aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Umarim öyledir ya sagol canim hayırlısı böyleymis demekki
Aynen herşeyden önce hayırlısı bende olmazsa ikinciyi hemen yaptırcam iki ve üçte şans daha yüksek diyorlar bizim bi akraba var hem kendi hem eşinde sorun vardı iki veya üçüncü aşılamada tuttu bizimde burda güzel haberler vereceğimiz günler gelecek elbet sakın moral olarak çökme bunalırdan hep yaz buraya kader arkadaşıyız burda kimseyle konuşamadıklarımı sizle konuşuyorum ben burda :)

Canim benim çok sağol tabiki yazarım kader arkadaşıyız benimde kuzenim öyle dedi ilki tutma ihtimali düşük ikinci ve sonrakiler yüksek dedi sen de aynı şekilde asla moralini bozma belki seninki tutar şans bu nasip hayırlısı hepimiz için canim

İnşallah az kaldı bana da yazıcam buraya öğrenir öğrenmez değerin kaç çıktı peki

cnm hayırlısı olsun ikinci aşılamayı hemen bu adetinle yapılıo mu? bana doktor bu gutmazsa tüp bebek dedi ikinciyi denemiycek.. nie denemiycek ki? ne zormuş yaşamayan anlamıyor...
cnm hayırlısı olsun ikinci aşılamayı hemen bu adetinle yapılıo mu? bana doktor bu gutmazsa tüp bebek dedi ikinciyi denemiycek.. nie denemiycek ki? ne zormuş yaşamayan anlamıyor...
Sendeki sorun neydi ki canım neden direk tüp dedi

Canim valla doktor bana öyle dedi 2. Asilamayi yaparız dedi evet bu adetim de tekrar baslanilcak Sağol bu arada hayırlısı herseyin canim

pco.. seni yormuycam ikinciyi direk tüp bebek yapıcam çok güzel sonuç alırız senden dedi.. öle deyince bende tmm dedim.. aşılamada ihtimal düşük kaptırma kendini dedi bana %15miş..
Bendeki de pco ilkinde evet %15 ama iki ve üçte bu oran artıyor hem olucağı varsa %1 ihtimalde bile olur . Bende iki ve üçü denemeden tüpe geçmem sonuçta kimyasal o doğal yolla denemek varken tabi sen bilirsin beklemek de hiç kolay değil

Kizlar ben düsuk yapmisim cok uzuluyorum ya dusuk yuzunden hastanelik olmusum
Hadi ya ay cok üzüldüm çok geçmiş olsun canim bunda da vardır bi Hayır nasıl anlaşıldı peki neler oldu anlatsana biraz birde gerçekten aşılama yapılmadan önce mi hamile kalmışş in eğer öyleyse doktor bunu nasıl anlamaz

Hayır kızlar aşılama öncesi değil aşılama tutmuş onu düşürmüş benim anladığım kadarıyla öyle oluyor zaten hepimizde var bu risk düşük dış gebelik vs

Hayır kızlar aşılama öncesi değil aşılama tutmuş onu düşürmüş benim anladığım kadarıyla öyle oluyor zaten hepimizde var bu risk düşük dış gebelik vs
Hımm anladım canim hay allah ya şans hayırlısı böyleymis demekki allah herkesin gönlüne göre versin ınsalh

Hımm anladım canim hay allah ya şans hayırlısı böyleymis demekki allah herkesin gönlüne göre versin ınsalh
doktor bana soğuk soğuk terleme şiddetli karın Ağrısı yaşarsan hemen gel Dedi dış gebelik olabilir Dedi aklınızda bulunsun inşallah yaşamayız C canan91 arkdaşımızda bir daha yaşamaz

ayyy tani aşılama yapılmadan aslında sen hamile miydin... offf allah sabır versin. ama üzülmee düşükten sonra çok kolay hamile kalınırmış yenidennnn!!
Asi

ayyy tani aşılama yapılmadan aslında sen hamile miydin... offf allah sabır versin. ama üzülmee düşükten sonra çok kolay hamile kalınırmış yenidennnn!!
Asi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…