- 23 Şubat 2016
- 24
- 1
- 1
- 39
İnşşallah arkadaşım yaa cuma günü inşallah burda biribirimize güzel mutlu haberlerimizi verirz İnşallahhCanim slm gebelik testinde cikmiyo zaten kan testi sonuç veriyo hayırlısı herseyin ınsalh olumlu sonuç alirsin
Ayşe adet sanci si yaşadinmi hiç adet günün de geçtimiMerhaba arkadaşlar bende yarın adetim gelmezse cuma günü kan tahlinini yaptırıcam malüm aşılamamın 18.günündeyim dün moralim baya bozuldu gebelik testinde tek çizgi çıkmıştı
Allah razi olsun senden canim suan duaya okadar ihtiyacim varkiDua edicem inşallah hamileymişimmm diye yazarsın buraya:)
Amin canım insalh herseyin hayirlisiİnşşallah arkadaşım yaa cuma günü inşallah burda biribirimize güzel mutlu haberlerimizi verirz İnşallahh
Canim seni korkutmak istemiyorum ama benimde adet sancisi oldu ve aksama akintilar basladi insalllah sende boyle bisey olmazKızlar ya ara ara adet sancısı geliyo bu normal mi yoksa adet olcam ondan mi sancı geliyo
Anladım canim hayırlısı herseyin ya nasip te varsa olur olmazsa 2.asilamayi denerim sağlık olsun insalh güzel şeyler olur hepimiz icinCanim seni korkutmak istemiyorum ama benimde adet sancisi oldu ve aksama akintilar basladi insalllah sende boyle bisey olmaz
aşılamamın 3.günü ağır şekile yaşadım sonra ara sıra yokladı bgün aşılamamın 18.günü malümm daha belirttiğim gübü benim yumurtalar klomeni günde 3 defa kullandığım için gereğinden fazla ve erken büyümüşlerdi o yüzden aşılamam erken yapıldı adet günüm yarın 25 şubat inşaahh hayırlısı olur yaa):Ayşe adet sanci si yaşadinmi hiç adet günün de geçtimi
Anladım canim hayırlısı herseyinaşılamamın 3.günü ağır şekile yaşadım sonra ara sıra yokladı bgün aşılamamın 18.günü malümm daha belirttiğim gübü benim yumurtalar klomeni günde 3 defa kullandığım için gereğinden fazla ve erken büyümüşlerdi o yüzden aşılamam erken yapıldı adet günüm yarın 25 şubat inşaahh hayırlısı olur yaa):
Aynen öle Hakkımıza hayırlısını versin inşallah RabbimAnladım canim hayırlısı herseyin
inşallah hamilelik belirtileridir normal gebe kalanlarda öyle oluyormuş ya adet sancısı gibi sancı öyle olabilirAnladım canim hayırlısı herseyin ya nasip te varsa olur olmazsa 2.asilamayi denerim sağlık olsun insalh güzel şeyler olur hepimiz icin
Ay ınsalh canim umarım öyledir cuma doktora gitcem test yapilcak bakalım hayırlısı ınsalh hepimiz burdan olumlu sonuçlar yazarızİ
inşallah hamilelik belirtileridir normal gebe kalanlarda öyle oluyormuş ya adet sancısı gibi sancı öyle olabilir
Heyecanla bekliyorum benim daha bir haftam var 1 yıl gibi gözümdeAy ınsalh canim umarım öyledir cuma doktora gitcem test yapilcak bakalım hayırlısı ınsalh hepimiz burdan olumlu sonuçlar yazarız
İnan bana 1 yil gibi geldi zaman geçmedi bir türlü ya anlıyorum seni canimHeyecanla bekliyorum benim daha bir haftam var 1 yıl gibi gözümde
Bende pkoyum bana da vermedi şeker hapı neden versin ki şeker mi çıktı sende folik asite başlattı ama bunun bi önemi olduğunu sanmıyorum folik asit vitamin sonuçta hiç kullanmayanlar bile var gebelik süresince bileKizlar selam.sizlere bisi danismak istiyorum.yasim 26 pkoyum.kizligimdan beridir hemde.1.asilamam tutmadi malesef.smdi doktor degistirdim 2.asilama olucak nasipse.doktorum reglin 2.gunu gel dedi igneye bsliyalim dedi.ama oncesinde ne bi folik asit nede bska bisi wermedi..size vermismiydi doktorlariniz kafama takildi yaaaaa( oysaki ben pkoyum dimi inofolic falan weya sekerbhapi falan vermedi.ay sinir oldum
Hadi hayırla sonuçlansın inşallah çok heyecanlı:)Arkadaslar simdi kan verdim sonuc yarin alcam ins hayirlisi olsun umudum yok ama kafamda soru isareti kalmasin diye kan verdim
Hadi hayırlısı olsun insalh olumlu sonuç alırsın canimArkadaslar simdi kan verdim sonuc yarin alcam ins hayirlisi olsun umudum yok ama kafamda soru isareti kalmasin diye kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?