Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herkese merhaba epeydir bakamadım topiğe. bende tık yok gene galiba gene tedavisiz olmayacak benim işim. sizlerden ne haber.

Nasılsın mcan ne Zaman'dan beri 2.bebek için uğraşıyorsun kilo durumun Nasıl?doktorla görüştün mü ne diyo peki..inşallah kendiliğinden sürpriz yapar 2.bebek

Nasılsın mcan ne Zaman'dan beri 2.bebek için uğraşıyorsun kilo durumun Nasıl?doktorla görüştün mü ne diyo peki..inşallah kendiliğinden sürpriz yapar 2.bebek

Bende aynı soruları soracaktım Mcana :) Sen ne durumdasın Su pericim. Bendede pco var ama bende hiç bir belirtisi yok .1.80 boy 50 kiloyum. Eşime ya hiç yapmayalaım diyorum yada yazadoğru yapmamız lazım . Aralarında 4 yaş olmuş olur . En azından 1 okul dönemi fark olur diyorum şimdiden bunları düşünüyoruz. Ama korunma olayını ne zaman bıraksak ne kadar kendi haline bırakmak lazım o konuda kafam karışık. Bu arada bende donmuş 8-10 tane bebek var. Bi yandanda onlara para ödüyorum :)

Senden önce davranmışım desene jolly :) valla 1 ay sonra kızım 2 yaşına giriyo eşim yazdan beri 2.çocuk diye tutturdu hatta mart ayından itibaren korunmayı bırakıcaz diyo ama ben hazır değilim daha anlatamıyorum..kızım bana bağımlı bir bebek bensiz durmuyo nefes almıyo nerdeyse o yüzden psikolojik anlamda toparlanamadan hamilelik nasıl olur bilmiyorum..sende eğer kardeş düşünüyosan eğer başla artık aralarında 4 yaş olacak gayet iyi bence hem boşuna donmuş bebelerine para ödemezsin çok garip ya orda seni bekliyolar anne gel al bizi diye

Birde biraz rahatsızlanınca huylarıda değişiyor , şimdi 4 tane azı geliyor dişlerim acıyor ağzım acıyor yanınızda yatıcam diyor bizim sıpada :) Kullanmayı çok iyi biliyorlar uyanıklar :) Valla hiç bilmiyorum bende kendi olsa çok plansız olacak orası kesin şu an başedemem gibi geliyor. Allah sabrını verir belkide:) Valla hepsi benim yavrum hangi birini alayım :) Bide 2. ikiz olursa Çünkü 1 tüpe 3 'er tane yerleştirildi ve çözülürken 3 adet birden çözülecek. O yüzden 2 tane birden transfer olur diye tahmin ediyorum . O zaman tak kafaya huniyi :)

Kızlar selamlar hep girip bakıyorum ama bir türlü fırsat bulup da yazamadım hamilelik bir yandan oğlumun yaramazlik lari bir yandan sürekli bir kosturmaca içindeyim.

Bugün detaylı ultrasyona girdim biraz moralim bozuldu belki sizin bilginiz vardır diye birde size yazıp danışmak istedim. Bebeğim haftasına göre biraz geriden geliyormus 20+5 olmamız lazım ama 19+2 çıktı ve burun kemigi biraz kısa dedi doktor bir anamoli olabilir dedi.haftaya tekrar cagardi çok korkuyorum biliyorsunuz bir bebeğimi kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim inşallah ölçümlerde yanlışlık vardır da bişey çıkmaz kızlar

Aranızda böyle bişey bilen duyan var mı bu kisalik acaba büyük bir sıkıntı mi demek normalde bu hafta 5 mm fln olması gerekiyormuş

biz dişlerden çok çeektik ilk dişleri 14 aylık çıkmaya başlayınca 40 derece ateşle 5 diş birden çıkarmıştık..inşallah son azılarda kolay çıkar..diş dönemi zor ya..bizim cadıda aramızda yatıyo genelde çok fena bunlar ya :) oy ikiz olma ihtimali olduğunu bilmiyodum düşünsene ikisininde tutunduğunu bencede tak kafana huniyi bul bir küp içine gir çıkma hiç hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah canım

hoşgeldin karakedi bebeğinin 1-2 hafta geriden gelmesinin bir sıkıntı oluşturmadığını biliyorum aradaki fark kapanır doğuma yakın..2li testte burun kemiğine bakmadı mı doktor peki sıkıntı olduğu o zaman belli olurdu sanki..tam olarak bu haftalarda kaç mm olduğunu hatırlamıyorum canım ama sen içini ferah tut inşallah ölçümlerde yanlışlık yapılmıştır sonuçta doktorlar el farklılığından dolayı bazen yanlış ölçebiliyolar..bebeğinin cinsiyeti ne buarada..haberdar et bizi mutlaka güzel haberlerle gel..

