rica ederim canım atlarmıyım hiç buradaysam ve cevap verebileceğim birşey ise mutlaka:)) hayırlısı olsun yiğenin içinde hayırlısı olsun bu arada sana şans getirsin minik melek
istanbulda öyle cnm nasıl bir kasvet varrrr
ayrıca yağmurrrrr
istanbulda öyle cnm nasıl bir kasvet varrrr
ayrıca yağmurrrrr
evet canım istanbul havasıda izmirin havasına benzemeye başladı bir açıyo bir kapıyo..ama benim en çok sevdiğim hava yağmur ve gök gürültüsü
sağol canım cevapladığın için..yaptırmak istiyorum evet iyi olur benim içinde..bende 2.aşılamayı yaptırırken iyi olur sonuçların olması..eşimde sperm testi vericek aynı zamanda..aşılamaya hiç sorunsuz başlamak istiyorum çünkü..
ay canım benim inş.. valla bilmiyorumm çok heyecan bastı bana inş. hamileyimdir....canım son saatleriniz inşallah hamilesinizdir.
amin inş. pozitif sonuç alırım canım yaacanım inşallah pozitif sonucu alırsın..bebeskoyu merak ediyodum demek sonucu negatif çok üzüldüm ona yaa
inşallah cnm yarın güzel haberler verirsin bize inşallah
Amin canım,inşallah şu emeklerimizin karşılığını alırız.Dileklerimiz kabul olsun da şu yaşadıklarımızı unutur gideriz. :)))
Başladı benim yarın kontrolüm var yumurtaların durumuna bakacaklar,sanırım pazar veya pazartesi aşılama olur.
Masal bizim bu İzmir'den çektiğimiz nedir yaa yine yağmur başladı,İyi ki dışarda gezmek zorunda değiliz de yağmuru camdan izliyoruz.
su perimmmmoncelikle sunu soyliyim doktordan geldim ultrasonda baktı birsey gozukmuyor dedı ( kan testi istedi bekliyorum aksam 8 gibi belli olcak tıp merkezine gitmistim cunku bu seferlik!o konuda olsada olur olmasada olur..hayırlısı.
slm kızlar iki haftadır giremiyordum internet bağlantısında sorun vardı .Özlemişim sizi sayfalara baktım merak ettim herkes ne durumda diye Superisi aşılamaya geçiceksin heralde buay hayırlı olsun mda sende aşılama yaptırmıssın hakkına hayırlısı belkide bu şekilde gelecektir bebeğin.Hamilelerimizede maşallah umarım hep güzel haberlerini alırız.Bebesko çok üzüldüm canım pes etmek yok ama .Bende Marttan bu yana kullanmadığımız ilaç kalmadı .Haziranda bende aşılama yaptırmaya karar verdim zaman kaybı heralde benim normal yolla çocuğum olmuyo işte ısrar etmenin anlamı yokmuş(umarım 2. aşılamamda gelir bebeğim.
canım benim ultrasonda gözükmemesi çok normal daha çok erken..çok merak ediyorum sonucunu akşam 8den sonra hemen yaz buraya..dediğin gibi olsada olur olmasada ama inşallah olmuştur ve hamilesindir bitanem
kızlar subat mart nisanda klomen kullandım ..mayısta regl olamadım hala muallakta.regl olmazsam ayın sonuna kadar adet sokturucu iccem...( bu arada klomensiz 1 ay gecirmis olcam:) etkisi olmadan)
10 haziranda regl olcam insallah..
1- klomeni kac ay ust uste kullandınız? eger hazıranda kullanırsam 4.ayım olcak benim
2- 2.asılamaya baslasam prof bana tekrardan klomen mi verir igneliye mi gecer?
ben cok istiyorum haziranda asılama yapalım dıye ama esim, son kez deniyelim diyo klomen catlatma haziranda!!eger tutmazsa yine temmuzda 1ay yokuz yurt dısında olcaz tatil..(bos gecmeyiz klomensiz deneriz)1 ay dinlenir vucudun agustosta asılama yaparız diyo
bende haziranda asılama yapalım , tatile gitmeden once olumlu yada olumsuz ogreniriz sonucu,kafam rahatlar,temmuzda dinlen agustosta 3.asılama diyorum ama karar veremedik ..cok kotu bir durum kararsızlık ..zaman gectıkce gerılıyorum ..
tatlım öncelikle şunu söylemek istiyorum duyduğum kadarıyla klomeni 3 aydan fazla üst üste kullanmak iyi değilmiş vücut için..2.aşılamaya başladığın zaman doktora söylersin ben klomen kullanmak istemiyorum bana hiçbir faydası olmadı iğne verin diye..ben senin yerinde olsam klomen kullanmam artık..
