Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok üzüldün anlıyorum,inan bizde üzüldük ama burayı bırakıp gitme,eskisi gibi sık sık gir,sen bize destek ol biz sana destek olalım.

Bizi senden senide bizden başkası anlamaz ki, kolay çocuk sahibi olanlar hissetmez bizim yaşadıklarımızı.yeni gelen arkadaşlarımız olur

tecrübelerini aktarırsın, hepimizin birbirimize ihtiyacı var. ((

ah canım benim bebişimde şu senin yanındaki resimdeki kadar büyüseydi bir. sabırsızlığıma gem vuramıyorum. dayanamadım belki duyarım diye gittim. dr. da geriden gidiyor diyemeyiz dedi zaten. bhgc yüksek çıkıyordu seviniyordum. böyle sata göre hesaplayınca 6. hafta oluyor o yüzden tedirgin oldum ama benim bu sefer yumurta gelişimim yavaş olmuştu. inşallah onunla ilgilidir.( sat 16 nisan aşılama 2 mayıs)

bu msejın beni öylesine etkilediki zor tutuyorum kendimi( kader arkadaşım benim seni tanımasamda öyle iyi anlıyorumki o eksiler çıktıkça sanki haytın sonu gelmiş mahçup olup sanki elimizde gibi eşinin gözlerine bakamayışı rabbimin takdiri diyip çocuklu aileleri görünce neden beni((

ama kısaca kendi mücadelemden örnek verirsem 3aşılama vın geliyor 5aşılama 3 tüp bebek koskoca negatifim var malesef her seferinde oluru bıraktım benim çocugum olmuyor dedim ve kendimi tüp merkezlerinde buldum ve 4anne oldum :)) ne sabır varmş yahu onuda kucagıma alamadan kaybettim yaşamak istemedim tövbe ya onunla gömülmek istedim ne inat 5.tüpüme başlıyorum((hiçbir teselli işlemez şimdiki haline sadece yalnız olmadığını bil istedim........

canım sakın üzülme vakt, zamanı geldiğinde hepimiz mutlaka anne olacagız o mübarek duyguyu tadacagız.bak ne güzel ikinizdede sorun yokmuş rabbim hiç ummadıgınız anda yüzünüzü güldürecek demekki.üzelmemek elde degil seni en iyi biz anlarız ama pes etmek yok.inşallah en kısa zamanda hamile haberini okuyacagız buradan.kalbimiz dualrımız seninle canımm

saolun canlar allah razı olsun hepinize ayrı ayrı dua ediyorum .biliyorum ki beni burdan başka kimse anlıyamaz.görümcemin 1 oğlu var 9 yaşında pazar bizdeydi 2.ciyi düşünüyorum diyo çekinmiyor bile onu yüzüme derken ((( insanın en yakını bile anlamzken sizler anlıyorsnunuz .eskiden çok üzülürdüm evin tek kızıyım bebeğimin teyzesi olmayacak diye şimdi bebeğimin o kadar çok teyzesi varki o gelmeden onun için dua eden rabbim hepinizden razı olsun inşallahh sizleri çok seviyorum.yine ağlattınız beni

aynı gün senin ve mda nın güzel haberlerini alcam inşallah dualarım siiznle sizin güzünüz gülsün benimki gülmedi

aynı gün senin ve mda nın güzel haberlerini alcam inşallah dualarım siiznle sizin güzünüz gülsün benimki gülmedi

ah bebeğim bebesko böyle yapma elbet birgün hepimizin yüzü gülecek rabbim en hayırlı zamanda bizleri anne yapacak..ben buna yürekten sonuna kadar inanıyorum ve bu inancım buradaki bu forumu keşfettikten sonra arttı ilk başaldıgımda cok umutsuzdum ama sizlerin sayesinde bu güzel hikayeler sayesinde umutlarıma yeniden kavustum ve artık inanıyorum mutlaka bir gün hepimiz anne olacagız..

Merhaba arkadaşlar, moralim yine bozuk benim.Oysa tüp bebek sürecinde moralim iyi olsun istemiştim.Bugün ilk kontrolüm vardı.Yumurtalardan biri büyümüş diğerleri küçükmüş.Yarın yine çağırdılar. Benim tüp raporumu sonradan çıkartacaklardı.Ama yine hiçbir şey yapmamışlar.Özele dönebilir tedavim yada yarım kalacak.Şu ana kadar 1500 liralık ilaç kullandım.Yarım kalırsa boşa gidecek.Tedaviye devam edersem extradan 2500-3000 tl para ödemem gerekecek.Yumurtalarda büyümemiş.Çok kötü hissediyorum kendimi.Şimdiden çok yoruldum bu prosedürlerden.

