Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

buakdar tesaduf olurmu canım benimm .. bende aynı seyleri merak ediyorummm..soru yazcaktım tamda simdi ..hatta herkese sormak istiyorum nasıl bir surec bizi bekliyor...

kızlarr 2. asılamaya baslamaya kaarar verdik esimle hayırlısı olsun insallahh ...

subatta 1.asılamamı klomenle buyuttuk yumurtayı
mart ve nisanda klomen ve ovitrel kullandım
mayısta regl olmadım suan adet sokturucu kullanıyorum

veee haziran =hosgeldin 2. asılama hehehheh...

cok merak ediyorum ben hic igneli olmadıgım icin igneyle buyutenler yumoslarını sızlere soruyorum????
1- igne ne zaman baslanıyor ve kac gun suruyor ?
2- kilo aldırma veya sislik gibi bir sey yapıyor mu?
3- medical park tup bebek mi yoksa herhangi bir tup bebek merkezi mi?

sevgilerrr

canım demekki hamiş değilsin ve 2.aşılama serüvenine başlıyosun çok sevindim hayırlısı olur inşallahh..sorularına cevap vereyim

1- ben iğneye adetin 3.günü başladım ve o senin yumurtanın gelişimine bağlı olarak 7 günde olur 10 günde yani o tamamen senin yumoşuna bağlı..
2- kilo aldırma pek olmuyo ama şişlik oluyo hamile gibi karnın şişiyo ilaçlardan dolayı
3- medical park tüp bebek hakkında pek bir bilgim yok ama aşılamadan önce iyi araştır derim gideceğin merkezi

başka sorun varsa cevaplayabilirim

Son düzenleme:
bakalım karar verdik en azından oglen ki benle suan ki ben arasında cok fark var zihnennn cooook rahatladım ilersini dusunmuyorumm
ama sadece asamaları merak ediyordum saolasın sende cevapladın canım arkadasım :))

peki ignelerin mg ları var sanırım azdan baslama coktan baslama gibi demi.. yumoslar cok buyuk tepkı verırse ıslem ıptal oluyomus dogrumu anladım ben ?

ben regl olmayı beklıcem ılk gunu doktora gitcem medical park goztepe tup bebek bolumu prof. bize 3-4 ay klomen diyen doktor..
adam prof olduguna gore isinde iyidir diye dusunuyorum,bayada yogun..ama dedigim gibi baska bildigim yer yok istanbuldayım bana en yakın yer ora... ama bu sitede cogu kısı tup bebek merkezıne gıdıyor .. bu seferde celıskıye dusuyorum acaba buyuk hastanelerın tup bebek merkezınden daha mı ıyı ozel tup bebek yerlerı dıye? acıkcası adam isini iyi yapıyo ama bıraz ruhsuz geldi canım bana ya suratsız notr resmen .. bu onemlimi bilemiyorum aslında

3 4 ay klomen derken ne demek istedin açarmısın?

Ahhh ahhh bilmezmiyimm rabbim dualrını ve dualrını kabul etsin..inşallah yarınaa müthişş yazılarla gelirsinizz..Annenler için de hayırlısı olur inş..

bebeskooooo lütfennn sayfamıza girmemezlik yapma..bize yazmamazlık yapma lütfen...hep pozitif hep pozitiff değil mi??

doa şimdiden hayırlı olur inşalllah aşılamanızz...
iğneye ben 4. gün başladım..ve göbek mide kısımından çok kilo aldım..tam 11 gün sürdü benim iğnelerim..anca bir yumurta büyütebildim..
inş sen kilo filan almazsın ve kaliteli sağlıklı yumuşların olur..

Yarınaaaa hamileyimm yazılarınızı görmek için dört gözle bekliyorummm :)

inşallahhh hayırlısıyla güzel haberler gelecek..
bizi çatlatmadan hemencecik bize de yazın unutmayın bizi :)

mgları var evet...azdan çoğa doğru yükseltiyor doktorun...önce 75mg başlıyorsun..en son 550 var..yumurtan çok büyüyorsa bu seferde azaltmak için iğne oluyorsun..ama zaten tam boyutuna gelince aşılama için işlem başlatıyorlar..
doktor bence yoğun olmamalı..tabii bu benim görüşürüm iyi bir ilgi alaka için senin moralin için bu şart...

