merhaba mavi. maşllah ne güzel görünüyor bebeğin. ne güzel hızla büyüyor. seninkine baktıkça imreniyorum. inşallah bizde sorunsuz geleriz o aşamalara. bulantın filan varmı. benim nerdeyse hiç yok. bazen korkuyorum hatta. acaba bir aksilikmi var diye. pek evhamlıyım ben ya...
aşılaman hayırlı olsun arkadaşım. inşallah bebeğin seninledir.kızlar benim aşılamam dün yapıldı doktor beni salı günü progestron testi için tekrar çağırdı birde progestan diye bi hap verdi vajinadan konulan sizide test için çağırmış mıydı?
merhaba pelin. bende 4. senemdeyim evlilğimde. bir dış gebelik de ben geçirdim. benim sağ yumurtalığım tamamen alındı. 1 yıl geçti ama olmadı. şükür 2. aşılamada hamileyim. henüz erken kalp atışlarını bile duyamadım. o yüzden bu sefer daha sevinemedim tam anlamıyla oh diyemedim. rabbim inşallah bu aşılamanda sanada nasip eder.evleneli üc sene olcak canım sakaryada oturuyorum ... bir düşük birde dış gebelik gecirdim...laporoskopi amalıyatı oldum dış gebelikten dolayı sol tüpüm kapandı tek tüple hamiş kalmaya calışıyorum ilk aşılamam inş rabbim hayırlısıyla nasip eder...doktorum ayın 9 unda adet olmassan gel kan testi yapalım dedi...rabbim yüzlerimizi güldürsün inş...
tunamert bende bugün gazi üniversitesinde aşılama oldum. doktorum mehmet erdem. Allah bebeklerimizi bize versin niş.
topikteki diğer arkadaşlara da allahım bebeklerini nasip etsin inş.
Merhaba, nisan 2012 de ilk aşılamamı olmuş listeye ıumudumuzu bir sonraki aya devrettik diye yazılmıştım:)Hatta apandisit ameliyatıyla tamamlamıştım aşılama girişimimi.neyse ki son anda ameliyattan da yırttım. Ama bir ayı da boş geçirdim, aşılamasız.
Bir sonraki ay geldi, daha dogrusu gelmeye çalışıyor, şimdi tüp bebekle ilgili farklı bir merkeze gidiyorum, bu ay aşılama yapılacak ama bir türlü adet olamıyorum:) olsun da yeni aşılamamızı da deneyelim bakalım... adetimin 3.günü çağırdı, bakalım ne zaman göreceğim adet. Herkese bol şans, umarım liste hamilelerle dolar bu ay
canım şükür bir sıkıntım yok. progestan 200ml günde iki tane, birde folik asit kullanıyorum. henüz duyamadık kalp atışlarını 2 hafta sonra dediler. ultrasyonda pazartesi günü 5+3 dü . bu sefer ovülasyon sürem uzundu, sanırım bu yüzden henüz küçük kesem. hangi dr. sorduysam senkraj konusuna soğuk bakıyorlar. rahmimin yeterli olduğunu söylüyorlar. inşallah öyle olur. aklıma takılan bişey var. diğer topikte 2. çocuğuna hamile bir arkadaş vardı pinkayl. ona göbekten iğne vermişler. bizim yarım rahim probleminden dolayımı yoksa kan pıhtılaşması problemi filanmı vardı onu merak ettim. ama girmiyor hiç topiğe. ulvanın yazışmalarını okudum oda yaptırmamış senkraj. inşallah banada gerek kalmaz. sağ salim alırım yavrumu kucağıma.
Dimple aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah bu son olurda güzel bi sonuç alırsın.
İzmir yine yağmur yine yağmur.Yaz gelmemek için direniyor hala :)))
inşallah degerin ikiye katlamış olucaktır canım benim yarın sende emin bir sekilde hamileyim diye yazacaksın buraya..
Yarın sabah bende gidiyorum tekrar kan vermeye. İnşallah 180'leri geçmiştir. Nolur sonucunu alınca hemen yaz. Seni merak ediyorum. İnşallah ikimizde iyi sonuçla geliriz canımcım.
Öğleden sonra görüşme üzere.Dualarım seninle.
bende şimdi sağlık ocağına gideceğim ebe çağırmıştı kan testleri yapcam hormonlara falan genel bir kontrol dedi...
jolly ve pelikan bugün test yaptıracaktı inşallah kan değeri yükselmiştir ve topiğe kızlar yükselmiş diye yazacaklar inşallah...
kızlar sabırsızlıkla sizi bekliyorum hayırlısıyla inş. değerleriniz ikiye katlar kuzularr bu arada ben hala adet olmadım kızlar başka bir topikdede bir ark çatlatma iğnesi vurmuş sonra dr test günü dediği gün test 2 çıkmış negatif ama 1 hafta adeti olmamış demiş ilaçlardan gecikti herhalde demiş adet söktürücü içmiş yok olmamış sonra test yapmış tekrar ve sonuç 120 çıkmış hamile kız ayyy ben şokdayımmmm bende anlamadım adet olmadım ben yaaa sancı oluyomuş gibi geliyo sonra geçiyo ıslaklık geliyo tamam adet oldum diyom gidip bakıyom akıntı gelmiş ayyy deli oldum kırmızılar gelecekse gelsin yaaaaaaa
kizlar aklimiz sizde...hadi bakalim guzel sonuclarla gelin bizedualarim sizinle
masallll nerelerdesin ösledim seni
şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.
şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.
Canımmm,,yokluğumu farkedip özlemişş beni ne mutlu bana....canım arkadaşım bende seni özledimm..denk gelemedik 2 gün önce sonrada ben uçtum Ankara'lara şuanda da esenboğa havaalanından yazıyorum sana:))) Dün Yargıtayda duruşmam vardı o yüzden Ankaraya geldim...ayağımı sürüye sürüye bitsede dönsem diye diye:)) ama mda bi güzel üşüttüm heralde hava zaten malum İzmir'de hasta olmamak mucize oldu bu Mayıs'ta Ankara'da da iyice ters düz oldum terle üşü terle üşü bir de bende hiperhidroizm var su gibi akarım üstümde kurudukça sular...hafif ateşlendim ayakta ordan oraya koşturunca işlerimde ters gitti dün bitmek bilmedi gün sanki burda ,,direncim düştü acaip yorgunum adet sancılarımda başladı hepsi geldi üst üste birazdan uçak kalkacak çıkıyorum şimdi,,hemen bi sana yazayım dedim beni merak ettiğini görünce :)) İzmir'e inince direkt ofise geçicem ordan yazarım tekrar inşallah sağsalim bi varayım da İzmir'ime
deniz kokusu alıp kendime geleyim jolly ve pelikan tekrar test yaptıracaklardı bugün zaten onları da merak ederim girip bakarım inşallah değerleri katlanmış olarak gelirler öpüyorum birkaç saat sonra burdayım kısmetse...
Ohhhh hadi bakalımmm süper katlanmışşş maşallah maşallahhh bebişeeeDarısı tez zamanda başımıza :))
tunamert bende bugün gazi üniversitesinde aşılama oldum. doktorum mehmet erdem. Allah bebeklerimizi bize versin niş.
topikteki diğer arkadaşlara da allahım bebeklerini nasip etsin inş.
şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.
herkese günaydın dün aşılamam yapıldı bugün 1.günhayırlısıysa inş bu sefer tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?