rabbim olmayanlarada versin inşallahhh.ben soracak olursanız mart 5 de yaşadığım kimyasal gebelik sonunda siteye girmedim aklımdan silmeye başladım çocuk işini ben silmek istedikçe eşim hatırlatıyodu en sonunda 2 hafta önce kaan aydos tan randevu alıp özel yerine gittik dosyamıza baktı eşime dediki sizin siperm dna nız bozuk olabilir eğerki böyle bişe varsa eşiniz hamile kalamaz kalsa bile düşük olur dedi aynende öyle olmuştu zaten.eşim düzen labaraturanda siperm verdi sonucu 2 gün önce çıktı kaaan beyin dediği gibi çıktı siperm dna sı hasarlı çıktıkaan bey dün eşime 2 ad ilaç yazdı onları kullanacak 1 ayn sonra fsh ve testestoran değerleri için kan verecek ilaçlarda düzelecek inşallah dedi ve siz normal yolla hamile kalırsınız dedi şuan tüp bebek yaptırmaya gerek yok dedi beklicez görecez kızlar inşallah normal yolla bende hamile kalırım duarınız eksik etmeyin hepiniz öpüyorum allaha emanet olunn
bugun karakedi icin buyuk gun!! merakla ve duayla bekliyorum iyi haberi
Karakaedi-cansu ikinizde hamileymişiniz çok sevindim sizin adınıza rabbim olmayanlarada versin inşallahhh.ben soracak olursanız mart 5 de yaşadığım kimyasal gebelik sonunda siteye girmedim aklımdan silmeye başladım çocuk işini ben silmek istedikçe eşim hatırlatıyodu en sonunda 2 hafta önce kaan aydos tan randevu alıp özel yerine gittik dosyamıza baktı eşime dediki sizin siperm dna nız bozuk olabilir eğerki böyle bişe varsa eşiniz hamile kalamaz kalsa bile düşük olur dedi aynende öyle olmuştu zaten.eşim düzen labaraturanda siperm verdi sonucu 2 gün önce çıktı kaaan beyin dediği gibi çıktı siperm dna sı hasarlı çıktıkaan bey dün eşime 2 ad ilaç yazdı onları kullanacak 1 ayn sonra fsh ve testestoran değerleri için kan verecek ilaçlarda düzelecek inşallah dedi ve siz normal yolla hamile kalırsınız dedi şuan tüp bebek yaptırmaya gerek yok dedi beklicez görecez kızlar inşallah normal yolla bende hamile kalırım duarınız eksik etmeyin hepiniz öpüyorum allaha emanet olunn
Medids canım hatırladım ben de seni zor bir sınavdan geçmişsiniz ben de 29. Haftadan beri erken doğum riski ile yaşadım iğne ilaçla durduruldu hamdolsun bugünleri gördük. Bebeğine maşallah subanallah. Onlar okadar güçlü ki inşallah hiçbir kalıcı hasarı olmaz hep götür doktorlara gelişimini takip et oturabilmesi bile çok güzel. Rabbim sağlık sıhhat versin.
Bebesko cum seni gördüğümeok sevindim sorunu da bulmuşsunuz ayrıca ona da sevindim ilaçlar eşine iyi gelecektir eğer yine de doğal olmazsa PGT yöntemini araştır tüp bebişte canım. Ama inşallah kendiliğinden olır.
Karakedim sabahtan sonra birdaha girmemişsin tanıştınız mı kese yada keseciklerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?