Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb.canım benim allaha şükür bulantım falan yok,bel ağrımdan başka sıkıntım yok.hiç evhamlanma inşallah hiç olmaz bulantın rahat geçirirsin...bende başka arkadaşların bebklerini görünce benimki nezman büyüyecek diyorum hareketlerini hissetmek istiyorum artık...hiç aklına olumsuz düşüncelri getirme inşallah allahında izniyle hepizimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz

Son düzenleme:
kızlar benim aşılamam dün yapıldı doktor beni salı günü progestron testi için tekrar çağırdı birde progestan diye bi hap verdi vajinadan konulan sizide test için çağırmış mıydı?
aşılaman hayırlı olsun arkadaşım. inşallah bebeğin seninledir.

merhaba pelin. bende 4. senemdeyim evlilğimde. bir dış gebelik de ben geçirdim. benim sağ yumurtalığım tamamen alındı. 1 yıl geçti ama olmadı. şükür 2. aşılamada hamileyim. henüz erken kalp atışlarını bile duyamadım. o yüzden bu sefer daha sevinemedim tam anlamıyla oh diyemedim. rabbim inşallah bu aşılamanda sanada nasip eder.

tunamert bende bugün gazi üniversitesinde aşılama oldum. doktorum mehmet erdem. Allah bebeklerimizi bize versin niş.

topikteki diğer arkadaşlara da allahım bebeklerini nasip etsin inş.

AMİİİN. hayırlı olsun aşılaman arkardaşım. inşalleh bebeğin seninledir.

canım benim bence kan pıhtılaşması vardır ki bende aşılamada kullandım sonuç pozitif olsaydı devam edicektim ve 9 ay vurulcaktım bu iğneyi evet göbekten yapılan bir iğne cleksan adı bunun 0.2 liği var 0.4 0.6 falan diye gidiyo inş.. sana gerek kalmaz kuzum[/QUOTE]
inşallah gerek kalmaz. ama gerek varsada bir an evvel başlayayım istiyorum. geç kalmak istemiyorum.

Dimple aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah bu son olurda güzel bi sonuç alırsın.

İzmir yine yağmur yine yağmur.Yaz gelmemek için direniyor hala :)))

inşallah degerin ikiye katlamış olucaktır canım benim yarın sende emin bir sekilde hamileyim diye yazacaksın buraya..

kizlar aklimiz sizde...hadi bakalim guzel sonuclarla gelin bize dualarim sizinle

Kızlarr günaydınnn

Verdim kanceğizimi geldim işimin başına. O kadar soğukk ve tepkisizimki şu an sonuç ne çıksa içimdeki duygu aynı olucak :) Sadece değer yükselmişse biraz şaşırırım herhalde ehehehehe :) Bu sefer hemşireye ne zaman sonuç çıkar ve arasınız diye sormadım bile. Herhalde yine 4 gibi ararlar. Fırsatıda bulur bulmaz sizleri haberdar ediciğimmm .

masallll nerelerdesin ösledim seni

Canımmm,,yokluğumu farkedip özlemişş beni ne mutlu bana....canım arkadaşım bende seni özledimm..denk gelemedik 2 gün önce sonrada ben uçtum Ankara'lara şuanda da esenboğa havaalanından yazıyorum sana:))) Dün Yargıtayda duruşmam vardı o yüzden Ankaraya geldim...ayağımı sürüye sürüye bitsede dönsem diye diye:)) ama mda bi güzel üşüttüm heralde hava zaten malum İzmir'de hasta olmamak mucize oldu bu Mayıs'ta Ankara'da da iyice ters düz oldum terle üşü terle üşü bir de bende hiperhidroizm var su gibi akarım üstümde kurudukça sular...hafif ateşlendim ayakta ordan oraya koşturunca işlerimde ters gitti dün bitmek bilmedi gün sanki burda ,,direncim düştü acaip yorgunum adet sancılarımda başladı hepsi geldi üst üste birazdan uçak kalkacak çıkıyorum şimdi,,hemen bi sana yazayım dedim beni merak ettiğini görünce :)) İzmir'e inince direkt ofise geçicem ordan yazarım tekrar inşallah sağsalim bi varayım da İzmir'ime
deniz kokusu alıp kendime geleyim jolly ve pelikan tekrar test yaptıracaklardı bugün zaten onları da merak ederim girip bakarım inşallah değerleri katlanmış olarak gelirler öpüyorum birkaç saat sonra burdayım kısmetse...

şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

Superrrrrrr canimmmm kocaman sevgilerr..seni ve esini tebrik ediyorum
Siradaaa cinsiyet ogrenme zamanimiz var onun da paylascazz insallah

canımmmm çok sevindim ne mutlu sana :))))

rahat bir ohhh çek artık,darısı bizim başımıza tabii :)))

bundan sonra kendine yemene içmene çok dikkat et.Bebişine iyi bak :)))

Masalcım rahat bir yolculuk geçirirsin inşallah :)) izmir iyi hoşta yağmur çamur devam :)) yaz gelemedi bi türlü :))) İzmir de deniz havası almadan olmaz tabii :)))

canım tekrar tebrikler sana okdara sevindim ki anlatamam darısı bizlerin başına inşalah yarabbim nasip eyler bizlerede

Ohhhh hadi bakalımmm süper katlanmışşş maşallah maşallahhh bebişeee Darısı tez zamanda başımıza :))

Ohhhh hadi bakalımmm süper katlanmışşş maşallah maşallahhh bebişeee Darısı tez zamanda başımıza :))

canım inşallah güzel haberlerin gelir senin de, kaldı ki ben öyle düşünüyorum. ama daha erken arasınlar:)

tunamert bende bugün gazi üniversitesinde aşılama oldum. doktorum mehmet erdem. Allah bebeklerimizi bize versin niş.

topikteki diğer arkadaşlara da allahım bebeklerini nasip etsin inş.

öylemii çok sevindim doktorcuma giden bi topik arkadaşım oldu :) hayırlı olsun canım umarım sonuç istediğin gibi olur bakarsın bigün muayenehanede bebişlerimizin kontrollerinde karşılaşırız :)

şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

pelikan canımm çok sevindim zaten ilk gün bile değerin çok güzeldi tekrar tebrik ederim canımmm

canım cok sevındım ınsallah saglıkla devam eder hamılelıgın bugun bıraz gec kalktım grıp oldum yıne gece uyuyamadım oksurmekten ama gozumu acar acmaz topıge baktım ınsallah jollyde guzel haberlerle gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…