Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

destegin icin cok tesekkur ederim ..icimden gecenleri aklımdan gecen herseyi anında yazıyorum ..bir nevi icimi dokuyorum burda seni burda mutlaka biri cıkıyor yada birden fazla kisi..aynı kosullarda oldugun yada aynı duyguları hissettigin..

"altın olsam degerimi herkes bilir...basit bir demir olayım ki degerrimi sadece bilen anlasın"

canım bozma moralini sakın duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını inşallah... keşke doktorunun söylediği tarihte gitseydin... ben kalp atışlarını 6 hafta 6 günlükken duymuştum.şimdi senin 5 hafta 3 günlükmüş daha erken hiç strese girme tatlım geriden falan gitmiyor bence hamilelik hesabı o şeklide...

bu saatte normalde cok az kisiye denk gelirdim ama yazdıklarımı okuyan cevap yazan destek olannn herkese cok tesekkur ederim insallahh allah herkese hayırlı evlatlarr nasip eder saglıklı birsekılde...

1 saat once oldugumdan daha iyiiym suan..icimdeki sıkıntıyı attım diyebilirimm

canım benim bende senin gibi daha bir kaç ay önce nedenleri çok sordum kendime eşimde sorun yok bende sorun yok yumurta problemim yok neden olmuyor kafayı yemek üzereydim taaki doktorumu değiştirp bu soruları ona sorunca bu nedenleri laparoskopiyle öğrenebiliriz ancak dedi ve bir kaç gün sonra laparoskopi oldum ve cevaplarımı aldım...tek neden kanalda genişlemeymiş meğer boşuna vakit harcatmışlar bana boşuna hayal kırıkları yaşamışım...bu bizim sınavımız aslında ben öyle düşünüyorum kaderimiz böyleymiş diyorum evet bazıları hemen hamile kalıyor bizim gibi çaba sarfetmiyorlar emek vermiyolar...dua edip iyi bir doktorda tedavi olmaktan başka elimizden bişey gelmiyor hakkınzda hayırlısı canım elbet rabbim bir gün bebeğini sana vereck...

hayırlı olsun bebisinn allah ikinizede saglık sıhhat versin :)
daha once okumustum laparoskopiyle ilgili bazı seyler ama tam hatırlamıyorum 1 sene gecti..
sen mi istedin doktorunmu yaptırmak istedi daha once hic gebe kalmısmıydın ? zor birsey mi ayrıca nasıl surec

mrb canım ben ilk tedavime klomenle başladım 2 ay kullandım o zamnki doktorum bana dedki tüp bebek yapcaz başka hiç bişey yapmadan eşimden bile tahlil istemeden birde bu dr prof. dü sonra ben bıraktım bunu dr araştırmasına girdim sonra başka dr buldum ona gittim o bana dediki rahim filmi çekilecek eşin tahlil verecek ama ondan önce başka bir ilaç verdi adını tam hatırlamıyorum ama tamoxifen-tevamıydı öyle bişeydi yumurta çatlatıcı hap onu kullan bu ay dedi deneyelim olmazsa eğer dediğim tetkikleri yaptırırsın o ay olmadı sonra dediklerini yaptık rahim filmim temiz çıktı pko başlangıcın var dedi birde eşinde biraz düşüklük varmış ama buda dediki bana tüp bebek..bu drlar tamemen paracı kesinlikle inanıyorum buna sonra bizim bi ahbap vardı prof ona anlattık ben tanıyorum dedi sizin dr ben konuşayım o konuştu tekrar gittik aşılama deneyelim dedi ve 1. aşılamada tuttu ama bizim tanıdık girmeseydi araya kesin tüp bebek yapcaktı ve boşuna bana birsürü hormon yükleyecekti ha dr dan memnunum şimdilik ama tanıdık girmeseydi araya nasıl olurdu bilmiyorum....klomene gelince bu dr bana önermedi onu...

