- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
hayatım ignenin yan etkisi yok tam tersine yumurtalardan kalabilecek kistleride temizliyor .
ben şu anda izmirde özel bir doktora gidiyorum aşılamalarımı muayanehanesinde yaptı tüp bebek içinde tüm takibi kendisi yapıyor ancak yumurta toplama ve embiryo yerleştirme işlemini özel ege tüp bebek merkezi yapacaktı ama benim yumiler gelişmedi. iptal oldu.
peki doktorunuz eşinden tahilil istemedimi, neye göre kullanıyorsun bu klomeni, ben bu ilacı o kadar çok kullandımki beni bitirende bu oldu zaten benimde eşime hiç bakılmadı biz çok ısrar etmemize ragmen gerek yok dediler ama o kadar çok gerek varmışki.Kasık agrında normal çünkü bu ilaç yumuraları kuvvetlendirip çogaltmaya yarıyor.Ayrıca benim hiç şaşmadan devam eden adet düzenimi klomen bozdu herkeste aynı yan etkiyi yapmıyor ama bana yaptıı benim tüm düzeni bozdu eskiden adet olacagım saati bilirdim bu ilaçtan sonra herşeyim degişti. aralarda adet olmaya başaldım.Kilo aldım , vucudumda tüylenmeler oldu.Gerçi bu şu an kullanılan ialçalrımızın hepsinde yan etki olarak var ama bana klomen yaramadı.Keşke o zamanlar aşılama yada tüp bebek yapsaymışım.
iyiyiz minik anne sen ve bebegin nasıl
Senin sonucun belli olsun ara vercem bu siteye girmeye(( inan daha çok üzülüyorum kafamdan atacam herşeyii inanıyorum ki bu kadar dua edenimiz varken bizlerde anne olcazz
superimmm canım sende hamilesin inşallla bebeğimmm :))))
yok canım benim yaa hiç ümidim yok hamile olduğum konusunda..karnım davul gibi şiş bugün yarın hastalanmazsam eğer tekrar test yapıcam ve doktora gidicem..sende bırakma bizi ara ver tabi kafanı topla ama arada sırada gir kendinden haber ver bizlere merak ederiz seni
tabikiside aşkım bizde anne olcaz bende bu arada 20-25 haziran gibi eşimizle 3 gün istanbula kaçalım diyoruz nasılsa sonucumuz negatif şimdiden otel bakmaya başladım şçylee bi gezelim istanbulu kafamızı dagıtalım bari en azından 2. tüpe başlamadan havamız degişir.Senin sonucun belli olsun ara vercem bu siteye girmeye(( inan daha çok üzülüyorum kafamdan atacam herşeyii inanıyorum ki bu kadar dua edenimiz varken bizlerde anne olcaz
tabiki canım ne zaman istersen yaz umarım gerek kalmazda hemen hamile olursundr her seferinde mutlaka yaptırın diyor ama eşim utanıyormuş! klomeni yumurtalarımı çoğaltmak için verdi. zaten adet düzenimi doğum kontrol hapı bozdu.1 yıldır adet söktürücülerle hasta oluyorum. pazartesi gidicez bakalım neler olup bitmiş yumurtalarda görcez eğer büyüdülerse iğne olucam. eşim acele etmiyor cocuk için erken daha diyor ya bakalım artık inş olur ben cok istiyorum.
eğer pazartesi işler ters giderse senden izmirdeki dr adını telefonunu alırım ona gideriz. 27 yaşındayım ve zaman cok hızlı gidiyor erkenden tedavi olup bebişlerime kavuşmak istiyorum.
inşallah seninde hepimizinde biran önce yavrularımız olur.
ay canım benım bız ıyıyız cok sukur gun sayıyoruz cumartesı kontrolum var kalp atıslarını duycaz nasıpse baska bı topıkten hıc beklemedıgımız bı anda hamıle oldugu haberını aldık cok sevındım lutfen sende umudunu yıtırme canım
bilmiyorum cnm benim kafam zaten karışıkkk hayırlısı ne diyeyim artık ,işyerinden izin alıp gitmekde ayrı bir dert benim için
canım öncelikle geçmiş olsun. inşallah tedavin olumlu cevap verir en kısa zamanda kavuşursun bebişine. göbekten yapılan iğneden bende çok kurkuyordum. ancak orda yağ dokusu oluyor o yüzden hiç acımıyor. çok kolay yapılıyor. zaten ucu küçük iğnenin. ben kendim yapamam diyordum, ama kendim yaptım. hemde çok rahat.
Kızlar çok üzgünüm Allahıma asla isyan etmiyorum.Eşimin spermi ilaç kulanmasına rağmen 8 milyona düştü aşılamam artık temmuza kaldı.Çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Kızlar çok üzgünüm Allahıma asla isyan etmiyorum.Eşimin spermi ilaç kulanmasına rağmen 8 milyona düştü aşılamam artık temmuza kaldı.Çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum.
şimdiden hayırlı olsun aşılaman.inşallah tutar.
çok ama çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki sefere olur.
inşallah güzel yerlerden dualar alarak gelecek bebeğin...
evet canım inş... dularımızı kabul edermasalcım mrb canım eğer gerçekten sana destek olabiliyorsam ne mutlu bana.hep duamdasın hiç merak etme inanıyorum ben sende bu duyguyu yaşayacaksın.
pelikan gözünaydın.inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almakda nasip olur.
canım tekrar tekrar tebrikler hayırlsııyla inş. değerin yükselirDostlarım hepiniz ayrı ayrı kutlayıp sormuşsunuz genel durumumu Allah razı olsun.
