- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
selam cnm, ohhh sukur geldin, sesini duyduk, iyi olmana sevindim.Kızlar herkese selamlar ne uzun zaman olmuş girmeyeli şimdi geçmişi okuyunca farkettim girmediğim dönemde neler neler olmuş mcan canım umarım en kısa zamanda 2. Meleğin gelir sana
Jolly canım en son girdiğimde sen hamileydin 2. Bebise ondan sonra neler neler olmuş inşallah 2. Meleğin yoldadır seninde daha fazla bekletmez annecigini
Cy76 canım sen nasılsın en son işten çıkıcam demişsin biraz kafa dinlemek en güzeli bende yapmıştım zamanında sonra tüpler tutmuştu hamile kalmıştım stresten uzaklaşmak insana çok iyi geliyor gerçekten
Kızlar beni sorarsanız 2 bebeyi büyütmeye uğraşıyorum ve resmen yoruldum itiraf ediyorum inanın 3. Olmasın diye nasıl korunacagimi şaşırdım kızım 1 yaşında oğlum 3 yaşında oldu ama ikiside gerçekten beni çok yoruyor superisi yazmış ya yorgun uyanıyorum diye ben 7 24 yorgunum valla bir dinlenemiyorum :) hamile kalmadan önce hiç böyle hayal etmemisim ama 2 küçük bebe bayağı zormuş valla :)
Superisi canım kızın büyümüş maşallah Rabbim korusun yavrularımız bencede beklemek en mantıklısı gerçekten çok zor 2 çocuk :)
Artık takibi birakmiycam kızlar mcan jolly dualarım sizinle
herkese merhabalar.bilmem hala giripte bakan kaldımı ama yazayım eski topiğime dedim.en son kromozom taraması yaptırma aşamasında yazmıştım sonuçlarım temiz çıktı şükür ve ben ısrarla 4.aşılamamı yaptırıp 4.negatifi aldım.sonra tüpe başladım ve maalesef sadece 2 yumurta döllendi ve gelişimleri devam etmedi yani. transfer bile yaptıramadım.şimdi adeti bekliyorum ve yeniden bir tüp macerasına başlayacağım...
maşallah, ne güzel, yakında bebişini kucağına alacaksın inşallah, sağlıkla gelsin kuzun.Merhabalar;
Bende uzun zamandır bu topiğe girmiyordum. Bugün birden aklıma geldi kimler ne yaptı diye şöyle bi gözden geçirdim.
Bu topiğin bende çok ayrı bi yeri vardır. Çoğu şeyi sizlerden öğrendim desem yeridir.
Ve sonunda bende hamileyimmmmm.
2 aşılama 2 tüp bebek denemesi sonunda 3. tüp bebekte bende meleğime kavuşuyorum.
30 haftalık hamileyim nasipse 10 Ekim gibi oğlumu kucağıma alacağım.
İçimde kıpırdayan küçük elleri ve küçük ayakları hissettikçe Allaha şükrediyorum ve isteyen dileyen herkese bu duyguları tattırması için dua ediyorum.
Şimdilik bu kadar yeniden görüşmek üzere hoş çakalın arkadaşlar.
geçmiş olsun cnm. ben sürekli bakıyorum ama yazan yok
neden tüp denemen o şekilde sonuçlandı ki, acaba iğneleri çok düşük doz mu kullandırdılar? senin az mı oluyordu yumurtan? ikinci deneme de güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm. yaz mutlaka.
maşallah, ne güzel, yakında bebişini kucağına alacaksın inşallah, sağlıkla gelsin kuzun.
burda bir çok arkadaşımız kucağın aldı bebişlerini. kiminin benim gibi iki tane bile oldu, çok şükür:)
burcu çok sevindim senin adına.bizim yeni haberimiz oldu ama senin ufaklık büyümüş bayağı.Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.eğer banada dua edersen çok sevinirim.malum hamilelerin duası kabul olur derler...Merhabalar;
Bende uzun zamandır bu topiğe girmiyordum. Bugün birden aklıma geldi kimler ne yaptı diye şöyle bi gözden geçirdim.
Bu topiğin bende çok ayrı bi yeri vardır. Çoğu şeyi sizlerden öğrendim desem yeridir.
2 aşılama 2 tüp bebek denemesi sonunda 3. tüp bebekte bende meleğime kavuşuyorum.
İçimde kıpırdayan küçük elleri ve küçük ayakları hissettikçe Allaha şükrediyorum ve isteyen dileyen herkese bu duyguları tattırması için dua ediyorum.
herkese merhabalar.bilmem hala giripte bakan kaldımı ama yazayım eski topiğime dedim.en son kromozom taraması yaptırma aşamasında yazmıştım sonuçlarım temiz çıktı şükür ve ben ısrarla 4.aşılamamı yaptırıp 4.negatifi aldım.sonra tüpe başladım ve maalesef sadece 2 yumurta döllendi ve gelişimleri devam etmedi yani. transfer bile yaptıramadım.şimdi adeti bekliyorum ve yeniden bir tüp macerasına başlayacağım...
