ne güzel bir yerden dualar gelecek sana...çokkkk sanşlısın çook...allah kabul etsin..bizlerden selam söyle :)
selam canım,,biliyorum neden çok girmediğini konuşmuştuk önceden..sen de haklısın bakış açın da hiç yanlış değil...Ben de çalışıyorum canım..ev-iş ,,hafta içi akşamları eve gidince ağzım açık kalıyor ...hsonları da her çalışan gibi diğer sorumluluklar aktivitelerle geçip gidiyor günler şükür iyiyim geceleri fazla giremiyorum bende gündüzleri fırsat buldukça uğruyorum kızlara bakmaya..
Karar aşamasına az kaldı canım..bu hafta sonu adet bekliyorum zaten belirtilerim başladı iki üç gündür ,,olunca doktoru arayıp 3.güne randevu alıp gidicem muayene olup kist falan yoksa o gün hemen iğnelere başlar 2.aşılama için..konuştuğumuzda netleşecek ama sanırım doktorun dediği gibi 2.aşılamaya gireceğim aşılama tedavisi hakkında hiç olumlu düşünmesemde ,,2çaşılamadan sonra yine olmazsa hemen tüp bebeğe başlayacağım Allah'tan bir aksilik çıkmaz herşey yolunda giderse tabi.Gün sayıyorum şimdiden anlayacağın canım,,bu yaz bana tatil falan pek yok yani en azından yazın ara veriyorum gibi bir lüksüm yok benim canım.
Yarın gece Ankara'ya gidiyorum perşembe sabahı Yargıtay'da duruşmam var ,,aşılama olaylarına girmeden elimdeki işleri eritmeye çalışıyorum benden de haberler böyle canım ...bu ay hamile kalmış olmam % 0,1 çünkü hep yorgunduk ve özel günlerde uyuyacağımız tuttu kasmadım bende vardır bir hayır diye :)))
Hayatım senin bugün yarın hastalanman gerekiyordu adet oldun mu ki ...ağrıların zaten o yüzdendir de sertlik diyorsun normal dışı bir durumsa bencede muayeneye git
masalcım her adet yeni bir heyecan demek öyle düşün lütfen.inşallah bu aşılamada herşey yolunda gider.hep dualarımdasın bunu sakın unutma...
Güzel anne...:)) Canım sana katılıyorum her adet bir heyecan şükür ki oluyor ,,hakikaten şu an hissettiğim de tam bu duygu beni her seferinde yaklaştırıyor gibi geliyor o tarafından düşünüyorum ... inan bana manevi desteğin çok oldu dualarında olmak ayrıca huzur veriyor ne mutlu bana..Allah razı olsun senden her duan temiz kalbinle kabul olsun canım
evet cnm bugün benim adet günüm ama gelen giden yok..hiç bu şekilde bir ağrı çekmemiştim adet öncesi anlamadım valla..bugün beklicem olmadı yarın doktora gidicem..
Ben senin bu yaşadığın sıkıntıları her ay adetimde yaşadığım için benim için normal de ,,sen hiç yaşamadığın için haklısın endişelenmekte üşütmüş olabilir misin acaba bilemedim ki dediğin gibi bekle bugün şikayetlerin devam ederse git muayeneye canım
günler gerçekten çok hızlı geçiyor..senin ilk aşılama sonucunu aldığın günü dün gibi hatılrıyorum..şimdi yeniden başlıyorsun maratona:)
doktorun aşılamadan sonuç alamayacağını düşünse direk tüpe yönlendirirdi..anlaşılan 2. aşılamada şansın yüksek..olumlu düşünmemiz için yeterli sebebimiz var:))
merakla ve ümitle sonucunu takip edicem canım
işlerini azaltman çok iyi olur bence de..süreç yıpratıcı olduğu için kendini şımartmaya ihtiyacın var:)
sağol tatlım evet yaşamadığım için garip geldi..birde akıntı gelmeye başladı anlamadım bu işi..şu adet gelsede rahatlasam yaa..gelmezsede muayeneye gidicem dediğin gibi..
adet öncesi akıntı olur güzelim seni rahatsız edecek şekilde değilse koku veya idrarda yanma acı gibi belirtiler korkma enfeksiyon değildir.
haber ver muayeneden sonra
idrarda yanma falan yok şükürki canım bekliyorum adet olmayı.haber veririm tabi canım ilgilendiğin için çok sağoliyiki varsın..
sende iyi ki varsın güzelim elbet ilgileneceğim birbirimizi görmeden tanıştık ama burada hepimiz zamanımızı ayırıp birbirimize bir şekilde emek veriyoruz faydalı olmaya çalışıyoruz güzel şeyler paylaşıyoruz üstelik en büyük ve önemli ortak noktamız çocuk özlemi daha ne olsun sanal manal anlamı var ve özel .. senin nick i görünce hep içim açılıyor ondan sana superim diyorum ben...sağlıklı haberle gel inşallah.
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?