Hadi ya canim üzülme sakin hayırlısı herseyin nasip sakin piskolojini bozma inan stres çok etkiliyorCanim benim kahverengi akinti cogaldi sanki parca dusuyo oyuzden umudum iyice bitti olmicak sanki artik bidaki asilamayi beklicem onuda devlete dusunuyorum 3 asilamayi ozelde yaptim bundan sonra devlete dusunuyorum bakalim hatirlisi
Zeynebimmmmmm senin kaçıncı günüdu bügün canim ben cuma yaptırcam testiEvet bende merak ediyorum86sultann hadi güzel haber ver umut ol bizlere de
3uzulmuyom desem yalan soylemis olurum canim cok istiyordum kizima bi kardes nasip insallah size nasip olur duamdasiniz hepinizHadi ya canim üzülme sakin hayırlısı herseyin nasip sakin piskolojini bozma inan stres çok etkiliyor
Canim asilama gununu sayarsak bugun 13 gun cuma gunu test yapicaktim sozde nasipZeynebimmmmmm senin kaçıncı günüdu bügün canim ben cuma yaptırcam testi
Bende üniversite hastanesine gittim hayırlısı tabiki öncelikle sen deneyimli olduğun için daha iyi bilirsin tabi ama inşallah sandığın gibi olmaz kardeş gelir güzel kızınaCanim benim kahverengi akinti cogaldi sanki parca dusuyo oyuzden umudum iyice bitti olmicak sanki artik bidaki asilamayi beklicem onuda devlete dusunuyorum 3 asilamayi ozelde yaptim bundan sonra devlete dusunuyorum bakalim hatirlisi
Allah hepimizin gönlüne göre versin inanıyorum ben herşey güzel olacakCanim benim inan aynı duyguları paylaşıyoruz bende aynı şekilde bitek sizle konusup dertlesebiliyorum ınsalh hepimizin güzel sonuçları olur sizin için kendim kadar çok sevinirim
Anladım canim allahım gönlüne göre versin ınsalh hepimizin için hayırlısı neyse o olsunCanim asilama gununu sayarsak bugun 13 gun cuma gunu test yapicaktim sozde nasip
Insallah canim cok sagol bugun doktorum progestan diye bi ilac 2 gundur kulaniyorum cok agir uyutuyo beni sindi doktorla konustum dedim ilac cok agir birakiyimi oda dedi bi kan testi yapalim boyle aklim karisik akintilar cogaldi yapiyimi sizceBende üniversite hastanesine gittim hayırlısı tabiki öncelikle sen deneyimli olduğun için daha iyi bilirsin tabi ama inşallah sandığın gibi olmaz kardeş gelir güzel kızına
Amin canim sagol bugun doktor kan testi yapalim dedi akinti cok olyo yapiyimiAnladım canim allahım gönlüne göre versin ınsalh hepimizin için hayırlısı neyse o olsun
Yaptır tabi hem netleşir kafandan atmış olursun oldu mu olmadı mı diye insanı o mahvediyor zatenInsallah canim cok sagol bugun doktorum progestan diye bi ilac 2 gundur kulaniyorum cok agir uyutuyo beni sindi doktorla konustum dedim ilac cok agir birakiyimi oda dedi bi kan testi yapalim boyle aklim karisik akintilar cogaldi yapiyimi sizce
Ya bence canimInsallah canim cok sagol bugun doktorum progestan diye bi ilac 2 gundur kulaniyorum cok agir uyutuyo beni sindi doktorla konustum dedim ilac cok agir birakiyimi oda dedi bi kan testi yapalim boyle aklim karisik akintilar cogaldi yapiyimi sizce
Kafamda bitirdim canim olmicak zaten ama doktor kan testi yap deyince kafam karisti umudum yok olmicak biliyorum ama bi esimlede goruseyim yaparsam sizlerede yazarim sonuci cnmYaptır tabi hem netleşir kafandan atmış olursun oldu mu olmadı mı diye insanı o mahvediyor zaten
Doktor dediyse yaptır bence onlar sonuç ne olursa olsun istiyorlarKafamda bitirdim canim olmicak zaten ama doktor kan testi yap deyince kafam karisti umudum yok olmicak biliyorum ama bi esimlede goruseyim yaparsam sizlerede yazarim sonuci cnm
Insalh yanilmissindir tatlim umarım hamile sindir allah yardimcin olsun hayırlısı yaz burdan bizeKafamda bitirdim canim olmicak zaten ama doktor kan testi yap deyince kafam karisti umudum yok olmicak biliyorum ama bi esimlede goruseyim yaparsam sizlerede yazarim sonuci cnm
Amin. Canim insallahInsalh yanilmissindir tatlim umarım hamile sindir allah yardimcin olsun hayırlısı yaz burdan bize
Tamam cnm yapcm ins bakalim iyi yada kotu sonuc onemliDoktor dediyse yaptır bence onlar sonuç ne olursa olsun istiyorlar
Dua edicem inşallah hamileymişimmm diye yazarsın buraya:)Tamam cnm yapcm ins bakalim iyi yada kotu sonuc onemli
Kızlar ya ara ara adet sancısı geliyo bu normal mi yoksa adet olcam ondan mi sancı geliyoDua edicem inşallah hamileymişimmm diye yazarsın buraya:)
Merhaba arkadaşlar bende yarın adetim gelmezse cuma günü kan tahlinini yaptırıcam malüm aşılamamın 18.günündeyim dün moralim baya bozuldu gebelik testinde tek çizgi çıkmıştıDua edicem inşallah hamileymişimmm diye yazarsın buraya:)
Canim slm gebelik testinde cikmiyo zaten kan testi sonuç veriyo hayırlısı herseyin ınsalh olumlu sonuç alirsinMerhaba arkadaşlar bende yarın adetim gelmezse cuma günü kan tahlinini yaptırıcam malüm aşılamamın 18.günündeyim dün moralim baya bozuldu gebelik testinde tek çizgi çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?