Çok üzüldüm bebesko.Diyecek bir şey yok gerçekten, zamanı değilmiş demekki. Allah çok büyük belkide hiç beklemediğin anda gelecek bebeğin.Kendine çok iyi bak, çok üzme kendini.

canım benim herşeyde bir hayır vardır o 1 tek yumurta bile senin umudun bebeğin olarak geri dönebilir sana..sen moraliniz bozma lütfen..hastaneler doktorlar hemşireler hepsi anlayışsız zaten yardımcı olmaları gerekirken köstek oluyolar işte..raporun inşallah çıkar en kısa zamanda..umut bizleri ayakta tutuyo unutma..

kaç dakikadır ekrana bakıyorum ama yazamıyorum, canım öncelikle bizi bırakmayacaksın umarım sen özellikle bana en büyük destegi verenlerdensin ben ve diger arkadaşlar sen olmadan ne yaparız, asla gitmeyi düşünme bizleri bırakma lütfen
ve şunu düşün sırada daha denememiş tüp bebek işlemi var birde bana bak ben daha tüp bebek şansımı bile kullanamıyorum bebegim .
Bak ne güzel demişsin şükrediyoruz diye inancını yitirme şükret vardır herşeyde bir hayır unutma keşke yanında olabilseydin durumunu o kadar iyi tahmin ediyorumki .
Ama unutma seni çok ama çok seviyorum.

canım aynı durumu 5-10 gün önce yaşadım ignelerin 4.günü yumurtalarım ilk başlarda büyümedi e2 degerimde yükselmedi ama 6. Gün ve 8. Gün büyümüşlerdi ve degerim 480 olmuştu ancak son gün 9. Gün yani degerim 380 e düştü ve tüp bebek tedavim iptal oldu aşılamaya çevirdik tedaviyi ilaç olarakta 2500 tl ilaç kullandım ama yabana gitti umarım senin tedavin sana şans getirsin tek yumuratada olsa degerin yükselmeye ve o yumurta büyümeye devam ediyorsa sorun yok o tek yumurta ilede olur olacagı varsa

kızlar merhaba. nasılsınız. ben de 6 ay önce kalp atışının durmasıyla bebğimi kaybettim ne yazık ki. o zamandan beri hamile kalamadım ne yazık ki. rahim filmi çektirdim geçen ay iki tüp de kapalı dediler buradaki doktorlar. başka bi ile gittim ancak çok şkürü olduğum laporoskopi ve histereskopi sonucu tüplerin açık olduğunu bi problem olmadığını öğrendim. ancak çikolata kistim var 2 cm kadar. aöleiyat olduğum doktor bu ay aşılama önerdi bana. bikaç güne kadar adet olacağım aşılama tedavisine başlayacağım allahın izniyle. ancak olmayacak korkusu var içimde. süreç nasıl geçiyor. başka bi ile gidicem aşılama için. kaç günde bir gitmem gerekecek bana süreci anlatabilir misiniz. teşekkür ederim.

Senin tedavi sürecini yakından takip ettim ve gerçekten tüp tedavinin iptal edilmesine çok üzülmüştüm.Benimde ne olacağı belli değil.Yumurtlama problemim yok, fsh normal ama büyümedi yumurtalar. yarın tekrar e2 bakılacak, muayene olacağım. Ya artık ne düşüneceğimi bilmiyorum.Allah yardımcım olsun.Bugün hastanede biri ile karşılaştım(Her gidişimde bi mucize duyup dönüyorum zaten) Bayanın fsh ı 60 çıkıyormuş ve sende yumurta yok çocuğun olmaz, donör düşünün demişler. Kıbrısta yapılabiliyormuş sanırım. Onlarda ciddi ciddi düşünmeye para biriktirmeye başlamışlar.Bayan bu süreçte kendiliğinden hamile kalmış, doktorlar inanamamışlar.Şu an 2 buçuk yaşındaymış.2. çocuk istiyorlarmış ama yine fsh çok yüksek.o yüzden tüp bebek için gelmişti. Allahım bizede şu mucizelerinden birini gönderse keşke.

masalcım her adet yeni bir heyecan demek öyle düşün lütfen.inşallah bu aşılamada herşey yolunda gider.hep dualarımdasın bunu sakın unutma...
leyla daha erken değilmi.ben 6+3 ken gittim doktora.daha öncesinde çağırmadı beni keseyi göstermek için bile...
inşallah pozitif haberini alırız.
inşallah yarın iki güzel haberi birden alırsın.

bebesko çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama sakın pes etme.inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine...
hestiacım canım niye bu kadar erken bırakıyorsun kendini.sakın umudunu kaybetme.biliyorum maddi manevi çok zor bir süreç çok canın yanıyor ama inşallah mükafatını alacaksın birgün.

cnm ben iki doktora gidiyorum aradaki farka bak. 5+1 de hastanede karından minnacık bir kese gördüm. 5+3 de özel doktorda alttan hem bebeği hem kalp atışını gördüm ki 6 haftalık çıktı. 6+3 te yine hastanede karından baktı ama kalbini göremedi çok silik olarak bebeği gördü ve 6+3 dedi tam gününde yani. dediki eğer alttan bakarsak kalbi görürüz bebeğin gelişiyor ama zorlamayalım. aradaki ultrason farkını görüyor musun canını sıkma makinaya nerden bakıldığına doktora göre değişiyor önemli olan bebeğin gelişiyor olması. cuma tekrar kontrol var 7+4 olcak inş. bu defa duyarız bizde.

slm kızlar allatan hepinize hayırlı evlat diliyorummm bu ay aşılama işine yine ara verdik ancak doktorum iğne faalan dedin yumurta gelişimi için iğne kullanılıyomu bide çok acırmı canım ben korkarım iğneden yaaa
iğne kullanan varmı aranızda

rahat ol ben de korkmuştum ama basit bi iğne çok ince zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…