slm kızlar allatan hepinize hayırlı evlat diliyorummmbu ay aşılama işine yine ara verdik ancak doktorum iğne faalan dedin yumurta gelişimi için iğne kullanılıyomu bide çok acırmı canım ben korkarım iğneden yaaa
iğne kullanan varmı aranızda
kızlarr 2. asılamaya baslamaya kaarar verdik esimle hayırlısı olsun insallahh ...
subatta 1.asılamamı klomenle buyuttuk yumurtayı
mart ve nisanda klomen ve ovitrel kullandım
mayısta regl olmadım suan adet sokturucu kullanıyorum
veee haziran =hosgeldin 2. asılama hehehheh...
cok merak ediyorum ben hic igneli olmadıgım icin igneyle buyutenler yumoslarını sızlere soruyorum????
1- igne ne zaman baslanıyor ve kac gun suruyor ?
2- kilo aldırma veya sislik gibi bir sey yapıyor mu?
3- medical park tup bebek mi yoksa herhangi bir tup bebek merkezi mi?
sevgilerrr
bakalım karar verdik en azından oglen ki benle suan ki ben arasında cok fark var zihnennn cooook rahatladım ilersini dusunmuyorumm
ama sadece asamaları merak ediyordum saolasın sende cevapladın canım arkadasım :))
peki ignelerin mg ları var sanırım azdan baslama coktan baslama gibi demi.. yumoslar cok buyuk tepkı verırse ıslem ıptal oluyomus dogrumu anladım ben ?
ben regl olmayı beklıcem ılk gunu doktora gitcem medical park goztepe tup bebek bolumu prof. bize 3-4 ay klomen diyen doktor..
adam prof olduguna gore isinde iyidir diye dusunuyorum,bayada yogun..ama dedigim gibi baska bildigim yer yok istanbuldayım bana en yakın yer ora... ama bu sitede cogu kısı tup bebek merkezıne gıdıyor .. bu seferde celıskıye dusuyorum acaba buyuk hastanelerın tup bebek merkezınden daha mı ıyı ozel tup bebek yerlerı dıye? acıkcası adam isini iyi yapıyo ama bıraz ruhsuz geldi canım bana ya suratsız notr resmen .. bu onemlimi bilemiyorum aslında
ay kızlar annem bugün hacıbayrama gitmiş Ankara da olanlar bilirler dua etmiş benim için yarın öyle bişeyki ben gebelik testi vercem annemle babamlarda hac kurasına katılcaklar inş. çiftte bayram yaparız onlar hac haberini alırlar bende pozitif hamiş haberini
Dün hasta olunca eşime sarıldım çok ağladım isyan etmedim kesinlikle hayırlısı buymuş dedim ama insan üzülmedende edemiyo işteen çok onun için üzülüyorum o kadar çok istiyoki her halinden anlıyorum çok şükür çok inaçlıyız isyan etmiyoruz bana sarıldı dediki artık bişe yaptırmayalım biz elimizden geleni yaptık 3 defa aşılama olmadı demekki zamanı gelmemiş onun için kendi haline bırakalım dedi rabbim vereceği zamanı biliyo dedi
o ne zaman isterse o zaman olcak zaten dedi ikimizdede sorun yok çok şükür dedi bende haklısın canım dedim.sizlere veda etmek istemiyorum hepiniiz çok seviyorum hepinizden allah razı olsun hep dua ettiniz biliyorum benimde dualarım siznle arad bi girip takip ettiğim arkadaşlar var hepinizin güzel haberlerini almak istiyorumm..allaha emanet olun canlarrr
kızlarr 2. asılamaya baslamaya kaarar verdik esimle hayırlısı olsun insallahh ...
cok merak ediyorum ben hic igneli olmadıgım icin igneyle buyutenler yumoslarını sızlere soruyorum????
sevgilerrr
bakalım karar verdik en azından oglen ki benle suan ki ben arasında cok fark var zihnennn cooook rahatladım ilersini dusunmuyorumm
ama sadece asamaları merak ediyordum saolasın sende cevapladın canım arkadasım :))
peki ignelerin mg ları var sanırım azdan baslama coktan baslama gibi demi.. yumoslar cok buyuk tepkı verırse ıslem ıptal oluyomus dogrumu anladım ben ?
ben regl olmayı beklıcem ılk gunu doktora gitcem medical park goztepe tup bebek bolumu prof. bize 3-4 ay klomen diyen doktor..
