çocukta haklı, öğle araları da gidiyorum yaa bir bakıyor anne yok, kaç kere anlatmaya çalıştım ne yapayım kaçıyorum, gitmesem aklım kalıyor hem özlemiş oluyorum hem de duruma bir el atıyorum. sabahın köründe alıp bir yere götürdüğümü hiç düşünemiyorum. malum benim iş başı 7.30 da başlıyor. neyseki 1 yıl daha sıkıntı çekerim sanırım. küçükte erkenci yürümeye başladı yavaştan. sağlık olsun ne yapalım. bir şekilde büyüyecekler. ama sizin bu serüven ikinci olunca da devam edecek. bu açıdan şanslı mıyım neyim:) ikisi aynı anda büyüyor çok şükür. tabi 3. olmazsa:) ayyy yok yook allahım doğanlara sağlık versin. olmayanlarında kucağını boş bırakmasın.Çalışan annenin çocuklarındada anneye karşı güvensizlik oluyor cnm ya. Senin ufaklıkta muhtemelen bu yüzden geriliyor. Gece anneyle yatıyor. Sabah bakıcıyla uyanıyor. Anne tarafından sürekli terkedilme duygusuBiz her sabah ananeye bıraktığımız için eşim yukarı çıkarıyor. Ben bırakınca sende gel diye ağlıyor. Ama arabadan giderlerken hadi akam görüşürüz diyorum birşey yapmıyor o zaman . Bizim sıkıntı evden çıkana kadar :):) Evdeykende zaten saniye ara vermeksizin evcilik oynama sorunumuz var. Kendi başına oynamıyor. Hiç durmadan oyna benimle. Artık ağzımız dilimiz kuruyor bebek konuşturmaktan :)
bence bir problem yok. ama bebek olmuyorsa aşılama ile vakit kaybetmeyin derim.bir süre daha bekleyip tüp deneyebilirsiniz. normal ilişkiden farkı %20 başarı şansı yükseliyor deniyor aşılama için. tüp bebekte aşılamadan fark bir nevi yumurta toplama işlemi olacak. tez zamanda kucağınız dolsun inşallah.kızlar bu sonuçlarla ikinci bi aşılama denemelimiyim yoksa tek çare tüp bebek miEki Görüntüle 1807017
allah yardımcın olsun canım.Kızlar hepinize selamlar
Çok zor günlerin ardindandan hamileligimin Son günlerini yaşıyorum..ikizler 33. Haftada doğdu ama kızım inat etti gelmiyor.39+6 oldum ama hala açılma sancı hiçbişey yok. Devlet hastanesi 41 e kadar bekleme taraftarı özel hastane de suni sancı ile deneyip olmazsa sezeryana alma taraftarı..tecrübeli anneler bana bir yardım edin çok ikilemde kaldım çok korkuyorum napmaliyim?
allah yardımcın olsun canım.
hiç o kadar beklemedi benim bebişler. ilki zaten acele ile sunni sancı sonrası 10 saat sonra sezeryan ile doğdu. malum günü gelmemiş oğlan sunni sancıya bana mısın demedi. suyum tamamen bitmişti. 37+0 da doğum oldu. ikinci ise 38+3 te arası çok kısa olduğu için mecburi sezeryan oldu.
ikizlerinden biri normal doğum sonrası rahatsızlanmıştı sanırım. normal doğumu yapan sensin acısını vs. sen bilirsin ama sezeryanda doğrusu korkulacak bir şey değil. sadece ilk kalkış zor oluyor. hayırlısı ne ise o olsun ama sunni sancı ile kızın gelir gibime geliyor. artık bunalmışsındır, insan bir an evvel doğsun istiyor. son günler ki hele çok daha zorlanıyor insan. doktorun kim ise ne diyorsa onu dinle. inşallah gönlüne göre olur, ilikine normal olduğundan bu da öyle olur inşallah:)
Valla şanslısın bak büyüdü gitti . Bakalım bizi nasıl bir hamilelik ve çocuk bekliyor :)Çok karmaşık duygular içindeyim.çocukta haklı, öğle araları da gidiyorum yaa bir bakıyor anne yok, kaç kere anlatmaya çalıştım ne yapayım kaçıyorum, gitmesem aklım kalıyor hem özlemiş oluyorum hem de duruma bir el atıyorum. sabahın köründe alıp bir yere götürdüğümü hiç düşünemiyorum. malum benim iş başı 7.30 da başlıyor. neyseki 1 yıl daha sıkıntı çekerim sanırım. küçükte erkenci yürümeye başladı yavaştan. sağlık olsun ne yapalım. bir şekilde büyüyecekler. ama sizin bu serüven ikinci olunca da devam edecek. bu açıdan şanslı mıyım neyim:) ikisi aynı anda büyüyor çok şükür. tabi 3. olmazsa:) ayyy yok yook allahım doğanlara sağlık versin. olmayanlarında kucağını boş bırakmasın.
