jolly cnm demek 17 sinde iş başı yapıyorsun, Allah şimdiden kolaylık versin cnm, ama iyi yanını da düşün, ne güzel 7 ay birlikte oldun kızınla, demişsin yaa yürüteçle beni arıyor oda oda diye, ayyy dedim ne kadar büyümüş yaa maşallah:) her gün annene getir götür zor gerçekten, arada orda kalırsınız olmadı, idare edilir bir süre ne yapacaksın, sağlık olsun,ama başlarda sanırım zor olacaktır, hem gece kalk, hem sabah işe git, hem özlem endişe, Allah kolaylığını verir inşallah. Ben de 32+0 raporumu aldım, hastane kağıt vermiyor, ama sgkdan birine ulaşıp sordum görünüyor mu diye, onlarda evet dedi, rahatladım, önemli olan orası nasılsa:) benim kiloda pek bir ağırlığım yok,şu andaki fazlalığım 5 kilo kadar, ama canımı o kadar çok yakıyor ki artık bu böcük, yaa diyorum yaa çok yaramazsın yaa çok güçlüsün:) O iyi olsun yeter ki tabi ama ağırlaştım sanırım biraz,ağırlaşma derken ağrım çok var sağa sola dönmek çok zorlaştı, zaten iş yerinde saat 2 den sonra kalkmak istediğimde kasıklarımda çok ağrı oluyor. bakalım nereye kadar:)
superisi tekrardan tebrikler cnm, kavuştun kelebeğine, bir ömür mutlu olun inşallah. şu normal doğum sancılarını merak ediyorum galiba nasıl bir şey diye, benim kasıklarım hep ağrıdığından sancı da çeksem anlamayacağım herhalde:) bazen bir ağrı giriyor 4-5 dakika hiç kımıldayamıyorum. bu durumu 4-5 kere yaşadım gerçi. sırada ben varım sanırım, inşallah ben de mutlu sona ulaşırım bir an evvel.
mda cnm geçmiş olsun, kolik bebek zordur, inşallah bir an evvel atlatırsınız bu durumu.....
Ne güzel 7 ay kendin bakabilmişsin kızına.Keşke imkan olsa da biraz daha uzun süre bakabilsek.Benim de 5 aylıktı oğlum işe başladığımda.O zaman anlamadı tabi.Ama biraz daha büyüyünce anlıyorlar onu bırakıp gittiğini.Anneannesi çook güzel bakar ona merak etme.Azcıkta annesini özler.Oğum ben eve gelince sarılıp öpüyor beni.İşte o an çok güzel oluyor.İçime sokasım geliyor onu.İnşallah kolay geçer ilk günler.Sonra alışıyor insan zaten.
Merhaba arkadaşlar bu topiği yeni buldum .Bütün sayfaları okudum desem yalan olur ama çoğunu okudum ve hepinizin geçmişinden haberdarım .İnanın çok sevindim ,tebrik ediyorum yavrularınızı sağ salım kucağınızı alıdığınız için.Allah hiç bir zaman ayırmasın yavrularınızdan .İnşAllah bende bebeyime kavuşurum bir gün .Bende nisanda tüp bebek yaptırmaya karar verdim tabi doktroumla .İnşAllah hakkımızda en güzeli olur ..
