Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.

gozun aydınnnnnn canımm ..allahh saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın insallahhhh

inş. bitanem inş. sabretcemm ve bende hamiş olucam

Canım reglinin kaçıncı günündesin ki, Valla benim geçen aşılamam da en yüksek 870 gibi bir değere çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Doktorun bir problem belirtmediyse normal demektir.

adet bittiminden 2 gün sonra test yaptırdım toplam 6 gün purogen 300 ml 75ml doz kullandım yarın aşılama yapılcak ama sizin değerlere bakınca çok yüksek gibi eldi doktorum güzel dedi ama kafam karıştı şimdi

Canım ben reglimin ikinci günü geçen perşembe gittim direkt kan verdim e2 98 çıktı,perşembeden beri her akşam puregon 300 den 75 ml vurdum bugün sabah yine direkt kan verdim e2 222
çıktı.
Bence de senin biraz yüksek çıkmış ama doktoruna bir sor istersen.

kızlar benim bugün ilk günü sayarsak aşılamada 13. günüm ve perşembe raporum bitiyor işe başlamam gerek doktorum adet olmayı bekle olmazsan 2-3 gün geçerse gel dedi ama daha haziaran 3 de hasta olmam gerek yarın yaptırsam çıkar mı acaba nasıl yapayım:26:26:

cnm çok sevindim hayırlısıyla toplanan yumoşlar bebiş olarak sana geri döner inşallah dualarım seninle..

aşılama sonrası 14.günde kanda çıkıyor. adetini beklemene gerek yok. yarın test yapabilirsin.

aslında adetin gecmesini beklemek en keesin sonuc bazen erken test yaptırınca deger dusuk cıkıyo mesela moral bozuluyor.. ama 3 hazirana kadar kim beklicek diye heycan yapıyorsan yaptır derim .. ben kendimden pay bıcıyorum :) ben 14. gun yaptım hep ertesi gunde regl oldum mesela..

canım inşallah herşey yolunda gider. dularımız seninle.

canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.

tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. çok şükür güzel bir haber verdin bize.

İnsallah herşey yolunda gitmeye devam eder, ve bebeğin bu defa gelir sana.

pelikancım allah tamamını erdirsin.çoook sevindim.

arkadaşlar bnim e2 değerim 3565 çıkmıştı bu değer çok mu yüksek

benim en son 9000 kusur çıkmıştı yumurtan ne kadar çoksa e2 o kadar artıyor 8 yumurtam vardı ve bazıları kist olarak kaldı malesef ama önemli olan bebişim benimle darısı sizin başınıza.

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba,
uzun süredir girmiyordum foruma ama arada bakıyordum.maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş.hepsini okuyamadım.hamilelerimiz varsa hepsini tebrik ediyorum.
ben hormon testi yaptırdım prolaktin yüksekti aşılamanın olduğu ay.şimdi düşmüş.bir de E2 diye bir değer var.sonuç:41 çıkmış.acaba bu değer iyi midir?yardımcı olsanız...

birde hormon testi adetin 3.günü yaptırdım.sonucu etkiler mi bilmem.

benim en son 9000 kusur çıkmıştı yumurtan ne kadar çoksa e2 o kadar artıyor 8 yumurtam vardı ve bazıları kist olarak kaldı malesef ama önemli olan bebişim benimle darısı sizin başınıza.

arkadaslar bırsey sorcam... bu e2 testı kac kez yapılıyor asılama surecınde? benımkı asılamadan 2 gun once yapılmıstı tamda anlamadan yaptırdım ozaman..

bende hiç bir belirti yok bi tanem ne agrı , ne sızı, ne batma , hiç bişey yok sanki aşılama olmamışım gibiyim. Ama benimkisi zaten küçük bile degil minnacık bir umut o yüzden takmıyorum kısmet bu işte , yumurtalarım tüp bebege bile giremediğine göre aşılamada zaten tutmaz .
sen nasılsın bence takılma hiç belirti olmadan kalanlarda var ama inşallah seninkisi tutar bi tanem

hayırlı olsun canım ne güzel bak yumurtaların büyümüş umarım sonucunuda güzel alırsın

çok teşekkür ederim inş tutar bişey 14 gün nasıl geçer bilmiyorum :18: sormak istiyorum kullandığınız ilaçlar yüzünden sizde de karın şişliği oluyor mu benim karnım kocaman oldu
olmazmı ben şu anda 8 aylık hamile gibiyim artık yoruldum bu göbegime baktıkça yaşadıklarım aklıma geliyor
kızlar sonucum negatif
bebegim üzülme zaten aşılamada şans %20 biliyorsun bu sefer kısmet degilmiş , bir dahaki sefer tutar umudunu kırma canımın içisi

ne demek kuzum bende seni çok seviyorum tabiki bir gün anne olacaksın sende en azından yumilerin var takma kafana olmazsa tüp denersin.

