Cnm yaa hepimiz aynı yollardan geçtik seni çok iyi anlayabiliyoruz emin ol. Sana bir tavsiyem üzülmemek elde değil ama onu mümkün olduğu kadar kısa yaşa .Yoksa yine olan bize oluyor başkasına değil. Hemen toparlanmaya bak ve sakın peşini bırakma . Allah sanada nasip edicek bu mutluluğu emin ol.Dualarımız seninle
Olsun cnm ya anne sütü alıyor öyle yada böyle hiç üzülme . Sadece sana zorlu geçiyordur. Ben bazen tam boşaltmıyor diye sağıyorum çocukla o bile zor geliyo durmuyo çünkü hep oyun istiyo benimkide . Öyle böyle büyüyecekler alabildiği kadar alsın anne sütü şifa niyetine
Amanın şok oldum şu anda senin normal olacak diye daha beklemediğin diye düşünüyodumm benn. :) Çok merak ettim şimdi nasıl oldun bebiş nasıl .Ah o etraf bi durulsa sende rahatlayacaksında hadi bakalım ilk fırsatta yaz bize :)
2 tane erkek geliyormuş cnm hee evde 3 adam olcak amanınnn :) Hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızucuklar . Gitgide büyüyorlar inş. sıkıntılarınıda en kısa zamanda atlatırsın .
evet cnm 3 adam olucaklar bakalım:)) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil..inşallah cnm sıkıntıların geçmesini dört gözle bekliyorum
Karakedi cnm 2 böcük geliyor desene,saglikla gelsinler ins,sıkıntılarin da bir an evvel gecer umarim.
Mcan cnm hamilelik hayatina alistim,rutine bagladik bazi seyleri,ogurmeler kusmalar olsa da mide bulantim yoksa sorun yok diyorum,benim bebis canimi cok yakiyor,ama bunlar guzel acimalar diyorum,cok hareketli masallah.
P.tesi kontrolde 1850 olmus kilosu,doktor sen de kilo almadin cok iyi boyle devam dedi,halbuki yedigim cikolatalarin haddi hesabi yok,ama cok sukur iyi gidiyorum.
Jolly cnm calisabilir raporunu illa 32+0 da mi almak lazim?32+3 olur mu mesela?oyle olsa bile o gun 32+3 yazar doktor degil mi? Bundan sonra kontrollerim 2-2,5 haftaya dustu.
Superisi seni cok merak ettim,bir an evvel yaz cnm,nasil dogum yaptin?tebrik ederim,cok sevindim.
Sira bende mi simdi yoksa?stres oldum simdi:)
kızlar ben geldim anca girip yazıyorum geçen hafta ayın 24 ünde kızımı kucağıma aldım çok şükür ikimizde çok iyiyiz etrafım biraz durulsun anlatıcam doğumumu hepinizi çok öpüyorum..
arkadaşlar merhaba bir türlü fırsat bulup yazamadım sizeler zira doğum sonrası çok sıkıntılı geçti ve geçmeye devam ediyor . Ilk 2 hafta çok güzeldi süt azlığı ve göğüs yarası problemlerimiz vardı sadece ağlarayak emziriyordum bende biraz lohusa depresyonuna girdim kendimi çok kötü hissediyordum. . Tam düzeldi şükür derken bebeğim çok aglamaya başladı sütün yetmediğini düşündüm. Doktora gittik ilk ay kontrolüne her şey yolunda kilo alımı falan çok güzel dedi. âmâ bebeğiniz çok fazla gazlı kolik bir bebeğe sahipsiniz çok zor bir dönem sizi bekliyor dedi. 42 günlükken bir sabaha karşı altını değiştireyim dedim birde baktım kasığı şişmiş tekrar kontrole gittik bebeğim kasık fıtığı olmuş ve yumurtalığı o fıtığa sıkışmış kuzumu acil ameliyata aldılar bir gün geç fark etsek bebeğim yumurtalığı kaybedecek bir daha anne olamayacaktı. Inanır mısınız o ameliyata girerken bir günde 10 yıl yaşlandım. 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası aç olması gerekliydi kuzumu bende süt kokusu aldığı için kucağıma bile alamadım ağlamaları halen kulaklarımda . şimdilerde iyileştik şükür ama iyice bana düşkün oldu hep mememde ve benimle olmak istiyor koliğimiz ise hat safhada şimdilik sap simplex ile idare ediyoruz ama ağrısı oldu mu hiç bir şey fayda etmiyor 6. Aya kadar geçer dediler umarım geçer geceleri hep uykusuzuz. 26 şubat tada işe başlıyorum nasıl olacak bakalım allahtan annem bakacak kızıma bizden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya çalışacağım tabi elif nazlı sultandan fırsat bulursam olmadı işe başlayınca orada yazarım artık hepinizi öpüyoruz.
