Üskudardayim ben devlet hastanesibende yapmadı şükür bana da öncelikle bu şekilde deneyelim dedi doktor bende tamam dedim zaten bende pko olduğunu sadece bu doktor dedi bissürü doktora gittim küçük kist var deyip geçiştirdiler sen neredesin canım
Selam canim iyi geceler ben aslinda artik girmicetim ama evde tek kalinca canim sikildi sizleri merak etim bende kizima hamile kaldigimdan habersizdim hic cocugum olmicak ben anne olmicam ben cocuk emziremicem diye dusunurken rabbim bana kizimi lutfeti umudunu kesme sonucu alana kadarKızlar çok bunalıyorum negatif sonuç almaktan korkuyorum sanırım öyle olacak ki bu düşünce ağır basıyor Allah yardım etsin bizlere ya ne kadar zormuş sanki hiç çocuğum olmicak gibi bu belirsizlik ne kötüymüş
Canan hanm bende asilama yaptim asilamanin 10 gunu cok sidetli kasik agrisi yasadim sonra lekelenme oldu ve adetime 8 gun kala adet oldum ama cok parca dusurdum cok kanamam oldu acaba bendemi dusuk yaptim randevu aldim dr gitcem merak etim sey sende dusuk yapmisin oncelikle gecmis olsun sende parca dustumu kanan nekadardi ben daha once dusuk yasayan biriyim ama bu sefer asiri parca dusurdmÜskudardayim ben devlet hastanesi
Bende 7.gunu acillik oldum doktor hamile kalmissin dedi ama dusmus zaten o gun allah canimi alsaydi dye diyodum daha iyiydi dyordum o derece bi agrim vardi bende kanama olmadi doktor adet olunca tekrar gtmem gerektgini soylediCanan hanm bende asilama yaptim asilamanin 10 gunu cok sidetli kasik agrisi yasadim sonra lekelenme oldu ve adetime 8 gun kala adet oldum ama cok parca dusurdum cok kanamam oldu acaba bendemi dusuk yaptim randevu aldim dr gitcem merak etim sey sende dusuk yapmisin oncelikle gecmis olsun sende parca dustumu kanan nekadardi ben daha once dusuk yasayan biriyim ama bu sefer asiri parca dusurdm
cnm ben kan verdim ben de senle aynı durumdayım regli belirtilerim var.. hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah..Adet sancılarım da gelmeye başladı umudum iyice tükendi kızlarikinciye kısmet artık hayırlısı
Ben 5 gün kullandım ardından çatlatma iğnesi ardından da aşılama bu şekilde oldu . Adet düzensizliğim var pco var yani 1,5 yıldır evliyim olmadı ve Bebek istiyorum dedim şansa bırakmadı doktorum aşılama zor bişey değil emin ol . Eğer tutmazsa inşallah tutar hemen ikinci için başlıcam
Adet sancılarım da gelmeye başladı umudum iyice tükendi kızlarikinciye kısmet artık hayırlısı
Olsun sikma canini allah buyuk canim insaallah yuzumuz gulecekkızlar benim negatif nisanda tüp bebek..
Insaallah guzel haber alirsinBende bugun aşılama yaptırdım 10. Gün kan testi icin doktorum çağırdı. Pek umudum yok paşalar da sorun vardı bizim. 3 yumurtam vardı.
Teşekkür ederimm hayırlısı inşallah elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdiriSelam canim iyi geceler ben aslinda artik girmicetim ama evde tek kalinca canim sikildi sizleri merak etim bende kizima hamile kaldigimdan habersizdim hic cocugum olmicak ben anne olmicam ben cocuk emziremicem diye dusunurken rabbim bana kizimi lutfeti umudunu kesme sonucu alana kadar
Ya canım yeni gördüm bende sabah vericem hayırlısı benimde umudum yok adet olcam belli tüpe Nasıl karar verdin eşim de bana gel tüp yaptıralım diyor ben çok stres yapıyorum diye ama ben ikinci aşılamayı denicemcnm ben kan verdim ben de senle aynı durumdayım regli belirtilerim var.. hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah..
Çok dua ediyorum zaten canım bir bilsen Allah büyük elbet yaşıcazhayırlısı olsun tatlım ya hakkımızda her şeyin dün okudum bebek sahibi olmak isteyenler her gün 700 istiğfar çeksin diye biz maddi ve manevi elimizden geleni yapalım tevekkül edelim
23,gün hala adet olmadın mı baya geçmiş ben pek anlamıyorum değerden ama 5 ve üzer olması gerekiyor diye biliyorum inşallah yükselirslm arkadaşlar bildiğiniz gibi 6 şubatta aşılama yaptırmıştım dün 23.günümde kan tahlili yaptırdım betaHCG değerim 3.8 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi sizce değerim iyimi?
5 ve üzeri olması gereken hafta 4 ve 5.haftalardır hayır adet olmadım arkadaşım23,gün hala adet olmadın mı baya geçmiş ben pek anlamıyorum değerden ama 5 ve üzer olması gerekiyor diye biliyorum inşallah yükselir
Emin misin 5 sınır olması lazım 5 üzeri pozitif ama sen kesin konuşuyorsun yanıltmayayım seni zaten doktorun bi daha istediğine göre iyi demek ki5 ve üzeri olması gereken hafta 4 ve 5.haftalardır hayır adet olmadım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?