seni çok iyi anlıyorum kardeşim bende senin yaşadığın bütün duyguları yaşıyorum ağlıyorum ağlarken bile korkuyorum rabbim sana isyanım değildir içimden geçeni kalbimden geleni bilirsin sen bana yardım et ilahi yarabbim diyorum ....düşündükçe sanki sırttıma çiviler çakıyolar miğdem e ağrı giriyor bnm eşimde aynı ama sakakta çocuklar gördüğünde nasıl onlarla oynuyor içi gidiyor gözleri doluyor tek tesellisi hayırlı evlat diyor ya çocuğumuz olduğunda seni kaybedersem diyor başına bişey gelir bişeyler ters giderse diyor o yüzden hep duvacı oda bende bizler gibilerde bizim gibilere üzülenlerde......
Merhaba şekerler. biraz moralim bozuldu gibi. bugün dr. gittim. dr. 2 hafta sonra demişti dayanamadım 1 hafta olmuştu gittim. kese iki katına çıkmış. ama bebişimin kalp atışlarını duyamadım. zaten duyamayabiliriz dedi ama sat 16 nisan. 6. haftadayım. ama 5+3 görünüyor dedi. öyle oluncada 6. hafta oluyormuş gerçi ama yinede acaba geridenmi geliyor dedim. dr. şu anda böyle bişey söyleyemeyiz dedi. 2 hafta sonra mutlaka duymalıyız dedi ama. karından baktı. inşallah iki hafta sonra herşey yolunda olur. bitmeyecek benim bu korkularım. hamişler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını.
çok haklısın sende cnm aynen bakıyorum insanlar korunuyor 1 kere korunmayı bırakıyor o ay pat hamile ne yumurtlama takibi ne başka bişey ne büyüdümü ne küçüldümü hiçbişey yok.bizse testlerle ölçümlerle yaşıyoruz.herseyde bir hayır var kızlar rabbim demekki bunları yaşamamızı istedi ki bizleri böyle sınıyor elbette bir bildigi herseyin bir zamanı var..pes etmek yokkk :))
plan yapmak allahıın isine karısmak gibi geliyor ne zaman birseyin niyetine gırsem birsey mutlaka cıkıyor. esim benim sabırsız oldugumu dusunuyor zamana bırak rahat ol vakıt gun ay cıkar kafandan diyor... rahatlatıyor
ama diger yandanda psikolojik baskı ailemden onlar farkında degıller belkide ama duydugum seyler beni acele ettiriyor..gelde sinirini kontrol et...
madem sorun yok, madem yumurtan buyuyuyo spermde sorun yok neden tutmuyo 3aydır klomenle....felan fılannn
cok uzuluyorum bırde bunları duyunca acıklama yapma geregı duyuuyorum..doktorlar neden tutmadıgını nıye arastrmıyolar dıyo mesela ablam..ama bunun sebebı olurmu sence? tutmadıysa tutmadı allah yazmadı dıye dusunuyorum ben alınyazıma sımdılık... vardır elbet ekmek yıyecegı gunlerde gelır dıye dua edıyorum
asılama bıle garantı degıl tup bıle garantı degıl tutup ve onun saglıklı ılerlemesı onemlı kaybedebılırsın eger alınına yazıldıysa..
napcamm allahhım yol goster bana dıye yalnız basıma kaldıgımda dua edıyorum.. esım etkılenmesın dıyee odaya gıdıp aglamaklı oldugumda aglıyorum yorganı basıma cekıp ... bu imtihan cok zor cooook hemde
canım benim bende senin gibi daha bir kaç ay önce nedenleri çok sordum kendime eşimde sorun yok bende sorun yok yumurta problemim yok neden olmuyor kafayı yemek üzereydim taaki doktorumu değiştirp bu soruları ona sorunca bu nedenleri laparoskopiyle öğrenebiliriz ancak dedi ve bir kaç gün sonra laparoskopi oldum ve cevaplarımı aldım...tek neden kanalda genişlemeymiş meğer boşuna vakit harcatmışlar bana boşuna hayal kırıkları yaşamışım...bu bizim sınavımız aslında ben öyle düşünüyorum kaderimiz böyleymiş diyorum evet bazıları hemen hamile kalıyor bizim gibi çaba sarfetmiyorlar emek vermiyolar...dua edip iyi bir doktorda tedavi olmaktan başka elimizden bişey gelmiyor hakkınzda hayırlısı canım elbet rabbim bir gün bebeğini sana vereck...