arkadaşlar merhaba bir türlü fırsat bulup yazamadım sizeler zira doğum sonrası çok sıkıntılı geçti ve geçmeye devam ediyor . ilk 2 hafta çok güzeldi süt azlığı ve göğüs yarası problemlerimiz vardı sadece ağlarayak emziriyordum bende biraz lohusa depresyonuna girdim kendimi çok kötü hissediyordum. . tam düzeldi şükür derken bebeğim çok aglamaya başladı sütün yetmediğini düşündüm. doktora gittik ilk ay kontrolüne her şey yolunda kilo alımı falan çok güzel dedi. Âmâ bebeğiniz çok fazla gazlı kolik bir bebeğe sahipsiniz çok zor bir dönem sizi bekliyor dedi. 42 günlükken bir sabaha karşı altını değiştireyim dedim birde baktım kasığı şişmiş tekrar kontrole gittik bebeğim kasık fıtığı olmuş ve yumurtalığı o fıtığa sıkışmış kuzumu acil ameliyata aldılar bir gün geç fark etsek bebeğim yumurtalığı kaybedecek bir daha anne olamayacaktı. inanır mısınız o ameliyata girerken bir günde 10 yıl yaşlandım. 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası aç olması gerekliydi kuzumu bende süt kokusu aldığı için kucağıma bile alamadım ağlamaları halen kulaklarımda . şimdilerde iyileştik şükür ama iyice bana düşkün oldu hep mememde ve benimle olmak istiyor koliğimiz ise hat safhada şimdilik sap simplex ile idare ediyoruz ama ağrısı oldu mu hiç bir şey fayda etmiyor 6. aya kadar geçer dediler umarım geçer geceleri hep uykusuzuz. 26 şubat tada işe başlıyorum nasıl olacak bakalım Allahtan annem bakacak kızıma bizden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya çalışacağım tabi Elif Nazlı sultandan fırsat bulursam olmadı işe başlayınca orada yazarım artık hepinizi öpüyoruz.
arkadaşlar merhaba bir türlü fırsat bulup yazamadım sizeler zira doğum sonrası çok sıkıntılı geçti ve geçmeye devam ediyor . ilk 2 hafta çok güzeldi süt azlığı ve göğüs yarası problemlerimiz vardı sadece ağlarayak emziriyordum bende biraz lohusa depresyonuna girdim kendimi çok kötü hissediyordum. . tam düzeldi şükür derken bebeğim çok aglamaya başladı sütün yetmediğini düşündüm. doktora gittik ilk ay kontrolüne her şey yolunda kilo alımı falan çok güzel dedi. Âmâ bebeğiniz çok fazla gazlı kolik bir bebeğe sahipsiniz çok zor bir dönem sizi bekliyor dedi. 42 günlükken bir sabaha karşı altını değiştireyim dedim birde baktım kasığı şişmiş tekrar kontrole gittik bebeğim kasık fıtığı olmuş ve yumurtalığı o fıtığa sıkışmış kuzumu acil ameliyata aldılar bir gün geç fark etsek bebeğim yumurtalığı kaybedecek bir daha anne olamayacaktı. inanır mısınız o ameliyata girerken bir günde 10 yıl yaşlandım. 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası aç olması gerekliydi kuzumu bende süt kokusu aldığı için kucağıma bile alamadım ağlamaları halen kulaklarımda . şimdilerde iyileştik şükür ama iyice bana düşkün oldu hep mememde ve benimle olmak istiyor koliğimiz ise hat safhada şimdilik sap simplex ile idare ediyoruz ama ağrısı oldu mu hiç bir şey fayda etmiyor 6. aya kadar geçer dediler umarım geçer geceleri hep uykusuzuz. 26 şubat tada işe başlıyorum nasıl olacak bakalım Allahtan annem bakacak kızıma bizden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya çalışacağım tabi Elif Nazlı sultandan fırsat bulursam olmadı işe başlayınca orada yazarım artık hepinizi öpüyoruz.
