- 14 Şubat 2016
- 245
- 114
- 18
- 37
Üzüldüğümden değil de bu belirsizlik insanı mahveden yapmıyorum sanıyorum ama sanırım yapıyorum Hakkımızda hayırlısı sen oldun mu adetHic bosuna uzulup kendini strese sokma canim allah buyuk insallah tutar gununu bekle bence
Hayir olmadim daha acaba 9 undami 18indemi olcam onuda bilmiyorum dokuzu normal adet tarihim onsekizi asilamaÜzüldüğümden değil de bu belirsizlik insanı mahveden yapmıyorum sanıyorum ama sanırım yapıyorum Hakkımızda hayırlısı sen oldun mu adet
Anladım Canım benim adet düzensizliğim var en son 3 şubatta oldum onu Nasıl bilcem hiç bilmiyorumHayir olmadim daha acaba 9 undami 18indemi olcam onuda bilmiyorum dokuzu normal adet tarihim onsekizi asilama
Hmm senin durum benimkindende karisikmis ya allah yardimcimiz olsunAnladım Canım benim adet düzensizliğim var en son 3 şubatta oldum onu Nasıl bilcem hiç bilmiyorum
Kızlar slm Nasılsıniz hani benim testte negatif çıkmıştı ya ben daha adet olmadım 3 gün gecikti sizce bi umut varmıdır edet olamam gerekmezmiydi şimdiye kadar bişey yok diye bugün evi kaldırdım temizlik yaptim kasığımda sancılar oldu bi korku var içimde ya bi akıl verin bana bu arada sizin ne alemde biSeyler varmiHmm senin durum benimkindende karisikmis ya allah yardimcimiz olsun
Kızlar slm Nasılsıniz hani benim testte negatif çıkmıştı ya ben daha adet olmadım 3 gün gecikti sizce bi umut varmıdır edet olamam gerekmezmiydi şimdiye kadar bişey yok diye bugün evi kaldırdım temizlik yaptim kasığımda sancılar oldu bi korku var içimde ya bi akıl verin bana bu arada sizin ne alemde biSeyler varmiHmm senin durum benimkindende karisikmis ya allah yardimcimiz olsun
Kızlar slm Nasılsıniz hani benim testte negatif çıkmıştı ya ben daha adet olmadım 3 gün gecikti sizce bi umut varmıdır edet olamam gerekmezmiydi şimdiye kadar bişey yok diye bugün evi kaldırdım temizlik yaptim kasığımda sancılar oldu bi korku var içimde ya bi akıl verin banaHmm senin durum benimkindende karisikmis ya allah yardimcimiz olsun
Yaa hadi inşallah bebişin seninledir canım:) bende Çarşamba teste gidicem sabırsızlanıyorum sonucu öğrenmek içinKızlar slm Nasılsıniz hani benim testte negatif çıkmıştı ya ben daha adet olmadım 3 gün gecikti sizce bi umut varmıdır edet olamam gerekmezmiydi şimdiye kadar bişey yok diye bugün evi kaldırdım temizlik yaptim kasığımda sancılar oldu bi korku var içimde ya bi akıl verin bana
Bir daha mı test yaptırsan canım sana demiştim ya belki geç dölleniyordurKızlar slm Nasılsıniz hani benim testte negatif çıkmıştı ya ben daha adet olmadım 3 gün gecikti sizce bi umut varmıdır edet olamam gerekmezmiydi şimdiye kadar bişey yok diye bugün evi kaldırdım temizlik yaptim kasığımda sancılar oldu bi korku var içimde ya bi akıl verin bana
Bir daha mı test yaptırsan canım sana demiştim ya belki geç dölleniyordur[/QUOT
Valla bilmiyomki ya bu hafta hasta olmazsam yaptırcam bakalimBir daha mı test yaptırsan canım sana demiştim ya belki geç dölleniyordur
Bir daha mı test yaptırsan canım sana demiştim ya belki geç dölleniyordur[/QUOT
Valla bilmiyomki ya bu hafta hasta olmazsam yaptırcam bakalimBir daha mı test yaptırsan canım sana demiştim ya belki geç dölleniyordur
Üzüldüğümden değil de bu belirsizlik insanı mahveden yapmıyorum sanıyorum ama sanırım yapıyorum Hakkımızda hayırlısı sen oldun mu adet
Canim sen kacinci gun test yaptin ki negatif ciktt k.bakma bende dusuk yaptm pek giremiyorumKızlar slm Nasılsıniz hani benim testte negatif çıkmıştı ya ben daha adet olmadım 3 gün gecikti sizce bi umut varmıdır edet olamam gerekmezmiydi şimdiye kadar bişey yok diye bugün evi kaldırdım temizlik yaptim kasığımda sancılar oldu bi korku var içimde ya bi akıl verin bana bu arada sizin ne alemde biSeyler varmi
ben çektirdim.. aklımda soru işareti kalmadı..tüpler açık çıktı..anestesisiz oldum.. çok da yanmadı canım ... abartıyolar..Kızlar size bi sorum var aşılama öncesi hsg filmi çektirdiniz mi ? Doktorum bana gerek yok dedi. Boşuna canını acıtırsın dedi. O yüzden size danışmak istedim lütfen cevap verin
Ben doktoruma özellikle sordum istemedi o da bu tutmazsa isticem Dedi bende sorgulamadım ama yaptırsaydı ona göre belki sorun vardı umutlanıyoruz sonuçtaKızlar size bi sorum var aşılama öncesi hsg filmi çektirdiniz mi ? Doktorum bana gerek yok dedi. Boşuna canını acıtırsın dedi. O yüzden size danışmak istedim lütfen cevap verin
Ben doktoruma özellikle sordum istemedi o da bu tutmazsa isticem Dedi bende sorgulamadım ama yaptırsaydı ona göre belki sorun vardı umutlanıyoruz sonuçta
Bir de az çok anlıyorlarmış herlde büyük bir sorun olup olmadıgını öyle diyorlar bilemiyorum artık hayırlısı arkadaşlarKızlar size bi sorum var aşılama öncesi hsg filmi çektirdiniz mi ? Doktorum bana gerek yok dedi. Boşuna canını acıtırsın dedi. O yüzden size danışmak istedim lütfen cevap verin
Canim bende hsg cekindim anestezis cok sukur acik tuplerKızlar size bi sorum var aşılama öncesi hsg filmi çektirdiniz mi ? Doktorum bana gerek yok dedi. Boşuna canını acıtırsın dedi. O yüzden size danışmak istedim lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?