aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Arkadaslar size bisey sormak istyorum bugun hastabnelik oldum karin kasik bel agrisindan 7.gunum hcg 17 sizce normalmi bu ya hala agrim var bir haftada boyle bir agri normalmi
Geçmiş olsun canım bilmiyorum ki bende o kadar şiddetli Ağrılar olmadı çatlatma iğnesi olmuş muydun iğnenin etkisi 15güne kadar devam ediyormuş hcg belki ondan öyle çıkmıştır doktoruna görünmedin mi?

Arkadaslar size bisey sormak istyorum bugun hastabnelik oldum karin kasik bel agrisindan 7.gunum hcg 17 sizce normalmi bu ya hala agrim var bir haftada boyle bir agri normalmi
Benimde 7.günüm bu arada sadece bir gün yatakta yatamadım bel ağrısından uykumdan uyandım onun dışında şiddetli Ağrılarım olmadı

Canim ağrılar normal ama seninki biraz fazla olmuş hastanelik olduğuna göre onun için doktoruna danis bana doktor dayanılmaz ağrın olursa gel demişti ama olmadı normal sancılar oldu bende

Canim ağrılar normal ama seninki biraz fazla olmuş hastanelik olduğuna göre onun için doktoruna danis bana doktor dayanılmaz ağrın olursa gel demişti ama olmadı normal sancılar oldu bende
Aynen canım sana katılıyorum aynı şeyi bana da Dedi şiddetli karın Ağrısı soğuk soğuk terleme olursa hemen gelin dedi

Doktora gorundum ve catlatma igneside vuruldum iki gun sonra tekrar cagirdi

Simdi iyiyi
Smdi iyiyyim doktor kanama yada lekelenme yasarsan tutmaz dedi iki gun sonra kontrolum var

ya ne bılım wermemesı garıbıme gttı.sonucta pkolularda insülin dırencı az da olsa var yanı

Arkadaslar benim kaverengi akinti kirmiziya dondu adet oldum bosuna kan verdim galiba sizinde vaktinizi almayim bosuna rabbim sizin yuzunuzu guldursun insallah sizinki tutar allaha emanet olun artik aranizdan cekiliyorum

yok cnm bakılmadı ole bıseye.sekerlı su ıcırıolar onumu dıosun?
yok açken verdim ben sadece takma kafanaa önemli bişey değil bence olsa herkesten istenirdi hepimiz pco luyuz.. ben önceki tahlilleri götürdüğümden baktı yani... kafana takıp boş yere moralini bozma

yok açken verdim ben sadece takma kafanaa önemli bişey değil bence olsa herkesten istenirdi hepimiz pco luyuz.. ben önceki tahlilleri götürdüğümden baktı yani... kafana takıp boş yere moralini bozma

Rabbim cumle evlat hasretı ceken kullarına tez zamanda nasıb etsın cnm ınş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…