[COLOR="#800080"
[COLOR="#800080"]Merhabalar; Bizde bir kaç yıldır buradayız işte :) Uğraştık,dertleştik,hüzünlendik,sevindik sonra Allah verdi anne olduk bir çoğumuz. İsteyen herkese versin . İnşallah Ilk denemende sende kavuşursun bebeğine .[/COLOR]
arkadaşlar merhaba bir türlü fırsat bulup yazamadım sizeler zira doğum sonrası çok sıkıntılı geçti ve geçmeye devam ediyor . ilk 2 hafta çok güzeldi süt azlığı ve göğüs yarası problemlerimiz vardı sadece ağlarayak emziriyordum bende biraz lohusa depresyonuna girdim kendimi çok kötü hissediyordum. . tam düzeldi şükür derken bebeğim çok aglamaya başladı sütün yetmediğini düşündüm. doktora gittik ilk ay kontrolüne her şey yolunda kilo alımı falan çok güzel dedi. Âmâ bebeğiniz çok fazla gazlı kolik bir bebeğe sahipsiniz çok zor bir dönem sizi bekliyor dedi. 42 günlükken bir sabaha karşı altını değiştireyim dedim birde baktım kasığı şişmiş tekrar kontrole gittik bebeğim kasık fıtığı olmuş ve yumurtalığı o fıtığa sıkışmış kuzumu acil ameliyata aldılar bir gün geç fark etsek bebeğim yumurtalığı kaybedecek bir daha anne olamayacaktı. inanır mısınız o ameliyata girerken bir günde 10 yıl yaşlandım. 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası aç olması gerekliydi kuzumu bende süt kokusu aldığı için kucağıma bile alamadım ağlamaları halen kulaklarımda . şimdilerde iyileştik şükür ama iyice bana düşkün oldu hep mememde ve benimle olmak istiyor koliğimiz ise hat safhada şimdilik sap simplex ile idare ediyoruz ama ağrısı oldu mu hiç bir şey fayda etmiyor 6. aya kadar geçer dediler umarım geçer geceleri hep uykusuzuz. 26 şubat tada işe başlıyorum nasıl olacak bakalım Allahtan annem bakacak kızıma bizden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya çalışacağım tabi Elif Nazlı sultandan fırsat bulursam olmadı işe başlayınca orada yazarım artık hepinizi öpüyoruz.
su perisi canım çok tebrik ederim.analı-babalı ve uzun ömürlü olur inşallah. bende 37+5 doğum yapmştım ve kızım2830 gramdı.o yüzden kilosu falan çok iyi.bu arada kızının adı ne oldu.Ben geldim kızlar..hemen doğum hikayemi anlatayım biraz uzun olacak ama sıkılmazsınız inşallah
Son haftalara doğru kontroller sıklaşıyo ya her hafta nstye giriyorum ve her seferinde 2 sefer girmek zorunda kalıyodum kızımın hareketleri tekdüze çıkıyodu hep ve şekerli bişeyler yemek zorunda kalıyodum hareket olsun diye..malum gebelik şekeri olunca şeker yasak tabi..neyse son nstde yine aynıydı dopplerde herşey normal nst sorunluydu doktor böyle olursa almamız gerekebilir dedi ben çok üzüldüm ve eski doktoruma gidip ondanda fikir almaya karar verdim..24ünde akşam doktora gittik baktı herşey normal bebiş 3180gr çıktı suyu yerinde falan neyse içimiz rahatladı çıktık ordan kayınvalideme gittik saat 9 bişeyler yedim ordan çıktık yolda giderken arabada önümüze kedi fırladı eşim ani fren yaptı kemer azcık karnımı sıktı korktum kızım hareket etmedi eve geldik uzandım biraz hareketlendi içim rahatladı benimde..eşimle yatakta sohbet ediyoruz birden kasıklarımda bişey oldu wcye gittim hafif ıslaklık aldırmadım derken çoğaldı ve suyum gelmeye başladı..eşim bi panik ben oturdum ağlıyorum ben doğum yapmak istemiyorum diye daha çok erken diyorum 37+5iz bu arada..saat gece 11e geliyo..neyse hazırlandık hastaneye gittik doktoru falan aradık beni doğumhaneye aldılar suyum gelmeye devam ediyo ama ne ağrım var ne sancım açıklığa baktılar 1 cm açıklık var ve bebeğin kafası çok yukarda..nstye bağladılar beni sancım yok bebeğin hareketleri iyi..suyum gelmeye devam ediyo ama suni sancı veremiyolarmış gece sabah veriyolarmış ve suyun geldikten 12 saat içinde doğum olması gerekiyomuş..normal doğum istiyorum ama sancım olmadığı için kendiliğinden açılma şansı yok doktorla konuşup sezeryana karar veriyoruz acil..hemen hazırlıyolar beni ve gece 00:05te kızıma spinal sezeryanla kavuşuyorumdoğumda birden fenalaştım tansiyonum yükseldi sanırım ve doktor hemen çıkardı kızımı başta ağlamadı çok korktum ama sonra ağladı rahatladım..yanıma getirdiler dünyanın en mutlu insanı bendim o anda..3330 gr 49cm boyunda sarı bir kızım oldu minyon bebek diyolardı ama çok şükür kilosu gayet iyi doğdu..şeker yüzünden fazla kilo alamadım diye üzülüyodum ama kızım iyi beslenmiş şükür..bugün 14 günlük olduk çok çabuk adapte oldum kızıma..sarılığı çıktı ama sınırın altında sık sık emzirmeye çalışıyorum göğüs uçlarım felaket olmuştu hala pek geçmedi ama geçicek en kısa zamanda inşallah..loğusa depresyonuna girmedim sadece herşeye ağlıyorum ister istemez onun dışında iyiyim..bizim hikayemizde böyle teyzeleri..allahım isteyen dileyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
İnşAllah canım Allah korusun bebeklerinizi çok sevindim. Teşekkür ederim .