adam prof olduguna gore isinde iyidir diye dusunuyorum,bayada yogun..ama dedigim gibi baska bildigim yer yok istanbuldayım bana en yakın yer ora... ama bu sitede cogu kısı tup bebek merkezıne gıdıyor .. bu seferde celıskıye dusuyorum acaba buyuk hastanelerın tup bebek merkezınden daha mı ıyı ozel tup bebek yerlerı dıye? acıkcası adam isini iyi yapıyo ama bıraz ruhsuz geldi canım bana ya suratsız notr resmen .. bu onemlimi bilemiyorum aslında
Yarınaaaa hamileyimm yazılarınızı görmek için dört gözle bekliyorummm :)
inşallahhh hayırlısıyla güzel haberler gelecek..
bizi çatlatmadan hemencecik bize de yazın unutmayın bizi :)
3 4 ay klomen derken ne demek istedin açarmısın?
Dün hasta olunca eşime sarıldım çok ağladım isyan etmedim kesinlikle hayırlısı buymuş dedim ama insan üzülmedende edemiyo işteen çok onun için üzülüyorum o kadar çok istiyoki her halinden anlıyorum çok şükür çok inaçlıyız isyan etmiyoruz bana sarıldı dediki artık bişe yaptırmayalım biz elimizden geleni yaptık 3 defa aşılama olmadı demekki zamanı gelmemiş onun için kendi haline bırakalım dedi rabbim vereceği zamanı biliyo dedi
o ne zaman isterse o zaman olcak zaten dedi ikimizdede sorun yok çok şükür dedi bende haklısın canım dedim.sizlere veda etmek istemiyorum hepiniiz çok seviyorum hepinizden allah razı olsun hep dua ettiniz biliyorum benimde dualarım siznle arad bi girip takip ettiğim arkadaşlar var hepinizin güzel haberlerini almak istiyorumm..allaha emanet olun canlarrr
aşılama işlemini tüp bebek merkezde mi yapıyorlar?fiyatı nasıl acaba?
sevgilerrr
arkadaşlar herkeze iyi akşamlar,ege de tedaviye başlıyorum hayırlısıyla,aşılama olucak ,sizlere bir şey sormak istiyorum,yarın reglimin ikinci günü acaba muayene ediceklermi,iğnelere ne zaman başlanıyor acaba...
kızlar herkese günaydın
bugün jolly nin test günü inşallah hayırlı haberlerle gelicek..
3 ay klomen kullanıp catlatma ignesi olmam gerektigini bu sekilde gebe kalmayı ilk basta denememizi tavsiye etti canım
canım ben yeni gördüm çok üzüldüm ama ne yapabiliriz umudunu kaybetme birgün bizde anne olacağız inşaallah .bak birbirimizi tanımadığımız halde birbirimize okadar çok dua ediyoruzki sakın bizi bırakma tamammı canım...bende bugün üçüncü aşılama için ilk iğnemi yaptım bizdede sorun yok ama bu defada olmasada zamanı değilmiş demekki.geçen hastanede bir byan la konuştum 7 yıldır bebeği olmuyormuş, üç aşılma yaptırdım ama olmadı dedi ve tüp bebek yaptırmaya imkanımız olmayınca yaklaşık bir senedir bekledik ve bu ay adetim gelmedi ve test yaptım pozitifi gördüm ama inanamıyorum onun için kan testi yapmaya geldim dedi.inan bu bayan bana okadar umut olduki canım yani bu defada olmassa benim hiç üzülmieceğim inşallah . Sanada umut olsun canım hiç üzülme zamanı gelince olacak inşaallah.
kaç dakikadır ekrana bakıyorum ama yazamıyorum, canım öncelikle bizi bırakmayacaksın umarım sen özellikle bana en büyük destegi verenlerdensin ben ve diger arkadaşlar sen olmadan ne yaparız, asla gitmeyi düşünme bizleri bırakma lütfen
ve şunu düşün sırada daha denememiş tüp bebek işlemi var birde bana bak ben daha tüp bebek şansımı bile kullanamıyorum bebegim .
Bak ne güzel demişsin şükrediyoruz diye inancını yitirme şükret vardır herşeyde bir hayır unutma keşke yanında olabilseydin durumunu o kadar iyi tahmin ediyorumki .
Ama unutma seni çok ama çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?