- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
Aminnn Allah yardım etsin hepimizeRabbim cumle evlat hasretı ceken kullarına tez zamanda nasıb etsın cnm ınş..
adet olcakmışım gibi ağrılar gelmeye başladı bende... bugün 5. gün ...
Aynen canım bakmıştır evet benim verdiğim kanın birinde adam sordu hatta aç mısın diye şeker istemiş aç olman lazım Dedi ordan aklımda kaldıbenımde normal cıktı canımda ne bılım ıste.6 tup kan verdım bakmıstır heralde.ama seker kandan anlasılıyomu onu blmıorum bak.
Gönlünü ferah tut inaşşlah bir dahakine kızın bar ona sarıl ne Mutlu inaşşlah o duyguyu bizde tadarız bir an önceArkadaslar benim kaverengi akinti kirmiziya dondu adet oldum bosuna kan verdim galiba sizinde vaktinizi almayim bosuna rabbim sizin yuzunuzu guldursun insallah sizinki tutar allaha emanet olun artik aranizdan cekiliyorum
Canim hayırlısı olsun senin için pes etme sakin allahım nezaman uygun görürse ozaman verir hep hayirlisii ni dileArkadaslar benim kaverengi akinti kirmiziya dondu adet oldum bosuna kan verdim galiba sizinde vaktinizi almayim bosuna rabbim sizin yuzunuzu guldursun insallah sizinki tutar allaha emanet olun artik aranizdan cekiliyorum
Evet canim bende de oluyo o acı ve ağrı normal bunlar canimKızlar mrb bugün ilk defa göğüs uçlarımda sadece acı hissediyorum dokununca yanıyor sanki 8.günüm var mı böyle bişey hisseden yaşayan
İnşallah hayraalamettir:) ilk defa bugün hissettimEvet canim bende de oluyo o acı ve ağrı normal bunlar canim
Insalh canim hayırlısı olsun umarım belirti dir bunlar ya benim yarın kontrolüm var test için gitcen belli olcak yarın tam 14. Gün olcak bakalım hayırlısı herseyinİnşallah hayraalamettir:) ilk defa bugün hissettim
Yaa hadi hayırlısı inşallah hamileyim haberini alırız merakla bekliyor olcamInsalh canim hayırlısı olsun umarım belirti dir bunlar ya benim yarın kontrolüm var test için gitcen belli olcak yarın tam 14. Gün olcak bakalım hayırlısı herseyin
Canim ınsalh ya umarım öyledir hemen yazarım burdan sana herkesin allah gönlüne göre versin ınsalh canimYaa hadi hayırlısı inşallah hamileyim haberini alırız merakla bekliyor olcam
İnşallah hep dua ediyorum zaten bu gece özel dua edicem senin için inşallah pozitif sonuç alacaksın Allah'ın izniyleCanim ınsalh ya umarım öyledir hemen yazarım burdan sana herkesin allah gönlüne göre versin ınsalh canim
Allah razı olsun canım çok teşekür ederim inan dualarımın içinde hep sizler için çocuk isteyen herkes için dua ediyorum allahım dualarimizi kabul etsin insalh çok sağol canim rabbim sanada nasip etsin insalh o gün çabuk gelsin sende git biran önceİnşallah hep dua ediyorum zaten bu gece özel dua edicem senin için inşallah pozitif sonuç alacaksın Allah'ın izniyle
Amin canım sonuç olumlu olsun da haftalarca beklemeye razıyım ben inanıyorum Güzel sonuçlar alıcazAllah razı olsun canım çok teşekür ederim inan dualarımın içinde hep sizler için çocuk isteyen herkes için dua ediyorum allahım dualarimizi kabul etsin insalh çok sağol canim rabbim sanada nasip etsin insalh o gün çabuk gelsin sende git biran önce
Haklisin canim ınsalh hayırlısı diyelimAmin canım sonuç olumlu olsun da haftalarca beklemeye razıyım ben inanıyorum Güzel sonuçlar alıcaz
Hoşgeldin canim hayırlısı olsun insalh aşılamadan sonra kendine çok dikkat etmen lazım ağır kaldırmak is yapmak çok fazla yürüyüş yapmak sık banyo yapmak sakıncalı olabilir bitki Çaylarından uzak dur en başta bol su iç iyi BeslenYARIN BENDE AŞILAMA İÇİN DRLA GÖRÜŞECEĞİM
BU SÜREÇTE NELERE DİKKAT ETMEM GEREKİYOR
12 ŞUBATTA ADET OLDUM MART ADETİMDE SANIRIM BAŞLARIZ
HOŞBULDUM TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİNHoşgeldin canim hayırlısı olsun insalh aşılamadan sonra kendine çok dikkat etmen lazım ağır kaldırmak is yapmak çok fazla yürüyüş yapmak sık banyo yapmak sakıncalı olabilir bitki Çaylarından uzak dur en başta bol su iç iyi Beslen
Rica ederim hayırlı olsun insalh herkes icinHOŞBULDUM TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?