ay kızlar annem bugün hacıbayrama gitmiş Ankara da olanlar bilirler dua etmiş benim için yarın öyle bişeyki ben gebelik testi vercem annemle babamlarda hac kurasına katılcaklar inş. çiftte bayram yaparız onlar hac haberini alırlar bende pozitif hamiş haberini

Dün hasta olunca eşime sarıldım çok ağladım isyan etmedim kesinlikle hayırlısı buymuş dedim ama insan üzülmedende edemiyo işte en çok onun için üzülüyorum o kadar çok istiyoki her halinden anlıyorum çok şükür çok inaçlıyız isyan etmiyoruz bana sarıldı dediki artık bişe yaptırmayalım biz elimizden geleni yaptık 3 defa aşılama olmadı demekki zamanı gelmemiş onun için kendi haline bırakalım dedi rabbim vereceği zamanı biliyo dedi
o ne zaman isterse o zaman olcak zaten dedi ikimizdede sorun yok çok şükür dedi bende haklısın canım dedim.sizlere veda etmek istemiyorum hepiniiz çok seviyorum hepinizden allah razı olsun hep dua ettiniz biliyorum benimde dualarım siznle arad bi girip takip ettiğim arkadaşlar var hepinizin güzel haberlerini almak istiyorumm..allaha emanet olun canlarrr

canım benim çok geçmiş olsun inanki çok üzüldüm bu sefer güzel haberini alıcaz diyodum nasip değilmiş daha bebişinin gelmesi demekki..en iyisi kendi haline bırakmak belkide önümüzdeki ay kendiliğinden olucak sen sıkıntı stres yaptığın için olmadı..vakti zamanını bekliyo çok nazlı seninki..hayırlısıyla sende hamile kalıcaksın canım ben inanıyorum..bizleri bırakma her zaman burda ol acımızı,sevincimizi birlikte paylaşalım..

merhaba canım hiçüzülme gerçekten zamanı var herşeyin bende normalde yaz sonu aşılama düşünüyordum birşey vesile oldu geçen ay yaptırdık aniden oldu ve tuttu zamanı gelmiş demekki o yüzden dert etme zamanı gelince birşey seni çekiyor.. allah size başka dert vermesin allah mutluluğunuzu daim etsin...

veda etmek istemiyorum diyorsun bebeskoo ama sanki hic girmiyecek gibi yazmısın...sakına oyle birsey yapma..guclu olmalısın aylardır sabır ettigini biliyorum subattan buyana ne umutlar besliyoruz..ama o gun bugun degilmis ( cok uzuldumm duydugumda bi arkadas yazmıstı regl oldugunu..fazla birsey diyemıyorum bu durumda baskada birsey gelmiyorki elimden..
amaaa sunu cok iyi biliyorum burasıı cok baska biryer inanki oyle dusun...illa gebe olanlar yada dusunenler bekleyenler sohbet etcek diye birsey yok .. 4 aydır gorusuyoruz dertlesıyoruz insanın zaman zaman yalnz kalmaya dınlenmeye tabıkıde ıhtıyacı var ama buranında cok ıyı bır desarj yerı oldugunu hıc unutma...

sohbet etmek icin bile giriyorum sende gir ok cok optum seni hakkında hayırlısı insallahh hayırlı evlatların olur allah cifter cifter verir insallah bizee...

saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...ben hep umurta takibi yaptırıyordum o şekilde deniyorduk...daha önce hiç gebe kalmadım.en son uğradığım hayal kırıklığından sonra doktorumuzu değiştirdik ve ilk muaynede doktor laparoskopi önerdi.biz istemedik hatta korkuyordum ama ocakta oldum.iyikide olmuşum zor değil operasyondan bir kaç saat sonra taburcu oldum göbeğimin ordan ve biraz aşağısında küçük dikişim vardı.ertesi gün operasyonda karınına verdikleri gaz dan dolayı sancılarım oldu ağrı kesici iğnelerle atlattım...kameraya çekiyolar operasyonu taburcu olduktan sonra izledik ve sorunlu kanalı gösterdi normal yolla hamile kalabileceğimi söledi çok şükür.sonraki kontrol muaynesinde riske almak istemiyorum ben bide aşılamada yapcam dedi bizde kabul ettik çünkü ben çok yıpranmıştım doktorum çok anlayışlı bir insan.