tatile yurtdışına gitmen güzel ama haziranda aşılama yaptırıp hamile kalsan ardından uçağa binmek falan belki kötü etkilenirsin diye düşünüyorum..olabilirse bu 2 ay kendiniz deneyin ağustosta aşılama yaptırırsın..kafanın karışması gayet normal canım benim iyice düşünmen lazım..benim fikrim böyle..
plan yapmak allahıın isine karısmak gibi geliyor ne zaman birseyin niyetine gırsem birsey mutlaka cıkıyor. esim benim sabırsız oldugumu dusunuyor zamana bırak rahat ol vakıt gun ay cıkar kafandan diyor... rahatlatıyor
ama diger yandanda psikolojik baskı ailemden onlar farkında degıller belkide ama duydugum seyler beni acele ettiriyor..gelde sinirini kontrol et...
madem sorun yok, madem yumurtan buyuyuyo spermde sorun yok neden tutmuyo 3aydır klomenle....felan fılannn
cok uzuluyorum bırde bunları duyunca acıklama yapma geregı duyuuyorum..doktorlar neden tutmadıgını nıye arastrmıyolar dıyo mesela ablam..ama bunun sebebı olurmu sence? tutmadıysa tutmadı allah yazmadı dıye dusunuyorum ben alınyazıma sımdılık... vardır elbet ekmek yıyecegı gunlerde gelır dıye dua edıyorum
asılama bıle garantı degıl tup bıle garantı degıl tutup ve onun saglıklı ılerlemesı onemlı kaybedebılırsın eger alınına yazıldıysa..
napcamm allahhım yol goster bana dıye yalnız basıma kaldıgımda dua edıyorum.. esım etkılenmesın dıyee odaya gıdıp aglamaklı oldugumda aglıyorum yorganı basıma cekıp ... bu imtihan cok zor cooook hemde
plan yapmak allahıın isine karısmak gibi geliyor ne zaman birseyin niyetine gırsem birsey mutlaka cıkıyor. esim benim sabırsız oldugumu dusunuyor zamana bırak rahat ol vakıt gun ay cıkar kafandan diyor... rahatlatıyor
ama diger yandanda psikolojik baskı ailemden onlar farkında degıller belkide ama duydugum seyler beni acele ettiriyor..gelde sinirini kontrol et...
madem sorun yok, madem yumurtan buyuyuyo spermde sorun yok neden tutmuyo 3aydır klomenle....felan fılannn
cok uzuluyorum bırde bunları duyunca acıklama yapma geregı duyuuyorum..doktorlar neden tutmadıgını nıye arastrmıyolar dıyo mesela ablam..ama bunun sebebı olurmu sence? tutmadıysa tutmadı allah yazmadı dıye dusunuyorum ben alınyazıma sımdılık... vardır elbet ekmek yıyecegı gunlerde gelır dıye dua edıyorum
asılama bıle garantı degıl tup bıle garantı degıl tutup ve onun saglıklı ılerlemesı onemlı kaybedebılırsın eger alınına yazıldıysa..
napcamm allahhım yol goster bana dıye yalnız basıma kaldıgımda dua edıyorum.. esım etkılenmesın dıyee odaya gıdıp aglamaklı oldugumda aglıyorum yorganı basıma cekıp ... bu imtihan cok zor cooook hemde
Kızlar aslında çok şey bilmekte iyi değil yaa,en iyisi bu konuda cahil olmak,araştır araştır 7/24 kafamızda bunlar
klomen, iğneler, e2, fsh,yumurtalar büyüdü mü,aşılama sonrası süreç falan diye yiyoruz kendimizi
Hamile arkadaşlar da keseyi görelim, kalp atışını duyalım, taramalar güzel çıksın diye diye ömrümüz gidecek böyle :))))
Kızlar aslında çok şey bilmekte iyi değil yaa,en iyisi bu konuda cahil olmak,araştır araştır 7/24 kafamızda bunlar
klomen, iğneler, e2, fsh,yumurtalar büyüdü mü,aşılama sonrası süreç falan diye yiyoruz kendimizi
Hamile arkadaşlar da keseyi görelim, kalp atışını duyalım, taramalar güzel çıksın diye diye ömrümüz gidecek böyle :))))
cooookk haklısın medids:) belkide biraz vurdum duymaz olmayı becerebilsem isler kendiliginden yoluna girecek..bazen sokakta cami onunde dilenci goruyorum etrafında 3 4 kucucuk coocuklar pespese dogurmus ayakları cıplak...bu kadıncagız nerden bilsin yumosu buyudumu hangi gun riskli donem klomenin adını bile bilmez ve daha bir suru seyyyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?