Ben geldim kızlar..hemen doğum hikayemi anlatayım biraz uzun olacak ama sıkılmazsınız inşallah
Son haftalara doğru kontroller sıklaşıyo ya her hafta nstye giriyorum ve her seferinde 2 sefer girmek zorunda kalıyodum kızımın hareketleri tekdüze çıkıyodu hep ve şekerli bişeyler yemek zorunda kalıyodum hareket olsun diye..malum gebelik şekeri olunca şeker yasak tabi..neyse son nstde yine aynıydı dopplerde herşey normal nst sorunluydu doktor böyle olursa almamız gerekebilir dedi ben çok üzüldüm ve eski doktoruma gidip ondanda fikir almaya karar verdim..24ünde akşam doktora gittik baktı herşey normal bebiş 3180gr çıktı suyu yerinde falan neyse içimiz rahatladı çıktık ordan kayınvalideme gittik saat 9 bişeyler yedim ordan çıktık yolda giderken arabada önümüze kedi fırladı eşim ani fren yaptı kemer azcık karnımı sıktı korktum kızım hareket etmedi eve geldik uzandım biraz hareketlendi içim rahatladı benimde..eşimle yatakta sohbet ediyoruz birden kasıklarımda bişey oldu wcye gittim hafif ıslaklık aldırmadım derken çoğaldı ve suyum gelmeye başladı..eşim bi panik ben oturdum ağlıyorum ben doğum yapmak istemiyorum diye daha çok erken diyorum 37+5iz bu arada..saat gece 11e geliyo..neyse hazırlandık hastaneye gittik doktoru falan aradık beni doğumhaneye aldılar suyum gelmeye devam ediyo ama ne ağrım var ne sancım açıklığa baktılar 1 cm açıklık var ve bebeğin kafası çok yukarda..nstye bağladılar beni sancım yok bebeğin hareketleri iyi..suyum gelmeye devam ediyo ama suni sancı veremiyolarmış gece sabah veriyolarmış ve suyun geldikten 12 saat içinde doğum olması gerekiyomuş..normal doğum istiyorum ama sancım olmadığı için kendiliğinden açılma şansı yok doktorla konuşup sezeryana karar veriyoruz acil..hemen hazırlıyolar beni ve gece 00:05te kızıma spinal sezeryanla kavuşuyorumdoğumda birden fenalaştım tansiyonum yükseldi sanırım ve doktor hemen çıkardı kızımı başta ağlamadı çok korktum ama sonra ağladı rahatladım..yanıma getirdiler dünyanın en mutlu insanı bendim o anda..3330 gr 49cm boyunda sarı bir kızım oldu minyon bebek diyolardı ama çok şükür kilosu gayet iyi doğdu..şeker yüzünden fazla kilo alamadım diye üzülüyodum ama kızım iyi beslenmiş şükür..bugün 14 günlük olduk çok çabuk adapte oldum kızıma..sarılığı çıktı ama sınırın altında sık sık emzirmeye çalışıyorum göğüs uçlarım felaket olmuştu hala pek geçmedi ama geçicek en kısa zamanda inşallah..loğusa depresyonuna girmedim sadece herşeye ağlıyorum ister istemez onun dışında iyiyim..bizim hikayemizde böyle teyzeleri..allahım isteyen dileyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Mda'cım çok geçmiş olsun . Stres hiç bitmiyorki. Hamile kalmadan önce onun stresi. Hamilelikte sağlıklı doğuracak mı stresi. Ama en büyüğü kucağına aldıktan sonrasıymış. Insan hiç kıyamıyor çünkü. Çocuklara hiçbirşey olmasın hep sağlıklı olsunlar. Bende 17 sinde başlıyorum işe. Annem bakıcak ama getir götür yapacağımız için ister istemez hırpalanıcak. Sabah 6 buçukta döküldü yollara kıyamıyor insan. Birde 7. Ay kritik diyorlardı hakikaten öyleymiş. 7 aylık oldu çok düştü bana. Odadan çıkıyım anne anne parçalıyor kendini peşime düşüyor hemen yürüteçle bütün odalarda arıyor. Gece emmeye kalkıyor uyanır uyanmaz anne anne diye sesleniyo bebeğim. O yüzden biraz daha zor olucak diyorum. Dr 'da işe başlamayı düşünüyorsan 7 ayı geçirme demişti zaten. 8 aylık başlarım diye düşündüm ama inş. çok üzülmez . 6 aylık olunca geçer koliğide merak etme. Anne karnını çok sevmiş adaptasyon sorunu yaşıyor kuzucuk. Kokla Nazlı kızı bizim için.
