canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
Doktor'dan gelir gelmez açtım baktım kim ne yazmış diye :)))
e2 değerim 222 olmuş,bi sürüde yumurta olmuş valla sağda 2 tane 8mm solda 3 tane 12,11,8mm varmış.75 ml iğneye devam cuma yine gidicem.
Bakalım bu kez baya bi yumurtlamışım :))))
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
Medids'cim maşallah istermisin bir beklerken fazlası gelsin maşallah epey çok gelişmiş sağlıklı ve işe yarar olmalarını diliyorum hakkında hayırlısı
İnşallah canım,çok isterim çoğul olsun :))) bir olsun, iki olsun, üç olsun, isterse beşi bir yerde olsun, bizim olsun :)))))
isteyen herkesin olsun. :)))
jolyyy nerelerdesinn??? :)
aklımız sende..
saat kaçta sonuç alacaktı bilen var mı??
Canım, Can Yücel'in bir sözü var.
"Çok sıkkın.. Bıkkın.. Gergin.. Üzgün.. Yorgun..olsak da hala yaşıyoruz, çok şükür"
Yeni ay yeni umutlar yılmadan umudumuzu kaybetmeden devam ediyoruz, ki okuduğum kadarı ile sen gayet güçlü birisin.İnşallah en kısa zamanda istediğin her şey olur.
kızlar hepinizden allah razı olsun zamanı gelmeyince olmuyo biliyorum sabırla beklicem inş.arkadaşlar uzun zamandır sürekli girip okusam da yazmaya fırsat bulamıyordum.bugün boş günüm olmasını da fırsat bilip sizlere bir merhaba demek istedim.son zamanlarda gzel haberler alamıyoruz ama eminim en kısa zamanda güzel haberler almaya balayacağız.hepimiz kötü sonlar yaşadık bir ve ya bir çok defa....çok ağladım ben de..hatta sonraları ağlamamaya başladım,tepkisizleştim...ama doğru zamanı geldiğinde oluyormuş...hepiniz dualarımdasınız yemin ederim ki....her yasin okuyuşumda hepinizi sayıyorum.
tgbesr ;canım doğru zamanı beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor.allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşturacak inşallah seni de...öpüyorum.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacanlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
canım neguzel bı suprız yapmısn bıze ve esıne paylastınmı esınle tepkısı neoldu cok merak ettım canım Allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah tgbeser canım senıde unutmadım negatıf sonuc almıssın ama sen negatıf degılsın canım senın gıbı guclu kadınlar ınan benı daha cok motıve eder Rabbım en kısa zamanda sana ve tum ıstıyenlere nasıp etsın
kızlar sonucum negatif
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.[/QUO
hayırlı olsun canım her güzel haberde kendimizin gibi seviniyoruz darısıda bütün bekleyenlere inş hayırlısıyla kucağına alırsın bize de dua et....
Doktor'dan gelir gelmez açtım baktım kim ne yazmış diye :)))
e2 değerim 222 olmuş,bi sürüde yumurta olmuş valla sağda 2 tane 8mm solda 3 tane 12,11,8mm varmış.75 ml iğneye devam cuma yine gidicem.
Bakalım bu kez baya bi yumurtlamışım :))))
güzel arkadaşım benim saol allah razı olsun insan onu herşeye gögüs geriyo üzülmüyorum hayırlısı diyorum napayım kuzum elden hiç bir şey gelmiyooo inş.. zor günler bu günler evladımı kucağıma alsamda unutulmaz ama çok büyük bir teselli olur bizim için hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Çok üzüldüm tgbesrcim.Demekki zamanı değilmiş daha.Çok üzmemeye çalış kendini. Elimizden sabretmekten başka birşey gelmiyor. İnşallah bu sabrımızın sonunda allah bize hayırlı evlatlar verecek ve bu günleri unutacağız.
Bugün yine hastanedeydim.Bugün düne göre daha iyi haberlerim var.allahın izniyle Perşembe günü yumurtalarım toplanacak.Kaç tane yumurtam var boyutları ne hiiçç bilmiyorum.Şu anda bunu öğrenmekde istemiyorum. İnşallah kaliteli olur ve transfer edebilirler. Günler yine geçmek bilmeyecek.Çok heyecanlıyım.Benim için de dua edermisiniz??
Bugün yine hastanedeydim.Bugün düne göre daha iyi haberlerim var.allahın izniyle Perşembe günü yumurtalarım toplanacak.Kaç tane yumurtam var boyutları ne hiiçç bilmiyorum.Şu anda bunu öğrenmekde istemiyorum. İnşallah kaliteli olur ve transfer edebilirler. Günler yine geçmek bilmeyecek.Çok heyecanlıyım.Benim için de dua edermisiniz??
canım benim saol ben çok zor günler yaşadım 2 bebeğimi kaybettim 1 aşılama yaptıkdan sonra 1 tüp bebek denedim onun arkasından kist ameliyatı oldum ve son olarak 2. aşılamamı yaptım çokk ama çok yoruldum ama pes edemiyorum inann o kadar çok istiyorumki bir veladım olmasını hayırlı sağlıklı ama olmayınca olmuyo istersem herşeyi yapayım ben burda güzel planlar kursamda rabbim nasip etmeyince olmuyo ağlasamda zırlasamda üzülsemde yokk o sonuç bugün pozitif olmıcak napayımm sabretcemm rabbim sabredenlerin dileğini kabul edermiş sabretmekten ve dua etmekten başka hiç birşey yapamıyorum evet güçlüyüm ama gel gör bide bana sor içimde fırtınalar kopuyo ama ben güçlüyümm hayat bana gene bir kazık daha attı ama ben yılmıcam bu dünya yalan dünya bu dünyada evladıma kavuşamasam eğer rabbim inanıyorumki öbür dünyada gerçek olan dünyada kaybettiğim bebeklerimi ve yeni olcak bebeğimi bana orda nasip edicek Aminnnn
arkadaşlar bnim e2 değerim 3565 çıkmıştı bu değer çok mu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?