Kızlar hepinize selamlar
Çok zor günlerin ardindandan hamileligimin Son günlerini yaşıyorum..ikizler 33. Haftada doğdu ama kızım inat etti gelmiyor.39+6 oldum ama hala açılma sancı hiçbişey yok. Devlet hastanesi 41 e kadar bekleme taraftarı özel hastane de suni sancı ile deneyip olmazsa sezeryana alma taraftarı..tecrübeli anneler bana bir yardım edin çok ikilemde kaldım çok korkuyorum napmaliyim?
ayyyy çok sevindim, şu anda karmaşık duygular içindesin belli, ama şöyle düşün sonuçta ikinciyi öyle ya da böyle istiyordunuz zamanlamasına karar veremiyordunuz. Şimdi tedaviye gerek yok, ilaçlara gerek yok, kendiliğinden gelen sürpriz bir yumurta. Bence güzel bir haber, benim ki kadar şok yaşamamışsındır emin ol, ben bir de çevremdekilerin eee ne olacak laflarıyla bile uğraşmıştım, sanki onlar bakıyor en yakınlarım dahil bu dediklerime. Ama şu da var bak geride kalan kardeş yumurtaları da düşünüyor insan, onlar doğsa nasıl olurdu ki gibi düşünmeden alamıyor insan kendini.Kızlar selamlar ;
Bendende haberleri vereyim. Yaz sonrası 2. yi göze aldık ağustos gibi çalışmalara başlayacaktık. Ancak hiç bir şey planlandığı gibi olmuyormuş. Ansızın tek kazayla alakasız yumurtlama gününe bile denk gelmeyen bir anda hamile olduğumu öğrendim . Şoka girdik resmen. Hep Allah herkese bakabileceği kadar ve bakabileceği zamanda versin bizim daha zamanımız var diyordum. Demekki bu zaman doğru zamanmış diyorum :). Zor ve stresli günler beni bekliyor. Yine diyorum Allah herkese bakabileceği kadar ve bakabileceği zamanda versin :) 1 kereden birşey oluyormuş onu anladım :)
Allah sana bagislasin insan tuhaf oluyo dimi onca tedaviden sonra mukafat gibi sabrın sonu selametmis insan ikinciyi de seviyo içi titriyo çok mutlu oldum zor ama güzel seni bekliyo inşallah maşallah diyelim nazar degmesinKızlar selamlar ;
Bendende haberleri vereyim. Yaz sonrası 2. yi göze aldık ağustos gibi çalışmalara başlayacaktık. Ancak hiç bir şey planlandığı gibi olmuyormuş. Ansızın tek kazayla alakasız yumurtlama gününe bile denk gelmeyen bir anda hamile olduğumu öğrendim . Şoka girdik resmen. Hep Allah herkese bakabileceği kadar ve bakabileceği zamanda versin bizim daha zamanımız var diyordum. Demekki bu zaman doğru zamanmış diyorum :). Zor ve stresli günler beni bekliyor. Yine diyorum Allah herkese bakabileceği kadar ve bakabileceği zamanda versin :) 1 kereden birşey oluyormuş onu anladım :)
ayyyy çok sevindim, şu anda karmaşık duygular içindesin belli, ama şöyle düşün sonuçta ikinciyi öyle ya da böyle istiyordunuz zamanlamasına karar veremiyordunuz. Şimdi tedaviye gerek yok, ilaçlara gerek yok, kendiliğinden gelen sürpriz bir yumurta. Bence güzel bir haber, benim ki kadar şok yaşamamışsındır emin ol, ben bir de çevremdekilerin eee ne olacak laflarıyla bile uğraşmıştım, sanki onlar bakıyor en yakınlarım dahil bu dediklerime. Ama şu da var bak geride kalan kardeş yumurtaları da düşünüyor insan, onlar doğsa nasıl olurdu ki gibi düşünmeden alamıyor insan kendini.
Bizim bence en büyük sıkıntımız çalışıyor olmamız, çocuklarımıza yetemediğimiz düşünmemiz, onlarla kaliteli vakit geçiremememiz. En azından ben böyle düşünüyorum ve mecburi onlara bazı imkanları sağlayabilmek adına çalışıyorum.
Neyse bu kısmı geçtim:) Gelsin şimdi bir böcek ama prenseste olsa büyüğe arkadaş olur. İnşallah ilki gibi güzel sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin. Hamileyken ettiğim en büyük dua bu idi, düşmanıma bile benim gibi hamilelik yaşatma...
9 ay çabucak geçiversin, ya da kaç ay kaldı ki:) İnan doğana kadar endişeler bitmiyor, sonrası inan bir şekilde geçiyor. Bak benim yürüyor koşacak nerdeyse, 3 hafta sonra 1 yaşında inşallah. Darısı tüm isteyenlere olsun cnm, ben senin adına çok sevindim.
A
Allah sana bagislasin insan tuhaf oluyo dimi onca tedaviden sonra mukafat gibi sabrın sonu selametmis insan ikinciyi de seviyo içi titriyo çok mutlu oldum zor ama güzel seni bekliyo inşallah maşallah diyelim nazar degmesin
Aminn inşallahhhamile kalmak bu kadar kolaymıymış . Normal insanlar böyle mi yapıyormuş diyorum :) Ama bizde ayrı bir heyecan yaşadık bekledik sabrettik kıymetlerini bildik halada biliyoruz :) Hayırlısı hepimiz için sağlıkla büyüsün kuzucuklar
selam karakedi, hadi geçmiş olsun ve de tebrikler, sağlıkla büyüsün prensesin inşallah.Kızlar herkese selamlar
Uzun zaman oldu yazmayalı daha doğrusu yazamayali demeliyim..
Doğum yaptıktan sonraki sürecim inanın çok zor geçiyor kimseyi korkutmak gibi olmasın ama peşpeşe büyütmek ne kadar zormuş oğlum kızımı aşırı kıskanıyor kızım deseniz ilk 1.5 ay hiç uyumadı ne gece ne gündüz kolik dediler neler yaptiysak susturamadik ben bitap şekilde gezer oldum kızım yavşa yavaş düzene girdi gibi ama bu seferde oğlanın 2 yaş sendromu başladı herseye ağlar oldu hiçbişey ini paylaşmıyor kızı çok kıskanıyor Vs. Yani anliyacaginiz biranonce buyusunler demeye başladım ne kendime nede doğru duzgün onlara zaman ayiramiyorum çok zormuş çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?