Hoş bulduk canım, Ben Moskovada yaşıyorum doktorumuda henüz yeni değiştirdiyim için çok iyi tanımıyorum ama söylene göre çok iyiymiş .İnşAllah ben de bir gün yazarım ,en büyük dileyim yavruma kavuşmak .Teşekkür ederim .Allah razı olsunkare topiğ hoşgeldin.hangi şehirdesin bilmiyorum ama inşallah iyi bir doktor gidiyosundur.dilerim sende en kısa sürede anne olur ve bu topikte doğum hikayeni yazarsın...
süperim gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inş canım. çok sevindim sağsalim bebeğini kucağına almana maşallah size, hasret giderdikten sonra doğum hikayeni de yaz bize canım.
canım benim idare ediyorum sıkıntılarım azaldı ama şimdide kusmalarım başladı benim oğlanlar yaramaz sanırım birazcık :))
hadi gözün aydın canım benim darısı bizlerin başına inşallah canım..doğum sürecini sabırsızlıkla bekliyoruz..rabbim analı babalı büyütsün inşallah...
sağol canım çok teşekkür ederim evet iki paşa geliyor rabbimin izniyle inşallah..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip etsin inşallah..
Superim gözün aydın canım sen de kavuştun kızına ismini ne koydunuz?
Jolly ben alıştım sağmaya geceleri onu besleyip uyutunca sağıyorum akşamları zaten eşim evde o oyalıyor gündüz de ya uyırken yada beşiğine koyuyorum karnı toklen oyalanıyor hatta makinanın sesi ona ninni gibi geliyor uyuyor:)
Olduğu kadar böyle gider artık en önemli zaman ilk 3 ay bence
Karakedi cnm 2 böcük geliyor desene,saglikla gelsinler ins,sıkıntılarin da bir an evvel gecer umarim.
Mcan cnm hamilelik hayatina alistim,rutine bagladik bazi seyleri,ogurmeler kusmalar olsa da mide bulantim yoksa sorun yok diyorum,benim bebis canimi cok yakiyor,ama bunlar guzel acimalar diyorum,cok hareketli masallah.
P.tesi kontrolde 1850 olmus kilosu,doktor sen de kilo almadin cok iyi boyle devam dedi,halbuki yedigim cikolatalarin haddi hesabi yok,ama cok sukur iyi gidiyorum.
Jolly cnm calisabilir raporunu illa 32+0 da mi almak lazim?32+3 olur mu mesela?oyle olsa bile o gun 32+3 yazar doktor degil mi? Bundan sonra kontrollerim 2-2,5 haftaya dustu.
Superisi seni cok merak ettim,bir an evvel yaz cnm,nasil dogum yaptin?tebrik ederim,cok sevindim.
Sira bende mi simdi yoksa?stres oldum simdi:)
canim guzel haberi verdigin gun dun gibi sukurler olsun ki mujdeni de duyduk. allah kizinla birlikte uzun ve guzel bir omur nasip etsin sana. detaylari yaz heyecanla bekliyoruz. her anin tadini cikar bugun 43 gunluk olduk o kadar cabuk gecti ve o kadar cabuk buyudu ki... sindire sindire kokla sev minigini. operim seni de bebegi de
canım gozun aydın olsun rabbım hayırlı saglıklı evlat etsın ıns
gelen gıden çoksa lafta çok olur sakın kımseye aldırıp moralını bozma bebısınle ılk gunlerınızın tadını cıkar guzel haberlerını beklıyoruz
Çok geçmiş olsun Mda. İnsanın çocuğunun hasta olması hiçbir şeye benzemiyor.Çok zor.Neyseki ameliyatı atlatmışsınız.Kolik için tabi bir çok şey denemişsinizdir eminim ama çevremdekiler saç kurutma makinası yada elektrikli süpürge sesinin bebeği rahatlattığını söylüyorlar.İnternettende dinletebilirsin sanırım.Belki denemişsinizdir ama bildiğim tek yöntem bu.Birgün tamamen bitecek ağlamaları, o güne kadar Allah kolaylık versin.