mrb canım ben ilk tedavime klomenle başladım 2 ay kullandım o zamnki doktorum bana dedki tüp bebek yapcaz başka hiç bişey yapmadan eşimden bile tahlil istemeden birde bu dr prof. dü sonra ben bıraktım bunu dr araştırmasına girdim sonra başka dr buldum ona gittim o bana dediki rahim filmi çekilecek eşin tahlil verecek ama ondan önce başka bir ilaç verdi adını tam hatırlamıyorum ama tamoxifen-tevamıydı öyle bişeydi yumurta çatlatıcı hap onu kullan bu ay dedi deneyelim olmazsa eğer dediğim tetkikleri yaptırırsın o ay olmadı sonra dediklerini yaptık rahim filmim temiz çıktı pko başlangıcın var dedi birde eşinde biraz düşüklük varmış ama buda dediki bana tüp bebek..bu drlar tamemen paracı kesinlikle inanıyorum buna sonra bizim bi ahbap vardı prof ona anlattık ben tanıyorum dedi sizin dr ben konuşayım o konuştu tekrar gittik aşılama deneyelim dedi ve 1. aşılamada tuttu ama bizim tanıdık girmeseydi araya kesin tüp bebek yapcaktı ve boşuna bana birsürü hormon yükleyecekti ha dr dan memnunum şimdilik ama tanıdık girmeseydi araya nasıl olurdu bilmiyorum....klomene gelince bu dr bana önermedi onu...kızlar subat mart nisanda klomen kullandım ..mayısta regl olamadım hala muallakta.regl olmazsam ayın sonuna kadar adet sokturucu iccem...( bu arada klomensiz 1 ay gecirmis olcam:) etkisi olmadan)
10 haziranda regl olcam insallah..
1- klomeni kac ay ust uste kullandınız? eger hazıranda kullanırsam 4.ayım olcak benim
2- 2.asılamaya baslasam prof bana tekrardan klomen mi verir igneliye mi gecer?
ben cok istiyorum haziranda asılama yapalım dıye ama esim, son kez deniyelim diyo klomen catlatma haziranda!!eger tutmazsa yine temmuzda 1ay yokuz yurt dısında olcaz tatil..(bos gecmeyiz klomensiz deneriz)1 ay dinlenir vucudun agustosta asılama yaparız diyo
bende haziranda asılama yapalım , tatile gitmeden once olumlu yada olumsuz ogreniriz sonucu,kafam rahatlar,temmuzda dinlen agustosta 3.asılama diyorum ama karar veremedik ..cok kotu bir durum kararsızlık ..zaman gectıkce gerılıyorum ..
