aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kızlar ya ara ara adet sancısı geliyo bu normal mi yoksa adet olcam ondan mi sancı geliyo
Canim seni korkutmak istemiyorum ama benimde adet sancisi oldu ve aksama akintilar basladi insalllah sende boyle bisey olmaz

Ayşe adet sanci si yaşadinmi hiç adet günün de geçtimi
aşılamamın 3.günü ağır şekile yaşadım sonra ara sıra yokladı bgün aşılamamın 18.günü malümm daha belirttiğim gübü benim yumurtalar klomeni günde 3 defa kullandığım için gereğinden fazla ve erken büyümüşlerdi o yüzden aşılamam erken yapıldı adet günüm yarın 25 şubat inşaahh hayırlısı olur yaa):

Anladım canim hayırlısı herseyin

Kizlar selam.sizlere bisi danismak istiyorum.yasim 26 pkoyum.kizligimdan beridir hemde.1.asilamam tutmadi malesef.smdi doktor degistirdim 2.asilama olucak nasipse.doktorum reglin 2.gunu gel dedi igneye bsliyalim dedi.ama oncesinde ne bi folik asit nede bska bisi wermedi..size vermismiydi doktorlariniz kafama takildi yaaaaa ( oysaki ben pkoyum dimi inofolic falan weya sekerbhapi falan vermedi.ay sinir oldum

Bende pkoyum bana da vermedi şeker hapı neden versin ki şeker mi çıktı sende folik asite başlattı ama bunun bi önemi olduğunu sanmıyorum folik asit vitamin sonuçta hiç kullanmayanlar bile var gebelik süresince bile

Arkadaslar simdi kan verdim sonuc yarin alcam ins hayirlisi olsun umudum yok ama kafamda soru isareti kalmasin diye kan verdim

Insallah arkadaslar duanizi eksik etmeyin

Arkadaslar size bisey sormak istyorum bugun hastabnelik oldum karin kasik bel agrisindan 7.gunum hcg 17 sizce normalmi bu ya hala agrim var bir haftada boyle bir agri normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…