Slm kızlar 3 gundur ugrayamıyorum okuyorum cok kısa ama yazamıyordum neyse mda ve karakedı asılamalarınız hayırlı olsun ınsallah sonu guzel olur bebeskodan negatıf sonuc gelmıs ama ben yarınkı testlerden pozıtıf sonuclar gelcegını dusunuyorum superısı yıgenın hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınan okadar guzel bı duygu kı hala ve teyze olmak helekı teyzelık bambaska bı duygu canım bana gelınce cok ıyıyım cok sukur melegım ılk sınyalını verdı bugun bana sag kasıgımda seyırme oldu cok kucuk bısey belkı ama obıle okadar guzel bıseykı onun orda oldugunu hısetmek harıka bıduygu Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah optum hepınızı kızlar

canım kıyamam ben sana arkadaşım çok üzüldüm.canınız saolsun rabbim o ağlayan gözlerini bir gün güldürür inşallah...eşinle birbirinize destek olduktan sonra bu engeli aşacağınıza inanıyorum.okuduğumuz duaların yüzü gözü hürmetine rabbim sana sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.hep olurya tam umudumuzu kestiğimiz anda bi bakmışsın mucizen seninle...ve buraya hamileyim kızlar diye geleceğini biliyorum.umudunu kesme olurmu bu topiği bırakma sakın biraz kafanı topla dinlen ve arada bak bize napıyoruz bizde seni merak ederiz....

nerde gidiyorsun doktora arkadasım sen? istanbul mu

doa82-superisi-sun1 canlarım hepinizi çok seviyorum haklarınız geçmiştir helal edin bendende siz helal olsun dualarda buluşalıp hep inşallahh..1 ve 2 de bu kadar üüzlmedim hep 3cü ümidi vardı içimde bu 3de tutmadı ya çok koydu bana ama şükürler olsun rabbime sağlığımız yerinde allah eşimle bana ömür ve sağlık mutluluk versin inşallah.arada girecem söz güzel haberlerinizi almak için

rabbim hayırlısnı versin dedim hayırlısı buymuş napalım canım arkadaşım insanız üzülmemek elde değil arada bi gircem senin doğum haberini alcam inşallah sağlıklı bebişin olcak. Bekleyen arkadaşlarında hamile haberlerini allahın izni ile rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak bebeğim bunu biliyorum rabbime şükürler olsun başka dert vermesin inşalalhh.seni çok öpüyorum minik yegenime iyi bak heeee

ah canım arkadaşım senin yerin burdakilerden daha bir ayrıdır çünkü senle aynı sedyede aynı gün aşılama yaptırdık dualarımız hep birdi ben senden sen benden çok ümitliydim ama nolur üzme kendini canım sın hayırlısı böyleymiş kısmet rabbim ne zaman olderse o zaman oluyo biliyosun ki sen inançlı birisin eminim rabbim bir gün senin yüzünüde güldürcek canım benim dualarımdan eksit etmicem seni biliyosun sende Allaha emanet ol
ay yelizzz inş. ben pozitif sonuç alırım valla hiç umudum kalmadı ama bakalım hayırlısı olsun
canım benim helal olsun rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin

Cnm yaa ne söylenebilirki bende 3 tane negatif aşılama sonucu almış biri olarak nasıl hissettiğini az çok anlayabiliyorum :/ Hayırlısı olsun kesinlikle zamanı varmış deyip kendmizi avutacağız. İnş. bir gün bizimde bebişlerimiz olucak. İnş. o beklediğimiz zaman yakın bir zamandır. Sen yine bizi yanlız bırakma buralarda. İnş .kendiliğinden gelir bebişin güzel haberlerini paylaşırsın bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…