Dün hasta olunca eşime sarıldım çok ağladım isyan etmedim kesinlikle hayırlısı buymuş dedim ama insan üzülmedende edemiyo işteen çok onun için üzülüyorum o kadar çok istiyoki her halinden anlıyorum çok şükür çok inaçlıyız isyan etmiyoruz bana sarıldı dediki artık bişe yaptırmayalım biz elimizden geleni yaptık 3 defa aşılama olmadı demekki zamanı gelmemiş onun için kendi haline bırakalım dedi rabbim vereceği zamanı biliyo dedi
o ne zaman isterse o zaman olcak zaten dedi ikimizdede sorun yok çok şükür dedi bende haklısın canım dedim.sizlere veda etmek istemiyorum hepiniiz çok seviyorum hepinizden allah razı olsun hep dua ettiniz biliyorum benimde dualarım siznle arad bi girip takip ettiğim arkadaşlar var hepinizin güzel haberlerini almak istiyorumm..allaha emanet olun canlarrr
Dün hasta olunca eşime sarıldım çok ağladım isyan etmedim kesinlikle hayırlısı buymuş dedim ama insan üzülmedende edemiyo işteen çok onun için üzülüyorum o kadar çok istiyoki her halinden anlıyorum çok şükür çok inaçlıyız isyan etmiyoruz bana sarıldı dediki artık bişe yaptırmayalım biz elimizden geleni yaptık 3 defa aşılama olmadı demekki zamanı gelmemiş onun için kendi haline bırakalım dedi rabbim vereceği zamanı biliyo dedi
o ne zaman isterse o zaman olcak zaten dedi ikimizdede sorun yok çok şükür dedi bende haklısın canım dedim.sizlere veda etmek istemiyorum hepiniiz çok seviyorum hepinizden allah razı olsun hep dua ettiniz biliyorum benimde dualarım siznle arad bi girip takip ettiğim arkadaşlar var hepinizin güzel haberlerini almak istiyorumm..allaha emanet olun canlarrr
hayırlı olsun bebisinn allah ikinizede saglık sıhhat versin :)
daha once okumustum laparoskopiyle ilgili bazı seyler ama tam hatırlamıyorum 1 sene gecti..
sen mi istedin doktorunmu yaptırmak istedi daha once hic gebe kalmısmıydın ? zor birsey mi ayrıca nasıl surec
saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...ben hep umurta takibi yaptırıyordum o şekilde deniyorduk...daha önce hiç gebe kalmadım.en son uğradığım hayal kırıklığından sonra doktorumuzu değiştirdik ve ilk muaynede doktor laparoskopi önerdi.biz istemedik hatta korkuyordum ama ocakta oldum.iyikide olmuşum zor değil operasyondan bir kaç saat sonra taburcu oldum göbeğimin ordan ve biraz aşağısında küçük dikişim vardı.ertesi gün operasyonda karınına verdikleri gaz dan dolayı sancılarım oldu ağrı kesici iğnelerle atlattım...kameraya çekiyolar operasyonu taburcu olduktan sonra izledik ve sorunlu kanalı gösterdi normal yolla hamile kalabileceğimi söledi çok şükür.sonraki kontrol muaynesinde riske almak istemiyorum ben bide aşılamada yapcam dedi bizde kabul ettik çünkü ben çok yıpranmıştım doktorum çok anlayışlı bir insan.
veda etmek istemiyorum diyorsun bebeskoo ama sanki hic girmiyecek gibi yazmısın...sakına oyle birsey yapma..guclu olmalısın aylardır sabır ettigini biliyorum subattan buyana ne umutlar besliyoruz..ama o gun bugun degilmis( cok uzuldumm duydugumda bi arkadas yazmıstı regl oldugunu..fazla birsey diyemıyorum bu durumda baskada birsey gelmiyorki elimden..
amaaa sunu cok iyi biliyorum burasıı cok baska biryer inanki oyle dusun...illa gebe olanlar yada dusunenler bekleyenler sohbet etcek diye birsey yok .. 4 aydır gorusuyoruz dertlesıyoruz insanın zaman zaman yalnz kalmaya dınlenmeye tabıkıde ıhtıyacı var ama buranında cok ıyı bır desarj yerı oldugunu hıc unutma...
sohbet etmek icin bile giriyorum sende gir ok cok optum seni hakkında hayırlısı insallahh hayırlı evlatların olur allah cifter cifter verir insallah bizee...
canım benim çok geçmiş olsun inanki çok üzüldüm bu sefer güzel haberini alıcaz diyodum nasip değilmiş daha bebişinin gelmesi demekki..en iyisi kendi haline bırakmak belkide önümüzdeki ay kendiliğinden olucak sen sıkıntı stres yaptığın için olmadı..vakti zamanını bekliyo çok nazlı seninki..hayırlısıyla sende hamile kalıcaksın canım ben inanıyorum..bizleri bırakma her zaman burda ol acımızı,sevincimizi birlikte paylaşalım..
