aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Asilama yapildi bana ayin 18 nde 7 gunu şiddetli bi kasik agrisiyla uyandim 7 .gunde dgerim 12 di acillik oldum soguk sicak basmalari falan agri iki gun devam etti kendi doktoruma gttim hamilelik gecirmissin tutunamamis dusmus degerim dun 5 e dustu baklim adet olcak miyim adet olusam adetli muayenede icimin temizlenip temizlenmedgine bakcak

Alta yazdim durumu arkadasim insallah boyle bisey ne ben nede bi baskasi bbidaha yasamz

Asilama oncesi dgl asilama sonrasi 7.gunumde yasadim bunlari zaten 7-10arasi tutunma gunleri

Size tafsiyem asilamadan sonra hicbisey yapmayin mumkunse 10.gune kadar ben 6.gun pazara cikti 7.gun acillik oldum uyanir uyanmaz

Amin bidaha yasamam insaallah bu durumu 2 martta gzel haberler alicaktik ikimiz guya ama kismet iste olmadi
Olsun iyi düşün hep zamanı gelmemiş demekki moralini bozma bu sana daha da güç versin inşallah ikinciye daha güçlü başla hep dua et ve çok dinlen bu sefer ama dinlenmedim ondan oldu diye de düşünme nasip olunca her türlü olur ben çalışıyorum rapor aldım 10 gündür yatıyorum afedersiniz popom et kesmiş resmen bugün hissetim ama bakalım tutacak mı vakti geldiğinde önünde hiçbişey duramaz hep inançlı ol biz de burda güzel haberler vericez o günlerde gelecek merak etme

Iyi dileeklerin icin allah razi olsun kismette bunu cekmek varmis olsun bunada sukur adet olmayi beklicem bakalim artik gerisi rabbime kaldi insaallah senin yuzun guler

kızlar bugün bizim eve vestiyer geldi kurmak için parçaları indirdim kaldırdım.. sonra avm ye gitti ben de canan gibi bi karın ağrısı ter geldi.. adet sancısı gibi sağ tarafımdan yumurtalar soldaydı.. korktum adet olcam die.. yok bişey şimdi ama gün geçtikce umudum da azalıo.. 8. gün bugün..

inş olmazsın belki içerde sağlam bitane duruyordur.. 5 sınır çünkü .. adet olana kadar umut. var mı?

Kızlarr sesiniz çıkmıyor yarın 12.günüm olacak sabırsızlanıyorum test yaptırsam mı ya da evde yapsam mı diye ama moralim bozulur diye korkuyorum en iyisi 14.günü bekleyip olmazsa da bir kere üzülmek inşallah üzülmemm

Bende 13. Gün vereceğim çarşamba günü sabırla bekliyorum belirtisiz bi şekilde

kasığıma o tanıdık ağrı girdi.. çarşambaya çıkmadan regli olurun ben ... bu da mı gol değil beee..

kasığıma o tanıdık ağrı girdi.. çarşambaya çıkmadan regli olurun ben ... bu da mı gol değil beee..
Günaydın canım bende de belirgin bi belirti yok açıkcası sadece göğüs uçlarım acıyor birde gece yatarken belim ağrıdı he birde benim alnımı sivilce bastı sanırım stresten çünkü normalde hiç sivilcenen biri Değilim ergenlik dönemimde bile sivilce çıkamamıştı Allah yardımcımız olsun ya çok zor

Hic bosuna uzulup kendini strese sokma canim allah buyuk insallah tutar gununu bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…