- 14 Şubat 2016
- 245
- 114
- 18
- 37
Canim bende hsg cekindim anestezis cok sukur acik tupler
bende sordum bana sorular sordu sonra gerek yok dedi işte. siz aşılama yaptırdınız mı ?Ben doktoruma özellikle sordum istemedi o da bu tutmazsa isticem Dedi bende sorgulamadım ama yaptırsaydı ona göre belki sorun vardı umutlanıyoruz sonuçta
çok ş ükür inşallah sağsağlim kavuşuruz bebişlere. acı oldu mu peki dedim doktor bile böyle diyorsaCanim bende hsg cekindim anestezis cok sukur acik tupler
bende sordum bana sorular sordu sonra gerek yok dedi işte. siz aşılama yaptırdınız mı ?
cnm regli ağrısı var mı.. benim sol tarafım batıp duruyor.. kesin hasta olcam diorum bir tarafımsa hala umutlu ... ayy geçmedi şu günlerr... sen de de var mı böle bir ağrı..Evet yaptırdım Çarşamba test günüm bugün 12. Gündeyim bakalım hayırlısı
yok canım ya hiç regl Ağrısı yok olmadan önce leke gelir sancı gelir yok ama benim düzensiz adetim acaba geç mi olcam ki diyorum o yüzden kafam çok karışık benimde bir de az önce sağ kasığımda batma oldu geçti bende uzun süreli batmalar hiç olmadı hakkatten geçmiyo bugün test alsam yapsam mı kararsızımcnm regli ağrısı var mı.. benim sol tarafım batıp duruyor.. kesin hasta olcam diorum bir tarafımsa hala umutlu ... ayy geçmedi şu günlerr... sen de de var mı böle bir ağrı..
inşallah kavuşursunuz bebeğinize :)Evet yaptırdım Çarşamba test günüm bugün 12. Gündeyim bakalım hayırlısı
Hepimiz inşallah Allah yardımcımız olsun siz ne Zaman yaptırcaksanız aşılama ilk mi olacakinşallah kavuşursunuz bebeğinize :)
amin canım bu ay tekrar bi çatlatma iğnesi olucam olmadı öbür ay aşılama denicez ama eşim bi ay daha iğne diyor çünkü kontrole gittiğimizde bi bayan vardı onun 4.klomen de olmuş biz iki yıldır istiyoruz şansa bırakmak istemiyorum pek hayırlısı artıkHepimiz inşallah Allah yardımcımız olsun siz ne Zaman yaptırcaksanız aşılama ilk mi olacak
İki yıl yeterli bir süre bence tabi siz bilirsiniz bizde 1,5 yıldır klomenle kalan bir sürü var tabi ki ama işte beklemek...amin canım bu ay tekrar bi çatlatma iğnesi olucam olmadı öbür ay aşılama denicez ama eşim bi ay daha iğne diyor çünkü kontrole gittiğimizde bi bayan vardı onun 4.klomen de olmuş biz iki yıldır istiyoruz şansa bırakmak istemiyorum pek hayırlısı artık
1,5 yıl sonra mı hamile kaldılar yani 15 ay boyunca klomen mi kullandılar ....İki yıl yeterli bir süre bence tabi siz bilirsiniz bizde 1,5 yıldır klomenle kalan bir sürü var tabi ki ama işte beklemek...
İki yıl yeterli bir süre bence tabi siz bilirsiniz bizde 1,5 yıldır klomenle kalan bir sürü var tabi ki ama işte beklemek...
Yok bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı demek istedim. Klomenle kalanı da duydum ama bilemem ki o ihtimal için bekleyenem aylarca1,5 yıl sonra mı hamile kaldılar yani 15 ay boyunca klomen mi kullandılar ....
sen hiç klomen tedavisi olmadın mı canımYok bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı demek istedim. Klomenle kalanı da duydum ama bilemem ki o ihtimal için bekleyenem aylarca
Cok acimadi en azindan dusukten iyi adet sancisi gbiAcıdı mı senin canım nasıldı çok kötü falan diyorkar gerçi aşılama için de öyle diyorlardı anlamadım bile
Ben 5 gün kullandım ardından çatlatma iğnesi ardından da aşılama bu şekilde oldu . Adet düzensizliğim var pco var yani 1,5 yıldır evliyim olmadı ve Bebek istiyorum dedim şansa bırakmadı doktorum aşılama zor bişey değil emin ol . Eğer tutmazsa inşallah tutar hemen ikinci için başlıcamsen hiç klomen tedavisi olmadın mı canım
Adet sancisi gbi bseyçok ş ükür inşallah sağsağlim kavuşuruz bebişlere. acı oldu mu peki dedim doktor bile böyle diyorsa
Anladım canım sağol inşallah gerek kalmazCok acimadi en azindan dusukten iyi adet sancisi gbi
Bende klomen tedavisi olmadim drek asilama daha mantikli cunku klomen kis yapyo bide bazilari hastanelik olmus duydugum kadariyla hastanefeki bayanlardansen hiç klomen tedavisi olmadın mı canım
Amin insaallah hamilesindirAnladım canım sağol inşallah gerek kalmaz
bende yapmadı şükür bana da öncelikle bu şekilde deneyelim dedi doktor bende tamam dedim zaten bende pko olduğunu sadece bu doktor dedi bissürü doktora gittim küçük kist var deyip geçiştirdiler sen neredesin canımBende klomen tedavisi olmadim drek asilama daha mantikli cunku klomen kis yapyo bide bazilari hastanelik olmus duydugum kadariyla hastanefeki bayanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?