herkese günaydın.galiba herkesin keyfi yerinde.Allah bozmasın inşallah...
bende buraya hamileyim diye yazmak isterdim ama maalesef benim 2. tüp bebeğimde negatif oldu negatifi alınca toparlanmak kolay olmuyor birdaha nezaman denerim bilmiyorum ama dualarım sizinle olacak. hamile olanlar ALLAH sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almak nasip etsin ,bebeği olanlar RABBİM yavrularınızı korusun inş.napalım benimde daha imtihanım bitmemiş demek ki bakalım ''MEVLA GÖRELİM NE EYLER ,NE EYLERSE GÜZEL EYLER''[/QUOT Mevlana'ın o güzel sözlerini dahi yanlış ifade etmişim.
bende buraya hamileyim diye yazmak isterdim ama maalesef benim 2. tüp bebeğimde negatif oldu negatifi alınca toparlanmak kolay olmuyor birdaha nezaman denerim bilmiyorum ama dualarım sizinle olacak. hmile olanlar ALLAH sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almak nasip etsin ,bebeği olanlar RABBİM yavrularınızı korusun inş.napalım benimde daha imtihanım bitmemiş demek ki bakalım ''MEVLEM NE EYLER ,NE EYLERSE GÜZEL EYLER''
Canım ya 1 haftadır ben bu göğüs ucu kremini sürüyorum ama göğüs uçlarım daha emzirmeden çatladı hamileliğimin ilk aylarından beri çatlak ve acıyo uçları..iyi gelir dimi bu krem emzirememekten korkuyorum acısından..
bende buraya hamileyim diye yazmak isterdim ama maalesef benim 2. Tüp bebeğimde negatif oldu negatifi alınca toparlanmak kolay olmuyor birdaha nezaman denerim bilmiyorum ama dualarım sizinle olacak. Hmile olanlar allah sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almak nasip etsin ,bebeği olanlar rabbim yavrularınızı korusun inş.napalım benimde daha imtihanım bitmemiş demek ki bakalım ''mevlem ne eyler ,ne eylerse güzel eyler''
sağol canım ALLAH razı olsun inanıyorum vakti zamanı gelince benim de bebeğim olacak inş.benimde dualarım sizlerle RABBİM bebeğine acil şifalar versin inş. sanada kolaylıklar nasip etsin canım.canım hepimiz bu yollardan gecerek kavuştuk, inanıyorum ki sende kavuşacaksın yavruna. dualarım seninle. asla ama asla ümidini kesme. rabbimin bir ol demesi yeter. allah yardımcın olsun.
canım uzme kendını lutfen ıns sende bı gun anne olacaksın ıns o gun çok yakında olur
sabırlı ol dua ıle bekle rabbım hayırlı saglıklı bı evlat ıle evınızı senlendırsın ıns
karakedi sağol cnm iyiyim çok şükür, arada sıkıntılar olmuyor değil, artık alıştım:) bugün kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş benim ki:) karnım 5-6 aylık gibi duruyormuş, pek erkek gibi görünen bir karnımda yok, yüzümü kara çıkartmaz inşallah, biraz kilolu bir şey olsun bakalım:) senin cinsiyetler belli olmadı mı hala? artık söylemişlerdir sanırım. yanılmıyorsam benim 13. haftada gittiğim doktor %95 erkek demişti. kızlar hastaneye ne götüreyim? mama falanda götürmek gerekiyor mu ne olur ne olmaz diye? geröi hastaneye göre değişiyordur sanırım durum.
bende buraya hamileyim diye yazmak isterdim ama maalesef benim 2. tüp bebeğimde negatif oldu negatifi alınca toparlanmak kolay olmuyor birdaha nezaman denerim bilmiyorum ama dualarım sizinle olacak. hmile olanlar ALLAH sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almak nasip etsin ,bebeği olanlar RABBİM yavrularınızı korusun inş.napalım benimde daha imtihanım bitmemiş demek ki bakalım ''MEVLEM NE EYLER ,NE EYLERSE GÜZEL EYLER''
sağol canım allah razı olsun inanıyorum vakti zamanı gelince benim de bebeğim olacak inş.benimde dualarım sizlerle rabbim bebeğine acil şifalar versin inş. Sanada kolaylıklar nasip etsin canım.
Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.senin bebiş asıl canım nasıl gidiyor annelik ?
amiiiin canım. seninde hayırlı olsun paşalar geliyor demek maşallah kuzulara dikkat et kendine canım .canım benim iyi olmana cok sevindim bende inşallah iyi olurum zor geçiyor hamileliğim kanamam geçti ama kanama alanım hala kapanmadı istiraate devam ediyorum şimdide kusmalarım başladı bir başlıyor bütün gün ne yesem çıkıyor..su zor günleri en kısa zamanda atlatırım inşallah..evet cnm daha dün öğrendim cinsiyetlerini 2 erkek geliyor hayırlısıyla..inşallah hayırlısıyla kucağıma aldığım günleride görürüm cnm..
cnm benim umudunu asla kaybetme vakit zaman geldiğinde emin ol anne olucaksın ve meleğini rabbim sana göndericek..biliyorum yaşamakla söylemek cok farklı ama emin ol vakti gelince seninde yüzün gülücek yeterki umudunu kaybetme
ercelfcim üzülme canım önemli olan anne sütünü alması tabiki senin için zordur ama kuzular için herşeye katlanacağız yeterki onlar sağlıklı olsunlar değilmi .Ecrim canım öncelikle geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır öyle düşün rabbimden hayırlısını dile inşallah bir gün duaların kabul olacaktır.
Joly canım benim artacağı yerde azalıyor sanki artık günde 250 cc zor sağıyorumemzirmiyorum artık göğsümü reddediyor midesi bulanıyor öğürüyor onyüzden artık hiç göğsümden emzirmiyorum unuttu da memeyi sırf biberon. Çok üzülüyorum ama olmadı yapamadım önemli olan anne sütü alması 3 saatte bir sağıyorum. Emmediği için herhalde pompa ile hep belirli bir miktat henüz artma yok henüz adet de olmadım regl dönemlerinde azalırmış süt üretimi belki ondandır.
Maşallaj sahraya boyu çok iyi uzamış biz 49 cm doğduk şıan 2. Auda 56 cm oldu bile.
öyle ercelfcim hayırlısı diyelim.senin kuzuyada maşallah zor oluyordur senin için ama anne sütü önemli devm edebildiğin kadar sağarak da olsa anne sütüyle beslemeye çalış canım.
Charms canım zaman ne çabuk geçiyor dimi seninki de serpilmiştir artık canım sağıma başladığın zaman direk hızlı hademeden başlama en alt kademeden başla süt gelmeye başlayınca 3-4 dk da bir kademe arttır artık iyice gelince en üst kademeye al ve süt bitse de 15 dk sağ. İki göğsü birden sağ. Neladar sık sağarsan okadar üretim olur canım lansinoh kullan bir de emzir güzelce sağıp dolaba koymal biryana dursun bebeğin doysun da kilo alımı nasıl gittiniz mi 1. Ay kontrolüne?
Sen emzirmeye devam et biİmki kilo almayınca ben çok üzüldüm ve biberona geçtim şimdi de emmiyor beni emziremediğim için çok üzülüyorum
Superim doğum yaptımı kızlar?
amiiiin canım.sizede çok geçmiş olsun o sorunları bir daha hiç yaşamazsınız inş.çok sukur canım bazı saglık sorunlarımız vardı atlattık sukurler olsun .
Annelık çok guzel rabbım en yakın zamanda kucagını doldurup sanada tattırsın ıns.
ecrin öncelikle geçmiş olsun.inşallah bu son negatifin olur.emin ol herkes ynı acıları yşadı ve yüzü güldü nihayet.umarım sende gülenleren olursun bu arada hangi şehirdesin yaşın kaç.
karakedi hamilelik nasıl gidiyor umarım bir sıkıntı kalmamıştır.
ercelf emziremiyorum diye çok üzülme,çok şükür sağlıkla kavuştun kızına.bırak emmesin yeterki sağlıklı olsun...
cy inşallah seninde hamileliğin yolunda gidiyordur.
su perisi nerelerde.doğum mu yaptı acaba.inşallah güzel haberlerini okuruz yakında...
Kızlar ben geldim anca girip yazıyorum geçen hafta ayın 24 ünde kızımı kucağıma aldım çok şükür ikimizde çok iyiyiz etrafım biraz durulsun anlatıcam doğumumu hepinizi çok öpüyorum..
amiiiin canım. seninde hayırlı olsun paşalar geliyor demek maşallah kuzulara dikkat et kendine canım .
ercelfcim üzülme canım önemli olan anne sütünü alması tabiki senin için zordur ama kuzular için herşeye katlanacağız yeterki onlar sağlıklı olsunlar değilmi .
amiiiin canım.sizede çok geçmiş olsun o sorunları bir daha hiç yaşamazsınız inş.
mcan canım inş. dediğin gibi bu son negatifim olmuştur.ben İstanbul'dayım 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim sorunumuzda sebepsiz infertilite canım.
kızlar hepiniz çok sağolun ALLAH razı olsun hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz. inanın acılar paylaştıkça azalıyor iyiki varsınız ALLAH size yavrularınıza ve tüm sevdiklerinize herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah.
ecrin öncelikle geçmiş olsun.inşallah bu son negatifin olur.emin ol herkes ynı acıları yşadı ve yüzü güldü nihayet.umarım sende gülenleren olursun bu arada hangi şehirdesin yaşın kaç.
karakedi hamilelik nasıl gidiyor umarım bir sıkıntı kalmamıştır.
ercelf emziremiyorum diye çok üzülme,çok şükür sağlıkla kavuştun kızına.bırak emmesin yeterki sağlıklı olsun...
cy inşallah seninde hamileliğin yolunda gidiyordur.
su perisi nerelerde.doğum mu yaptı acaba.inşallah güzel haberlerini okuruz yakında...
