canım ya bişey sorcam sana daha önce önerdiğin göğüs ucu kremi hakkında..o kremi nerden almıştın hatırlıyomusun bende yavaştan alayım diyorum hazır olsun sürmeye başlıcam artık..eczanelerde falan bulunur mu?
ercelf cnm umarım herşey yolunda gitmiştir, mis kokuluna kavuştun sonunda. tebrik ederim.
mda sen de prensesine şu dakikalarda kavuşuyorsun belki de. kolay bir doğum olmasını dilerim.
karakedi herşey yolundadır inşallah cnm. iğne ve jelden bahsetmişsin, gönderdiklerim benden kalanlardı ama etrafımda arkadaşlardan kalan olursa mutlaka gönderirim cnm. bu arada biliyorsundur muhtemel ama sağlık ocağına yazdırabiliyorsun iğne ve jeli. Ve inşallah iki bebişinde seninle kalır. ben çok tuhaf olmuştum, birini küçücük görüp bir değer randevu da kaybolduğunu görünce. ama dedim bir olsun benim olsun. yeter ki sağlıklı olsunlar cnm. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
karakedi ilk haftalarda bende yaşamıştım bunlarısakın korkma.gene olursa hemen iğneye başla.proluton depot tam bir hafta etkili.ben 5-6 tane olmuştum.bulantın içinde peynir,kraker,çizi,elma ve soda tüket bol bol.inşallah herşey ep çok iyi gider.dualarım seninle...kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
Kızlar pazartesi günü saat 13.00 de sezeryan olucam inşallah dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar merhaba kısmetse salı sabahı 08:30 da epıdural ıle sezeryana gırıp mınık kızceme kavusacagım dualarınız bızımle olsun bırde bugun bogazım sıstı. Sankı grıp gıbıyım umarım benı zorlamaz kendınıze ıyı bakın. Ercelf canım sende pazartesı kavusacakmıssın kızını 1gun sonrada ben allah yardımcımız olsun.
karakedi ilk haftalarda bende yaşamıştım bunlarısakın korkma.gene olursa hemen iğneye başla.proluton depot tam bir hafta etkili.ben 5-6 tane olmuştum.bulantın içinde peynir,kraker,çizi,elma ve soda tüket bol bol.inşallah herşey ep çok iyi gider.dualarım seninle...
kızlar inşallah sağ sğlim kavuştunuz yavrularınıza.bu günleri çok beklediniz ve sabrınızın mükafatını aldınız.en kısa zamanda doğum hikayelerinizi paylaşın.Allah yavrularınızla uzun bir ömür nsip etsin ve sizleri hiç ayırmasın...
inş. amiiiiinnn .Kızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 15:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Kızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 15:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Kızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 15:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
hosgeldi sefalar getirdi gozun aydin allah uzuun saglikli omur nasip etsin. kisa zamanda toparlan anlat bizede neler olduKızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 15:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Canım gözünüz Aydın.. Çok şükür sağsalim alamışsın kucağına bebeğini..maşallah vaktinde kilosunda hiç sıkıntı yok.. Uzun bekleyişlere böyle güzel sonlar la ulaşmak ne güzel dimi... Evet.. Uykusuz gecelere hoşgeldin.. Bizde 2.5 ayımızı geçirdik.. Zombi gibi dolaşıyorum uykusuzluktan... Ama sabahları bi gülücük yetiyor işte... Sevgisi her şeye değiyor... Gaz problemimiz var... Kolik ağlamarı da olunca işte:))) öpüyorum senide bebeğinide...Kızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 15:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Karakedicimm ne yaptın gördün mü bebelerinii :))
karakediiiii nedir durum gitiin mi kontrole?
superim sen nasilsin? daha once sordum mu hatirlamiyorum doktor ariyodun sen de buldun mu icine sinen birini karar verdin mi hastanene?
kizlar benim artik dev gibi karnim var. 35+5 oldum ve bu hafta feci buyudu. sezeryan olursa sanirim 2,5 hftam falan kaldi. algilayamiyorum sanirim bir bebek geldigini, simdiye kadar o kadar hamile kalmaya odaklanmisim ki anneligi hic dusunmemisim sanki garip bi duygu
Kızlar bende 12 Kasım tarihinde kızımın kalp
Atışı yavaşlaması sebebiyle 34+0 da doğum yaptım. Gelişim geriliği görülmüştü 30. Haftada oyüzden 1560 kg 39 cm bir kızım oldu .15gun kuvezde kaldı. 4 gündür şükür evdeyiz. Cok küçük ve hassas bir bebek abisi gibi.
slm arkadaslar nasılsınız galiba bazı arkadaşların bebişleri doğmuş allah analı babalı buyutsun.bende cınarla uğraşıyorum sağlığımız gayet ıiyi sukurler olsun ilaçlara devam ediyoruz. cınar aralık 10 da 1 yaşına girecek cok heyecanlıyım doğum günü hazırlıkları yapıyorum.daha dun gibi herşey geçen sene bugunler gün sayıyoduk ......pek vaktım olmuyto buraya girmeye cınarı fizik tedaviye götürüyorum sabahları ordan geliyoruz iş güç derken akşam oluyo malum dişlerde cıktığı için onun huysuzluğuda var.sizler nasıllsınız superisi mda isimler aklıma gelmiyo butun kızlar diyeyim kısaca.....herkese sevgiler...
Kızlar bende 12 Kasım tarihinde kızımın kalp
Atışı yavaşlaması sebebiyle 34+0 da doğum yaptım. Gelişim geriliği görülmüştü 30. Haftada oyüzden 1560 kg 39 cm bir kızım oldu .15gun kuvezde kaldı. 4 gündür şükür evdeyiz. Cok küçük ve hassas bir bebek abisi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?