Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

su perimmmm oncelikle sunu soyliyim doktordan geldim ultrasonda baktı birsey gozukmuyor dedı( kan testi istedi bekliyorum aksam 8 gibi belli olcak tıp merkezine gitmistim cunku bu seferlik!o konuda olsada olur olmasada olur..hayırlısı.

canım son saatleriniz inşallah hamilesinizdir.
ay canım benim inş.. valla bilmiyorumm çok heyecan bastı bana inş. hamileyimdir....
canım inşallah pozitif sonucu alırsın..bebeskoyu merak ediyodum demek sonucu negatif çok üzüldüm ona yaa
amin inş. pozitif sonuç alırım canım yaa
evet bende çok üzüldüm canım arkadaşıma rabbim sabır versin
inşallah cnm yarın güzel haberler verirsin bize inşallah

inş. canım inş.. rabbim ol demiştir inş..

slm kızlar iki haftadır giremiyordum internet bağlantısında sorun vardı .Özlemişim sizi sayfalara baktım merak ettim herkes ne durumda diye Superisi aşılamaya geçiceksin heralde buay hayırlı olsun mda sende aşılama yaptırmıssın hakkına hayırlısı belkide bu şekilde gelecektir bebeğin.Hamilelerimizede maşallah umarım hep güzel haberlerini alırız.Bebesko çok üzüldüm canım pes etmek yok ama .Bende Marttan bu yana kullanmadığımız ilaç kalmadı .Haziranda bende aşılama yaptırmaya karar verdim zaman kaybı heralde benim normal yolla çocuğum olmuyo işte ısrar etmenin anlamı yokmuş(umarım 2. aşılamamda gelir bebeğim.

10 GÜN ARA İLE AŞILAMA OLUCAZ SENİNLE TAHMİNİ HAYIRLISI CANIMCIM

Aynen canım karşıyaka yı sel aldı felaket yağıyor yağmur deli gibi çıkamıyoruz dışarı kapalı kaldık ofiste ...bende şemsiye var demiştim ya sana fakat yine ayakta babet var...:))))))))))))) bir babet daha çöp oldu umarım akşama kalmadan durur

kızlar subat mart nisanda klomen kullandım ..mayısta regl olamadım hala muallakta.regl olmazsam ayın sonuna kadar adet sokturucu iccem...( bu arada klomensiz 1 ay gecirmis olcam:) etkisi olmadan)
10 haziranda regl olcam insallah..

1- klomeni kac ay ust uste kullandınız? eger hazıranda kullanırsam 4.ayım olcak benim
2- 2.asılamaya baslasam prof bana tekrardan klomen mi verir igneliye mi gecer?

ben cok istiyorum haziranda asılama yapalım dıye ama esim, son kez deniyelim diyo klomen catlatma haziranda!!eger tutmazsa yine temmuzda 1ay yokuz yurt dısında olcaz tatil..(bos gecmeyiz klomensiz deneriz)1 ay dinlenir vucudun agustosta asılama yaparız diyo

bende haziranda asılama yapalım , tatile gitmeden once olumlu yada olumsuz ogreniriz sonucu,kafam rahatlar,temmuzda dinlen agustosta 3.asılama diyorum ama karar veremedik ..cok kotu bir durum kararsızlık ..zaman gectıkce gerılıyorum ..

canım benim ultrasonda gözükmemesi çok normal daha çok erken..çok merak ediyorum sonucunu akşam 8den sonra hemen yaz buraya..dediğin gibi olsada olur olmasada ama inşallah olmuştur ve hamilesindir bitanem

hoşgeldin cnm yoktun uzun zamandır artık sende burdasın sevindim..benim aşılamam haziranda olacaktı ama 1 ay daha ertelemek zorunda kaldım hayırlısı artık..sende aşılama yaptırcakmışsın inşallah bu son olur cnm bebişine kavuşursun..

canım benim ultrasonda gözükmemesi çok normal daha çok erken..çok merak ediyorum sonucunu akşam 8den sonra hemen yaz buraya..dediğin gibi olsada olur olmasada ama inşallah olmuştur ve hamilesindir bitanem

Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin....demis hz.mevlana

hayırlısı olsun sonradan saglıksız gebelik yasayıp kaybetmektense... ne diyim hamdolsun yinede
diger yazdıgımı okudunmu canımm

tatlım öncelikle şunu söylemek istiyorum duyduğum kadarıyla klomeni 3 aydan fazla üst üste kullanmak iyi değilmiş vücut için..2.aşılamaya başladığın zaman doktora söylersin ben klomen kullanmak istemiyorum bana hiçbir faydası olmadı iğne verin diye..ben senin yerinde olsam klomen kullanmam artık..