Ben geldim kızlar..hemen doğum hikayemi anlatayım biraz uzun olacak ama sıkılmazsınız inşallah
Son haftalara doğru kontroller sıklaşıyo ya her hafta nstye giriyorum ve her seferinde 2 sefer girmek zorunda kalıyodum kızımın hareketleri tekdüze çıkıyodu hep ve şekerli bişeyler yemek zorunda kalıyodum hareket olsun diye..malum gebelik şekeri olunca şeker yasak tabi..neyse son nstde yine aynıydı dopplerde herşey normal nst sorunluydu doktor böyle olursa almamız gerekebilir dedi ben çok üzüldüm ve eski doktoruma gidip ondanda fikir almaya karar verdim..24ünde akşam doktora gittik baktı herşey normal bebiş 3180gr çıktı suyu yerinde falan neyse içimiz rahatladı çıktık ordan kayınvalideme gittik saat 9 bişeyler yedim ordan çıktık yolda giderken arabada önümüze kedi fırladı eşim ani fren yaptı kemer azcık karnımı sıktı korktum kızım hareket etmedi eve geldik uzandım biraz hareketlendi içim rahatladı benimde..eşimle yatakta sohbet ediyoruz birden kasıklarımda bişey oldu wcye gittim hafif ıslaklık aldırmadım derken çoğaldı ve suyum gelmeye başladı..eşim bi panik ben oturdum ağlıyorum ben doğum yapmak istemiyorum diye daha çok erken diyorum 37+5iz bu arada..saat gece 11e geliyo..neyse hazırlandık hastaneye gittik doktoru falan aradık beni doğumhaneye aldılar suyum gelmeye devam ediyo ama ne ağrım var ne sancım açıklığa baktılar 1 cm açıklık var ve bebeğin kafası çok yukarda..nstye bağladılar beni sancım yok bebeğin hareketleri iyi..suyum gelmeye devam ediyo ama suni sancı veremiyolarmış gece sabah veriyolarmış ve suyun geldikten 12 saat içinde doğum olması gerekiyomuş..normal doğum istiyorum ama sancım olmadığı için kendiliğinden açılma şansı yok doktorla konuşup sezeryana karar veriyoruz acil..hemen hazırlıyolar beni ve gece 00:05te kızıma spinal sezeryanla kavuşuyorumdoğumda birden fenalaştım tansiyonum yükseldi sanırım ve doktor hemen çıkardı kızımı başta ağlamadı çok korktum ama sonra ağladı rahatladım..yanıma getirdiler dünyanın en mutlu insanı bendim o anda..3330 gr 49cm boyunda sarı bir kızım oldu minyon bebek diyolardı ama çok şükür kilosu gayet iyi doğdu..şeker yüzünden fazla kilo alamadım diye üzülüyodum ama kızım iyi beslenmiş şükür..bugün 14 günlük olduk çok çabuk adapte oldum kızıma..sarılığı çıktı ama sınırın altında sık sık emzirmeye çalışıyorum göğüs uçlarım felaket olmuştu hala pek geçmedi ama geçicek en kısa zamanda inşallah..loğusa depresyonuna girmedim sadece herşeye ağlıyorum ister istemez onun dışında iyiyim..bizim hikayemizde böyle teyzeleri..allahım isteyen dileyen herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?