çok teşekkür ederim inş tutar bişey 14 gün nasıl geçer bilmiyorum :18: sormak istiyorum kullandığınız ilaçlar yüzünden sizde de karın şişliği oluyor mu benim karnım kocaman oldu
ilk defa böyle bir ağrı oldu cnm anlamadım..adetim geçen ay gününden önce gelmişti bu sefer geç gelecek ve bana çektirecek gibi..kist olmuşmudur sence bu ağrının sebebi kistmidir?
ya kızlar heyecandan ölecem valla karnım ağrıyoo adet olacam herhalde oyyyyyyy vallaaaa elim ayağım buz kestiiii kalbimin güm gümm atıyooo
kızlar sonucum negatif
kızlar sonucum negatif
ben ilaçlarla 4-5 kilo aldım ve sanki o kiloyu sırf karnımdan aldım..
ahh bebeğim bizde seni çok seviyoruz inan bende dua ederken hepimize birden ediyorum..evet değişik oluyor dua sırasında haklısın kuzum :) yıllardır kullandıgım nick kayıt olurken ilk o geldi aklıma napayım :)
rabbim seni hiç ummadıgın anda anne yapıcak ben buna çok inanıyorum..seni daha tanımadan çok seviyorum canım kalbim dualarım seninle
hayırlı sonuclar alırsın insallah ...igneyi vurulmaya basladıgın gunden asılama gunune kac gun gectı 12 mı ? ben hic igneli olmadımda ondan soruyorum
kızlar sonucum negatif
kızlar sonucum negatif
ben ilaçlarla 4-5 kilo aldım ve sanki o kiloyu sırf karnımdan aldım..
üzülme canım daha zamanı gelmemiş demekki senin için hakkında hayırlısı olsun moralini bozma..kızlar sonucum negatif
canım iğneyi 22 mayısta vurulmaya başladım 28 i gece 11 de çatlatma iğnei vuruldum yani toplamda 5 iğne vuruldumsizde nasıl oldu iğne daha uzun süre mi vuruldunuz daha az mı?
cnm yaa geçmiş olsun üzülme lütfen inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın..
cnm ne güzel yazmışsın rabbim ol de olsun diye
vakti saatimizi bekliyoruz üzme kendini ne olur
kızlarrr sanırımmm bu klomen olsun igneler olsun ... mutlaka kilo alınıyor sanırım(((
ben pko oldugum icin kilo benım ıcın cok onemlı bır konuu ve endıselenıyorummm nasıll vercem dıye benım amacım hamıle kalmadan az daha vermekk 3 haftadır coook dıkkat edıyorum ..pko olanlar bılırler 300gr versem bıle basarıı.. her gun tartılıyorum .. yemeklerım daha dıkkatlı hazırlıyrum ve yuruyus ... ılk baslarda amannnn 20 kılo alayım umrumda degıl dıyodum :))) ama sımdı ısler degıstıı her verdıgım kıloyu sonradan hamıleyken almak ıstıyorum ....
benımle aynı durumda olan var mı ? sun sen baya almısın sankı kac gun kullandın igneyı canım ?
kızlarrr sanırımmm bu klomen olsun igneler olsun ... mutlaka kilo alınıyor sanırım(((
ben pko oldugum icin kilo benım ıcın cok onemlı bır konuu ve endıselenıyorummm nasıll vercem dıye benım amacım hamıle kalmadan az daha vermekk 3 haftadır coook dıkkat edıyorum ..pko olanlar bılırler 300gr versem bıle basarıı.. her gun tartılıyorum .. yemeklerım daha dıkkatlı hazırlıyrum ve yuruyus ... ılk baslarda amannnn 20 kılo alayım umrumda degıl dıyodum :))) ama sımdı ısler degıstıı her verdıgım kıloyu sonradan hamıleyken almak ıstıyorum ....
benımle aynı durumda olan var mı ? sun sen baya almısın sankı kac gun kullandın igneyı canım ?
kızlar sonucum negatif
ya kızlar heyecandan ölecem valla karnım ağrıyoo adet olacam herhalde oyyyyyyy vallaaaa elim ayağım buz kestiiii kalbimin güm gümm atıyooo
sureklı bunu soyle kendıne arkadasım , uzulme dıyemeıycem cunku bende her negatıf aldıgımda icim gidiyodu..ama
mutlaka POZITIF olacagı gunde gelecek :))))) boyle dusun ok
Canımmm lütfen üzülme! geçmiş olsun şimdiden, sakın takılma! 10 yıldır bebek için uğraşanlar var onlar bile pes etmiyor.
Sabır sabır...
Bana öyle geliyorki benimde negatif
Allah güç versin bize.Rabbim OL DEDİĞİ zaman olacak.
Güçlü ol. Dua etmeyi ihmal etme. napalım tatlım kısmet değilmiş.
üzülme canım daha zamanı gelmemiş demekki senin için hakkında hayırlısı olsun moralini bozma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?