Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gecmis olsun korkma sakin oluyor ilk aylarda bir de ikiz gebelik biraz daha dikkat etmen gerek. stres yapma insallah kismetindedir iki yavru da.

gecmis olsun korkma sakin oluyor ilk aylarda bir de ikiz gebelik biraz daha dikkat etmen gerek. stres yapma insallah kismetindedir iki yavru da.

inşallah canım benim inşallah..inşallah ikiside annelerini bırakmaz..korkmamaya çalışıyorum ama cok elimde değil..insan ister istemez korkuyor...

karakedi çok geçmiş olsun canım. korkma sakın dua et ve sabırla bekle inş. rabbim korur meleklerini.son durum nedir kanaman durmuştur umarım canım.

karakedi çok geçmiş olsun canım. korkma sakın dua et ve sabırla bekle inş. rabbim korur meleklerini.son durum nedir kanaman durmuştur umarım canım.

evet durdu cnm devam etmiyor şükürler olsun..inşallah haftaya cuma kontrole gittiğimde iki meleğimide görebilirim..ikiside sağlıklı sıhhatlidir..

günaydınnnn:) topiğin güzel anneleri,güzel anne adayları ve güzel anne aday adayları herşey gönlünüzce olsun inş.(amiiin)

ben bir mesaj yazıyorum nedense iki tane görünüyor anlamadım

Son düzenleme:
evet durdu cnm devam etmiyor şükürler olsun..inşallah haftaya cuma kontrole gittiğimde iki meleğimide görebilirim..ikiside sağlıklı sıhhatlidir..

inş.canım dularım seninle iki meleğinide görmek kucağına almak nasip olsun.

selam kızlar dün kontrolümüz vardı bebeğim çok iyi şükür kilosu 1.300 boyuda 40cm yakın olmuş herşey yolunda gelişiminde sorun yok büyüyoruz işte

inşallah canım benim inşallah..inşallah ikiside annelerini bırakmaz..korkmamaya çalışıyorum ama cok elimde değil..insan ister istemez korkuyor...

canım yazdıklarından anladığm kadarıyla ikizlere gebesin.rabbim onları sana bağışlasın inşallah.bende çkolata kisti hastasıyım bu aralıkta ilk tüp denememiz olcak bende ikiz istiyorum senin nasıl oldu anlatrmısn :26:

canım benimde tüp bebek ama benim dondurulmuşlarda tuttu şükürler olsun..eger yasın 35 in üstünde değilse ilk denemende 2 tane koymayabilirler..benim dondurulmuş oldukları için 2 tane transfer edildi canım..

ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar

selam kızlar dün kontrolümüz vardı bebeğim çok iyi şükür kilosu 1.300 boyuda 40cm yakın olmuş herşey yolunda gelişiminde sorun yok büyüyoruz işte

Ohh maşallah bebişko büyüyor Son kez 1 ay sonra gidersin muhtemelen sonra 3. hafta yine çağırır . Ondan sonra 2. Ondan sonra 1 sonrada doğum inşallah

kızlar elinizde tedavilerinizden kalan progeston jel göbek iğnesi gibi ilaçlardan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…