Hoşbulduk canım bakıldı canım o zaman hem ultrasyonda hemde kan testinde hiçbir sıkıntı çıkmadı 19. Haftada 5mm olması gerekiyormuş sanırım inşallah dediğin gibi yanlış ölcumdur hiçbir sıkıntı yoktur canım. Kız dediler canım cinsiyetini Son gittiğimde de inan bu sıkıntıları söyleyince sormak aklıma gelmedi sağlıklı olsunda canım cinsiyeti inan hiç önemli değil

Slm kizlar.valla ikinci olunca allah bir sabrini veriyor.sadece bazen kucugu yuzunden buyugu ile ilgilenemiyorum bazen de tam tersini diyorum:)benim buyukte hafiften kiskanclik basladi o da superisi senin kiz misal bana yapisik oldu iyice.ocakta ise basliyorum ne olacak bilmiyorum.gunde 2,5 saat evde olacagim ama bunalim gunler bizi bekliyor sanirum.kucugumde 7 aylik oldu buyuyor cok sukur.jolly 4 yas iyidir kiskansada herseyi anlayacak yasta.yaa benimki gibi hemen olacak ya da 4 yas diyorum arasi zor bence. Karakedi 1-2 hafta gerilik normal sayilabiliyor.bence bir sorun yoktur icino ferah tut cnm.hayirlisi ile saglikla dogar insallah.benim buyuk 21 aylik oldu cok sukur her turlu anlasiyoruz.erkege gore iyi gidiyor.bayagi konusuyor iki kelime seklinde:)ana renkleri ogrendi.bir de altina yaptiktan sonra degil de oncesinde soylese:)bizden haberler boyle ise baslayinca daha cok yazarim kizlar...

Kizlar selam olsun hepinize.bende pkoyum.ilacsiz regl olmam.iki yumurtalikta minik kist dolu.benim gbi olanlar bana umut verin ((
Asilama weya bska bisekilde hamile kalan warmi yazinnn nolurrrrr(((((((yasim 26

Oo kimleri görüyorum :) Küçükte büyümüş cnm ya maşallah zor günleri atlattın desene :) Çok az kalmış işe başlamana bakıcı durumlarını ne yaptın.Anne mi gelecek yoksa ? Şu anda bazen bakıyorum konfor alanımız biraz daha arttı diyorum . Bi gün bakıyorum bu bildiğin bebek daha diyorum :) Bizimkide 2 buçuk yaşında olacak artık her şeyi konuşuyor ama tuvalete gitmek istemiyor bende zorlamıyorum .Kızlar erken söyler derlerdi :)) Yaza artık hallederiz inşallah. Ama kendisi çok rahatsız durumdan. Çişimi altıma yaptığım için okula gidemiyorum diyo herkese evde sürekli bir çiş muhabbeti açıyor :) Eylülde bende kreşe vericem artık annemde biraz dinlensin çocukta yaşıtlarıyla oynasın yorulsun akşamda mışıl mışıl uyusun :) Seneyede bakıcaz artık durumlara kardeş için :)

Kizlar selam olsun hepinize.bende pkoyum.ilacsiz regl olmam.iki yumurtalikta minik kist dolu.benim gbi olanlar bana umut verin ((
Asilama weya bska bisekilde hamile kalan warmi yazinnn nolurrrrr(((((((yasim 26

Benimde aynıydı ilaçsız kendiliğinden hiç olmuyordu.Doğum yaptıktan tam 1 buçuk sene sonra adet olmaya başladım. Şu an 45-50 günde bir kendiliğinden oluyor . 3 aşılama 2 tüp bebek sonrası geldi bizim ki 27 yaşında doğum yaptım bende

Tebrik ederim cnm.benim gbi olup boyle hamile kalanlar oldumu cok seviniyorum.senin surecin nasil ilerledi?asilamaylami oldun tup lemi?

Ben uzun zamandır giremiyodum bende çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama 37 yaşındayım mecburdum sonra pişman olurum diye oluruna bıraktım allahta kısmet etti kendiliğinden geldi inşallah kucağıma almakta nasip etsin isteyen herkese versin

Tebrik ederim cnm.benim gbi olup boyle hamile kalanlar oldumu cok seviniyorum.senin surecin nasil ilerledi?asilamaylami oldun tup lemi?

3 tane aşılama yaptırdık. İlk aşılamada kimyasal gebelik oldu sonra değerim düştü. Diğer 2 'si tutmadı. Daha sonra tüp bebek yapıldı yine olmadı . 2. tüp bebek denemesinde ohss oldum ertelendi ve dondurma işlemi yapıldı. 1 ay sonra dondurulmuş 2 bebek transfer edildi. 1 tanesi tuttu :) Bir şekilde oluyor yani pes etmek yok :)

Sağlıkla gelsin kuzucuk :)

Neguzel cnm.Allah size bagislasin yavrunuzu.bizede dua et

yok cnm bizde anneanne den babaanneden hayr yok maalesef. bakıcımız bakıyor. şimdilik öğle arası ile birleştirip süt iznini günde 2,5 saat olarak kullanıyorum ama o da yorucu oluyor. bir de diyorum cuma gitmeyip tam gün mü evde olsam. bakıcı ile uğraşmak çok zor gerçekten. ne kadar çocuklarını sevse de insanın canı gibi olmuyor. canım sıkılıyor bu duruma çok neden ben bakamıyorum çocuklarıma diye çok dertleniyorum ama sağlık olsun diyorum bir yandan da.
ne güzel bıcırık konuşmaya başladı desene. çişini öğrenir yaza doğru şimdi kış zaten boşver. ikinciyi de düşünüyorsan yavaştan başla o zaman. arası çok olmasın bebelerin ki beraber oynayabilsinler:)

Cnm valla ikiside ayrı zor. Öyle böyle bakıcıda olsa büyüklerde baksa zaman geçiyor ve günden güne büyüyorlar :) Biz o treni kaçırdık artık . Yaz çıkışı hamile kalsam en iyi ihtimal aralarında 4 yaş . Kuşak farkı olacak illaki :) Küçük oyun çağına gelen kadar büyük ilk okula başlıyacak :) Sana zor oldu ama aradan demiyimde aklından çıktı diyim :) Benim kız çok cadaloz 2. inş. daha uykulu daha sakin bişey olurda tadına varırız biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…