aşılama sonrası gebelik belirtileri...

inş tutmustur cnm.kılon cok ıyımıs ama.ama zaten pkoluların rezervleri çok çok ıyıymıs.korkma.bende 2.asılamamı olcam nasıpse bakalım

inş tutmustur cnm.kılon cok ıyımıs ama.ama zaten pkoluların rezervleri çok çok ıyıymıs.korkma.bende 2.asılamamı olcam nasıpse bakalım
Sende de mi pko var bende pkolyumuşum kızlar yeni öğrendim ve hemen aşılama için tedaviye başladık bugün 1.haftam aşılamada inşallah tutar hepimizin

Kızlar bişey sorcam size ben yarin kan testi yaptıram çıkarmı 12. Gün olcak yarın
Bana daha önce gittiğim doktorun biri en erken 8.günn belli olur demişti ama bence garanti olsun diye eğer bekleyebiliyorsan iki gün daha bekle ben 14,günden önce yaptırmayı düşünmüyorum :) idrar testi yapmadın dimi

pco lu olunca şansımız daha yüksek oluyor di mi? doktor aşılama tutmazsa üzülme tüp bebekte çok güzel sonuç alırız senden dedi.. ya tüp de de tutmazsa az para da değilki hadi bi kere verdik umutla tutmazsa ikinci nasıl verilir o para hemen bir ay sonra bilmorum...

Günaydın canımm evet yumurtlarımız fazla olduğundan tüp bebekteki şansımız çok yüksekmiş baya araştırmıştım bende inşallah o aşamalara gelmeden tutunur bebişlermiz sende pkonun belirtisi ne bende adet düzensizliği

adetim 28-33 arası değişiyor tüylenme yok kilo yok.. diğer doktorlar var gibi diyorlardı bi kesin konuşmamışlardı.. ben kendim farkettim ovulasyon testiyle o ay 20 gün oldu yumurta çatlamadı... bu bende hep var mıydı yeni mi okuştu bilmiorum evlenmeden hep düzenli olurdum 28 den şaşmazdı.. evlendikten sonra 33 e sarkmalar oldu...

İyiymiş aslında bende de sadece adet belirtisi var ama ben evlenmeden önce daha kötüydü 2 aya kadar çıkıyodu olmadığım evlendikten sonra 20 günler bir olmaya başladım her ay aynı tarihte geliyodu en son 2 ay gelmedi hatta hamileyim diye umutlandım doktor gittim gelicek adetin Dedi adet 2.günü gittim ki pko Dedi ağla ağla bi hal oldum o gün sonra hemen klomen çatlatma iğnesi ve aşılama verdi kaç yıldır denedin sen olmadı

Minigimgelartik napiyon cnm varmi belirti bi deyisiklik kac gun oldu seninki

Eşimde 14.günü gidelim dedi o gün yaptıram bende yok idrar testi yapmadım canim

Kızlar yapmadım ya cuma yapcam kan testini ınsalh hepimiz hayırlı sonuçlar alırız size de yazarım burdan sonucu mutlaka
Hadi inşallah dua ediyorum hepimiz için kader arkadaşlarım benimm iyiki varsınız ya ben bide kimseye demediğim için bir tek sizlerle konuşabiliyorum kendim kadar sevinicem inşallah olumlu sonuç alacaksın

Bugün tam bir hafta oldu 7,günüm benim sürekli bir belirtim olmuyor ara ara yokluyor gidiyor bel ağrısı sol boşluğumda ağrı yanma hissi bir dün gece yatarken kasıkta batma hissettim uyuyana kadar sen naptın
Canim benim kahverengi akinti cogaldi sanki parca dusuyo oyuzden umudum iyice bitti olmicak sanki artik bidaki asilamayi beklicem onuda devlete dusunuyorum 3 asilamayi ozelde yaptim bundan sonra devlete dusunuyorum bakalim hatirlisi

Hadi inşallah dua ediyorum hepimiz için kader arkadaşlarım benimm iyiki varsınız ya ben bide kimseye demediğim için bir tek sizlerle konuşabiliyorum kendim kadar sevinicem inşallah olumlu sonuç alacaksın
Canim benim inan aynı duyguları paylaşıyoruz bende aynı şekilde bitek sizle konusup dertlesebiliyorum ınsalh hepimizin güzel sonuçları olur sizin için kendim kadar çok sevinirim

Bugün tam bir hafta oldu 7,günüm benim sürekli bir belirtim olmuyor ara ara yokluyor gidiyor bel ağrısı sol boşluğumda ağrı yanma hissi bir dün gece yatarken kasıkta batma hissettim uyuyana kadar sen naptın
Benimki olmadi insallah seninki olur canim rabbim gonlune gore verdin fazla bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…