evet canım yani yarın ben ilaçlarla birlikte hergün sabah akşam zeytin yağında incir yedim belki çabuk gelişmesine onlarında faydası olmuştur.

ya bendemi yapsam acaba tarifini verirmisin
kuzum canım yazdıklarını okudum inşallah hamişsindir ama olmazsada üzülme olurmu belkide üşütüşsündür dikkat et kendine

evet canım ne zamandır yoktun göremedim ve merak ettim seni kopma buralardan , ayrıca aşılamadan sonra 1 ay ara vermen yeterli diye biliyorum geç kalıp vakit kaybetme

SÜPER YA BAK GÖRDÜNMÜ OLMAYACAK OLMAYACAK DERKEN OLDUN BİLE RABBİM KUCAGINA ALMAK NASİP ETSİN

EVET YA ÇOK GÜZEL HADİ BAKALIM GELSİN BEBEİŞLER

NE GÜZEL BİR HABER BU BEN SANA DEMEDİMMİ SONRADAN YÜKSELİR DİYE UMARIM EN KALİTELİ EMBİRYOLAR SENİN OLURDA ONLAR SANA MELEK OLUR

ooo sizin değer daha yüksekmiş bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyütün inş bende OHSS olurum diye korkmuştum benim de fazlaydı yumurtalar en büyüğü 18 mm dün sabah inş benimde bebeğim gelir bu ay şimdiden çok heyacanlıyım 14 gün nasıl geçecek :18::18:

MERHABA SARDUNYACIM HOŞGELDİN
E2 GEREİN NORMAL GÖRÜNÜYOR
arkadaslar bırsey sorcam... bu e2 testı kac kez yapılıyor asılama surecınde? benımkı asılamadan 2 gun once yapılmıstı tamda anlamadan yaptırdım ozaman..
canım merhaba
e2 testi her kontrolde yaptırdım ben ilk önce aşılama veya tüp bebek ignelerine başlamadan önce yaptırıyorsun sonrada doktorum beni 2-3 günde bir kontrole çagırdı her seferindede sabahtan e2 tahlili için kan verdim bu deger yumurta sayısı ve kalitesi ile orantılıymış.

Ne kadar güzel bir haber çok çok tebrik ederim canım,harika bir sürpriz oldu bizim için.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. :))))

canım Allah razı olsun.süpriz yapmak istedim ümidimde yoktu vallahi şaştım kaldım :))

deli kız duramadın dimi iyikide durmamışsın o zaman..çok sevindim canımm ne güzel bir haber bu..allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahh

Superim dayanamadım valla. Allahım sanada nasip etsin tez zamanda inşallahhhh.

MAsalımm evet canımmm benimm. herkes bilsin kimse boşuna idrardan bakıp moral bozmasınnn.Güzel dileklerin için sağolll.

maşaallah..ilk güzel haberimiz geldi bile..allah sonunu hayırlısıyla getirsin inşallah.tebrik ederim canım

canımcım Allah razı olsun. sonuda gelsin Rabbimin izniyle.

ayyy cnm benim ne güzel bi haber buuuuu allah kucağınada almak nasip etsinn

Canım çok sağoll. Allahım olmayanlarada nasip eder inşallah..

sağolll canımm çok teşekkür ederimm.

çok sevindim canım inş sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun
Allah razı olsun tatlım sağolasın.

canım çoook sevindim. hayırlı olsun. inşallah devamı da böyle gider.

İnşallah devamıda iyi gelir bitanem sağol.

Yelizizzzzzzz canımmmmmmm çok teşekkür ederim desteklerin için. Saol canım. Gripken içimi en çok senin sözlerin rahatlatmıştı. Rabbim bebeğine sağlık güç kuvvet versin inşallah.

Ne kadar güzel bir sürpriz oldu bu. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Kendine çok iyi bak. Bizden de dualarını esirgeme.

Canım tabiii hepimiz için dua ediyorum. Hiç sizi unuturmuyum canım. Allahım en kısa zamanda size nasip eder inşallahhh.

canım bana 1 kez yapıldı salı günü adetimin 2. günüydü o zaman iğnelere başladım en son iğnemi pazar günü saat 1 de vuruldum pazaresi günü tekrar gittim test yaptırdım e2 3565 çıktı doktor dece çatlatma iğneğini vurul çarşamba aşılılama dedi yani yarın :18:

canım ben iyyim arada batmalarım var birde bugün çok lavaboya çıkıyorum anlamadım.1 bardak su içsem hemen lavaboya gidiyorum.arada birde sanki hastalanacakmısım gibi ksaıklarımda agrı oluyor korkuyorum

yaradan ne yazdıysa onu görecegiz korksakta üzülsekte elimizden gelen birşey yok inşallah rabbim nasip eyler ikimizede.

umutsuz olma canım benim inşallah ikimizde aynı gün positif sonuclarımızı yazarız buraya rabbim ol dedikten sonra tek bir yumurtada ikiz bile olur.yeteki o ol desin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…