Kızlar ben geldim anca girip yazıyorum geçen hafta ayın 24 ünde kızımı kucağıma aldım çok şükür ikimizde çok iyiyiz etrafım biraz durulsun anlatıcam doğumumu hepinizi çok öpüyorum..
amiiiin canım. seninde hayırlı olsun paşalar geliyor demek maşallah kuzulara dikkat et kendine canım .
ercelfcim üzülme canım önemli olan anne sütünü alması tabiki senin için zordur ama kuzular için herşeye katlanacağız yeterki onlar sağlıklı olsunlar değilmi .
amiiiin canım.sizede çok geçmiş olsun o sorunları bir daha hiç yaşamazsınız inş.
mcan canım inş. dediğin gibi bu son negatifim olmuştur.ben İstanbul'dayım 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim sorunumuzda sebepsiz infertilite canım.
kızlar hepiniz çok sağolun ALLAH razı olsun hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz. inanın acılar paylaştıkça azalıyor iyiki varsınız ALLAH size yavrularınıza ve tüm sevdiklerinize herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah.
Ecrim canım öncelikle geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır öyle düşün rabbimden hayırlısını dile inşallah bir gün duaların kabul olacaktır.
Joly canım benim artacağı yerde azalıyor sanki artık günde 250 cc zor sağıyorumemzirmiyorum artık göğsümü reddediyor midesi bulanıyor öğürüyor onyüzden artık hiç göğsümden emzirmiyorum unuttu da memeyi sırf biberon. Çok üzülüyorum ama olmadı yapamadım önemli olan anne sütü alması 3 saatte bir sağıyorum. Emmediği için herhalde pompa ile hep belirli bir miktat henüz artma yok henüz adet de olmadım regl dönemlerinde azalırmış süt üretimi belki ondandır.
Maşallaj sahraya boyu çok iyi uzamış biz 49 cm doğduk şıan 2. Auda 56 cm oldu bile.
Charms canım zaman ne çabuk geçiyor dimi seninki de serpilmiştir artık canım sağıma başladığın zaman direk hızlı hademeden başlama en alt kademeden başla süt gelmeye başlayınca 3-4 dk da bir kademe arttır artık iyice gelince en üst kademeye al ve süt bitse de 15 dk sağ. İki göğsü birden sağ. Neladar sık sağarsan okadar üretim olur canım lansinoh kullan bir de emzir güzelce sağıp dolaba koymal biryana dursun bebeğin doysun da kilo alımı nasıl gittiniz mi 1. Ay kontrolüne?
Sen emzirmeye devam et biİmki kilo almayınca ben çok üzüldüm ve biberona geçtim şimdi de emmiyor beni emziremediğim için çok üzülüyorum
Superim doğum yaptımı kızlar?
canım benim iyi olmana cok sevindim bende inşallah iyi olurum zor geçiyor hamileliğim kanamam geçti ama kanama alanım hala kapanmadı istiraate devam ediyorum şimdide kusmalarım başladı bir başlıyor bütün gün ne yesem çıkıyor..su zor günleri en kısa zamanda atlatırım inşallah..evet cnm daha dün öğrendim cinsiyetlerini 2 erkek geliyor hayırlısıyla..inşallah hayırlısıyla kucağıma aldığım günleride görürüm cnm..
cnm benim umudunu asla kaybetme vakit zaman geldiğinde emin ol anne olucaksın ve meleğini rabbim sana göndericek..biliyorum yaşamakla söylemek cok farklı ama emin ol vakti gelince seninde yüzün gülücek yeterki umudunu kaybetme
bende buraya hamileyim diye yazmak isterdim ama maalesef benim 2. tüp bebeğimde negatif oldu negatifi alınca toparlanmak kolay olmuyor birdaha nezaman denerim bilmiyorum ama dualarım sizinle olacak. hamile olanlar ALLAH sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucağınıza almak nasip etsin ,bebeği olanlar RABBİM yavrularınızı korusun inş.napalım benimde daha imtihanım bitmemiş demek ki bakalım ''MEVLA GÖRELİM NE EYLER ,NE EYLERSE GÜZEL EYLER''[/QUOT Mevlana'ın o güzel sözlerini dahi yanlış ifade etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?