Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dr her seferinde mutlaka yaptırın diyor ama eşim utanıyormuş! klomeni yumurtalarımı çoğaltmak için verdi. zaten adet düzenimi doğum kontrol hapı bozdu.1 yıldır adet söktürücülerle hasta oluyorum. pazartesi gidicez bakalım neler olup bitmiş yumurtalarda görcez eğer büyüdülerse iğne olucam. eşim acele etmiyor cocuk için erken daha diyor ya bakalım artık inş olur ben cok istiyorum.
eğer pazartesi işler ters giderse senden izmirdeki dr adını telefonunu alırım ona gideriz. 27 yaşındayım ve zaman cok hızlı gidiyor erkenden tedavi olup bebişlerime kavuşmak istiyorum.
inşallah seninde hepimizinde biran önce yavrularımız olur.

iyiyiz minik anne sen ve bebegin nasıl

ay canım benım bız ıyıyız cok sukur gun sayıyoruz cumartesı kontrolum var kalp atıslarını duycaz nasıpse baska bı topıkten hıc beklemedıgımız bı anda hamıle oldugu haberını aldık cok sevındım lutfen sende umudunu yıtırme canım

yok canım benim yaa hiç ümidim yok hamile olduğum konusunda..karnım davul gibi şiş bugün yarın hastalanmazsam eğer tekrar test yapıcam ve doktora gidicem..sende bırakma bizi ara ver tabi kafanı topla ama arada sırada gir kendinden haber ver bizlere merak ederiz seni

kızlaar,5 yıl korunmayan,gebelik elde edemeyen çiftlerde aşılama başarısız mı olur?yaşayan arkadaşlar?

rabbim inşalalh güzel haberleri almayı güzel haberleri vermeyi nasip etsin bizlere canımm aminnnn....

Senin sonucun belli olsun ara vercem bu siteye girmeye (( inan daha çok üzülüyorum kafamdan atacam herşeyii inanıyorum ki bu kadar dua edenimiz varken bizlerde anne olcaz
tabikiside aşkım bizde anne olcaz bende bu arada 20-25 haziran gibi eşimizle 3 gün istanbula kaçalım diyoruz nasılsa sonucumuz negatif şimdiden otel bakmaya başladım şçylee bi gezelim istanbulu kafamızı dagıtalım bari en azından 2. tüpe başlamadan havamız degişir.

tabiki canım ne zaman istersen yaz umarım gerek kalmazda hemen hamile olursun

oooo süper büyümüşte kalp atışları duyulacakmış sıpanın allahım ne güzel olacak düşünsene pıt pıt pıt , bizim yerimizede seyret ve dinle allah sizi bir ömür boyu ayırmasın

bilmiyorum cnm benim kafam zaten karışıkkk hayırlısı ne diyeyim artık ,işyerinden izin alıp gitmekde ayrı bir dert benim için

evet canım devlette tedavi görmek çalışan insanlar için biraz zor, ben de çalışmayı çok istiyorum mesela ama tedavim buna imkan vermiyor bir de işe yeni giren insana kim bu kadar izin verir ki? kafam dağılır çalışayım diyorum ama önceliğimiz de bebek olduğu için ve tedavim devlette olduğu için bebeğe yoğunlaşmak istiyorum. ama gözünü korkutmayayım genelde saat 12 ye kadar bitiyor işin hastanede sabahtan izin alıp öğlenden sonra işe dönebilirsin yani. işin bitmezse geç çıkarsın vs.. eğer işyeri de bilirse tedavi gördüğünü anlayışlı davranabilir.

leylacım canım nasıl gidiyor hamilelik :) kalp atışları için ne zaman gideceksin şuan ne kullanıyorsun ilaç olarak? bence bebeğin kalp atışlarının duyulmasından sonraki süreç daha önemli mutlaka git hemen bakalım doktor sana nasıl bir tedavi uygulayacak? beni de bilgilendirirsen sevinirim..
ben de ilaçlarımı aldım. 9 haziran adet günüm. bu seferki aşılamam tüp bebek bölümünde uzman doktorlar tarafından yapılacak. bu yüzden daha rahatım. bakalım eğer yine tüpümün olduğu taraftaki yumurtalığım yerine sağ yumurtalığım coşarsa bana tüp bebek yolları gözükecek...

Kızlar çok üzgünüm Allahıma asla isyan etmiyorum.Eşimin spermi ilaç kulanmasına rağmen 8 milyona düştü aşılamam artık temmuza kaldı.Çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Kızlar çok üzgünüm Allahıma asla isyan etmiyorum.Eşimin spermi ilaç kulanmasına rağmen 8 milyona düştü aşılamam artık temmuza kaldı.Çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum.

bebegim aşılama için benim bildigim 5 milyon yeterli yanlışlık olmasın

bu kadar üzme kendini.ne yaparsan yap bişeyleri değiştirmeye gücün yetmeyecek belki bu ay yapılsada tutmayacaktı o da daha büyük yıkım olurdu.inşallah eşinin değerleri düzelir ve temmuzda sağlıklı bir aşılama yapılır.

Mrbbb kizlarrrt nasilsinizzz bugun asilama oldumm..bu ikinci asilamamm. pembe bi kan geldi sizdede oldumu ilk asilamamda olmamistii..sizletde ne vat ne yokk

Mrbbb kizlarrrt nasilsinizzz bugun asilama oldumm..bu ikinci asilamamm. pembe bi kan geldi sizdede oldumu ilk asilamamda olmamistii..sizletde ne vat ne yokk

bende oldu canım 2-3 gün sürdü sanırım içeriye gire çırınga ucu zedelenme yapıyor .
hayırlısı olsun ekledim seni listeye

cnm az çok biliyolar bi işler çevirdiğimide ama bu kadar tahmin etmezler duyunca böyle olurlar eminim
ben büyük ihtimal umut tüp bebekte deneyeceğim ilaç kullanıyorumm bitsin adetimle gideceğimm

selam kızlar bende ilk aşılamamı cuma günü oldum inş rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize...

ilk önce hayırlı olsun cansu bende pazartesi 3. aşılamamı oldum benim ilk aşılamamda ve 3. az da olsa leke olmuştu sebebi spektrumu takarken zorlamadanmış olabilr dediler.allah herşeyin hayırlısını versin sebepsiz infeliteden bebimkisi bu daha kötü geliyor sebepsiz olması yinede allahımıza sığınıyoruz.kendine dikkat et elden başka birşey gelmiyor.

canım eşinin sperm sayısını yükseltmen için sana bir tavsiyem var eşine bol bol soğan pişir közle yedir ayrıca koç yumurtası çok iyi geliyormuş.biz geçen ay destek olsun diye yaptık eşimin sperm sayısı 110 milyondan 160 milyona yükselmiş gerçek payı var diye düşünüyorum denemede zarar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…