Merhabalar;
slm cy -76 benden 9 yumurta topladılar 6 sı işlem görebildi 2 si döllendi ama gelişmedi.maalesef o tedaviyi yapan doktorlada ilgili olabilir bu durum.kendi doktorum tüp yapmadığı için başka birine gitmiştimbiraz rahat ve ilgisizdi o da.bu defa başka bir doktara gideceğim.bugün son hapı içtim adeti bekliyorum artık sonrasında ne olacak bilmiyorum.
bu arada sende ne var ne yok sende yazsana gelişmeleri.özledim sizlerle sohbeti vallahi...
slm cnm. çocuk evde hep sen olduğun için sana bağlı çok normal, benimkilerde bizi akşamdan akşama gördükleri için yapışıklar bize. kimseye gitmezler. yani her türlü aynı olabiliyorlar:) iki çocuk zor, ama seninki okula başlayacağı için ikisi varmış gibi olmaz, ama yaşadığın süreci baştan yaşayacaksın. hayırlısı olsun inş. bir tane var çok şükür.Kızlar ben geldim bakıyordum ara ara ama kimseden ses çıkmayınca yazmadım bende..iyiyim şükür kızım beni yoruyo çok yani bana çok bağımlı 2.yi düşünemiyorum bu yüzden..eşim istiyo ama zor..ben yine kilo aldım ve bu kistler mahvetti beni..kilo vermeden hamile kalmam zor ve eskisi gibi iradeli değilim..kardeşsiz olmaz diyor bi tarafım,bi tarafımda kızım var çok şükür diyo kafam karışık..onun dışında biran önce okullar açılsın istiyorum kızım kreşe başlasın bende nefes alayım biraz..sürekli 7/24 birlikte olunca insan yıpranıyor maalesef..tabi onların varlığı herşeye değer..pkolu olduğumu ve anne olduğumu öğrenen bikaç doktor şanslıymışsın çocuk sahibi olabilmişsin diyorlar..nasıl bir hastalıksa bu bütün hayatımı mahvediyor..neyse halime şükür yinede..sık sık yazın kızlar sohbet edelim çk iyi geliyo gerçekten
merhaba su perisi nasılsın.benim tedavim çok yoğun çok titiz oldu dktorum çok iyiydi ama tüp bebek yapmadığı için mecbur başka doktora geçtim.o da biraz ihmalkardı şimdi farklı bir doktorla yeni tüp sürecine başlayacağım şuan adet bekliyorum.bende kendime şaşırıyorum bazen nasıl dayandım bu kadr şeye diye ama işte dayanıyormuş insan.ah bu pkos mahvetti hayatımı benimde.kiom normal şuan onda sıkıntı yok ama herhalde yumurtalar kalitesizleşti o yüzden olmadı.dur bakalım bu tedavi nasıl olacak.yaşayıp göreceğiz...Ah mcan senin bütün testlerin yapılmış mıydı genetik falanda?yani bunca şeye rağmen niye tutmuyor acaba..ben olsam sanırım bu kadar çaba göstermem..çk yıpratıcı süreçler çünkü..bu pko hayatımızı mahvetti bizim gerçekten..güvenmediğin doktora gitme bir daha üzülme artık..inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..senin kilo durumu nasıl kaç kilosun?
hayırlısı olsun ındallah cnm, fazla bekletmeden gelir inşallah ikinci de:) süreçler yıpratıcı hem maddi hem manevi.
aslında doktor kadar labaratuarda çok önemli. doktor yumurtaların gelişimini takip ediyor ama döllenme vs tamamen labaratuarı ilgilendiriyor biliyorsun. bu sefer içine siner inşallah doktor.
ben de aynı bir değişiklik yok, çok yorucu bir hayatım var ama şükür, hem iş hem bakıcı hem ev işleri hem çocuklar. bazen gerçekten hepsini iyi idare ettiğimi düşünüyorum. seneye ikisini birden kreşe vereceğim kısmetse. onun dışında benim 9 tane dondurulmuşum vardı ama üçüncüyü düşünmüyorum, yavrucaklara yazık olacakdiyorum bazen az buz değil içlerinde kızda vardır illaki diyorum, tuhaf bir hissiyat ama yapacak bir şey yok. öyle yani cnm, ben aynı tas aynı hamam:)
.
Evet baya büyüdük özellikle şu son hafta sanki daha bi büyüdük gibi geliyor.burcu çok sevindim senin adına.bizim yeni haberimiz oldu ama senin ufaklık büyümüş bayağı.Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.eğer banada dua edersen çok sevinirim.malum hamilelerin duası kabul olur derler...
Şu aralar pek uyuduğumda söylenemez canım çok sıcak gece 3-4 defa uyanıyorum yastıkla geziyorum gece boyu.Hoşgeldin burcu çok sevindim hamile olmana sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu çok güzel zamanlar şuanda bol bol dinlen uyu bir daha uyuma şansın pek olmayacak ÇünküBütün anın keyfini çıkar..
gözünaydın cnm, hadi hayırlısıyla bu sefer gelsin bebiş inşallah.kızlar sonunda adet oldum bu sabah.yarın sabah gidiyorum doktora.inşallah hayırlısıyla başlayabilirim tedaviye.dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?