aşılama sonrası gebelik belirtileri...

cnm regli ağrısı var mı.. benim sol tarafım batıp duruyor.. kesin hasta olcam diorum bir tarafımsa hala umutlu ... ayy geçmedi şu günlerr... sen de de var mı böle bir ağrı..
yok canım ya hiç regl Ağrısı yok olmadan önce leke gelir sancı gelir yok ama benim düzensiz adetim acaba geç mi olcam ki diyorum o yüzden kafam çok karışık benimde bir de az önce sağ kasığımda batma oldu geçti bende uzun süreli batmalar hiç olmadı hakkatten geçmiyo bugün test alsam yapsam mı kararsızım

Hepimiz inşallah Allah yardımcımız olsun siz ne Zaman yaptırcaksanız aşılama ilk mi olacak
amin canım bu ay tekrar bi çatlatma iğnesi olucam olmadı öbür ay aşılama denicez ama eşim bi ay daha iğne diyor çünkü kontrole gittiğimizde bi bayan vardı onun 4.klomen de olmuş biz iki yıldır istiyoruz şansa bırakmak istemiyorum pek hayırlısı artık

İki yıl yeterli bir süre bence tabi siz bilirsiniz bizde 1,5 yıldır klomenle kalan bir sürü var tabi ki ama işte beklemek...

sen hiç klomen tedavisi olmadın mı canım
Ben 5 gün kullandım ardından çatlatma iğnesi ardından da aşılama bu şekilde oldu . Adet düzensizliğim var pco var yani 1,5 yıldır evliyim olmadı ve Bebek istiyorum dedim şansa bırakmadı doktorum aşılama zor bişey değil emin ol . Eğer tutmazsa inşallah tutar hemen ikinci için başlıcam

Bende klomen tedavisi olmadim drek asilama daha mantikli cunku klomen kis yapyo bide bazilari hastanelik olmus duydugum kadariyla hastanefeki bayanlardan
bende yapmadı şükür bana da öncelikle bu şekilde deneyelim dedi doktor bende tamam dedim zaten bende pko olduğunu sadece bu doktor dedi bissürü doktora gittim küçük kist var deyip geçiştirdiler sen neredesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…