Ne güzel 7 ay kendin bakabilmişsin kızına.Keşke imkan olsa da biraz daha uzun süre bakabilsek.Benim de 5 aylıktı oğlum işe başladığımda.O zaman anlamadı tabi.Ama biraz daha büyüyünce anlıyorlar onu bırakıp gittiğini.Anneannesi çook güzel bakar ona merak etme.Azcıkta annesini özler.Oğum ben eve gelince sarılıp öpüyor beni.İşte o an çok güzel oluyor.İçime sokasım geliyor onu.İnşallah kolay geçer ilk günler.Sonra alışıyor insan zaten.
Superim sağlıkla kucağına almışsın kızını.Çok sevindim.Sağlıkla, mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah.
mda canım çok geçmş olsun.inşallah bir daha böyle birşey yaşamaz nazlı kızımız ömür boyunca.sede kendine çok çok iyi bak.bugünlere ne zor kavuştun lütfen tadını çıkar.hiç kimse ve hiçbir şeyin seni üzmesine sakın izin veme.kızınla sağlıklı ve mutlu günler geçirmen dileğiyle...
su perisi canım çok tebrik ederim.analı-babalı ve uzun ömürlü olur inşallah. bende 37+5 doğum yapmştım ve kızım2830 gramdı.o yüzden kilosu falan çok iyi.bu arada kızının adı ne oldu.
kare topiğ hoşgeldin.hangi şehirdesin bilmiyorum ama inşallah iyi bir doktor gidiyosundur.dilerim sende en kısa sürede anne olur ve bu topikte doğum hikayeni yazarsın...
canim guzel haberi verdigin gun dun gibi sukurler olsun ki mujdeni de duyduk. allah kizinla birlikte uzun ve guzel bir omur nasip etsin sana. detaylari yaz heyecanla bekliyoruz. her anin tadini cikar bugun 43 gunluk olduk o kadar cabuk gecti ve o kadar cabuk buyudu ki... sindire sindire kokla sev minigini. operim seni de bebegi de
Superim maşallah bebişinede sağlıkla gelmiş. Direk sezeryanla 39. Haftada doğacağına kendi isteğiyle 37+5 te gelmiş daha güzel bence :) Her zaman bebeğin kendi isteğiyle gelmesi iyi diyorlar ama ne yazikki ben yaşayamadım o durumu içimde hep kalıcakBende depresyona girmedim sadece dediğin gibi ağladık hali sürdüm 1 ay. Birde çok gelen giden illaki o durumda can sıkacak bişey buluyor insan kendine Zaten 15. Günde yanlız kaldık kızımla vakit bulamadım depresyona girmeye bile :)Kilosuda maşallah gayet iyi doğmuş. Otomatik hesaplayıcılar bazı bebeklerde tutmuyor özellikle baş çevresi minik olanlarda hatalı çıkabiliyor. Burdan yazmak istermisin bilmiyorum ama ismini ne koydunuz merak ettimm :) Göğüslerde emzirmeni imkansızlaştıracak şekilde yara ve kanama yoksa 1 ayda düzene giriyor. Erken geldi sıpa bileydin kreme daha erken başlardın :)
valla canım sürpriz yaptı bizim cadı erkenden geldi kendimi daha doğum için hazır hissetmiyodum sanki hep karnımda kalcakmış gibi geliyodudaha şimdiden tekmeleri özledim..ama onu yanımda görmek dünyalara bedelmiş..göğüslerim hala düzelmedi biraz hafifledi ama geçicek inşallah..emzirmekte çok güzel bi duyguymuş..doğumdan sonra sarılık olduk ama değeri çok yüksek değildi allahtan emzirerek atlattık şükür rengi hala sarı ama yavaş yavaş düzeliyo..çok çabuk adapte oldum anneliğe zorlanırım diyodum ama olmadı..gaz sorunu yaşamaya başladık bikaç gündür kıyamıyorum ağlamasına..derlerdi hep gaz çıkarmasına insan mutlu olurmu hiç diye oluyomuş valla
selam kızlar...
