Ahhh mavi nasıl güzel bir oğlan bu böyle.41 kere maşallah ona.Allah bağışlasın.Doğum gününe az kalmış topiğimizin ilk bebeğinin.Kocaman adam olmuş :) Nasıl vaktini alıyor değil mi onunla ilgilenmek. Benim oğlumda tam 8 aylık oldu.Dişler biraz huysuz yaptı benimkinide.Ama canları sağ olsun.Doğum günü şimdiden kutlu olsun Çınar'ın.Sağlıklı, mutlu, huzurlu upuzuuun bir ömrü olsun inşallah.
mavicim maşallah paşamıza rabbim bağışlasın inşallah,, nice nice doğum günleri kutlayın inşallah ,,,
slm arkadaslar nasılsınız galiba bazı arkadaşların bebişleri doğmuş allah analı babalı buyutsun.bende cınarla uğraşıyorum sağlığımız gayet ıiyi sukurler olsun ilaçlara devam ediyoruz. cınar aralık 10 da 1 yaşına girecek cok heyecanlıyım doğum günü hazırlıkları yapıyorum.daha dun gibi herşey geçen sene bugunler gün sayıyoduk ......pek vaktım olmuyto buraya girmeye cınarı fizik tedaviye götürüyorum sabahları ordan geliyoruz iş güç derken akşam oluyo malum dişlerde cıktığı için onun huysuzluğuda var.sizler nasıllsınız superisi mda isimler aklıma gelmiyo butun kızlar diyeyim kısaca.....herkese sevgiler...
Canım benim gördüm şükürler olsun..ikiside gayet iyi gelişimleri aynı gidiyor hiçbir sorun yok dedi doktor..kalp atışlarınıda gördük acayip bir haldeyim anlatamam..ne kadar farklı bir duyguymuş..çok stres yapıyordum gelişimi iyi gitmiyor dediklerinden beri şükür hersey yolunda canım benim..birdahaki kontrol 3 hafta sonra hayırlısıyla
slm arkadaslar nasılsınız galiba bazı arkadaşların bebişleri doğmuş allah analı babalı buyutsun.bende cınarla uğraşıyorum sağlığımız gayet ıiyi sukurler olsun ilaçlara devam ediyoruz. cınar aralık 10 da 1 yaşına girecek cok heyecanlıyım doğum günü hazırlıkları yapıyorum.daha dun gibi herşey geçen sene bugunler gün sayıyoduk ......pek vaktım olmuyto buraya girmeye cınarı fizik tedaviye götürüyorum sabahları ordan geliyoruz iş güç derken akşam oluyo malum dişlerde cıktığı için onun huysuzluğuda var.sizler nasıllsınız superisi mda isimler aklıma gelmiyo butun kızlar diyeyim kısaca.....herkese sevgiler...
Kızlar bende 12 Kasım tarihinde kızımın kalp
Atışı yavaşlaması sebebiyle 34+0 da doğum yaptım. Gelişim geriliği görülmüştü 30. Haftada oyüzden 1560 kg 39 cm bir kızım oldu .15gun kuvezde kaldı. 4 gündür şükür evdeyiz. Cok küçük ve hassas bir bebek abisi gibi.
Kızlar hepinize teşekkürler daha sonra detaylıca yazarım
Mda yı merak ettim salı günü de o doğum yapacaktı
Akrep cim yözün aydın erken de olsa doğmuş bebeişin evinize gelmemişsiniz rabbim sana da bebeğe de güç versin. Çabucak toparlanır inşallah.
Karakedi ikizlerine maşallah subanallah ii bak onlara :)
Sevdemmmmm canım biraz gaz bîzde de var zinco diye bitkisel bir ilaca başladık sütüm geldi ama yeterli değil mama veriyoruz ilave ama sütüm geldikçe daha az mama yiyor çok şükür memeyide bıraktırmıyorum.
bırakmaz merak etme.. Bende kilo kaybından mama takviyesi yapıyordum başta , hala yapıyorum ama azaltarak .. Emmesi iyi şükür .. Bizede damla verdi Dr.. Yoksa vallahi dayanamıyorum ağlamasına ...vakit hızla geçiyor .. Hala bazen bu günlere inanamıyorum ...Kızlar hepinize teşekkürler daha sonra detaylıca yazarım
Akrep cim yözün aydın erken de olsa doğmuş bebeişin evinize gelmemişsiniz rabbim sana da bebeğe de güç versin. Çabucak toparlanır inşallah.
Sevdemmmmm canım biraz gaz bîzde de var zinco diye bitkisel bir ilaca başladık sütüm geldi ama yeterli değil mama veriyoruz ilave ama sütüm geldikçe daha az mama yiyor çok şükür memeyide bıraktırmıyorum.
karakedi çok sevindim iki bebeğininde iyi olmasına maaşaallah bebelere, inş. kucağınada alırsın sağlıklı bir şekilde canım.
Kızlar hepinize teşekkürler daha sonra detaylıca yazarım
karakedi gözün aydın tekrardan cnm, artık daha da dikkatli olursun, topiğin ilk ikizleri geliyor artık.
mavi oğlun çok tatlı maşallah, nice uzun yaşları olsun inşallah.
Arkadaslar merhaba hepınız merak etmıssınuz allah razı olsun . Gecen hafta salı gunu 26.11 de mınık kızcem ELIF NAZLI m 10:16 da epıdural sezeryan ıle dunyaya geldı ve amelıyathanede yanagıma mısler gıbı dokuz senedır bekledıgım o opucugunu kondurdu . Tarıfsız bır duygu anlatamam. Evde yenı tasındıgımız ıcın ınternetımız yok.Dogum hıkayemızı detaylı sonra yazacagız. Sıze haber vermek ıstedık. Ama uykusuzluk ve emzırme sorunlarımız var ama herseye deger mıs.
Ercelf canın senınde berılın uzun omurlu olsun akrep cım senıde tebrık ederım . Gorusmek uzere saglıkla kalın
Arkadaslar merhaba hepınız merak etmıssınuz allah razı olsun . Gecen hafta salı gunu 26.11 de mınık kızcem ELIF NAZLI m 10:16 da epıdural sezeryan ıle dunyaya geldı ve amelıyathanede yanagıma mısler gıbı dokuz senedır bekledıgım o opucugunu kondurdu . Tarıfsız bır duygu anlatamam. Evde yenı tasındıgımız ıcın ınternetımız yok.Dogum hıkayemızı detaylı sonra yazacagız. Sıze haber vermek ıstedık. Ama uykusuzluk ve emzırme sorunlarımız var ama herseye deger mıs.
Ercelf canın senınde berılın uzun omurlu olsun akrep cım senıde tebrık ederım . Gorusmek uzere saglıkla kalın
Hepinize teşekkür kızlar :) yavaş yavaş büyüyor kızım şükür :). Sizlere de geçmiş n
Olsun sağlıklı büyüsün minikler :)
kızlar özlemişim sizleri inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?