Hosgeldin canim aramizaHOŞBULDUM TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİN
HOŞBULDUM YARIN DR İLE GÖRÜŞECEĞİZP
Hosgeldin canim aramiza
Allah bagislasin oglunu sana hayirlisiyla devami gelir insaallah bendede cikolata kisti var dun hastanelik oldum bu ilk asilamam halada kasiklarim agriyo yataktayim fazla giremiyorum rabbim gonlune gore versin insaallahHOŞBULDUM YARIN DR İLE GÖRÜŞECEĞİZ
BENDE MİYON VAR BAKALIM NE DİYECEK AŞILAMAYA
BİR OĞLUM VAR 8 YAŞINDA 4 YILDIR İSTİYORUM GELMİYOR BEBİŞ
Benim hiç öyle akıntım olmadı canım normal az az oluyor o dediğin ilacı da kullanmıyorum o yüzden bilemiyorumkızlar benim akıntım su gibi geliyor progestonun etkisi mi? başına gelen var mı doktora sordum çok erken dedi... ümitlenmek için.. 6.günüm dü bugün
Evet canim benim 5. Gün başladı akintin kullandığın ilaçdan Kaynaklaniyo benim hala geliyo su gibikızlar benim akıntım su gibi geliyor progestonun etkisi mi? başına gelen var mı doktora sordum çok erken dedi... ümitlenmek için.. 6.günüm dü bugün
bu gün biriniz kan verecekti sanki... nolur güzel haberler verin umut olun bize de..
Allah bagislasin oglunu sana hayirlisiyla devami gelir insaallah bendede cikolata kisti var dun hastanelik oldum bu ilk asilamam halada kasiklarim agriyo yataktayim fazla giremiyorum rabbim gonlune gore versin insaallah
Geçmiş olsun inşallah ilk tedavinde olumlu sonuç alırsındr gittim miyonun olduğu yer gebeliği engelliyormuş aşılama gerek yaşım gerek miyondan dolayı olmazmış
ameliyat sonrası tüp bebek dedi
Arkadaslar malesef negatif çıktı çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim artık doktor bana dediki negatif görünüyo ama 1 hafta daha bekle adet olmazsan gel bidaha test yapalım dedi bi akıl verin kafam karışık ya belli olmaz yinede dedi86sultann arkadaşımız verecekti inşallah pozitif bekliyoruz
Canımm inşallah bir umut daha vardır çok korkuyorum bende negatif olmasındanArkadaslar malesef negatif çıktı çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim artık doktor bana dediki negatif görünüyo ama 1 hafta daha bekle adet olmazsan gel bidaha test yapalım dedi bi akıl verin kafam karışık ya belli olmaz yinede dedi
Canim cok sagol yeni geldim eve daha netim yoktu yazamadım şimdi girdim eve negatif çıktı malasef86sultann arkdaşım nerdesin aklım sende dua ettim sana hep
Kesinleşirse hemen ikinciyi düşünüyor musunArkadaslar malesef negatif çıktı çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim artık doktor bana dediki negatif görünüyo ama 1 hafta daha bekle adet olmazsan gel bidaha test yapalım dedi bi akıl verin kafam karışık ya belli olmaz yinede dedi
Bakalim hayirlisi ama umudum yok olsa kanda çıkardı bugün 14. Gün çünkü nasip ya korkma hayırlısı herseyin ınsalh seninki tutmuştur canim dualarim senileCanımm inşallah bir umut daha vardır çok korkuyorum bende negatif olmasındanbir hafta daha sabret istersen
Hayırlısının böyle olduğunu düşün demekki Zamanı gelmemiş Nazlı bizim bebeklerimiz ama doktor açık kapı bırakmış inşallah çünkü geç döllenme olabiliyormuş belki aşılama değil de ondan sonra eşinle birlikte olduklarından biri tuttu belki de inşallah öyledirCanim cok sagol yeni geldim eve daha netim yoktu yazamadım şimdi girdim eve negatif çıktı malasef
Evet 2. Yaptircam hemen 1 hafta daha geçsin bakalım nasipKesinleşirse hemen ikinciyi düşünüyor musun
Umarim öyledir ya sagol canim hayırlısı böyleymis demekkiHayırlısının böyle olduğunu düşün demekki Zamanı gelmemiş Nazlı bizim bebeklerimiz ama doktor açık kapı bırakmış inşallah çünkü geç döllenme olabiliyormuş belki aşılama değil de ondan sonra eşinle birlikte olduklarından biri tuttu belki de inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?