Geçmiş olsun canım bilmiyorum ki bende o kadar şiddetli Ağrılar olmadı çatlatma iğnesi olmuş muydun iğnenin etkisi 15güne kadar devam ediyormuş hcg belki ondan öyle çıkmıştır doktoruna görünmedin mi?Arkadaslar size bisey sormak istyorum bugun hastabnelik oldum karin kasik bel agrisindan 7.gunum hcg 17 sizce normalmi bu ya hala agrim var bir haftada boyle bir agri normalmi
Benimde 7.günüm bu arada sadece bir gün yatakta yatamadım bel ağrısından uykumdan uyandım onun dışında şiddetli Ağrılarım olmadıArkadaslar size bisey sormak istyorum bugun hastabnelik oldum karin kasik bel agrisindan 7.gunum hcg 17 sizce normalmi bu ya hala agrim var bir haftada boyle bir agri normalmi
Canim ağrılar normal ama seninki biraz fazla olmuş hastanelik olduğuna göre onun için doktoruna danis bana doktor dayanılmaz ağrın olursa gel demişti ama olmadı normal sancılar oldu bendeArkadaslar size bisey sormak istyorum bugun hastabnelik oldum karin kasik bel agrisindan 7.gunum hcg 17 sizce normalmi bu ya hala agrim var bir haftada boyle bir agri normalmi
Aynen canım sana katılıyorum aynı şeyi bana da Dedi şiddetli karın Ağrısı soğuk soğuk terleme olursa hemen gelin dediCanim ağrılar normal ama seninki biraz fazla olmuş hastanelik olduğuna göre onun için doktoruna danis bana doktor dayanılmaz ağrın olursa gel demişti ama olmadı normal sancılar oldu bende
Doktora gorundum ve catlatma igneside vuruldum iki gun sonra tekrar cagirdiGeçmiş olsun canım bilmiyorum ki bende o kadar şiddetli Ağrılar olmadı çatlatma iğnesi olmuş muydun iğnenin etkisi 15güne kadar devam ediyormuş hcg belki ondan öyle çıkmıştır doktoruna görünmedin mi?
Kizlar ben resmen bayilcaktim eve geldgmde .1 saattr toparladim kendimi cok sukur bu agrilara ilave sicak soguk basmalarida yasadimAynen canım sana katılıyorum aynı şeyi bana da Dedi şiddetli karın Ağrısı soğuk soğuk terleme olursa hemen gelin dedi
Smdi iyiyyim doktor kanama yada lekelenme yasarsan tutmaz dedi iki gun sonra kontrolum varCanim ağrılar normal ama seninki biraz fazla olmuş hastanelik olduğuna göre onun için doktoruna danis bana doktor dayanılmaz ağrın olursa gel demişti ama olmadı normal sancılar oldu bende
Çatlatma iğnesini yeni mi vuruldun canım anlamadımDoktora gorundum ve catlatma igneside vuruldum iki gun sonra tekrar cagirdi
Asilama gunu vuruldum ayin 18 indeÇatlatma iğnesini yeni mi vuruldun canım anlamadım
ilginç bana iki gün önce vuruldu.. muayenede doktor baktı çatlamış yumurtaların dedi spermleri öle gönderdi...Asilama gunu vuruldum ayin 18 inde
Bende pkoyum bana da vermedi şeker hapı neden versin ki şeker mi çıktı sende folik asite başlattı ama bunun bi önemi olduğunu sanmıyorum folik asit vitamin sonuçta hiç kullanmayanlar bile var gebelik süresince bile
Bende bir gün önce daha doğrusu tam 29 saat sonra aşılama yapıldıilginç bana iki gün önce vuruldu.. muayenede doktor baktı çatlamış yumurtaların dedi spermleri öle gönderdi...
Ama testlerin yapılıyor sonuçta gerekseydi verirdi benim tüm değerlim normal çıktı kafana takıldıysa sorsaydın keşkeya ne bılım wermemesı garıbıme gttı.sonucta pkolularda insülin dırencı az da olsa var yanı
Ama testlerin yapılıyor sonuçta gerekseydi verirdi benim tüm değerlim normal çıktı kafana takıldıysa sorsaydın keşke
aşlık tokluk glukoz una bakıldı mı cnm ben daha önce yaptırmıştım aşılama doktoruma göstermiştimbenımde normal cıktı canımda ne bılım ıste.6 tup kan verdım bakmıstır heralde.ama seker kandan anlasılıyomu onu blmıorum bak.
aşlık tokluk glukoz una bakıldı mı cnm ben daha önce yaptırmıştım aşılama doktoruma göstermiştim
yok açken verdim ben sadece takma kafanaa önemli bişey değil bence olsa herkesten istenirdi hepimiz pco luyuz.. ben önceki tahlilleri götürdüğümden baktı yani... kafana takıp boş yere moralini bozmayok cnm bakılmadı ole bıseye.sekerlı su ıcırıolar onumu dıosun?
yok açken verdim ben sadece takma kafanaa önemli bişey değil bence olsa herkesten istenirdi hepimiz pco luyuz.. ben önceki tahlilleri götürdüğümden baktı yani... kafana takıp boş yere moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?