merhaba canım hiçüzülme gerçekten zamanı var herşeyin bende normalde yaz sonu aşılama düşünüyordum birşey vesile oldu geçen ay yaptırdık aniden oldu ve tuttu zamanı gelmiş demekki o yüzden dert etme zamanı gelince birşey seni çekiyor.. allah size başka dert vermesin allah mutluluğunuzu daim etsin...
nerde gidiyorsun doktora arkadasım sen? istanbul mu
canım kıyamam ben sana arkadaşım çok üzüldüm.canınız saolsun rabbim o ağlayan gözlerini bir gün güldürür inşallah...eşinle birbirinize destek olduktan sonra bu engeli aşacağınıza inanıyorum.okuduğumuz duaların yüzü gözü hürmetine rabbim sana sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.hep olurya tam umudumuzu kestiğimiz anda bi bakmışsın mucizen seninle...ve buraya hamileyim kızlar diye geleceğini biliyorum.umudunu kesme olurmu bu topiği bırakma sakın biraz kafanı topla dinlen ve arada bak bize napıyoruz bizde seni merak ederiz....
ah canım arkadaşım senin yerin burdakilerden daha bir ayrıdır çünkü senle aynı sedyede aynı gün aşılama yaptırdık dualarımız hep birdi ben senden sen benden çok ümitliydim ama nolur üzme kendini canım sın hayırlısı böyleymiş kısmet rabbim ne zaman olderse o zaman oluyo biliyosun ki sen inançlı birisin eminim rabbim bir gün senin yüzünüde güldürcek canım benim dualarımdan eksit etmicem seni biliyosun sende Allaha emanet olDün hasta olunca eşime sarıldım çok ağladım isyan etmedim kesinlikle hayırlısı buymuş dedim ama insan üzülmedende edemiyo işteen çok onun için üzülüyorum o kadar çok istiyoki her halinden anlıyorum çok şükür çok inaçlıyız isyan etmiyoruz bana sarıldı dediki artık bişe yaptırmayalım biz elimizden geleni yaptık 3 defa aşılama olmadı demekki zamanı gelmemiş onun için kendi haline bırakalım dedi rabbim vereceği zamanı biliyo dedi
ay yelizzz inş. ben pozitif sonuç alırım valla hiç umudum kalmadı ama bakalım hayırlısı olsunSlm kızlar 3 gundur ugrayamıyorum okuyorum cok kısa ama yazamıyordum neyse mda ve karakedı asılamalarınız hayırlı olsun ınsallah sonu guzel olur bebeskodan negatıf sonuc gelmıs ama ben yarınkı testlerden pozıtıf sonuclar gelcegını dusunuyorum superısı yıgenın hayırlı olsun Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınan okadar guzel bı duygu kı hala ve teyze olmak helekı teyzelık bambaska bı duygu canım bana gelınce cok ıyıyım cok sukur melegım ılk sınyalını verdı bugun bana sag kasıgımda seyırme oldu cok kucuk bısey belkı ama obıle okadar guzel bıseykı onun orda oldugunu hısetmek harıka bıduygu Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah optum hepınızı kızlar
canım benim helal olsun rabbim sana eşine sağlık sıhhat versindoa82-superisi-sun1 canlarım hepinizi çok seviyorum haklarınız geçmiştir helal edin bendende siz helal olsun dualarda buluşalıp hep inşallahh..1 ve 2 de bu kadar üüzlmedim hep 3cü ümidi vardı içimde bu 3de tutmadı ya çok koydu bana ama şükürler olsun rabbime sağlığımız yerinde allah eşimle bana ömür ve sağlık mutluluk versin inşallah.arada girecem söz güzel haberlerinizi almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?