aşılama sonrası gebelik belirtileri...

HOŞBULDUM YARIN DR İLE GÖRÜŞECEĞİZ
BENDE MİYON VAR BAKALIM NE DİYECEK AŞILAMAYA
BİR OĞLUM VAR 8 YAŞINDA 4 YILDIR İSTİYORUM GELMİYOR BEBİŞ
Allah bagislasin oglunu sana hayirlisiyla devami gelir insaallah bendede cikolata kisti var dun hastanelik oldum bu ilk asilamam halada kasiklarim agriyo yataktayim fazla giremiyorum rabbim gonlune gore versin insaallah

kızlar benim akıntım su gibi geliyor progestonun etkisi mi? başına gelen var mı doktora sordum çok erken dedi... ümitlenmek için.. 6.günüm dü bugün

Allahım güzel haberler versin hepimize inşşş.. ne zormuş.. şimdi yeni fitili yaparken anladımm... progeston fitilden kaynaklı bu...

Allah bagislasin oglunu sana hayirlisiyla devami gelir insaallah bendede cikolata kisti var dun hastanelik oldum bu ilk asilamam halada kasiklarim agriyo yataktayim fazla giremiyorum rabbim gonlune gore versin insaallah

dr gittim miyonun olduğu yer gebeliği engelliyormuş aşılama gerek yaşım gerek miyondan dolayı olmazmış
ameliyat sonrası tüp bebek dedi

Canımm inşallah bir umut daha vardır çok korkuyorum bende negatif olmasından bir hafta daha sabret istersen

Kesinleşirse hemen ikinciyi düşünüyor musun

Canim cok sagol yeni geldim eve daha netim yoktu yazamadım şimdi girdim eve negatif çıktı malasef
Hayırlısının böyle olduğunu düşün demekki Zamanı gelmemiş Nazlı bizim bebeklerimiz ama doktor açık kapı bırakmış inşallah çünkü geç döllenme olabiliyormuş belki aşılama değil de ondan sonra eşinle birlikte olduklarından biri tuttu belki de inşallah öyledir

Umarim öyledir ya sagol canim hayırlısı böyleymis demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…