Alta yazdim durumu arkadasim insallah boyle bisey ne ben nede bi baskasi bbidaha yasamzHadi ya ay cok üzüldüm çok geçmiş olsun canim bunda da vardır bi Hayır nasıl anlaşıldı peki neler oldu anlatsana biraz birde gerçekten aşılama yapılmadan önce mi hamile kalmışş in eğer öyleyse doktor bunu nasıl anlamaz
Olsun iyi düşün hep zamanı gelmemiş demekki moralini bozma bu sana daha da güç versin inşallah ikinciye daha güçlü başla hep dua et ve çok dinlen bu sefer ama dinlenmedim ondan oldu diye de düşünme nasip olunca her türlü olur ben çalışıyorum rapor aldım 10 gündür yatıyorum afedersiniz popom et kesmiş resmen bugün hissetim ama bakalım tutacak mı vakti geldiğinde önünde hiçbişey duramaz hep inançlı ol biz de burda güzel haberler vericez o günlerde gelecek merak etmeAmin bidaha yasamam insaallah bu durumu 2 martta gzel haberler alicaktik ikimiz guya ama kismet iste olmadi
Iyi dileeklerin icin allah razi olsun kismette bunu cekmek varmis olsun bunada sukur adet olmayi beklicem bakalim artik gerisi rabbime kaldi insaallah senin yuzun gulerOlsun iyi düşün hep zamanı gelmemiş demekki moralini bozma bu sana daha da güç versin inşallah ikinciye daha güçlü başla hep dua et ve çok dinlen bu sefer ama dinlenmedim ondan oldu diye de düşünme nasip olunca her türlü olur ben çalışıyorum rapor aldım 10 gündür yatıyorum afedersiniz popom et kesmiş resmen bugün hissetim ama bakalım tutacak mı vakti geldiğinde önünde hiçbişey duramaz hep inançlı ol biz de burda güzel haberler vericez o günlerde gelecek merak etme
Hepimizin Güler inşallah yaşamayan anlamaz birbirimizi en iyi biz anlarız Allah hepimizin yardımcısı olsunIyi dileeklerin icin allah razi olsun kismette bunu cekmek varmis olsun bunada sukur adet olmayi beklicem bakalim artik gerisi rabbime kaldi insaallah senin yuzun guler
amin canimHepimizin Güler inşallah yaşamayan anlamaz birbirimizi en iyi biz anlarız Allah hepimizin yardımcısı olsun
inş olmazsın belki içerde sağlam bitane duruyordur.. 5 sınır çünkü .. adet olana kadar umut. var mı?Asilama yapildi bana ayin 18 nde 7 gunu şiddetli bi kasik agrisiyla uyandim 7 .gunde dgerim 12 di acillik oldum soguk sicak basmalari falan agri iki gun devam etti kendi doktoruma gttim hamilelik gecirmissin tutunamamis dusmus degerim dun 5 e dustu baklim adet olcak miyim adet olusam adetli muayenede icimin temizlenip temizlenmedgine bakcak
Doktor adetle atarsin dedi bakalim adetli kontrolum var canim temizlenip temizlenmedgine bakicakinş olmazsın belki içerde sağlam bitane duruyordur.. 5 sınır çünkü .. adet olana kadar umut. var mı?
Kızlarr sesiniz çıkmıyor yarın 12.günüm olacak sabırsızlanıyorum test yaptırsam mı ya da evde yapsam mı diye ama moralim bozulur diye korkuyorum en iyisi 14.günü bekleyip olmazsa da bir kere üzülmek inşallah üzülmemm
Benimde Çarşamba'ya denk geliyor hadi hayırlısı inşallah pozitif olur :)Bende 13. Gün vereceğim çarşamba günü sabırla bekliyorum belirtisiz bi şekilde
Benimde Çarşamba'ya denk geliyor hadi hayırlısı inşallah pozitif olur :)
Günaydın canım bende de belirgin bi belirti yok açıkcası sadece göğüs uçlarım acıyor birde gece yatarken belim ağrıdı he birde benim alnımı sivilce bastı sanırım stresten çünkü normalde hiç sivilcenen biri Değilim ergenlik dönemimde bile sivilce çıkamamıştı Allah yardımcımız olsun ya çok zorkasığıma o tanıdık ağrı girdi.. çarşambaya çıkmadan regli olurun ben ... bu da mı gol değil beee..
Hic bosuna uzulup kendini strese sokma canim allah buyuk insallah tutar gununu bekle benceKızlarr sesiniz çıkmıyor yarın 12.günüm olacak sabırsızlanıyorum test yaptırsam mı ya da evde yapsam mı diye ama moralim bozulur diye korkuyorum en iyisi 14.günü bekleyip olmazsa da bir kere üzülmek inşallah üzülmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?