selam kızlar bende ilk aşılamamı cuma günü oldum inş rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize...
2.asılamam da maalesef hüsranla sonuçlandı.erkenden kırmızılar geldi sağolsun.ne yapacağım bilmiyorum..3.asılamayı yapsam mı yapmasam mı kararsızım su an çok kötüyüm.sizlerle paylasıp biraz rahatlamak istedim...
2.asılamam da maalesef hüsranla sonuçlandı.erkenden kırmızılar geldi sağolsun.ne yapacağım bilmiyorum..3.asılamayı yapsam mı yapmasam mı kararsızım su an çok kötüyüm.sizlerle paylasıp biraz rahatlamak istedim...
canım eşinin sperm sayısını yükseltmen için sana bir tavsiyem var eşine bol bol soğan pişir közle yedir ayrıca koç yumurtası çok iyi geliyormuş.biz geçen ay destek olsun diye yaptık eşimin sperm sayısı 110 milyondan 160 milyona yükselmiş gerçek payı var diye düşünüyorum denemede zarar yok.
inşalalh meleğin 3.aşılama ile gelir bence 3.aşılama hakkınıda kullan derim gerçi benim 3 .aşımada tutmadı pazar günü adet oldum aşılamanın 13.günü geldi benim kırmızılarda ama burda 3.de hamile kalan arkadaşlarımızda var inşalalh sende onlardan olursun canım benimm
üzülme bebegim olsun problemin neydi bilmiyorum ama 3. aşılama için çok fazla sıkıntı yoksa denemelisin derim degilse tüp bebege geçersiniz
Deryacımmmm geçmiş olsun canımmm.
Benim sana nacizhane bir tavsiyem olacak. Nerde oturduğunu bilmiyorum ama mutlaka doğru yerde tekrar yaptır aşılamanı canımcım. Bir ay ara ver ve kendini dinle. Sonra doğru bir merkez seç ve yaptır. Misal benim 1. aşılamamı hiç saymadılar bile...
Ve ben aşılama yaptırırken 5. aşılamada bebek bekleyen annelerle tanıştım.Klinik ve hastahanede çok önemli...
2. 3. AŞILAMADAN SONRA TÜP BEBEK TAVSİYE EDLİR FALAN... bunu söyleyenlere zaruri bir durum yok ise çok katılmıyorum artık. Rabbim ol derse olur.Hazırlıklarına başla ve 3. aşılamanı yaptır. Moral bozmak yok. Yanındayız bitanem...
Deryacımmmm geçmiş olsun canımmm.
Benim sana nacizhane bir tavsiyem olacak. Nerde oturduğunu bilmiyorum ama mutlaka doğru yerde tekrar yaptır aşılamanı canımcım. Bir ay ara ver ve kendini dinle. Sonra doğru bir merkez seç ve yaptır. Misal benim 1. aşılamamı hiç saymadılar bile...
Ve ben aşılama yaptırırken 5. aşılamada bebek bekleyen annelerle tanıştım.Klinik ve hastahanede çok önemli...
2. 3. AŞILAMADAN SONRA TÜP BEBEK TAVSİYE EDLİR FALAN... bunu söyleyenlere zaruri bir durum yok ise çok katılmıyorum artık. Rabbim ol derse olur.Hazırlıklarına başla ve 3. aşılamanı yaptır. Moral bozmak yok. Yanındayız bitanem...
leylacım canım nasıl gidiyor hamilelik :) kalp atışları için ne zaman gideceksin şuan ne kullanıyorsun ilaç olarak? bence bebeğin kalp atışlarının duyulmasından sonraki süreç daha önemli mutlaka git hemen bakalım doktor sana nasıl bir tedavi uygulayacak? beni de bilgilendirirsen sevinirim..
ben de ilaçlarımı aldım. 9 haziran adet günüm. bu seferki aşılamam tüp bebek bölümünde uzman doktorlar tarafından yapılacak. bu yüzden daha rahatım. bakalım eğer yine tüpümün olduğu taraftaki yumurtalığım yerine sağ yumurtalığım coşarsa bana tüp bebek yolları gözükecek...
hayırlısı olsun arkadaşım umarım sonucu güzel olur , ekledim listeye senide bilgilerini verirmisin
canım hayırlısı olsun ya üzüldüm, yakındı çünkü sonuç tarihlerimiz adet olmana şaşırdım progesteron kullanmıyormusun? onun geçiktirici etkisi var çünkü ben mesela acayip adet sancısı çekiyorum bugünlerde normalde günüm ama olmadım cuma öylesine baktırcam hiçç umudum yok bhcg den yana negatif biliyorum bende pkosluyum ve doktorum 3.aşılamaya gerek duymadı tüp bebeğe geçeriz dedi temmuz gibi olacak galiba sende dr danış bakalım ne diyecek..
mda benide listeye eklermisin canım ikinciasılama sebebi bilinmeyen infertilite ve bide cok az derecede polistik over miş
progesteron vajinal jel kullanıyordum cnm 26.günümde oldum.geçen ay 31.günde olmustum erken olunca bende sok oldum hiç beklemiyordum.inşallah olmazsın cnm yaa güzel haberlerini bekliyorum:)) yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek bende kararsızım işte tüpe mi geçsek 3.asılamayı da mı denesek:26: hakkımızda hayırlısı.ne kadar üzülsem de ağlasam da sonuç değişmeyecek.ağlayarak içimdekileri akıttım simdi önüme bakma zamanı...
CANIMMM AGLAMA DEMİYORUM ÇÜNKÜ İNSAN İÇİNE ATTIKÇA BETER OLUYOR BENDE TÜP BEBEGİM GEÇEN HAFTA İPTAL OLDUGUNDA ÇOK PERİŞAN OLDUM, O GÜN İŞ YERİNDE YALNIZDIM HEP AGLADIM TAKİ GÖZLERİM ŞİŞENE KADAR AMA RAHATLADIM
OYSA İLK AŞILAMADA KENDİMİ ÇOK SIKMIŞTIM AGLAMAMAK İÇİN VE AKLIMA GELDİKÇE AGLAMKLI HALDEYDİM .nE YAPALIM DERTLERDE BİZİM İÇİN ÇEKECEGİMİZ ÇİLE VARSA BU YOLDA ÇEKİLECEK KENDİNE DİKKAT ET.
kızlar bişey sorcam cevaplarsanız sevinirim.pko teşhisi nasıl konuluyor ve pko nun belirtileri neler ciddi bi rahatsızlıkmı çocuk olmasına engelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?