tatile yurtdışına gitmen güzel ama haziranda aşılama yaptırıp hamile kalsan ardından uçağa binmek falan belki kötü etkilenirsin diye düşünüyorum..olabilirse bu 2 ay kendiniz deneyin ağustosta aşılama yaptırırsın..kafanın karışması gayet normal canım benim iyice düşünmen lazım..benim fikrim böyle..

plan yapmak allahıın isine karısmak gibi geliyor ne zaman birseyin niyetine gırsem birsey mutlaka cıkıyor. esim benim sabırsız oldugumu dusunuyor zamana bırak rahat ol vakıt gun ay cıkar kafandan diyor... rahatlatıyor
ama diger yandanda psikolojik baskı ailemden onlar farkında degıller belkide ama duydugum seyler beni acele ettiriyor..gelde sinirini kontrol et...

madem sorun yok, madem yumurtan buyuyuyo spermde sorun yok neden tutmuyo 3aydır klomenle....felan fılannn
cok uzuluyorum bırde bunları duyunca acıklama yapma geregı duyuuyorum..doktorlar neden tutmadıgını nıye arastrmıyolar dıyo mesela ablam..ama bunun sebebı olurmu sence? tutmadıysa tutmadı allah yazmadı dıye dusunuyorum ben alınyazıma sımdılık... vardır elbet ekmek yıyecegı gunlerde gelır dıye dua edıyorum

asılama bıle garantı degıl tup bıle garantı degıl tutup ve onun saglıklı ılerlemesı onemlı kaybedebılırsın eger alınına yazıldıysa..
napcamm allahhım yol goster bana dıye yalnız basıma kaldıgımda dua edıyorum.. esım etkılenmesın dıyee odaya gıdıp aglamaklı oldugumda aglıyorum yorganı basıma cekıp ... bu imtihan cok zor cooook hemde

seni çok iyi anlıyorum kardeşim bende senin yaşadığın bütün duyguları yaşıyorum ağlıyorum ağlarken bile korkuyorum rabbim sana isyanım değildir içimden geçeni kalbimden geleni bilirsin sen bana yardım et ilahi yarabbim diyorum ....düşündükçe sanki sırttıma çiviler çakıyolar miğdem e ağrı giriyor bnm eşimde aynı ama sakakta çocuklar gördüğünde nasıl onlarla oynuyor içi gidiyor gözleri doluyor tek tesellisi hayırlı evlat diyor ya çocuğumuz olduğunda seni kaybedersem diyor başına bişey gelir bişeyler ters giderse diyor o yüzden hep duvacı oda bende bizler gibilerde bizim gibilere üzülenlerde......

Kızlar aslında çok şey bilmekte iyi değil yaa,en iyisi bu konuda cahil olmak,araştır araştır 7/24 kafamızda bunlar

klomen, iğneler, e2, fsh,yumurtalar büyüdü mü,aşılama sonrası süreç falan diye yiyoruz kendimizi

Hamile arkadaşlar da keseyi görelim, kalp atışını duyalım, taramalar güzel çıksın diye diye ömrümüz gidecek böyle :))))

canım çok haklısın biz olmuyo diye üzülürken birde çevredekilerin baskısı soruları daha yıpratıyo bizi..tutmamasını sebebini bilemiyoruz tabi dediğin gibi daha zamanı değil herhalde diyoruz..elbet gelicek o güzel gün anne olacaksın mutlaka..duaların mutlaka kabul olacak cnm lütfen üzme kendini ağlama..allah eşinle sana sağlık versin ve birbirinizden ayırmasın öncelikle bebişin gelicek en yakın zamanda inşallah..

cooookk haklısın medids:) belkide biraz vurdum duymaz olmayı becerebilsem isler kendiliginden yoluna girecek..bazen sokakta cami onunde dilenci goruyorum etrafında 3 4 kucucuk coocuklar pespese dogurmus ayakları cıplak...bu kadıncagız nerden bilsin yumosu buyudumu hangi gun riskli donem klomenin adını bile bilmez ve daha bir suru seyyyy....

valla sorma canım ya aynen dediğin gibi oldu artık okadar hayatımızı kapladıki bunlar sürekli zihnimiz bunlarla meşgul oldu..rabbim tez zamanda bizlere saglıklı sıhhatli hamilelikler ve bebekler nasip eyler inşallah..

çok haklısın sende cnm aynen bakıyorum insanlar korunuyor 1 kere korunmayı bırakıyor o ay pat hamile ne yumurtlama takibi ne başka bişey ne büyüdümü ne küçüldümü hiçbişey yok.bizse testlerle ölçümlerle yaşıyoruz.herseyde bir hayır var kızlar rabbim demekki bunları yaşamamızı istedi ki bizleri böyle sınıyor elbette bir bildigi herseyin bir zamanı var..pes etmek yokkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…