aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kızlar çok bunalıyorum negatif sonuç almaktan korkuyorum sanırım öyle olacak ki bu düşünce ağır basıyor Allah yardım etsin bizlere ya ne kadar zormuş sanki hiç çocuğum olmicak gibi bu belirsizlik ne kötüymüş

Selam canim iyi geceler ben aslinda artik girmicetim ama evde tek kalinca canim sikildi sizleri merak etim bende kizima hamile kaldigimdan habersizdim hic cocugum olmicak ben anne olmicam ben cocuk emziremicem diye dusunurken rabbim bana kizimi lutfeti umudunu kesme sonucu alana kadar

86sultan cok uzuldum canim rabbim insallah ikincide verir benimde ilkim dustu ikinci nasip oldu sen ikinciyi dene insallah olur moralini bozma

Üskudardayim ben devlet hastanesi
Canan hanm bende asilama yaptim asilamanin 10 gunu cok sidetli kasik agrisi yasadim sonra lekelenme oldu ve adetime 8 gun kala adet oldum ama cok parca dusurdum cok kanamam oldu acaba bendemi dusuk yaptim randevu aldim dr gitcem merak etim sey sende dusuk yapmisin oncelikle gecmis olsun sende parca dustumu kanan nekadardi ben daha once dusuk yasayan biriyim ama bu sefer asiri parca dusurdm

Bende 7.gunu acillik oldum doktor hamile kalmissin dedi ama dusmus zaten o gun allah canimi alsaydi dye diyodum daha iyiydi dyordum o derece bi agrim vardi bende kanama olmadi doktor adet olunca tekrar gtmem gerektgini soyledi

Adet sancılarım da gelmeye başladı umudum iyice tükendi kızlar ikinciye kısmet artık hayırlısı
hayırlısı olsun tatlım ya hakkımızda her şeyin dün okudum bebek sahibi olmak isteyenler her gün 700 istiğfar çeksin diye biz maddi ve manevi elimizden geleni yapalım tevekkül edelim

Bende bugun aşılama yaptırdım 10. Gün kan testi icin doktorum çağırdı. Pek umudum yok paşalar da sorun vardı bizim. 3 yumurtam vardı.

Teşekkür ederimm hayırlısı inşallah elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiri

cnm ben kan verdim ben de senle aynı durumdayım regli belirtilerim var.. hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah..
Ya canım yeni gördüm bende sabah vericem hayırlısı benimde umudum yok adet olcam belli tüpe Nasıl karar verdin eşim de bana gel tüp yaptıralım diyor ben çok stres yapıyorum diye ama ben ikinci aşılamayı denicem

slm arkadaşlar bildiğiniz gibi 6 şubatta aşılama yaptırmıştım dün 23.günümde kan tahlili yaptırdım betaHCG değerim 3.8 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi sizce değerim iyimi?

slm arkadaşlar bildiğiniz gibi 6 şubatta aşılama yaptırmıştım dün 23.günümde kan tahlili yaptırdım betaHCG değerim 3.8 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi sizce değerim iyimi?
23,gün hala adet olmadın mı baya geçmiş ben pek anlamıyorum değerden ama 5 ve üzer olması gerekiyor diye biliyorum inşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…