Aynen canım umarım güzel haberlerle gelirler buraya Allahım nolur arkadaşlarımada banada pozitifi göster.
Bu topicde anne olmayan kalmasın YARABBİM.

KIZLAR NOLURRRRR HAMİLEYİMMMMMM HABERLERİNİ VERİN BANADA UMUT OLUNNN.

Aynen canım umarım güzel haberlerle gelirler buraya Allahım nolur arkadaşlarımada banada pozitifi göster.
Bu topicde anne olmayan kalmasın YARABBİM.

KIZLAR NOLURRRRR HAMİLEYİMMMMMM HABERLERİNİ VERİN BANADA UMUT OLUNNN.

arkadaşlar herkeze iyi akşamlar,ege de tedaviye başlıyorum hayırlısıyla,aşılama olucak ,sizlere bir şey sormak istiyorum,yarın reglimin ikinci günü acaba muayene ediceklermi,iğnelere ne zaman başlanıyor acaba...

doa şimdiden hayırlı olur inşalllah aşılamanızz...
iğneye ben 4. gün başladım..ve göbek mide kısımından çok kilo aldım..tam 11 gün sürdü benim iğnelerim..anca bir yumurta büyütebildim..
inş sen kilo filan almazsın ve kaliteli sağlıklı yumuşların olur..[/QUOTE]

@ nimesayay ...insallahh kilo almamm ya .. zaten pko var zor kilo veriyorum bende seviniyordum adet olmama 13 gun var bu 13 gun icersinde 2-3 kilo daha versem kardır.2 haftada cunku 2 kilo verdım azda olsa sevindim acıkcası :)

ignelere hangi dozdan baslayacagı kumar aslında doktorun demi ,,ılk basta nerden bilebilir hangi dozun iyi gelcegini .. baya surmus 11 gun senin..

canım ben yeni gördüm çok üzüldüm ama ne yapabiliriz umudunu kaybetme birgün bizde anne olacağız inşaallah .bak birbirimizi tanımadığımız halde birbirimize okadar çok dua ediyoruzki sakın bizi bırakma tamammı canım...bende bugün üçüncü aşılama için ilk iğnemi yaptım bizdede sorun yok ama bu defada olmasada zamanı değilmiş demekki.geçen hastanede bir byan la konuştum 7 yıldır bebeği olmuyormuş, üç aşılma yaptırdım ama olmadı dedi ve tüp bebek yaptırmaya imkanımız olmayınca yaklaşık bir senedir bekledik ve bu ay adetim gelmedi ve test yaptım pozitifi gördüm ama inanamıyorum onun için kan testi yapmaya geldim dedi.inan bu bayan bana okadar umut olduki canım yani bu defada olmassa benim hiç üzülmieceğim inşallah . sanada umut olsun canım hiç üzülme zamanı gelince olacak inşaallah.

kızlar herkese günaydın

bugün jolly nin test günü inşallah hayırlı haberlerle gelicek..

iğnelere adetin 3.günü başlanıyor.kilo alma ve şişlik bünyeye göre değişiyor.

evet dokorun muayene eder.3.günde iğnelere başlarsın.
kızlar herkese günaydın

bugün jolly nin test günü inşallah hayırlı haberlerle gelicek..

inşallah jolly nin güzel haberini alırız.

inşalalh bizde beklerken güzel haberleri alırız canımmm benimm darısı bizlerin başına acaba bizim mucizemiz ne zaman gerçekleşecek .inşalla senin bebeğin 3 ile gelir canım benimmm

bugün kendimi daha iyi hissediyorum mda canımm o kadar özlem doluyumki minik yavruma onu koklamak istiyorum allahım ne olur duy sesimi en kısa zamanda bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip et inşalalhh aminnn...bura deselerki en çok kimin haberini alsdan mutlu olursun inan senin haberini duymak isterim ilk senin canım benimm inşalkalh en kısa zamandada alcaz haberlerini aminnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…