hayırlısı olsun arkadaşım umarım sonucu güzel olur , ekledim listeye senide bilgilerini verirmisin
2.asılamam da maalesef hüsranla sonuçlandı.erkenden kırmızılar geldi sağolsun.ne yapacağım bilmiyorum..3.asılamayı yapsam mı yapmasam mı kararsızım su an çok kötüyüm.sizlerle paylasıp biraz rahatlamak istedim...
çok sevindim canım senin adına bak gör yarına 2 ye katlayacak değerinnn :))))
pelikan ve jolllyyyyy...
szileri tebrik ediyorum çokkkk sevindim sizin adınıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin inşalah..
tgbsr canım rabbim senin için de en hayırlı olacak zamanda göndersin bebişini....
pelikancım tebrik ederim inşaallah kucağına almakda nasip olur canım bizlerede dua et canım olurmu jolly senide tebrik ederim canım bebişlerin seninledir stres yapa değerin katlanacak ALLAH'IN izniyle... tgbeser canım bizlerde bir gün anne olacağız inşaallah vakti gelince. üzülme olurmu rabbim bizede yaşatacak inşaallah o duyguyu ben inanyorum sende inan canım. sonuçlara baktım ama misafirim vardı yazamamıştım arkadaşlar ancak yazabildim.
Cok sagolun kizlarr bakalim yarın test tekrarı var ne alemdeyimm cok merak ediyorum. Herhalde beni yine aksam 4'e kadar aramiyacaklar bende meraktan catliycamm:)) Yarin guzel haber vermek dileklerimle:))Yeni bir gün,yeni umutlar :))))
Jollyy,hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini yada bebeklerini :)) kucağına alırsın.
Benim gibi aşılama olacak, olmuş, olmak üzere olan arkadaşlara da sabır diliyorum.hızla zaman aksın güzel güzel haberler alalım :))))
çok şükür canım iyizz.ben kendimi toplamaya çalışıyorum eşim hiç bişe belli etmiyo bana diyoki allah sabredenle beraberdir diyo .sabredecez dua edecez diyo ...sen nasılsın canımm keyfim yokya okuyorum bütün yazıları yazmak istemiyorum(( takip ediyorum ama inşalalh hayırlısı ile yakın zamanda alcaz birbirimizin güzel haberlerini aminnn
Cok sagolun kizlarr bakalim yarın test tekrarı var ne alemdeyimm cok merak ediyorum. Herhalde beni yine aksam 4'e kadar aramiyacaklar bende meraktan catliycamm:)) Yarin guzel haber vermek dileklerimle:))
Su perim cok merak ediyorum senin sonucunda yaa evde test. Felan yokmuydu yanıltıcı oluyo gerçi ama bı baksaydın iyiydi:)) İns. Aşılamaya bile gerek kalmadan gelmiştir yaramazinn:16:
Cnm insan ne zaman yeni bir tedavi süreci icine giriyor iste o zaman bütün enerji butun neşesi yerine geliyor. Her gun o iğneleri yerken biri daha bitti diye nasılda mutlu mutlu iğnelerinizi vurmuyomuyuz:)Bu bebisler cok bekletti bizi ama cok kıymetli olacaklar bizim icin. Zor kazanılan her zaman daha kiymetlidirrİns. Daha fazla beklemeden gelir miniklerimizz
herkese günaydın dün aşılamam yapıldı bugün 1.günhayırlısıysa inş bu sefer tutsun
kızlar benim aşılamam dün yapıldı doktor beni salı günü progestron testi için tekrar çağırdı birde progestan diye bi hap verdi vajinadan konulan sizide test için çağırmış mıydı?
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah bebşine kavuşursun.benim doktorum bana hiçbir test uygulamadı progestan hap verdi sadece...
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah bebşine kavuşursun.benim doktorum bana hiçbir test uygulamadı progestan hap verdi sadece...
Cnm insan ne zaman yeni bir tedavi süreci icine giriyor iste o zaman bütün enerji butun neşesi yerine geliyor. Her gun o iğneleri yerken biri daha bitti diye nasılda mutlu mutlu iğnelerinizi vurmuyomuyuz:)Bu bebisler cok bekletti bizi ama cok kıymetli olacaklar bizim icin. Zor kazanılan her zaman daha kiymetlidirrİns. Daha fazla beklemeden gelir miniklerimizz
Yarın sabah bende gidiyorum tekrar kan vermeye. İnşallah 180'leri geçmiştir. Nolur sonucunu alınca hemen yaz. Seni merak ediyorum. İnşallah ikimizde iyi sonuçla geliriz canımcım.
Öğleden sonra görüşme üzere.Dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?