süperim tekrardan tebrikler cnm. adapte olabilmene çok sevindim, sağlıkla büyüsün kızın inşallah.
karakedi iyi misin? bebişlerin ve sen her şey yolundadır umarım.
jolly cnm pazartesi iş başı yapacaksın, sana şimdiden kolaylıklar dilerim cnm. bebişinden ayrılmak zor olacak olsa da yine de kafan dağılır belki sana da iyi gelecektir bu süreç.
kızlar benim de kafam karışık. her şey planlandığı gibi olmaz illa ki...ama dün kontrolüm vardı, kontrol öncesi hastaneden bilgi alayım dedim doğuma yönelik. ben aksilik olmazsa hep normal istedim, yani ne bileyim şimdilik cesaretim var çok şükür, bir öğrendim normal doğumda sancı odasına alınıyormuşsun, ve yanında sadece bir bayan kalabiliyormuş. nasıl yani dedim, ben isterim ki eşim olsun, sonuçta daha doğuma girmemişsin, süreç 6 satte olabilir 10 saatte olabilir, erkek personel bile o alana alınmıyormuş, ve artık son anda doğumhaneye alındıktan sonra doğum sonrası oda tahsis ediliyormuş. düşünün 8 saat misal yakınların koridorlarda takılacak, oda yok, ama sezeryanda haliyle veriyorlar, nasılsa saati belli diye sanırım. ve sezeryanda da eş alınmıyor. sezeryan olacağım kesin olsa neyse ok girmesin eşimde derim, ama normal doğum olursa neden olmasın sancı çekerken yani çok tuhafıma gitti ve de canım sıkıldı...zaten benim doktor bana normal yaptırmayacak sanırım, çok yoğun ve de normal yaptırmıyorum dedi, başta yoğun olmadığından bu isteğimi söylemiştim o da seni normal doğurturum demişti, dedim söz varmiştiniz:) o zaman konuşuruz tekrar dedi geçen kontrolümde...
geleyim muayaneye. 2340 olmuş benim böcük. sata göre dün 33+3 idi. günüyle uyumlu dedi, sonra suyu da iyi dedi. sonra kalp atışını beğenmedi sola doğru yatırdı beni tekrardan iki kez dinledi, evet şimdi düzeldi dedi, seni sırt üstü pek tutmamam lazım bebek hemen etkileniyor dedi, zaten ben sırt üstü yatamıyorum, nefes alamıyor gibi oluyorum belki de bebek rahatsız olduğundan. bunu da geçtim, tekrar sırt üstü uzandım, suda azalma var gibi dedi, salı-çarşamba tekrardan göreyim seni, günde 10 kez hareket etmeli eğer ki bu durum olmazsa salıyı da bekleme dedi. tekrar tekrar ölçtü v.s. eee benim moralim bozuldu ben zaten suyu seven ve de bol içen biriyim. hep hastanenin koyduğu kurallar hem normal için doktorun güven vermemesi, gerçekten sürekli ameliyatta adam da haklı belki, şimdi de bu durum çıkınca burda acıbadem açıldı, eşim dedi al randevu gidelim, saat 1 de bir doktor var ona gideceğim. yani bu son haftalarda ne olacak belli değil. ama benim bebiş beklerse karar da vermem lazım. inşallah su sıkıntısı çıkmaz.
kizlar herkese selamlar umarim herkescikler iyidir bebislerinizin ve sizin keyfiniz yerindedir...
mda cnm cok gecmis olsun rabbim yardim etmis son andada olsa farketmissiniz sukurler olsun rabbim hepimizi yavrularimizi korusun insallah..
jolly cnm naptin ise basladin sanirim nasil geciyor zor oluyor mu ilk gunler zor olur heralde canim rabbim yardimcin olsun insallah...
