- 14 Şubat 2016
- 245
- 114
- 18
- 37
Aynen herşeyden önce hayırlısı bende olmazsa ikinciyi hemen yaptırcam iki ve üçte şans daha yüksek diyorlar bizim bi akraba var hem kendi hem eşinde sorun vardı iki veya üçüncü aşılamada tuttu bizimde burda güzel haberler vereceğimiz günler gelecek elbet sakın moral olarak çökme bunalırdan hep yaz buraya kader arkadaşıyız burda kimseyle konuşamadıklarımı sizle konuşuyorum ben burda :)Umarim öyledir ya sagol canim hayırlısı böyleymis demekki
Canim benim çok sağol tabiki yazarım kader arkadaşıyız benimde kuzenim öyle dedi ilki tutma ihtimali düşük ikinci ve sonrakiler yüksek dedi sen de aynı şekilde asla moralini bozma belki seninki tutar şans bu nasip hayırlısı hepimiz için canimAynen herşeyden önce hayırlısı bende olmazsa ikinciyi hemen yaptırcam iki ve üçte şans daha yüksek diyorlar bizim bi akraba var hem kendi hem eşinde sorun vardı iki veya üçüncü aşılamada tuttu bizimde burda güzel haberler vereceğimiz günler gelecek elbet sakın moral olarak çökme bunalırdan hep yaz buraya kader arkadaşıyız burda kimseyle konuşamadıklarımı sizle konuşuyorum ben burda :)
İnşallah az kaldı bana da yazıcam buraya öğrenir öğrenmez değerin kaç çıktı pekiCanim benim çok sağol tabiki yazarım kader arkadaşıyız benimde kuzenim öyle dedi ilki tutma ihtimali düşük ikinci ve sonrakiler yüksek dedi sen de aynı şekilde asla moralini bozma belki seninki tutar şans bu nasip hayırlısı hepimiz için canim
Valla 0. Bilmem kaç kafam gitti uçtu hatırlamıyorum canim ınsalh seninki tutmuştur umut olur bizim için hayırlısı herseyin canim yaz burdan merakla beklicem dualarim seninleİnşallah az kaldı bana da yazıcam buraya öğrenir öğrenmez değerin kaç çıktı peki
Sağol canım inşallahh Allah herkesin gönlüne göre versin sen dinlen görüşürüz:)Valla 0. Bilmem kaç kafam gitti uçtu hatırlamıyorum canim ınsalh seninki tutmuştur umut olur bizim için hayırlısı herseyin canim yaz burdan merakla beklicem dualarim seninle
Amin insalh canim tamm çok sağol moral oldun bana gorusurz sonra dikkat et kendineSağol canım inşallahh Allah herkesin gönlüne göre versin sen dinlen görüşürüz:)
cnm hayırlısı olsun ikinci aşılamayı hemen bu adetinle yapılıo mu? bana doktor bu gutmazsa tüp bebek dedi ikinciyi denemiycek.. nie denemiycek ki? ne zormuş yaşamayan anlamıyor...Amin insalh canim tamm çok sağol moral oldun bana gorusurz sonra dikkat et kendine
cnm hayırlısı olsun ikinci aşılamayı hemen bu adetinle yapılıo mu? bana doktor bu gutmazsa tüp bebek dedi ikinciyi denemiycek.. nie denemiycek ki? ne zormuş yaşamayan anlamıyor...
Sendeki sorun neydi ki canım neden direk tüp dedicnm hayırlısı olsun ikinci aşılamayı hemen bu adetinle yapılıo mu? bana doktor bu gutmazsa tüp bebek dedi ikinciyi denemiycek.. nie denemiycek ki? ne zormuş yaşamayan anlamıyor...
Canim valla doktor bana öyle dedi 2. Asilamayi yaparız dedi evet bu adetim de tekrar baslanilcak Sağol bu arada hayırlısı herseyin canimcnm hayırlısı olsun ikinci aşılamayı hemen bu adetinle yapılıo mu? bana doktor bu gutmazsa tüp bebek dedi ikinciyi denemiycek.. nie denemiycek ki? ne zormuş yaşamayan anlamıyor...
pco.. seni yormuycam ikinciyi direk tüp bebek yapıcam çok güzel sonuç alırız senden dedi.. öle deyince bende tmm dedim.. aşılamada ihtimal düşük kaptırma kendini dedi bana %15miş..Sendeki sorun neydi ki canım neden direk tüp dedi
ayyy tani aşılama yapılmadan aslında sen hamile miydin... offf allah sabır versin. ama üzülmee düşükten sonra çok kolay hamile kalınırmış yenidennnn!!Kizlar ben düsuk yapmisim cok uzuluyorum ya dusuk yuzunden hastanelik olmusum
Yaa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunnKizlar ben düsuk yapmisim cok uzuluyorum ya dusuk yuzunden hastanelik olmusum
Bendeki de pco ilkinde evet %15 ama iki ve üçte bu oran artıyor hem olucağı varsa %1 ihtimalde bile olur . Bende iki ve üçü denemeden tüpe geçmem sonuçta kimyasal o doğal yolla denemek varken tabi sen bilirsin beklemek de hiç kolay değilpco.. seni yormuycam ikinciyi direk tüp bebek yapıcam çok güzel sonuç alırız senden dedi.. öle deyince bende tmm dedim.. aşılamada ihtimal düşük kaptırma kendini dedi bana %15miş..
Hadi ya ay cok üzüldüm çok geçmiş olsun canim bunda da vardır bi Hayır nasıl anlaşıldı peki neler oldu anlatsana biraz birde gerçekten aşılama yapılmadan önce mi hamile kalmışş in eğer öyleyse doktor bunu nasıl anlamazKizlar ben düsuk yapmisim cok uzuluyorum ya dusuk yuzunden hastanelik olmusum
Hayır kızlar aşılama öncesi değil aşılama tutmuş onu düşürmüş benim anladığım kadarıyla öyle oluyor zaten hepimizde var bu risk düşük dış gebelik vsHadi ya ay cok üzüldüm çok geçmiş olsun canim bunda da vardır bi Hayır nasıl anlaşıldı peki neler oldu anlatsana biraz birde gerçekten aşılama yapılmadan önce mi hamile kalmışş in eğer öyleyse doktor bunu nasıl anlamaz
Hımm anladım canim hay allah ya şans hayırlısı böyleymis demekki allah herkesin gönlüne göre versin ınsalhHayır kızlar aşılama öncesi değil aşılama tutmuş onu düşürmüş benim anladığım kadarıyla öyle oluyor zaten hepimizde var bu risk düşük dış gebelik vs
Asiayyy tani aşılama yapılmadan aslında sen hamile miydin... offf allah sabır versin. ama üzülmee düşükten sonra çok kolay hamile kalınırmış yenidennnn!!
ayyy tani aşılama yapılmadan aslında sen hamile miydin... offf allah sabır versin. ama üzülmee düşükten sonra çok kolay hamile kalınırmış yenidennnn!![/Q
Allah razi olsun
Asilamayla kaldim hamile zaten bende cikolata kisti var
Asiayyy tani aşılama yapılmadan aslında sen hamile miydin... offf allah sabır versin. ama üzülmee düşükten sonra çok kolay hamile kalınırmış yenidennnn!!
ayyy tani aşılama yapılmadan aslında sen hamile miydin... offf allah sabır versin. ama üzülmee düşükten sonra çok kolay hamile kalınırmış yenidennnn!![/Q
Allah razi olsun
Asilamayla kaldim hamile zaten bende cikolata kisti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?