Sabah kimselere haber vermeden gittim kan verdim. Aşılamamın 13. günüydü. Öğlen 12:00 gibi aradım hastaneden sonucunuz 90.26 dediklerinde yanımda arkadaşım ağladı
ben dondum kaldım. Tepki sıfır. Hiç umudum yoktu. Bu benim 2. aşılamamdı. Fulya Bahçeci Klinliğinde oldum aşılamamı. Doktorum Erbil Yağmur.
Şokun etkisiyle hemen kendi doktoruma ulaşmaya çalıştım. Onunda izin günüymüş.Hemşiresi sonucumu doktoruma söyledikten sonra büyük ihtimal gebesiniz.doktor bey Perşembe sizi tekrar çağırdı değer ikiye katlanmışmı bakalım dedi.Normalde 100 olmalıydı demiş.
Benim 2. aşılamamda hiç belirtim olmadı diyebilirim. Sadece göğüslerimde şişme ve hassaslaşma. Bunuda adet dönemine bağlamıştım.Aşılamanın 10igününden itibaren bir sürü idrar testi yaptım negatif! Hatta merak edenler için biraz önce gülümseyerek son testimi yaptım hala negatif. SAKIN EVDE YAPILAN TESTLERE MORALİNİZİ BOZMAYIN.
bütün bunlar olurken bide grip olup yataklara düştüm çok üzülmüştüm tutmayacak diye AMA OLDU.
Akşama kadar eşime söylemedim. Akşam eve giderken yolda söyledim.ŞOK OLDU. Arabayı deli gibi kullandı :)))))))))))
Hala inanamıyor. Perşembe olsun değer katlansın diyor. Olayın şokunda kendisi. Şimdi bana meyve almaya gitti :))))
Rabbim ol deyince oluyor gerisi ufak defek teferruat. bu arada Bahçeci Fulya'yıda es geçmemek gerekyor.
Taze bir anne adayı olarak herkese tavsiye ediyorumm.
Aşılama süreci harika geçti tek bir aksilik olmadı moralimi inanılmaz düzelttiler.Allah onlardan razı olsun.
Çok bilgili bir anne adayı değilim.Ama ne takılırsa kafanıza bildiğim kadarıyla anlatırım size.
inşallah hepiniz bu duyguyu tadarsınız.
Sevgiler....
canım saol inş. zamanı gelince nasip olcakpelikan ve jolllyyyyy...
szileri tebrik ediyorum çokkkk sevindim sizin adınıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşalah..
tgbsr canım rabbim senin için de en hayırlı olacak zamanda göndersin bebişini....
canım inanıyorum ki biz de hamiş olucaz hiç merak etmeeeeeçok şükür canım iyizz.ben kendimi toplamaya çalışıyorum eşim hiç bişe belli etmiyo bana diyoki allah sabredenle beraberdir diyo .sabredecez dua edecez diyo ...sen nasılsın canımm keyfim yokya okuyorum bütün yazıları yazmak istemiyorum(( takip ediyorum ama inşalalh hayırlısı ile yakın zamanda alcaz birbirimizin güzel haberlerini aminnn
ay kuzumm 8 milyon yeterli değilmi yani ya kuzum ben anlamıyorum 1 tanesi döllese yetiyo zaten niye iptal ediyolar aşılamayı yaa ama vardır bundada bir hayır kuzum yaaaaKızlar çok üzgünüm Allahıma asla isyan etmiyorum.Eşimin spermi ilaç kulanmasına rağmen 8 milyona düştü aşılamam artık temmuza kaldı.Çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Mrbbb kizlarrrt nasilsinizzz bugun asilama oldumm..bu ikinci asilamamm. pembe bi kan geldi sizdede oldumu ilk asilamamda olmamistii..sizletde ne vat ne yokk
evet canım devlette tedavi görmek çalışan insanlar için biraz zor, ben de çalışmayı çok istiyorum mesela ama tedavim buna imkan vermiyor bir de işe yeni giren insana kim bu kadar izin verir ki? kafam dağılır çalışayım diyorum ama önceliğimiz de bebek olduğu için ve tedavim devlette olduğu için bebeğe yoğunlaşmak istiyorum. ama gözünü korkutmayayım genelde saat 12 ye kadar bitiyor işin hastanede sabahtan izin alıp öğlenden sonra işe dönebilirsin yani. işin bitmezse geç çıkarsın vs.. eğer işyeri de bilirse tedavi gördüğünü anlayışlı davranabilir.
leylacım canım nasıl gidiyor hamilelik :) kalp atışları için ne zaman gideceksin şuan ne kullanıyorsun ilaç olarak? bence bebeğin kalp atışlarının duyulmasından sonraki süreç daha önemli mutlaka git hemen bakalım doktor sana nasıl bir tedavi uygulayacak? beni de bilgilendirirsen sevinirim..
ben de ilaçlarımı aldım. 9 haziran adet günüm. bu seferki aşılamam tüp bebek bölümünde uzman doktorlar tarafından yapılacak. bu yüzden daha rahatım. bakalım eğer yine tüpümün olduğu taraftaki yumurtalığım yerine sağ yumurtalığım coşarsa bana tüp bebek yolları gözükecek...
kızlar çok saolun 30 milyonla bile olmadı.Hareketliliğide az.Bilmiyorum ben ne şansızım böyle .
Mrbbb kizlarrrt nasilsinizzz bugun asilama oldumm..bu ikinci asilamamm. pembe bi kan geldi sizdede oldumu ilk asilamamda olmamistii..sizletde ne vat ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?