superim rabbim anali babali buyutsun kisceni insallah saglik sihhat afiyet nasip etsin normal beklerken sezeryan olmus ama olsun bebegin ve sen iyi olda gerisi onemli degil nasilsa...
cy_76 canim benim ben iyiyim sukurler olsun dusuk tehlikemizi atlattik kanama alanimizda kapanmis sukurler olsun kusma ve bulantilarimda bayagi azaldi artik cikip yavas yavas gezebiliyorum bebeklerimin alisverislerini fln yapiyorum bebek sekeri kapi susu taki yastigi gibi seyler hazirliyorum onlari hem sikilmiyorum hemde belki bebeklerimi buyuturken bu ise baslayabilirim ek gelir olarak o yuzden dedim yapayim ekleyebilirsem bebek sekerimin fotosunu ekliycem size kizlar yorumlarinizi merak ediyorum :)))
cy_76cnm sen nasilsin sen dogum iznine ayrilmadin mi tatlim hala calisiyor musun insallah icine sinen bir hastanede dogumunu yaparsin cnm benimde hastane islerim karisik devlete gidiyorum ama randevu bulmakta cok zorlaniyorum fln bayagi karisik durumdayim napsam ne etsem diye hakkimizda hepimizin hayirlisi bir sen birde ben kaldik galiba dogurmayan :))rabbim ikimizinde yardimcisi olsun insallah
maaaşallah 20 haftalık olmuşsun yarıladın bile iyi olmanıza sevindim
Eki Görüntüle 985659
kızlar ekleyebildim sanırım..bebek şekerim nasıl olmuş arkası magnetli kuranda dağıtıcam..
çok güzellllllllll......... iyi yapmışsın şimdiden hazırladın sonra insanın hali olmuyo son aya bir şey bırakma dogumdan sonra zaten vaktin olmucak
jolly cnm sağol cevabın için. dün gittik acıbademin yeni hastanesine. biraz araştırdık internetten, bir doktor ile ilgili yorumlar vardı v.s. neyse gerçekten çok mütevazi iyi bir doktordu. kilosu vs. her şey yolunda, suyuna baktı, şu an tam sınırda su dedi, bebeğin kafa da tam aşağıya dayanmış dedi, ben zaten sürekli wc ye giden bir tipim bayağıdır .. bebeğin aşağıda olması, suyun azalması ve nstde sancıların çıkması erken doğum belirtileridir ama kesin bir şey diyemeyiz, 32den sonra haftada bir hastalarımızı nstye sokarız dedi, beni de soktular, 25 e kadar falan çıkıyor, bir kere 50 oldu, onda ben sola döndüm, duramadım sırt üstü nefesim gidiyor gibi oluyor:)
doktor şimdilik sorun yok cumartesi tekrardan gel tekrar nst ve suya bakalım dedi, bu arada çalışmanı önermiyorum dedi, dinlenmelisin dedi, diğer doktorda ne iş yapıyordun v.s. diye sormuştu. oturarak çalıştığımı duyunca bir şey demedi. dedim su azalması sezeryan anlamına gelir, hayır dedi doktor, siz sezeryan mı istiyorsunuz dedi, normal deyince aynı yolda yürüyoruz o zaman dedi, aksi çıkmadıkça hep bunu hastalarıma söylemişimdir dedi. yani hoşuma gitti. burda normal doğum 3000 epidural normal 4000, sezeryan 4500, epidural sezeryan 5000 dediler sanırım. fiyatlar tabi ki diğer hastaneye göre fazla, ama bu en son düşüneceğim durum artık. bilemedim hala kararsızım. çarşamba medipole kontrole c.tesi de buraya kontrole gideceğim:)
bu arada 70 tl ye hem muayane hem kan idrar tahlili ve nstye girdim. tüm bölümlerde uzman muayaneler bu fiyat sanırım, ve de tahliler ücretsiz sgklı olanlara. yakın olanlar ihtiyaç duymazlar inş. ama sadece küçük bir bilgi.
bir de cnm şu bebek bakım setinden bahsetmiştin yaa, ben ondan getirttim yurtdışından, ama inceleme fırsatım olmadı. bir ara onunla da ilgili sorularım olacak sanırım, kullanımlarına yönelik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?